2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bide kızlar bu 5 nisana kadar doğum tarıhı yazanlar sankı bız mart annesi olacakmışız gıbı gelıyorda hadı bakalım hayırlısı..

aynen bende ole dusunuyorum hele benım bebısler 2 tane bakalım nasıp gune aya takmıyorum kafamı ben saglıkla gelecekler inş :))

aynen kızlar ben de mart annesi olacağım, hatta inşallah mart annesi olurum da daha erken olmaz ben de gogmel gibi ikiz bekliyorum, bizim durum biraz daha riskli. inşallah Rabbim yardım eder de sağlıklı evlatlar doğururuz

inş canım sağlıcakla al bebişlerini kucağına. Benim eşim de nedense ikiz e öyle şartlanmış ki dün doktordan dönerken aradım tek mi gördü diyo :)

valla süpermiş ben corumda devlet hastanesine gidiyorum doktorum orda çünkü mhrs den randevu alıyorum rahat oluyo
ankarada muaynehaneye gidiyorum o daha rahat oluyo özel ilgisi başka tabi doktorumda cok iyi
Kizlar soguk karpuz mideme iyi geliyor oneririm
Bide kavrulmus badem findik ustelik cok faydali
evet karpuz bide limon cok iyi gelıyo hatta lımon bana her şekilde iyi gelıyo
bebek gelişi için muz cok faydalıymış bi tane yiyim dedim acayip tatlı geldi keşke hep ekşi yesem

doktorunun iyi olmasına sevindim. geçen bir tıp merkezine gittim burda yaşlı bir kadın doktor yeminlen hani o sinirle dalsam acil müdahale gerekecekti kendisine :)
ya ben çalıştığımdan ve sürekli bişileri unutma potansiyelim olduğundan rahat randevu işime geldi ne bileyim. tabi henüz hastanenin doğum ücretlerini sormadım

devlet hastaneleri berbat orda doktorum olmasa yolundan gecmem
kocacım rüyasında bizi görmüş doğum yapmışım özel hastanede sadece 150 lira ödemişizbebeği alıp gelmişiz galiba kızdı diyo
hayırlısıyla o günleri görelim bu topiktende ağlayarak cıkmak istemıyorum
yinede hayırlısı

inşallah hepimiz bu topikten kucaklarımız dolu olarak ayrılcaz canım

inş cnm sag saglımmm alıcaz evlatlarımızı kucaklarımıza :))

Merhabalar bende Nisan annesi olucam allahım izin verirse, geçen hafta doktora gittiğimde kese çok küçük, ben seni erken çağırmışım 10 gün sonra gel dedi doktorum. Ama ben çok korkuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok bende :44: aranızda böyle olan varmı?

u

Canım hiç korkma.Eğer nasibinde varsa hiçbşy olmadan sağ salim doğar.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Gözün aydın bu arada darısı duyamayanların başına. [/B]

Canım benim haklısın ama ilk gebeliğim ve tedavi ile oldu.Normalde takibimide tüp bebek doktorum yapıyor.Ama ben mersinde yaşıyorum ve doktora gitmem 1 saatten fazla sürüyor.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim bu doktora ve beni çok korkuttu.Bugün tekrar gittik kan tahlili istemişti sonuçlar çıkmış ve bir sürü ilaç yazdı.Bende hemen tüp bebek dr umu aradım cuma günü gel hiçbir ilacıda kullanma dedi ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık(((((

Canım bende öyleyim.Çok şükür ne mide bulantısı ne başka bişey var.Sadece tatlı yiyemiyorum birde kokulara karşı hassaslaştım son günlerde.Drum herşeyin yolunda olduğunu bazı kişilerin gebeliğinin bu şekilde olabileceğini korkulacak bir durum olmadığını hatta şanslı olduğumu bile söyledi.

Cevabın için teşekkür ederim, kalp atışını duyarsam rahatlıcam ve bu pimpirikliğimi bırakıcam:18: bende de tam tersi ekşi yiyemiyorum, sürekli tatlı istiyo canım nutellayı sürüp sürüp yiyorum. 27 sinde gidicem kalp atışını duymaya allahım nasip etsin, zamannn geçmiyoooo

IYIYIM SIMDI BI OHHHHHHHHHHHHHH DEDIM AMA YATIYORUM:BIDE INSANIN BELIRTISI OLMAYINCA HERGÜN TEMIZLIK YAPIO NORMAL HAYATA DEVAM EDIYO:AMA ALDIM AGZIMIN PAYINI YATIYORUMMMMMMMM

İnşallah duyacaksın canım.Ben duydum binlerce kez şükürler olsun ama hala sıkıntılarım tedirginliğim azalmıyor(((

Osirisim

Merhaba
Merhabalar bende Nisan annesi olucam allahım izin verirse, geçen hafta doktora gittiğimde kese çok küçük, ben seni erken çağırmışım 10 gün sonra gel dedi doktorum. Ama ben çok korkuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok bende aranızda böyle olan varmı?

INAN CANIM BENDE AYNIYIM HIC BELIRTIM B YANDAN IYI BI YANDAN KÖTU:BEN HAMILE OLDUGUMU UNUTUP AYNI ISLERE DEVAM EDIYORUM SANCI TUTUNCA ANLIYORUM:KORKMA HIC BI SORUN YOK INSALLAHH

canım bence kesinlikle farklı hastanelerde yaptırdığın için böyle çıkmıştır değerin gayet iyi bebişin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…