2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cnm kilo bu haftalarda alinir zaten
Sisliklere dikkat et tansiyonunun kontrol et
Kramp iki günoönce iki bacagima birden girdi
Hala yuruyemiyom çok agriyor Esim masaj yapinca geçti
Magnezyum kalsiyum düzenli iç yoğurt sut yumurta muz tuket

GÜNAYDINN KIZLARR

özellikleri tam benim istediğim gibiymiş.Çift yönlü kullanılabiliyormu ? Bide Kaça aldınız?

inanın bu konuda hala netliğe kavuşmuş değilim 35 te izne çıkarsak doğum sonrasına 3 hafta eklenmiyormu sonuçta sezeryan doğum yapmak bişeyi etkilemiyor diye biliyorum

evet ödem her yerimde günün her saati uykudan yeni kalkmış gibiiyim gözlerim bile şiş evet tuzu 0 a indirdi doktor zaten tuzu pek sevmem herkes yemeklerin tuzsuz olmuş der :) kasılma henüz hiç olmadı bacaklarımda ağrı vardı magnezyum kullanınca geçmişti ama şimdi kramp başladı özellikle sağ bacağımın alt kısmına kramp giriyor napıcağımı şaşırıyorum tansiyonum hep normal çıkıyor maşaallah işte protein kaçağından şüphelendi doktor o da yokmuş bu sefer eritrosit çıktı bugün kültür tahlili yaptırdım ona bağlı değildir heralde bu şişlikler ama enfeksiyon var zaten 2 aydır

inanın bu konuda hala netliğe kavuşmuş değilim 35 te izne çıkarsak doğum sonrasına 3 hafta eklenmiyormu sonuçta sezeryan doğum yapmak bişeyi etkilemiyor diye biliyorum

devlete göre doğum süresi 40 hafta=280 gündür, sen 38de doğum yaparsan örneğin normal sezeryan farketmiyo 2 haftayı doğum öncesi kullanamamış sayılırsın ve o 2 hafta doğum sonuna eklenir, bir örnekle açıklayayım 35. haftayıda çalıştın ayrıldın izne normalde doğum önü 40.haftaya kadar 5 haftan var değilmi, doğum sonunada 8+3=11 haftan kalıyo, lakin evdeki hesap çarşıya uymuyo ve sen 38.haftada doğuruyosun yani doğum önü 5 değil 3 hafta kullanıyosun 2 hafta erken doğuyo bebek, böylece doğum önü 3 hafta kullanmış oluyosun, doğum sonrasıda 8 hafta yasal iznini 3 hafta fazladan çalıştığın süreyi ve 2 hafta erken doğumdan dolayı doğum önü kullanamadığın iznini kullanıyosun oda eşittir 13 hafta eder

arkadaşın bebeği sezeryanla alınacağı için ona istinaden yorum yaptım neticede 40.haftada değil 39.haftada doğacak 1 hafta erken

GÜNAYDINN KIZLARR

özellikleri tam benim istediğim gibiymiş.Çift yönlü kullanılabiliyormu ? Bide Kaça aldınız?

Ana Kucağı anneye dönük oluyor ama puset sadece dışa dönük. Benim için bu önemliydi, küçükken kusma yada başka bir problem olursa diye bana dönük olmasını istiyordum
Zaten bebekler pusete geçtiğinde çevreyi görmek istiyormuş, pek bizimle ilgilenmeyecekler galiba :)

Bir ay önceydi sanırım kampanyada puset 600 TL gibi bir fiyattı, ana kucağı 300 TL gibiydi
Sen yine de Ebebek ile pazarlık yapmaya çalış, 10% a kadar şansını zorla derim :)

Kaçak için ister randevunu bekleyip doktoruna söyle, istersen doğrudan özel bir hastanenin aciline git. "Suyumun geldiğini hissediyorum, kontrol eder misiniz?" de. Özel bir ped ile önce bakarlar gerçekten amnion sıvısı mı değil mi. Değilse, akıntı örneği alıp enfeksiyon olup olmadığını araştırırlar (bu haftalarda akıntıda artış çok normal). Ama kendi doktoruna gidersen, sadece "su iyi, az, idare eder" gibi sözlerle geçiştirmesine izin verme. Mutlaka kontrol etmesini iste.

