2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

yok canım korkmadım. test iyidir candır :) ak koyun kara koyun öğrenmiş olalım demi ama hazırlıksız olmaktansa :) ben hastaneye sordum toplamda 200 küsür dediler. Devlet hastanesinde doktor komşumuz var bakalım acilden falan alırsa beni orda yaptırcam ctesigünü. aç gitmek gerekiyormuş vs aç karnına öyle birkaç saat durcak metabolizma nerdeeeeee

bide kızlar bu 5 nisana kadar doğum tarıhı yazanlar sankı bız mart annesi olacakmışız gıbı gelıyorda hadı bakalım hayırlısı..

canım ben kesin mart annesi olcam Rabbim izin verirse. ilk doğumum sezeryan doktor 10 gün kadar önce alırız dedi. bir de oğlum aceleci çıktı 37+2 de gelmişti :) mart annelerine yazdım ama hafta olarak çok ileri görünüyorlar yani ben yazarım ama onlar çoktan o level leri atlamış olacaklar ya ondan burdayım :)

Kızlar sağlık ocakları kan tahlillerini yapıyor, daha bu sabah sağlık ocağı 3 tüp kan aldı benden öyle 5 kuruşta para ödemedim. hem kayıtta yapıyorlar, hamilelik süresince sağlık ocaklarıda takip ediyor.

Şükürler olsun binlerce kez iyi bebişim gördüm sonunda.yalnız bide nurtopu gibi kistim varmış.doktor zarari yok kistin dogumda atılır o dedi.çok şükür rahatladı içim

evet canım öyleymiş ilk gittiğimde kadın doğumcum tahlil filan istemedi aile hekimine gidip hamileliğini bildir dedi bendende 3 tüp kan alındı sonuçlar bügun belli oldu.dr.bende takip edeceğim ayrıca kadın doğum doktorunada gitmeye tabiki devam et dedi. yaa ben iş yerindekilere daha birşey söylemedim sadece bayan oda arkadaşıma söyledim :18:

Son düzenleme:
selam kızlar bende nisan annesi olacam. tahmini doğum tarihi 9 nisan olacak.
Hosgeldin cnm
Şükürler olsun binlerce kez iyi bebişim gördüm sonunda.yalnız bide nurtopu gibi kistim varmış.doktor zarari yok kistin dogumda atılır o dedi.çok şükür rahatladı içim

Ohhhh gozumuz aydin o kist erir merak etme cnm

Oglumda sezeryan bundada 12nisan dogum yaziyo ama 1 nisanda alrlar.tabi ben öyle diyorum ama Alman doktorlar ne diyo bilemem.ben almanyadaymda

Erirmiş evet.ama öldúm öldüm dirildim doktor bakarken.iyiydi minigim.saglikla doguralım inşalah nazlilarımizı

selam kızlar,

Bizde hafat başında duyduk kalp atışarımızı çok duygulandım. Dr bende de bir sürü tahlil istedi bende sağlık ocağında yaptırıcam cuma günü hemde kayıt olurum die düşündüm. mİDE BULANTILARINIZ NE DURUMDA SİZLERİN

bende daha iş yerine söylemedim. şimdi gidip sonuçlarımı alayım bakalım.

geçmiş olsun sanada canım.

bende şuan bulantı filan yok.ilerde olurmu blemem ama 2.çocuktada mide bulantım olmadı ara ara çok nadir

Son düzenleme:

gözün aydın canım.bende p.tesi duydum pıt pıtları. Bulantımı ağrımı ben hala çözemedim.karışık bi durumdayım.Acıkmaya başlayınca oluyo sadece.Ağrıya benziyo ama bulantı gibi.Ama kusma olayım olmadı.

Benim kusmamda var . Bide iş yerinde çok zor oluyo valla bulantılar ne zaman bitecek bakalım

Aniden kasigma sancı grdi hic yoktu bugüne kadar kivraniyo ara ara.minigm beni terkmi ediyo söyleyin

CANIMM ben de öyle bişi okumuştumm..ve telaşlandım.. bikaç gündür de ağrım vardı.. bugün doktorumu aradım yok bişey rahim büyüyor..bizim beklediğimiz ağrılar onlar dedi.. Allah göstermesin bebeğin düşmesi için çok yoğun kanama olması gerekiyor 1-2 damla bile olsa bişi olmaz rahat ol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…