2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Dogum seklin konusunda birsey konusmusmuydunuz Mehtap hnmla?Sezeryanci mi sence?
Ben de aldim bir 11

?

Konuştuk, ben de normal yanlısıyım demişti. Ama dediğim gibi 1.si hastaneyi sevmedim, 2.si çok paracılar. Mehtap benden 100 tane test istedi ne yaptırdıklarım hakkında konuştu, ne de yaptırmadıklarım hakkında. En çok bu rahatsız etti beni

valla hergün yürüyüş yaptın mı bide emziriyosan bol suda içtin mi yesende veriyosun arkadaşım korkma ama hareket şart gerçi minikler sayesinde gece yarıları bile hareket halinde olacaz inş
Dogumdan sonra yuruyus falan yaoacak zmnmiz ve mecalimiz olmayacak zannimca :)

Ben de braun almayi dusunuyorm uygun bulursan haber verir msn?

Ben atlet aldim yazin bile usurum ben birde cok terleniyormus emzirirken

günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191
Ozellikle yataginiza bayildim iyi gunlede kullanin

Yatak icin ne oneriyorsun cnm sunger,pamuk,ortopedik?

bana hiç öyle birşey demedi ilk kanı ölçüyorum ben
Bilemedim ki

kızlar bende 3 hafta içinde 600 gr almışım şekerden dolayı diyet ve insülin kullandım tatlılar hiç yoktu zaten bebişimde 550 gr almış demekki ben 50 gr almışım:)
Supper :)
Toplamda kac aldin?

Bebegin buyumesi icin
1) protein
2)nefes egzersizi
3)sol tarafina yatma
Demislerdi bana cnm

Allah yardimcin olsun ama uzulme caresi var cok sukur

bizde genelde iri doğar bebekler oğlum 4100 doğmuştu 38+5te bu biraz bana zayıf geliyor onun üstüne..
Maasallah :)

Arasi cok kisa degil mi?
Allah bagislasin 2 yavrunu da cnm

malesef ben ücretsiz alamam ev kredisi ödüyoruz bende eğer 35 haftada çıkarsam sanırım 5 haftayı sonrasına aktarcam 8 haftada sonrasında var 4 hafta sendika izni 4 hafta da senelik izin bayağı evdeyim nasipse
5 degil 3 haftayi aktarabilisin
37ye kadaar calisirsan 5 hafta aktarabilirsin
Sendika izni ne cnm?

Hay massallah :)
Yahu bir tembel ben miyim icinizde?

Off off o kadar sey geldi ki dilimin ucuna

Cnm fiyati ne?
İnternetten aldiysan linkini de atar msn

Çok sağol canım bende 4 tekerlek bakayım o halde...

Maviş canım 57 ile başladım şu an 70 olmuşum =)))
Senin 70 fobin vardi dimi?

Emegine saglik cnm
Mehtap hnm cok iyi bir dr oldugunu ben de cok duydum ama sezeryanci mi dediler emin degilim tskler

vay, bana da acaip övduler çok iyi çok ilgili normal doğum için çok istekli falan falan. hatta dr değiştirmeği bile dusundum. ama karşıda kaldığı için gitmedim. neyse ozaman geri alıyım lafımı.

Benim arkadasim gidiyor mehtap hnma testlerini disarda yaptiriyor devlette
Ayrintili icin de esine yonlendirmis hayati bey mi dedi tam hatirlamiyorum o da baya ii bir drmus
Testlerinle ilgilenmiyorsa ne yapiyor?
Usgde olcum yapip yolluyor mu?

yatak olarak bir yaylı yatağımız var yarı ortopedik, 1 sunger(ikeadan aldım park yatağın içine güzel baya). ne çok sert ne çk yumusak olamamalı. ilk doğduğunda da pamuk kullandık 3-5 ay kadar.

mehtap hanımın eşi bana detaylı ultrason yaptı, (medicalin hastane muduru bana mehtabı önermişti) eşine gitsem beni dedim bu saaten sonra değiştirme dedi drnı. ben kubra tanama gidiyorum iyi dr ama emin olamıyorum sezeryan yanlısı mı değilmi...

Benim arkadasim gidiyor mehtap hnma testlerini disarda yaptiriyor devlette
Ayrintili icin de esine yonlendirmis hayati bey mi dedi tam hatirlamiyorum o da baya ii bir drmus
Testlerinle ilgilenmiyorsa ne yapiyor?
Usgde olcum yapip yolluyor mu?

