2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kadının biri benım gördü kızım sen doğuracaksın demezmı bende teyze allah korosun dedim daha 33 haftalık karnın aşşağı ınmış dedi bende hiç yukarı cıkmadıkı dedim
böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...

dünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...

ablamın öyle canını yakmışlar ki bir gün beddua etmiş yüzlerine karşı...kv sinin gözleri kör oldu ...görümcelerinin çocukalrının başlarına öyle şeyler geldi ki onlarla uğraşmak zorunda kaldılar...Alllah kimseyi kötü şeylerle sınamasın fakat,Allah can yakanın canını da yakıyor gerçekten...sonradan ablamdan özür dilediler...özellikle kv si ama eskisi gibi olamadılar hiç bir zaman ...Allah cümlemizi korusun böyle insanlardan...

sanırım 5 aylık hamile idim, işyerinden bi abla özlem sen x'i tanıyomusun dedi yoo abla tanımıyorum dedim haa işte onun bebeği 4 aylıkken ölmüş karnında dedi şimdi bu bilgi benim için çok mu elzemdi bildimde ne oldu gece kabuslar görmekten başka, insanoğlu ne kadar habis ne kadar tuhaf olabiliyo bazen

aman canım sende öyle insanları neden takıyorsun ki kafana değmez boşver hiç umursamam öyle şeyleri dua et otur allah herkesede bizlerede sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar versin de üzme kendini muhatap bile olma öyle insanlarla...

amin canım olmaz olsun öyle insanlar ablana çok üzüldüm bende allah vermesin ama çekemem öyle insanları öyle kocayıda istemem karısını ezdiren...

hayır yani sevdiğimde bi abla artık içini Allah biliyo ne amaçla söyledi bana bunu, genel olarak insanlar böyle hamile kaldığın gün başlıyolar aman dikkat et düşük olmasın bu haftalarda düşük çok yaygın, bebek büyür bu sefer vay erken mi doğurcan acaba doğar emzirirsin aaa sütün mü yetmiyo bu bebek niye sıska bebek iri olur bu bebek obez mi, her daim bi fikirleri var gerçekten bazen o kadar sıkılıyorum ki keşke iskandinav ülkelerinin birinde doğsaydım diyorum ne güzel herkes kendi işinde gücünde hayatında kimse kimseye karışmıyo

işte benimde demek istediğim bu işine gelmeyen konulara kulaklarını tıkayacaksın kendi yoluna bakacaksın...

hoşgeldin cnm
hamilelikte bizi üzenleri bizde silmemiz gerek aslında. Sen okadar çok şey yaşamışsın kurtulmuşsun gelmiş geçmiş olsun bu duruma sevineceklerine böyle dengesiz insanlar çok cnm sen kafana takma bebeğini sağlukla al kucağına inşallah

sağol kuzum benım evet artık yavaş yavaş yapıyoruz valla annem olmasa hayatda yapamam allah razı olsun ondan canım benım tansıyonun sabah gündüz ıyı en fazla 14/9 oluyor ama akşam kuduruyor bır bakıyorum 15/9 15/10 oluyor sanırım benı yarın tansıyon ılacına başlatırlar gıbıme geliyor

aynen ama kadın yaşlıydı kötü nıyetlı söylediğini düşünmüyorum ama ınsan dediğin gıbı ıster ıstemez kafaya takıyor işte ayyy kuzum ne güldüm ama senın kıde tam bır paronayakmış arasan bulamazsın ama böyle zamanlarda da umulmadık yerden cıkarlar

yarın pazardan alıyım bari, inşallah işe yarar :26:
İnsallah yarar canim. Ama hepsini bi gunde yeme, ben 3-4 gune yayiyorum. Yoksa bagirsaklar fena bozuluyo
lahananin her turlusunu cok severimmm. Bunu da deniicem, hic cig salaasini yapmamistim.
o yesil salataya sarimsak da cok yakisir seversen. Ve rende peynir :) o zaman balik salatanin yaninda garnitur durumuna geciyo benim icin ana yemek salataaaaa
Vuuuuuu, guleyim mi napayim bilemedim. Teyze cildirmis
Yaaaa, ben bi arkadasimin gebelik haberini alinca Tebrik etmek icin arayip, "aaa bu haftada su arkadasin bebeginin kalbi durmus da aldirmisti" dedim ve daha derken hatami farkettim, panik ve bocalama duygusuyla da s..mmıs bulundugum konusmayı sıvadım. Ve bu arkadasim da bebegini kaybetti. Ama ben nasil bir vicdan azabi yasadim, kotu bi niyetim aslaa yoktu ama densizlik iste. Aradigimda esref saatim degil essek saatimmis bilemiyorum arkadasinin niyetini ama sen deyince aklima geldi, yine afakanlar basti beni

Allah kavuştursun cnm
Tesekkur ederim Aktarcimm :)

kız umran nerelerdesın cadı çekiliş sitelerinden cık gel bırazda burayla ılgılen cadı

Son düzenleme:
ne kötü niyetli insanlar var ya şu dünyada... hamile kadına insan moral vermeli daha çok.
benim de vardı sizin canınızı sıkanlar gibi okuldayken. benimki sizinkiler kadar açıkça pat diye diyeceğini demiyordu da ufaktan ufaktan dokunduruyordu. kötü hamilelik anılarından başkalarının başına gelenlerden bahsederdi hep.
bi gün grip olmuştum öksürüyorum okuldayım dedi ki hafif giyiniyorsun bizim bi tanıdık vardı bilmem kaç aylık hamileyken böyle grip öksürük olmuş zatürreden ölmüş kadın dedi!
arkadaşın iki kızı var Allah bağışlasın çok da küçük değiller. üçüncüyü yapmayı planlıyorlarmış erkek bebek istedikleri için anlaşılıyor. benim bebeğimin cinsiyeti belli olduğundan beri kızları severim ben kızlar daha iyidir akıllıdır usludur. eskiden beri hep kız isterdim falan filan... cinsiyeti belli olduğunda sordu söyledim erkek olduğunu sonra unutmuş gibi ay neydi cinsiyeti unuttum lafları önemsemiyormuş gibi... amaaan dedim hiç kaale almadım. üç tane erkek çocuğum olsa da severim üç tane kızım olsa da... sağlıklı olmaları önemli en başta!

HERKESE GÜNAYDIN

ayyy allah iyiliğini versin hırsızı ne çok güldüm okuyuncavar öyle insanlar.Allah kötü niyetlilerden sakınsın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…