günaydın hanımlar.benim ogluş kımıldadığında aşşa tarafta daha çok kımıldıyor .sızde de öyle olan var mı.baya rahatsız ediyor:)sığmamaya başladı sanırım artık.
kızlar ya benim merak ettiğim konu normal doğumda lavman gibi bişi yapıyorlar mı :/ bende ondan korkuyorum hadi normalde küçüğü tuttuk da büyük nasıl olacak ıkınma vs den dolayı..aman ya kafam karman corman 3 gundur rüyamda doğum yapışımın her türlü versiyonunu gördüm yani
Canım sen miydin geçtiğimiz konularda beni aydınlatan ama geriye döndüm bulamadım son olarak tekrarlamanı rica etsem.
Nasipse ben şuan 29+3 haftalığım cumartesileri haftam değişiyor 22 şubatta nasipse 32 olacağım 32 de ---çalışabilir--- raporu alsam sonra 3 hafta daha çalışıp 35 te ---çalışamaz--- alsam doktorum bana dedi ki şekerden dolayı 38+3 te sezaryenle alacağım bende 35 te çalışamaz raporu aldım öncesindeki kaç haftayı doğum sonrasına atacağım.
günaydın hanımlar.benim ogluş kımıldadığında aşşa tarafta daha çok kımıldıyor .sızde de öyle olan var mı.baya rahatsız ediyor:)sığmamaya başladı sanırım artık.
cnm toplamda 9 kg aldım 29+3 ün bugün
32.haftamda çalışabilir 35.haftamda çalışamaz almayı düşünüyorum nasipse böyle gidersem.
Ben memur gibi çalışıyorum ama sözleşmeli işçiyim canım sendikal izin hakkımız var sözleşmede 4 hafta
Cnm sadece sendikali isciler icin mi bu izin?cnm toplamda 9 kg aldım 29+3 ün bugün
32.haftamda çalışabilir 35.haftamda çalışamaz almayı düşünüyorum nasipse böyle gidersem.
Ben memur gibi çalışıyorum ama sözleşmeli işçiyim canım sendikal izin hakkımız var sözleşmede 4 hafta
sen şimdi 33-34 ve 35.haftaları da çalışacaksın yani 3 hafta, doğum önü 5 haftan kalıyo 40.haftaya kadar, ama 39.haftada bebek alınacağı için 1 haftada erken doğum yapmış sayılıyosun yani doğum önü 4 hafta kullanmış oluyosun şimdi hesaplayalım, doğum sonrası 8 haftan vardı 3 haftada çalıştığın süre 1 haftada erken doğum nedeni ile kullanamadığın= 12 hafta, yani doğum önü 4 hafta doğum sonrası 12 hafta izin kullanıyosun canım toplam 16 hafta yani
kızlar bebek arabası alanlar veya karar verenler hangisinden yana tercihini kullandı? bizde yeni araştırmaya başladık? etrafımızda kullananda yok, ama benim yolda sokakta gördüğüm hep tekerlekleri takılıyor, anne çok zor durumda kalıyor, durup onu düzeltmekle uğraşıyor felan böyle olsun istemiyorum, önerileriniz var mı ?
kızlar bebek arabası alanlar veya karar verenler hangisinden yana tercihini kullandı? bizde yeni araştırmaya başladık? etrafımızda kullananda yok, ama benim yolda sokakta gördüğüm hep tekerlekleri takılıyor, anne çok zor durumda kalıyor, durup onu düzeltmekle uğraşıyor felan böyle olsun istemiyorum, önerileriniz var mı ?
kızlar ya benim merak ettiğim konu normal doğumda lavman gibi bişi yapıyorlar mı :/ bende ondan korkuyorum hadi normalde küçüğü tuttuk da büyük nasıl olacak ıkınma vs den dolayı..aman ya kafam karman corman 3 gundur rüyamda doğum yapışımın her türlü versiyonunu gördüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?