Yani ancak sen soracaksın da o cevap verecek testlerle ilgili. Bi de mesela ben hızlı kilo aldığımı farkettim söyledim yapı meselesi olur böyle bazıları çok alır kolay verir fln dedi. Şimdi şifadaki emel hanım durumun ciddiyetini bildirdi bana. Ben de eşine gittim, o süper bi Dr detaylı ultrason için. Normalde kendi muayenehanesi var, haftada 1 de medical park a geliyor. Ben muayenehanesine gitmiştim, omurgasını tam ölçememişti kötü birşey yoktur ama sen yine de hastaneye geldiğim gün gel bakalım orda da dedi. İlgili bi doktor yani. Fehmi Yazıcıoğlu adı.

vay, bana da acaip övduler çok iyi çok ilgili normal doğum için çok istekli falan falan. hatta dr değiştirmeği bile dusundum. ama karşıda kaldığı için gitmedim. neyse ozaman geri alıyım lafımı.

Sakin ve bilgi veren bir Dr ama öyle çooook ilgili değil. Mesela ben bi akşamüstü aradım açmadı, geri dönüş de yapmadı. Doktorsun sen ya, belki başıma birşey geldi. Ulaşamayınca çok şaşırmıştım.

Heheheheheheh :)))) Hep çok şey istiyoruz zaten ama napalım :))) Tamam ben de arayıştayım güzel şeyler bulursak haber verelim...Yalnız aman ha dikkat et eğer gece de kullanmak istediğin bir şeyse mesela tinny love diye bir şey var ana kucağı çok güzel ve rahat gözükmesine rağmen gece yatışı için uygun değil dıyorlar ...
Mesela bambu anne yanları var hem çok şık hem çok rahat belki 6, 7 aylık kullanıcan ama zaten bütün anne yanları öyle ...
Bi de ev tipi anakucağı baktın mı hallolur bu iş gibi...
Hepsi bir üründe gece yatışı için uygun olmaz gibime gelyor canım benim ...Sen önce anne yanlarına bak istersen rahat rahat uyusun bebiş

kızlar ya benim merak ettiğim konu normal doğumda lavman gibi bişi yapıyorlar mı :/ bende ondan korkuyorum hadi normalde küçüğü tuttuk da büyük nasıl olacak ıkınma vs den dolayı..aman ya kafam karman corman 3 gundur rüyamda doğum yapışımın her türlü versiyonunu gördüm yani

Ben park yatak almayi dusunuyorm icine ne alayim?
Sunger,pamuk,yari ortopedik? Hangisi sence?

Ayyy aksam aksam hic gulecegim yoktu
Eşime dedimki benimle ugrasmayin hormonlarim tavan yapmis acik acik söylüyorum dedim. 6.5 yaşındaki oglum
Baba anneme karisma ormanları tavandaymis diyor
Yerim ben onu :)

Ben park yatak almayi dusunuyorm icine ne alayim?
Sunger,pamuk,yari ortopedik? Hangisi sence?

Yerim ben onu :)

Bilemedim simdi ozel boyutlar oldugu icin yayli bulamazsin belki ama ikeada park yataklar icin guzel yatak var, ince gezme yataklari gibi degil. Belki simdilerde park yatak icin yqtak uretilmistir yari ortopedik

Eşime dedimki benimle ugrasmayin hormonlarim tavan yapmis acik acik söylüyorum dedim. 6.5 yaşındaki oglum

Ahahahahahahaha =)))) Süpermiş =)))
Valla benim de azıcık moralim bozuk gibiydi iyi geldi...
Ya ben bu doktorları anlamıyorum ...Bir iyiler bir kötü ...
Bugün muayene günümdü ...Bebişin kilosu boyu iyiydi çok şükür ama bu seferde başka bir şey dedi doktor suyu az gibiymiş ...
Azalmış demek istemiyorum ama istediğim gibi de değil dedi ...Bugünlerde akıntın ne şekilde , hareketlerle beraber izle mi dedi ne dedi anlamadım bile ...Ben akıntım var diyorum bir idrar tahlili kan tahlili ister insan ...Çabuk çabuk konuşuyorlar hadi git diye yüzüne bakıyorlar resmen ...
Bol bol su iç dedi ...
Allah yardımcımız olsun ya bi sağlıkla kucağımıza alsak

kızlar eşleri çok kafanıza takmayın. bizde tartışıyoruz eşimle. geçen gün sebepsiz yere tartıştık örneğin. gittim yattım küs uyuduk. sabah kalktığımızda hiç birşey olmamış gibi davrandık. hormonlarımız bizi alıngan yapıyor. eşlerde babalığa alışma evresinde farklı davranışlar sergiliyorlar. bebeğinize odaklanın eşleri kafaya takmayın.

