2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım Allah kavuştursun benimde annem yeni geldi 1 hafta kalacak ama 😔
Bende şimdiden gidişine üzülüyorum

Tesekkur ederim tatlim Weewell şimdilik iyi gözüküyor bakalim
İns çok yüksek ateş ölçmek nasip olmaz
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani

Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?

Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun

Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?

Cnm maasallah Allah bagislasin

İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)

Amiin sana da tatlim :)[/QUOTE]
Evet tatlım normal istiyorum insaallah saglikla gelir yavrular

Canım nereden buldun Meryem anamızın elini bende istiyorum :26:
Bide nar suyu dediler bebeğe vermek icin gazsiz bebek olurmuş :26:

meraba guzel anneler bu raralar gıremıyorum gecmısı pek bakamdım ama okumaya calısıcam kendınze ve meleklerınıze ıyı bakınn

kızlar sezeryan doğumda gaz çıkmasını sağlamak için kayısı suyu öneriyolarmış. hastanede hazır olanlardan almayalım diye anneme kayısı kurusunu haşlayalım, blanderden geçirelim, onu içeyim doğal olsun dedim.Ama annem kayısı bebekte gaz yapar, bebek emzirenlere önermezler dedi. bilgisi olan? doktoruma da sorcam gerçi ama size de sorayım dedim

canım güzel görünüyo ama ağır gibi geldi bana. imkanın varsa bi yerde gör, dene öyle karar ver derim. hayırlı olsun şimdiden
evde yeşillik yok, yarını bekleyeyim bari. yarın pazar var burda, ordan alırım sonra da süzme peynirle bi salata yaparımmm zaten de bayılırım süzme peyniree
Amin canım.

kızlar bugun dr kontrolüm vardı cok canım sıkıldı dr suyumu az kı bebegın dedı bacaklarını falan goremıyorum dedı sonra hee tamam dedı bebek ufak dedı zaten ılk 4 haftalık ken dr bır hafta falan gec döllenme olmuş demıstı bana fl hep kucuk çıkıyordu şimdide fl 26+2 cıktı son adet tarıhıne gore 29+3 olması gerkıyordu bpd 30+3 kilosuda 28+1 günlük cıkmıs zaten bırhafta gec gelmesını bas alırsakta fl yıne geriden gectıgımız aylardada bır hafta ıkı hafta gerıdendı hep bıde dr ıkı gun cok fazla hareket etmemıstı dedım 3 lıtre su ıc 10 gun sonra gel tekrar hareketlerıne bakalım dedı

canım anlattıklarını okudum .Allah yardımcın olsun gerçekten zor.sana saygı duymaları gerek biraz olsun .bazı kaynanalar kıskandığından oğlunu boyle şeyler yapar .sen daha iyi bilirsin tabi kendisini .kendini bu sefer ilk bebeğindeki gibi yorma bu kadar.belim bacağım ağrıyo de ,her seye koşturma,her şeyi ben yapmalıyım çabasına girme ,çok yorulursun ,lohusalık zamanın da onemli ,rahat olmalısın sütün iyi gelsin ,hem bebeğe de yansır .,sen mutluysan o da neşeli bir bebek olur inşallah..
kayınvaliden yapsın ,yardım etsin birazcık ,mecbur olunca yapar o da.sen yapıyorsun ne de olsa diye yanaşmıyodur belki..yemeğe mi geliyorlar basit iki çeşit bişi yap sen hamilesin .isteyen ne düşünürse düşünsün .önemli olan senın huzurun ,sen iyi mutlu neşeli olursan eşin de mutlu olur evlatların da .dediklerini de çok kafaya takma .zemzem i ben de duydum .yapmayı da düşünüyorum ben de nasip olursa .

ben olsam başkasına da giderdim,tutarsız gibi geldi yorumları,10 gün bekleyemezdim ben..imkanın varsa gitsen sanki :26:

cnm sıkma canını birde başka doktora görünsen.

cnm sıkma canını birde başka doktora görünsen.

gıttıgım dr emeklılıgı gelmıs gecmıs ozel hastanede buranın en ıyı doktorlarından bırısı canım ben dedım nıye 10 gun sonra gelım bısorunmu varkı dedım oda yok hareketlerıne bakalım suyu cok ıcınce dedı az hareket ettı bıkacgun dedın dedı

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün, dualarımız seninle ve bebeğinle

deryacım ben de başka doktora gitmen taraftarıyım bebeğin suyunun azalması ciddi bi sorun gak guk ediyo gibi geldi doktor bide nedense 10 gün demiş acaba 10 gün geçtikten sonra tekrar muayene parası alındığı için olabilir mi niye 7 gün değil yani

