Bu arada progestoran verdi doktor onu kullanıyorum. Geçti gibi. keseye baktı yerinde ama daha kalp atışları oluşmamış, haftaya çağırdı.
12 nisan bende.inş saglkla alalm saglikli bebeklerimizi kucagmiza.Sudenaz teşekür edrim yattım ama korkudan ölüyorum bi gidip iyi oldugunu görşem bi
Hemen gidiyorum arkadaşımi bekliyorum doktora gtmek icin uzandm ayaklar havada ama aglamadan duramiyorum ki
kızlar mutlaka sütyen takın göğüsler sarkmasın:)
bazıları acıyor diye takmamış ama takmak daha sıkı tutuyor ve ağrısını azaltıyor bence
bazen çok sıkılınca gece cıkartıyorum ben de ama çıkartmamamk daha iyi
slm hayırlı olsun bebişin kaçıncı haftadasınki olusmamış kalp atışı
6+1 dedi doktor tam geçiş haftasında oluşmaması normal geldi bana, doktorda normal daha tam olmayabilir dedi, haftaya çağırdı. Aslında ben kalp atışları oluşunca gitmeyi düşünüyordum. kanamam olunca erken gittim.
tatlım hayırlı olsun :) benim 5,haftanın içinde 11mm di.ama hep okuduklarım 5-7 aradındaydı bugün dr gittik ölçtü ama kalp seslerine odaklandığım için duyamadım :)kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi
tamam anladım benm 6+2 de göründü. sen bir kaç güne gene git 1 hafta bekleyip kendini stres yapma
birazda ultrasyon cihazlarıyla alakalı benim doktorun makinası çok iyi değildi. doktor sana aşağıdan mı baktı.
öyle de olabilir ama benmkininde iyi değil makinası hani bu siyah ekran olanlar var ya o eskilerden işte 4 boyutlu diyorlar ondan değil yani alttan bakmadı normal baktı karından işte hemen gözüktü kalbide pıt pıt atıyo ekranda beyaz kıpırtı oluyo işte
maşallah iyi yukardan çabuk görünmüş. senin minik çok bekletmemiş seni. hayırlı olsun darısı başımıza.
ben de sürekli takıyorum. ama oğlumda son aylarda evde çıkartmıştım oy ne rahattı ya.Ben sürekli destekli takıyorum.elimi süremiyorum çok acıyo.Bazen eve gittiğimde çıkartıyorum çok rahatlıyzaman çıkarmamaya dikkat edeyim.
evet o haftada görünmeyebiliyor.6+1 dedi doktor tam geçiş haftasında oluşmaması normal geldi bana, doktorda normal daha tam olmayabilir dedi, haftaya çağırdı. Aslında ben kalp atışları oluşunca gitmeyi düşünüyordum. kanamam olunca erken gittim.
sağol tatlım darısı senin başına ama dediğim gibi 2 3 güne gene git olmazsa baska doktora gidersin makinası iyi olana filan kana yoksa şimdi aslında telaşlanmanada gerek yok
selam kızlar..
doktora gitcem birazdan bende bakalım inşallah herşey yolundadır..
garip bir telaş bi heyecan var.. inşallah .. hayırlısı olur.. hala havaya giremedim.. müthiş bulantım var hiç birşey istemiyor canım.. sadece ciğer çok garip.. kızımda hiç böyle olmamıştım.. çok rahattım.. aman sağlıklı olsunlarda biz sıkıntıyı çekeriz artık bir kaç ay napalım.. bulantı kusma yani hamilelik belirtileri bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmiş.. bi arkadaş kasık ağrıları düşük belirtisi demiş.. sanmam.. doktorum kızımda bana rahim yeni duruma alışmaya çalışıyor.. genişleme çabasında tabiki olacak ağrın demişti..
cinsiyet konusunda bilmem erkek istiyorum ben önce hayırlısı tabi .. ama gönlümden geçen bu .. tabi kızımda olursa çok sevinirim.. ama kızım var bide oğlum olsun istiyorum hayırlısı
Canim cok tesekkur ederim. Iyiyim ptesi kanamadan sonra surekli dinlenme halindeyim gecti cok sukur.kanama yok.
Bulantim yok.tiksinmem yok.koku hassasiyetim yokinşallah ta olmaz..
Iyi gidiyor sanirim:
Cok sukur bugünume
bana da iki hafta önce mağazada tezgahtar kız söyledi. hamilemisin abla diye. hem göbekli hem abla oldum yane
güzel anne adayları 25 eylülde gideceğim bir daha dr a zeka ölçümü yapacağım dedi boyun çevresini ölçecekmiş.bu arada kanaman olur hastalanırsan sakın korkma beni ara dedi.dua edin kızlar hepimizin bebeği sağlıklı olsun
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin
kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi
bende dün gittim 4mm, 6+1 görünüyor normal dedi. beni de haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. kalp atışları iyice belli olsun.
tatlım hayırlı olsun :) benim 5,haftanın içinde 11mm di.ama hep okuduklarım 5-7 aradındaydı bugün dr gittik ölçtü ama kalp seslerine odaklandığım için duyamadım :)
yok telaşlanmıyorum. oluşur inşallah hatta ben haftaya değil de ondan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. iyice oluşsun diye. hayırlısı ile oluşur inşallah. daha çok yeni. oğlumda 6+4 de görmüştüm kalp atışlarını.
tebrikler canım 25 eylül çok uzak değil mi bizim Dr.lar mı ikide bir çağırıyor püff
senin ölçün normal bence canım bizi neden küçük ölçüyorlar onu anlamadım
dr maşallah çok tatlı çok iyi anlaştık güler yüzlü ama beni çok uzak tarihe attı nedense bende anlamadım ki izne faln mı gidiyo ki ama öyle olsa söylerdi herhalde takvimden baktı 25 eylül dedi ama hayırlısı bakalım inşallah.
test falan istemedi mi? benden bir sürü tahlil istedi. İster devlette yaptır ister burda hangisi uygun gelirse sana dedi sağolsun.29 unda da tekrar çağırdı. Ağustos yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?