iki gundur bebegımın hareketlerını cok az hıssedıyorum yaa
Cnm sadece sendikali isciler icin mi bu izin?
sendikali memurlarin da boyle bir hakki var mi biliyor msn?
iki gundur bebegımın hareketlerını cok az hıssedıyorum yaa
Canım ben de bi ara hareketlerini sürekli aşşa tarafta hissediyordum,böyle gıdıklıyor gibi kerata bişiler yapıyo içerde :) durduğu pozisyona göre sanırım bunlar hissediliyor.Bazı arkadaşlar da kafası aşağıda diye erken doğum korkularından bahsetmişler,öyle bişey yok,ben geçen ay kontrole gittiğimde kafası aşağıda duruyordu,bu ay tam tersi.Bebekler bu haftalarda çok hareketli oldukları için sürekli pozisyon değiştiriyorlar zaten,endişelenecek bişey yok
canım inşallah bebişin zamanında sağlıkla gelir
merhaba hanımlar
cuma doktora gittik bebişimiz iyiymiş şükür 1630 gr 39 cm olmuş idrar tahlili istedi doktor çok fazla şiştiğim için protein kaçağından şüphelendi o yokuş ama eritrosit çıktı çok moralim bozuldu şimdi de idrar kültürü testi istedi sonuç onda da vahimse tedaviye başlayacak(( bana çok dua edin canım çok sıkkın...
Canim çok gecmis olsun tekrardan.. Merak ediyordum sizi:26:
İyi olmanıza sevindim insaallah vaktinden önce gelmez yavrun. Saglikla al kucağına.. Yorma kendini. Tansiyon yükseltisi gıdalardan da uzak durmaya çalış. İnsaallah biseycik olmaz
aman tatlım dikkat et lütfen, Allahın izni ile merak etme bişe olmayacak, annesin karnında daha duracak meleğimiz Aybüke'miz (ismini umarım yanlış hatırlamıyorumdur) Canını sıkma olur mu, iş yerinde de dikkat et, sinirlenme
çok geçmiş olsun moralini yüksek tut 2-3 hafta daha dayansa hiç bir problem olmaz
benim bir arkadaşım 2 çocuğunuda 356 haftalıkken doğurdu gayet sağlıklılar
neden rapor vermediler bu halde çalıştrıyolar seni canım ya... inş. bişeycik olmayacak içini ferah tut seni çok iyi anlıyorum bu zamana kadar ne zorluklrla geldik bundan sonrada rabbim inş. bebişlerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eylesin herseye onlar için katlanıyoruz yaramazlar bizi korkutuyolar benimde kasılmalar devam ediyor yarın dr kontrolum var 1.5 ay daha sabretse bizim şu kızlar ne güzel olucak gelişimlerini tamamlayayıp öyle doğsunlar inşallah
ayyyyy kızlar çok yorulduk kızımlahadi bana gelin kızımla börek yaptık tatlılar yaptık tabi bitanesini hemen hemen bitirdik tatlının babamıza çok az kaldı ama olsun diğer tatlımız duruyo biraz dinlendikten sonra da yemekkkkk
geçmiş olsun çok,ikinize deokurken içim gitti,Allah yardımcın olsun,inşallah zamanında gelsin bebeğin,sağlıkla doğsun
kuzum benim gibi yap,hamileyken haberleri izlemestressiz geçirmemiz lazım bebeğimiz için
Cook gecmis olsn cnm tekrardan
İns bebegin vaktinde gelir
canım çok geçmiş olsun inşallah kuzucuğun gününü bekler sen stres yapıp üzülme o da etkiler seni
Allah şifa versin dualarımız minik bebeğimizde inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşup annesinin kucağında uyanacak mucizemiz...