Allah sabırlar versin, bebişine kavuşunca o sana mutluluk verir, unutmazsın elbet ama hafiflersin

aynen o mutlulukları değer herşeye... evlat sevgisi hiçbirşeyle değişilmezz...bende senin gibi düşünüyorum ilerde büyüdüklerinde birbirlerine destek olup koruyup kollayacaklarını düşünmek insanı çok mutlu ediyor... evlat yaa evlat gibisi varmı? canının parçası onların hastalığında üzüntüsünde yüreği yanan bizleriz

Son düzenleme:
bazen içim sıkılıyor doğum sonrasını düşününce..
Tek başına baş edemiyeceğin kadar kalabalıklar...Allah yardımcın olsun...eminim şöyle düşünüyorlardır...bu kadın doğum yapmış olmasına rağmen zeyna gibi herşeye koşturuyor..gıkı çıkmıyor kadının...sende benim gibi ..ya illaki söylemek mi lazım insan olan anlar...şunu yap bunu yapma...hastayım şuram ağrıyor demek istemiyoruz...söylenmesine de gerek yok...insan olan anlar değil mi halden...hoş söylesen de en kötü sen olursun...tek doğuran sen misin ,olursun...
dua etmekten başka çaren yok...ben bir adamın 20 sene de zor olabilecek bir dileğinin 20 günde olduğunu gördüm...sanki çark tersine döndü...adam ellerini açıp öyle bir dua ettiki...yok olmaz artık mümkün değil ,olsada yılllaaarrr sürecek birşey, denilecek olayın nasıl olduğunu gördüm...gönülden dua et...(beddua demiyorum asla)...başka bir işleri çıksın...gelemesinler
...sen rahat huzurlu bir şekilde bebeğinin keyfini çıkar sevdiklerinle beraber...

suyu az olunca bacakları görünmez mi oluyormuş...doktorunun cihazı kötüymüş...benim bebeğimin kalbinde de kötü bir şey gördüler...daha iyi bir cihazla bakıldı orada göremedi. dr...benim bebeğimin de başı bacağı boyu kilosu falan hiç tutmuyor hepsi ayrı bir haftada çıkıyor...cihazı çok kötü doktorun..birde yalap şalap bakıyor sıradakiler yetişsin diye...milimlik kaymada bile sonuç hafta ileri yada geri çıkıyor...maşşallah bebeğine

kuzum inankı suan benı görsen eller yüzler hep şiş işe gelmek zorluyor benı bakalım doktor ne diyecek şu şubatı hayırlısıyla atlatsaydık bır içim rahatlıyacak

Canım nereden buldun Meryem anamızın elini bende istiyorum :26:
Bide nar suyu dediler bebeğe vermek icin gazsiz bebek olurmuş :26:

canım benım annemın cidde den arkadaşı getirdi suudiarabistanda yaşıyor 3 tane getirmiş bana nar ı bende duydum onuda yanıma alacağım 2-3 damla yeter

burdayım :) okuyorum ama pek yazmıyorum canım

kızlar arada ses de verın merak ediyoruz

tatlım valla ben anneme kayısı suyuda yaptırtacağım ama ınan bebekte gaz yapıyormu bılgım yok ama teyzede kızına yaptı öyle bır sorun olmadı

özel hastane canım her muayene 50 lira ...bıde suyu azalmış demedı suyumu azaldıkı aceba dedı bacaklarını goremedım dedı az mı su ıcıyosun dedı bende cok su ıcemıyordum ozellıkle son bı aydır hep unutuyordum neysee sonraa hee tamam dedı görünce galıba yuzunu falan gosterdı bana bende 2 gun az hareket ettı demıstım ya 10 gun sonra gelde tekrar bakayım dedıı suyu azalmış olsaydı bence böyle demezdıı ben ondan zıyade fl ölçümü hep geriden çıkıyor dıye uzuldumm

ilk doğumumda bol bol kayısı kompostosu içtim işede yaradı hiç gaz problemim olmadı bağırsak tembelliğim olmadı ki normalde bunların hepsi olur bende şimdi bunda yine içerim.. tavsiye ederim...

eşinle konuş bence ve bunun sonucunda kırıcı olabileceğini soyle, ve bu haftasonu dısarıdayım de çık başka arkadaşlarına git, gerekirse suratlarına da yorgun olduğunu söyle. annelerimizin çoğu çalışmıyordu sen hem çalışıyor hem bunlarla uğraşıyorsun, iyi bile dayandın. eşinle konuş bardağın dolduğunu en azından bu haftlar ve doğumun ilk ayları çekemeceğini çok seker bir şekilde anlat, anlamasını sağla...zor durumun Allah yardımcın olsun.

tamam canım özelde olsa farketmez 10 gün içinde aynı polikliniğe geliyosan ondan para alınmaz 11.gün alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…