2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben sürekli destekli takıyorum.elimi süremiyorum çok acıyo.Bazen eve gittiğimde çıkartıyorum çok rahatlıy zaman çıkarmamaya dikkat edeyim.

slm hayırlı olsun bebişin kaçıncı haftadasınki olusmamış kalp atışı

6+1 dedi doktor tam geçiş haftasında oluşmaması normal geldi bana, doktorda normal daha tam olmayabilir dedi, haftaya çağırdı. Aslında ben kalp atışları oluşunca gitmeyi düşünüyordum. kanamam olunca erken gittim.

tamam anladım benm 6+2 de göründü. sen bir kaç güne gene git 1 hafta bekleyip kendini stres yapma

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi
tatlım hayırlı olsun :) benim 5,haftanın içinde 11mm di.ama hep okuduklarım 5-7 aradındaydı bugün dr gittik ölçtü ama kalp seslerine odaklandığım için duyamadım :)

birazda ultrasyon cihazlarıyla alakalı benim doktorun makinası çok iyi değildi. doktor sana aşağıdan mı baktı.

öyle de olabilir ama benmkininde iyi değil makinası hani bu siyah ekran olanlar var ya o eskilerden işte 4 boyutlu diyorlar ondan değil yani alttan bakmadı normal baktı karından işte hemen gözüktü kalbide pıt pıt atıyo ekranda beyaz kıpırtı oluyo işte

maşallah iyi yukardan çabuk görünmüş. senin minik çok bekletmemiş seni. hayırlı olsun darısı başımıza.

maşallah iyi yukardan çabuk görünmüş. senin minik çok bekletmemiş seni. hayırlı olsun darısı başımıza.

sağol tatlım darısı senin başına ama dediğim gibi 2 3 güne gene git olmazsa baska doktora gidersin makinası iyi olana filan kana yoksa şimdi aslında telaşlanmanada gerek yok

Ben sürekli destekli takıyorum.elimi süremiyorum çok acıyo.Bazen eve gittiğimde çıkartıyorum çok rahatlıy zaman çıkarmamaya dikkat edeyim.
ben de sürekli takıyorum. ama oğlumda son aylarda evde çıkartmıştım oy ne rahattı ya.
evet o haftada görünmeyebiliyor.

sağol tatlım darısı senin başına ama dediğim gibi 2 3 güne gene git olmazsa baska doktora gidersin makinası iyi olana filan kana yoksa şimdi aslında telaşlanmanada gerek yok

yok telaşlanmıyorum. oluşur inşallah hatta ben haftaya değil de ondan sonraki hafta gitmeyi düşünüyorum. iyice oluşsun diye. hayırlısı ile oluşur inşallah. daha çok yeni. oğlumda 6+4 de görmüştüm kalp atışlarını.

Canım biliyorsundur kesin ama hamilelikte ciğer yenilmiyor hatırlatayım dedim

Canim cok tesekkur ederim. Iyiyim ptesi kanamadan sonra surekli dinlenme halindeyim gecti cok sukur.kanama yok.
Bulantim yok.tiksinmem yok.koku hassasiyetim yok inşallah ta olmaz..
Iyi gidiyor sanirim :
Cok sukur bugünume

iyi olmana çok sevindim canım artık herşeye dikkat etmemiz gerekiyor

bana da iki hafta önce mağazada tezgahtar kız söyledi. hamilemisin abla diye. hem göbekli hem abla oldum yane

çok ayıp müşteriye birde abla demek

tebrikler canım 25 eylül çok uzak değil mi bizim Dr.lar mı ikide bir çağırıyor püff

Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin

senden haber bekliyorum miniğini görünce hemen bize yaz olur mu?

kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim kesemi gördük 5 mm çok şükür 3 hafta sonra kalp atışları için gidicem sizin ne kadardı keseler benim normal mi

kaç haftalıktasın canım?

bende dün gittim 4mm, 6+1 görünüyor normal dedi. beni de haftaya çağırdı ama ben 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. kalp atışları iyice belli olsun.

Canım dayanabilirsen 2 hafta sonra git ben güya 28. de gidecektim ilk kez şimdiye kadar 2 kere bu cumarteside 3.cüyü gitmiş olacağım

tatlım hayırlı olsun :) benim 5,haftanın içinde 11mm di.ama hep okuduklarım 5-7 aradındaydı bugün dr gittik ölçtü ama kalp seslerine odaklandığım için duyamadım :)

senin ölçün normal bence canım bizi neden küçük ölçüyorlar onu anlamadım

iyi dayanabiliceksen bekle ben dayanamadım dogrusu 5+6 da keseyi görmeye baska doktora gittim oda bana kalp atışı 10 güne duyulur dedi bende kendi doktoruma randevum aldım 3 gün sonraya ona gittim gördüm rahtladım simdi

tebrikler canım 25 eylül çok uzak değil mi bizim Dr.lar mı ikide bir çağırıyor püff

senin ölçün normal bence canım bizi neden küçük ölçüyorlar onu anlamadım

dr maşallah çok tatlı çok iyi anlaştık güler yüzlü ama beni çok uzak tarihe attı nedense bende anlamadım ki izne faln mı gidiyo ki ama öyle olsa söylerdi herhalde takvimden baktı 25 eylül dedi ama hayırlısı bakalım inşallah.

kızlar az önce hastaneden aradılar.özel hizmetleri başlamış. Danışman hemşire ve bir tane de memur olacakmış. Danışman hemşireye istediğimiz soruyu sorabilecekmişiz. Ayrıca memur randevularımızı ayarlıcak istediğimiz tarihe doktorumuz dolu ise araya alacakmış. mutlu oldum çünkü çalıştığımdan en büyük sıkıntım randevu ayarlamaktı. :)
sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz? Ben Emsey Hastanesine gittim doktorumdan memnun kaldım

test falan istemedi mi? benden bir sürü tahlil istedi. İster devlette yaptır ister burda hangisi uygun gelirse sana dedi sağolsun.29 unda da tekrar çağırdı. Ağustos yani

test falan istemedi mi? benden bir sürü tahlil istedi. İster devlette yaptır ister burda hangisi uygun gelirse sana dedi sağolsun.29 unda da tekrar çağırdı. Ağustos yani

nasıldınız bugun bakalım sevgili anne ler ve bebişleri?biz iyiyiz çok şükür..

baharcık korkma canım bende de bı suru test istedıler..bende ozel bi hastaneye gidiyorum..devlet hepsını karşılamıyor.bende karşıladıklarını devletten diğerlerını ozelden yaptırdım ozele de 91 lira aldıla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…