2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar mutlaka sütyen takın göğüsler sarkmasın:)
bazıları acıyor diye takmamış ama takmak daha sıkı tutuyor ve ağrısını azaltıyor bence
bazen çok sıkılınca gece cıkartıyorum ben de ama çıkartmamamk daha iyi

Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin

Tebrik ederim canim gozun aydin
İkili tarama yapacak dr..tam o haftalara denk geliyor.bende eylül sonuna gidicem..
Dawn sendromu riski e bakiyorlar ense kalinligindan..3 mm altinda olmaliymis..

Insallah hepimizin iyi cikar.

amin tatlım Allah hepimize sağlık sıhat versin :) bu taramayı hepimiz inşallah sorunsuz atlatırız şimdiden heyecanı sardı

Peki nasıl kapandı ara özellikle bişey yaptınmı
Bolbol dinleniyom ilaclarimi duzenli aliyom canim istemese bile zorla yiyom
Sende igne kullaniyon calsiyumu bol al sut yogurt kemik erimesi yapiyormus igne
kızlar bugün kontrolüm var kesemi görücez dua edin benim için
Hayirli haberlerle gel insallah
bugün bebişimin kalp atışlarını duyduk :) Allah herkese nasip etsin inşallah

Gozunaydin canim

Doktora gdiyorum hemem.dua edin ne olur 6+4de daha tanşmadan gtmesin.böyle kask agrisi olan varmi.ara ara birdn bişey saplanir gibi

Geceleri yatarken sutyen takmak saglikli degil cnm 12 saatten fazla kalmamaliymis kan dolasimi icin
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin

Hemen telas yapma uzan su ic bol bol kanama olursa doktora gidersin dua et bol bol canim Allah korusun

Hemen gidiyorum arkadaşımi bekliyorum doktora gtmek icin uzandm ayaklar havada ama aglamadan duramiyorum ki

Allah ehpimizin kucapına almayı nasip etsin cnm

12 nisan bende.inş saglkla alalm saglikli bebeklerimizi kucagmiza.Sudenaz teşekür edrim yattım ama korkudan ölüyorum bi gidip iyi oldugunu görşem bi

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi

Bu arada progestoran verdi doktor onu kullanıyorum. Geçti gibi. keseye baktı yerinde ama daha kalp atışları oluşmamış, haftaya çağırdı.

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi

bende dün gittim 4mm, 6+1 görünüyor normal dedi. beni de haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. kalp atışları iyice belli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…