nasıldınız bugun bakalım sevgili anne ler ve bebişleri?biz iyiyiz çok şükür..
baharcık korkma canım bende de bı suru test istedıler..bende ozel bi hastaneye gidiyorum..devlet hepsını karşılamıyor.bende karşıladıklarını devletten diğerlerını ozelden yaptırdım ozele de 91 lira aldıla..
bide kızlar bu 5 nisana kadar doğum tarıhı yazanlar sankı bız mart annesi olacakmışız gıbı gelıyorda hadı bakalım hayırlısı..
kan ve idrar tahlili verdim çok şükür bişiy çıkmadı sorun yok dedi :) suyu çok iç deditest falan istemedi mi? benden bir sürü tahlil istedi. İster devlette yaptır ister burda hangisi uygun gelirse sana dedi sağolsun.29 unda da tekrar çağırdı. Ağustos yani
Kızlar sağlık ocakları kan tahlillerini yapıyor, daha bu sabah sağlık ocağı 3 tüp kan aldı benden öyle 5 kuruşta para ödemedim. hem kayıtta yapıyorlar, hamilelik süresince sağlık ocaklarıda takip ediyor.
Hosgeldin cnmselam kızlar bende nisan annesi olacam. tahmini doğum tarihi 9 nisan olacak.
Şükürler olsun binlerce kez iyi bebişim gördüm sonunda.yalnız bide nurtopu gibi kistim varmış.doktor zarari yok kistin dogumda atılır o dedi.çok şükür rahatladı içim
aynen bende ole dusunuyorum hele benım bebısler 2 tane bakalım nasıp gune aya takmıyorum kafamı ben saglıkla gelecekler inş :))bide kızlar bu 5 nisana kadar doğum tarıhı yazanlar sankı bız mart annesi olacakmışız gıbı gelıyorda hadı bakalım hayırlısı..
kan ve idrar tahlili verdim çok şükür bişiy çıkmadı sorun yok dedi :) suyu çok iç dedi
bende daha iş yerine söylemedim. şimdi gidip sonuçlarımı alayım bakalım.evet canım öyleymiş ilk gittiğimde kadın doğumcum tahlil filan istemedi aile hekimine gidip hamileliğini bildir dedi bendende 3 tüp kan alındı sonuçlar bügun belli oldu.dr.bende takip edeceğim ayrıca kadın doğum doktorunada gitmeye tabiki devam et dedi. yaa ben iş yerindekilere daha birşey söylemedim sadece bayan oda arkadaşıma söyledim :18:
Şükürler olsun binlerce kez iyi bebişim gördüm sonunda.yalnız bide nurtopu gibi kistim varmış.doktor zarari yok kistin dogumda atılır o dedi.çok şükür rahatladı içim
selam kızlar,
Bizde hafat başında duyduk kalp atışarımızı çok duygulandım. Dr bende de bir sürü tahlil istedi bende sağlık ocağında yaptırıcam cuma günü hemde kayıt olurum die düşündüm. mİDE BULANTILARINIZ NE DURUMDA SİZLERİN
selam kızlar,
Bizde hafat başında duyduk kalp atışarımızı çok duygulandım. Dr bende de bir sürü tahlil istedi bende sağlık ocağında yaptırıcam cuma günü hemde kayıt olurum die düşündüm. mİDE BULANTILARINIZ NE DURUMDA SİZLERİN
gözün aydın canım.bende p.tesi duydum pıt pıtları.Bulantımı ağrımı ben hala çözemedim.karışık bi durumdayım.Acıkmaya başlayınca oluyo sadece.Ağrıya benziyo ama bulantı gibi.Ama kusma olayım olmadı.
Erirmiş evet.ama öldúm öldüm dirildim doktor bakarken.iyiydi minigim.saglikla doguralım inşalah nazlilarımizı
5+1 canımkaç haftalıktasın canım?
Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?