2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın hanımlar.benim ogluş kımıldadığında aşşa tarafta daha çok kımıldıyor .sızde de öyle olan var mı.baya rahatsız ediyor:)sığmamaya başladı sanırım artık.

Canım ben de bi ara hareketlerini sürekli aşşa tarafta hissediyordum,böyle gıdıklıyor gibi kerata bişiler yapıyo içerde :) durduğu pozisyona göre sanırım bunlar hissediliyor.Bazı arkadaşlar da kafası aşağıda diye erken doğum korkularından bahsetmişler,öyle bişey yok,ben geçen ay kontrole gittiğimde kafası aşağıda duruyordu,bu ay tam tersi.Bebekler bu haftalarda çok hareketli oldukları için sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten,endişelenecek bişey yok

en son gittiğimde bana da doğum pozisyonunda dedi ama hoşuna giderek söyledi doktor öyle erken doğum falan demedi

Lavman çok kolay bişey ya,kabızlık sorunu olan insanlar evde kendi kendilerine bile yapıyorlar,öyle acı verecek bi uygulama değil kesinlikle,incecik bir boru var,onun giriş kısmını anüse sokup sıvı veriyolar ki hissetmiyorsun bile,sadece uygulama biter bitmez sıvı dolduğu için bağırsakların koşarak wc ye gidiyorsun :) tüm bağırsakların boşalıyo sanki ishal olmuşsun gibi,için tertemiz oluyo ve temiz temiz doğuruyosun :) ha lavman olmadı ve doğum sırasında da bişeyler geldi diyelim ki,bu da çok olağan bişey olduğu için o sırada kimse seni ayıplamayacak emin ol,dr işine kaldığı yerden devam edecek,bunları kafaya hiç takma,Allah hepimize en kolay en hayırlı doğumu nasip etsin inş

Canım maşallah kızınla sana. Bizim oğlan biraz önden gidiyor inşallah haftasına gelir sağlıklı olsunda biraz tombiş olsun ne yapalım ama seninki iyi maşallah
eşini de takma kafana doğumdan sonrayı bekle bakalım inşallah düzeleceksiniz.

Canım sen miydin geçtiğimiz konularda beni aydınlatan ama geriye döndüm bulamadım son olarak tekrarlamanı rica etsem.
Nasipse ben şuan 29+3 haftalığım cumartesileri haftam değişiyor 22 şubatta nasipse 32 olacağım 32 de ---çalışabilir--- raporu alsam sonra 3 hafta daha çalışıp 35 te ---çalışamaz--- alsam doktorum bana dedi ki şekerden dolayı 38+3 te sezaryenle alacağım bende 35 te çalışamaz raporu aldım öncesindeki kaç haftayı doğum sonrasına atacağım.

sen şimdi 33-34 ve 35.haftaları da çalışacaksın yani 3 hafta, doğum önü 5 haftan kalıyo 40.haftaya kadar, ama 39.haftada bebek alınacağı için 1 haftada erken doğum yapmış sayılıyosun yani doğum önü 4 hafta kullanmış oluyosun şimdi hesaplayalım, doğum sonrası 8 haftan vardı 3 haftada çalıştığın süre 1 haftada erken doğum nedeni ile kullanamadığın= 12 hafta, yani doğum önü 4 hafta doğum sonrası 12 hafta izin kullanıyosun canım toplam 16 hafta yani

Günaydın:107: Dün bir arkadaşı görmek için üni hastanesine ER'a gittik. Gördüklerim bana "iyi ki özel hastaneler var" dedirtti. Kanlı sedyeler, kendini durumunun acil olduğu konusunda doktoru ikna etmek zorunda hisseden hastalar ve hastalara sen diye hitap eden burnu havada intörnler. Allah devlet hastanelerine gitmek zorunda olanlara yardım etsin...

günaydın hanımlar.benim ogluş kımıldadığında aşşa tarafta daha çok kımıldıyor .sızde de öyle olan var mı.baya rahatsız ediyor:)sığmamaya başladı sanırım artık.

Makat gelişli olduğunda, aynı senin anlattığın gibi ayakları çok rahatsız ediyor canım. Doğum pozisyonu aldığında bu rahatsızlık olmuyor ama bu seferde vajinada baskı artıyor. Ben ikinciyi tercih ederim, daha kolay:107:

cnm toplamda 9 kg aldım 29+3 ün bugün
32.haftamda çalışabilir 35.haftamda çalışamaz almayı düşünüyorum nasipse böyle gidersem.
Ben memur gibi çalışıyorum ama sözleşmeli işçiyim canım sendikal izin hakkımız var sözleşmede 4 hafta

sendika izni nedir bilmiyorum işçilerde farklı bi uygulama var demek ki sendikalıda olmadığım için bilemedim canım

Cnm sadece sendikali isciler icin mi bu izin?
sendikali memurlarin da boyle bir hakki var mi biliyor msn?

şimdi anladım canım çok sağol

kızlar bebek arabası alanlar veya karar verenler hangisinden yana tercihini kullandı? bizde yeni araştırmaya başladık? etrafımızda kullananda yok, ama benim yolda sokakta gördüğüm hep tekerlekleri takılıyor, anne çok zor durumda kalıyor, durup onu düzeltmekle uğraşıyor felan böyle olsun istemiyorum, önerileriniz var mı ?

be baby2go düşünüyorum ama şimdi almıcam haziranda falan alırım

Kizlar karnimin etleri çok agriyor içten yaniyo resmen özellikle yürürken basina gelen varmi Dr gitsemmi iki gündür çok aciyorrr

romer b-angle travel set-ayhan cocuktan aldım.

o şöyle oluyormuş normal doğumda evet lavman yapıyorlarmış ama yapma amaçları doğuma yardımcı olduğundan imiş yoksa düşündüğümüz gibi değil mesela o yapıldı yemek yasak değilmiş o amaçla yapılmadığı için eğitimde hastanenin ebesi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…