çok güzeller canım iyi günlerde kullanın
Esmer meleğini görmüşsün maşallah canım mutlu sona az kaldı...
kızlar bebek arabası alanlar veya karar verenler hangisinden yana tercihini kullandı? bizde yeni araştırmaya başladık? etrafımızda kullananda yok, ama benim yolda sokakta gördüğüm hep tekerlekleri takılıyor, anne çok zor durumda kalıyor, durup onu düzeltmekle uğraşıyor felan böyle olsun istemiyorum, önerileriniz var mı ?
oyy kıyamam canım ya nasılsın bugün inş. biraz daha iyisindirsağol canım benım amın hepimizin yavrusunu korusun ınsallah
canım geçmiş olsun rabbım korusun onları inşallah oyle bırsey yoktur
canım ınan korkudan bırsey yıyemıyorum sureklı elimde tansıyon aletıyle geziyorum
anar canım benım ınan cok streslı bır dönem yaşıyorum evet bende kızım aybuke annenı üzme diyorum ama rabbım hayırlısını versın dün akşam yıne yuksektı sarımsak yedım bırtane sıkıntı küçük tansıyonum yukseliyor 10 la 9 arası hep sağolsun iş yerindekıler arkamda dönüyor ama işte sürekli aklım bebekte
zaten 36 haftaya kadar bıle benım ıcın ıyı cvanım bende onun ıcın dua ediyorum hep allah razı olsun
canım bu cumartesi yıne gıdeceğim ben kendım calışmak ıstedım evdeyken daha cok kafama takıyorum suan sürekli tansıyonumu olçüp yazıyorum doktor bakacak belkı heyet raporu cıkarabılırım inşallah 1 ay daha durud rabbıme emanet yavrularımız
ellerine sağlık canım ama ben artık korkudan hıc bırsey yıyemıyorum
teşekkürler canım benım amın ınsallah
teşekkürler canım benım
allah hepınızden razı olsun kızlar rabbım hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza versın
dün akşama kadar kıpır kıpırdı benimki karnım çalkalandı durdu resmen ayran oldu oğlumama gece ve bu sabah gayet uslu ben de az hissediyorum kendimi dinlesem her gün hastaneye koşarım lakin azcıkta sebat etmek gerek Allaha emanet kuzular
aynen canım ben de birkaç gün çok çok hafif hissediyorum sonra tüm gün kıpır kıpır oluyor ama genelde sabah namazından sonra kesintisiz hareketli uyutmuyor o zaman rahatlıyorum oh diyorum tüm gün hareket etmese de iyiymiş aaah ah anne mi oluyoruz ne şimdiden uyutmuyorlar ama ona bile razıyız...
kızlar bebek arabası alanlar veya karar verenler hangisinden yana tercihini kullandı? bizde yeni araştırmaya başladık? etrafımızda kullananda yok, ama benim yolda sokakta gördüğüm hep tekerlekleri takılıyor, anne çok zor durumda kalıyor, durup onu düzeltmekle uğraşıyor felan böyle olsun istemiyorum, önerileriniz var mı ?
ben son haftalarda çok hızlı kilo almaya başladım her zamanki gibi yiyorum gerçekten ya çikolata bisküvi filan da yemiyorum hep ev yemekleri ve az az ama gel gelelim 13 kilo oldu toplamda birden bire... bir öneriniz var mı ne yapabilirim?
diğer sorunum ise ellerim ayaklarım yüzüm feci şiş acaba su mu topladı vücudum ondan mı bu kilo artışı? ellerimde şişlik dışında feci bir ağrı oluyor bazı geceler uyutmayacak kadar böyle bir şey yaşayan var mı?
bir de şu kramp anında ne yapıyorsunuz da geçiyor? dün gece ilk ciddi krampımı yaşadım ben acıdan kıvranırken eşim uykusunda gülüyordu yanında doğum yapsam haberi olmayacak :)
olmaz canım, bebek olunca yanımızda oda da uyurken yıkıyor bağrış çağrış ortalığı. adam dönüp bakmıyor noluyor diye. sabah diyorum bebek hiç uyumadı aaa duymadım diyor.ben son haftalarda çok hızlı kilo almaya başladım her zamanki gibi yiyorum gerçekten ya çikolata bisküvi filan da yemiyorum hep ev yemekleri ve az az ama gel gelelim 13 kilo oldu toplamda birden bire... bir öneriniz var mı ne yapabilirim?
