Tebrik ederim canim gozun aydin
İkili tarama yapacak dr..tam o haftalara denk geliyor.bende eylül sonuna gidicem..
Dawn sendromu riski e bakiyorlar ense kalinligindan..3 mm altinda olmaliymis..
Insallah hepimizin iyi cikar.
Bolbol dinleniyom ilaclarimi duzenli aliyom canim istemese bile zorla yiyomPeki nasıl kapandı ara özellikle bişey yaptınmı
Hayirli haberlerle gel insallahkızlar bugün kontrolüm var kesemi görücez dua edin benim için
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk :) Allah herkese nasip etsin inşallah
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin[/Q
HEMEN KÖTÜYÜ DÜŞÜNME NOLUR SEN GÜÇLÜ OLURSAN BEİŞİN DE GÜÇLÜ OLUR Dİ Mİ
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin
Geceleri yatarken sutyen takmak saglikli degil cnm 12 saatten fazla kalmamaliymis kan dolasimi icinkızlar mutlaka sütyen takın göğüsler sarkmasın:)
bazıları acıyor diye takmamış ama takmak daha sıkı tutuyor ve ağrısını azaltıyor bence
bazen çok sıkılınca gece cıkartıyorum ben de ama çıkartmamamk daha iyi
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin
Doktora gdiyorum hemem.dua edin ne olur 6+4de daha tanşmadan gtmesin.böyle kask agrisi olan varmi.ara ara birdn bişey saplanir gibi
herkese merhaba kızlarrrrrr...
çok özenirdim bir zamanlar bu topiklere..bir gün bana da kısmet olur mu derdim hep.
3 yıllık evliyim 2 yıl bekledim bebişimi bu ay tüpüş bebek yaptırdık ve dün test günümdü bebeğim benimle Allaha binlerce şükür.
yarın da değerim artarsa ve herşey yolunda giderse 2014 nisan annesi olacağım bende
umarım güzel paylaşımlar yaparız beraber...
Hemen gidiyorum arkadaşımi bekliyorum doktora gtmek icin uzandm ayaklar havada ama aglamadan duramiyorum ki
Allah hepimizi tamamına erdirsin.İcimi rahatlattın Zerdal cok sagoj düşmez inşalah
kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?