evham yapıyorum işte cuma kontrolüm var bakalım canım

merhaba kızlar
meyın ınsallah bebeğim hemen gelmez cok korkuyorum
geçmiş olsun canım tekrar ama sen işte ne arıyorsun hala dinlensene evde...rapor gününümü bekliyorsun...hastaneden vereceklermiş keşke alsaydın o zaman...

Arada sut veriyorlar sonra bagirsaklari bozuluyor. Ameliyattan sonra duzene giremedi.bu bir iki gun icinde belli olup duzene girmezse tekrar ameliyat dedi ama inşallah olmaz....
inşallah canım....daha öncede demiştim...benim down lu kardeşim daha doğar doğmaz kalp ameliyatları geçirdi 3-4 defa bebekler çabuk atlatıyor...ve bizim kadar acı çekmiyorlar emin olabilirsin...keşke çok sık verseler kucağına meleğini...çünkü bu zamana kadar zaten karnındaydı...bizim içinde kokla meleğini...

bende şişiyorum canım ama biliyorum nedenini...peyniri ve zeytini çok yiyorum..tuzlu olduğu için şişiyorum..inşallah seninkide tuzdandır...moralini bozma...hem protein kaçağı bile olsa önlem alınca düzelir..

Keyifler nasıl canım?:107:
iyiym canım benim... şükür...aslında her yerim ağrıyor...kilodan...
dün patronun oğlu geldi 5 yaşında...bir ara açtım burayı ama benim bilgisayarı zaptetti...babası da kendi bilgisayarına virüs girer diye kullandırmıyor...akşama kadar sünger bob izledik...bugünde geçmişi okuyayım dedim... bu saat oldu işte...
sen de iyisin şükür...
diğer kızları merak ettim çok 3 gündür...şükür herkes iyi....

Suyu arttır canım. Sanki iç organlarını "yıkıyormuş" gibi 3.5-4 litre su iç. Ödeminin hafifemesi lazım. Son 3 ay bebeğin Ca ihtiyacı artıyor, ayrıca Ca depolamaya da başlıyorlar. Demir ilacında ya da vitamin hapında Ca olduğundan emin ol ve günlük yoğurt-süt (şeker varsa yoğurt) tüketimini arttır. Umarım etkili olur.

Nihayet yazabildin canım Sevindim iyi olmanıza. Kilolar hepimizi rahatsız ediyor ama az kaldı sabır; her ikiniz de sağlıklı olun da kilo verilir

AAA yok haberim yoktu, katılmak isterim ama K.çekmece de oturuyorum, oraya kadar git gel sorun olabilir :)
Martın sonunda Çamlıcaya geçicem, annemde kalıcam doğuma kadar, o zamanlar da ağırlaşırım zaten

Annemin 2 normal doğum deneyiminden yola çıkarsak, hareketli insanın tıbbı bir sıkıntısı olmadığı taktirde doğumu kolay oluyormuş.
Annem beni (ilk çocuk) takside doğurmaya başlıyormuş nerdeyse :) hastaneye girince 15 dk da olay bitmiş zaten

Çok zorlamayacağım ben de kursla felan, zaten tez canlı ve hareketliyim, kısmet olursa ıkına sıkına doğururuz

benım ayaklarımda sureklı sıs ozellıkle sol ayak bılegım hamılelıkten öncede agrı ve sısslık vardı dr gıtmıstım hamıle kalıncada radyasyon almamak ıcın gıtmedım ama acayıp sısıyor ayaklarım kramp benım bacağıma gırıyor duz uzatıp esım ayak parmaklarımı öne doğru cekıyor gecıyor ozman senın kramp karnına gırıyor bacaklarına mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…