canım ben kesin mart annesi olcam Rabbim izin verirse. ilk doğumum sezeryan doktor 10 gün kadar önce alırız dedi. bir de oğlum aceleci çıktı 37+2 de gelmişti :) mart annelerine yazdım ama hafta olarak çok ileri görünüyorlar yani ben yazarım ama onlar çoktan o level leri atlamış olacaklar ya ondan burdayım :)
bide kızlar bu 5 nisana kadar doğum tarıhı yazanlar sankı bız mart annesi olacakmışız gıbı gelıyorda hadı bakalım hayırlısı..
aynen bende ole dusunuyorum hele benım bebısler 2 tane bakalım nasıp gune aya takmıyorum kafamı ben saglıkla gelecekler inş :))
aynen kızlar ben de mart annesi olacağım, hatta inşallah mart annesi olurum da daha erken olmazben de gogmel gibi ikiz bekliyorum, bizim durum biraz daha riskli. inşallah Rabbim yardım eder de sağlıklı evlatlar doğururuz
Şükürler olsun binlerce kez iyi bebişim gördüm sonunda.yalnız bide nurtopu gibi kistim varmış.doktor zarari yok kistin dogumda atılır o dedi.çok şükür rahatladı içim
valla süpermiş ben corumda devlet hastanesine gidiyorum doktorum orda çünkü mhrs den randevu alıyorum rahat oluyokızlar az önce hastaneden aradılar.özel hizmetleri başlamış. Danışman hemşire ve bir tane de memur olacakmış. Danışman hemşireye istediğimiz soruyu sorabilecekmişiz. Ayrıca memur randevularımızı ayarlıcak istediğimiz tarihe doktorumuz dolu ise araya alacakmış. mutlu oldum çünkü çalıştığımdan en büyük sıkıntım randevu ayarlamaktı. :)
sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz? Ben Emsey Hastanesine gittim doktorumdan memnun kaldım
evet karpuz bide limon cok iyi gelıyo hatta lımon bana her şekilde iyi gelıyoKizlar soguk karpuz mideme iyi geliyor oneririm
Bide kavrulmus badem findik ustelik cok faydali
valla süpermiş ben corumda devlet hastanesine gidiyorum doktorum orda çünkü mhrs den randevu alıyorum rahat oluyo
ankarada muaynehaneye gidiyorum o daha rahat oluyo özel ilgisi başka tabi doktorumda cok iyi
evet karpuz bide limon cok iyi gelıyo hatta lımon bana her şekilde iyi gelıyo
bebek gelişi için muz cok faydalıymış bi tane yiyim dedim acayip tatlı geldi keşke hep ekşi yesem
devlet hastaneleri berbat orda doktorum olmasa yolundan gecmemdoktorunun iyi olmasına sevindim. geçen bir tıp merkezine gittim burda yaşlı bir kadın doktor yeminlen hani o sinirle dalsam acil müdahale gerekecekti kendisine :)
ya ben çalıştığımdan ve sürekli bişileri unutma potansiyelim olduğundan rahat randevu işime geldi ne bileyim. tabi henüz hastanenin doğum ücretlerini sormadım
devlet hastaneleri berbat orda doktorum olmasa yolundan gecmem
kocacım rüyasında bizi görmüş doğum yapmışım özel hastanede sadece 150 lira ödemişizbebeği alıp gelmişiz galiba kızdı diyo
hayırlısıyla o günleri görelim bu topiktende ağlayarak cıkmak istemıyorum
yinede hayırlısı
aynen kızlar ben de mart annesi olacağım, hatta inşallah mart annesi olurum da daha erken olmazben de gogmel gibi ikiz bekliyorum, bizim durum biraz daha riskli. inşallah Rabbim yardım eder de sağlıklı evlatlar doğururuz
u
Canım hiç korkma.Eğer nasibinde varsa hiçbşy olmadan sağ salim doğar.Rabbim hayırlısını nasip etsin.Gözün aydın bu arada darısı duyamayanların başına.[/B]
Merhabalar bende Nisan annesi olucam allahım izin verirse,geçen hafta doktora gittiğimde kese çok küçük, ben seni erken çağırmışım 10 gün sonra gel dedi doktorum. Ama ben çok korkuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok bende :44: aranızda böyle olan varmı?
Canım bende öyleyim.Çok şükür ne mide bulantısı ne başka bişey var.Sadece tatlı yiyemiyorum birde kokulara karşı hassaslaştım son günlerde.Drum herşeyin yolunda olduğunu bazı kişilerin gebeliğinin bu şekilde olabileceğini korkulacak bir durum olmadığını hatta şanslı olduğumu bile söyledi.
Cevabın için teşekkür ederim, kalp atışını duyarsam rahatlıcam ve bu pimpirikliğimi bırakıcam:18: bende de tam tersi ekşi yiyemiyorum, sürekli tatlı istiyo canım nutellayı sürüp sürüp yiyorum. 27 sinde gidicem kalp atışını duymaya allahım nasip etsin, zamannn geçmiyoooo
Selam kızlar bugün nasılsınız??
Benim resmen aclıktan midem bulanıyor
Kesesini,bebeğini gören ve kalp atışlarını duyan arkadaşlarımın gözleri aydın darısı başımıza
Bursadan kimse var mıııı :))))
ya benim bi önceki hamileliğm 3,5 aylıkken sonlandırılmak zorunda kaldı o yüzden herşeyden korkar oldum aslında evham biraz da bişeyleri bilmekten kaynaklanıyo öncekinde 2 güne bir ikiye katlamıştı yani şimdi ilk olsa arttı diye çok sevinirdm :)
günaydın kızlar bişi sorcam göğüsünde şişme olduğundan ağrı olan arkadaşlar hala dvm ediyormu geçtimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?