diğer sorunum ise ellerim ayaklarım yüzüm feci şiş acaba su mu topladı vücudum ondan mı bu kilo artışı? ellerimde şişlik dışında feci bir ağrı oluyor bazı geceler uyutmayacak kadar böyle bir şey yaşayan var mı?
bir de şu kramp anında ne yapıyorsunuz da geçiyor? dün gece ilk ciddi krampımı yaşadım ben acıdan kıvranırken eşim uykusunda gülüyordu yanında doğum yapsam haberi olmayacak :)
en son gittiğimde yüzünüde göstermedi zaten, inşallah Ankaradaki cihazlar daha güzeldir
ben son haftalarda çok hızlı kilo almaya başladım her zamanki gibi yiyorum gerçekten ya çikolata bisküvi filan da yemiyorum hep ev yemekleri ve az az ama gel gelelim 13 kilo oldu toplamda birden bire... bir öneriniz var mı ne yapabilirim?
Hoş geldin canımMaşallah bebeğine
Beğendim x10000:107:
Benim doktorum her randevuda uyarır; "sanci olursa, kasılmalar sıklaşırsa, kanama-lekelenme görürsen ya da akıntıda artış olursa" hemen gel der. Gayet normal bunlar gülüm. Doğum pozisyonunda bebeğin başı aşağıda olduğundan daha çok baskı&kasık ağrısı hissetmemiz ve daha sık idrara çıkmamız normaldir ama bu erken doğum riski olduğu anlamına gelmez; kendini endişelendirme. Su gelmeye başladı demişsin ama, inanıyorum ki o idrardır. Bende de oluyor tam boşlatamıyorum, sonra pedime geliyor. Ama eminsen idrar olmadığına, acile git durumunu anlat. Eczaneden alacağın özel bir ped ile amnion sıvısı olup olmadığı anlaşılır; için rahatlar. Mümkün olduğunca yatarak dinlen, bebeğin vaktinde sağlıkla gelsin inşallah
Lavman yapıyorlar ama acı veren bir uygulama değil ki canım. Rektal enjeksiyon sonrası, wc hissin oluyor zaten. Kolon boşaltılması hem doğumu uyarabiliyor, hem ıkınmanı kolaylaştırıyor hem de ıkınma sırasında dışkı çıkışı olmamasını sağlıyor. Rüyalar çok karışık bu aralar dediğin gibi ama stres yapma kendineDoğumun başladığında bu güzel deneyimin heyecanı ile prosedürlere takılacağını hiç sanmıyorum, güzel bir doğum dilerim:107:
Beğendim x100000
Ben "kaprislerimi" askıya aldım, eşimin stres hormonları tavan yapmış durumda şu aralar
Gözün aydın canım, maşallah bebeğineVakit varken rahatlıkla konuşabileceğin bir doktor edinsen hem kafan rahatlar hem de işlerin daha düzgün yürür gülüm. Doktor gerçekten çok önemli. Ben kendi bebeğim olunca haliyle heyecan yapıp cevabını bildiğim soruları soruyorum kontrollerde. 7.5 ay geçmiş, 1 gün olsun beni korkutmadı ya da başından savmadı. Her zaman güleryüzle "Korkma, endişe etme" diye başlayarak açıkladı ne sorsam. Bir kez rengi attı hiç unutmam. Lekelenme şikayeti ile gitmiştim. "Bebek hareket ediyor mu????" diye sorarak usg'ye bir koşusu vardı, sanırsın kendi bebeği. Lütfen sen de güvenebileceğin bir doktor bul...
Amniyon kaçağı var mı takip et, bebek hareketlerini say demek istemiştir doktorun. Bu arada kendisi istemediyse de mutlaka özel bir hastanede enfeksiyon vs. riskine karşı tahlil yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?