canım çok geçmiş olsun inşallah kuzucuğun gününü bekler sen stres yapıp üzülme o da etkiler seni
Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....
Allah şifa versin dualarımız minik bebeğimizde inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup annesinin kucağında uyanacak mucizemiz...
günaydın anneler hafta sonu park yatak ve bebek arabası için bir karara vardık sizce nasıllar?
Eki Görüntüle 961190 Eki Görüntüle 961191

çok güzeller canım iyi günlerde kullanın
Esmer meleğini görmüşsün maşallah canım mutlu sona az kaldı...

Herkese Merhabalar,
Ben de 29+0 haftalık hamileyim

Tüm hamişlere sağlıkla bebişlerini kucaklarına almasını diliyorum

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine

Beğendim x10000:107:

Benim doktorum her randevuda uyarır; "sanci olursa, kasılmalar sıklaşırsa, kanama-lekelenme görürsen ya da akıntıda artış olursa" hemen gel der. Gayet normal bunlar gülüm. Doğum pozisyonunda bebeğin başı aşağıda olduğundan daha çok baskı&kasık ağrısı hissetmemiz ve daha sık idrara çıkmamız normaldir ama bu erken doğum riski olduğu anlamına gelmez; kendini endişelendirme. Su gelmeye başladı demişsin ama, inanıyorum ki o idrardır. Bende de oluyor tam boşlatamıyorum, sonra pedime geliyor. Ama eminsen idrar olmadığına, acile git durumunu anlat. Eczaneden alacağın özel bir ped ile amnion sıvısı olup olmadığı anlaşılır; için rahatlar. Mümkün olduğunca yatarak dinlen, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah

Lavman yapıyorlar ama acı veren bir uygulama değil ki canım. Rektal enjeksiyon sonrası, wc hissin oluyor zaten. Kolon boşaltılması hem doğumu uyarabiliyor, hem ıkınmanı kolaylaştırıyor hem de ıkınma sırasında dışkı çıkışı olmamasını sağlıyor. Rüyalar çok karışık bu aralar dediğin gibi ama stres yapma kendine Doğumun başladığında bu güzel deneyimin heyecanı ile prosedürlere takılacağını hiç sanmıyorum, güzel bir doğum dilerim:107:

Beğendim x100000
Ben "kaprislerimi" askıya aldım, eşimin stres hormonları tavan yapmış durumda şu aralar

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine Vakit varken rahatlıkla konuşabileceğin bir doktor edinsen hem kafan rahatlar hem de işlerin daha düzgün yürür gülüm. Doktor gerçekten çok önemli. Ben kendi bebeğim olunca haliyle heyecan yapıp cevabını bildiğim soruları soruyorum kontrollerde. 7.5 ay geçmiş, 1 gün olsun beni korkutmadı ya da başından savmadı. Her zaman güleryüzle "Korkma, endişe etme" diye başlayarak açıkladı ne sorsam. Bir kez rengi attı hiç unutmam. Lekelenme şikayeti ile gitmiştim. "Bebek hareket ediyor mu????" diye sorarak usg'ye bir koşusu vardı, sanırsın kendi bebeği. Lütfen sen de güvenebileceğin bir doktor bul...

Amniyon kaçağı var mı takip et, bebek hareketlerini say demek istemiştir doktorun. Bu arada kendisi istemediyse de mutlaka özel bir hastanede enfeksiyon vs. riskine karşı tahlil yaptır.

günaydın hanımlar.benim ogluş kımıldadığında aşşa tarafta daha çok kımıldıyor .sızde de öyle olan var mı.baya rahatsız ediyor:)sığmamaya başladı sanırım artık.

Cnm akintiyi kontrol et kendini çok yorma bol su iç idrar tahlili istemesiydi enfeksiyon için hayirlisi bazen kendimizin dru oluyoruz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…