böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...kadının biri benım gördü kızım sen doğuracaksın demezmı bende teyze allah korosun dedim daha 33 haftalık karnın aşşağı ınmış dedi bende hiç yukarı cıkmadıkı dedim
böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...
dünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...
ablamın öyle canını yakmışlar ki bir gün beddua etmiş yüzlerine karşı...kv sinin gözleri kör oldu ...görümcelerinin çocukalrının başlarına öyle şeyler geldi ki onlarla uğraşmak zorunda kaldılar...Alllah kimseyi kötü şeylerle sınamasın fakat,Allah can yakanın canını da yakıyor gerçekten...sonradan ablamdan özür dilediler...özellikle kv si ama eskisi gibi olamadılar hiç bir zaman ...Allah cümlemizi korusun böyle insanlardan...ay canım ablanın durumunda eşim yanımda olsada çekemem 3 görümce ve kv, ellerinden bi işte gelmiyo yardımcıda değiller başlarım öyle aşkın ızdırabına yani öyle kocada istemem açıkçası aşkımdan ölsem
sanırım 5 aylık hamile idim, işyerinden bi abla özlem sen x'i tanıyomusun dedi yoo abla tanımıyorum dedim haa işte onun bebeği 4 aylıkken ölmüş karnında dedişimdi bu bilgi benim için çok mu elzemdi bildimde ne oldu gece kabuslar görmekten başka, insanoğlu ne kadar habis ne kadar tuhaf olabiliyo bazen
ablamın öyle canını yakmışlar ki bir gün beddua etmiş yüzlerine karşı...kv sinin gözleri kör oldu ...görümcelerinin çocukalrının başlarına öyle şeyler geldi ki onlarla uğraşmak zorunda kaldılar...Alllah kimseyi kötü şeylerle sınamasın fakat,Allah can yakanın canını da yakıyor gerçekten...sonradan ablamdan özür dilediler...özellikle kv si ama eskisi gibi olamadılar hiç bir zaman ...Allah cümlemizi korusun böyle insanlardan...
aman canım sende öyle insanları neden takıyorsun ki kafana değmez boşver hiç umursamam öyle şeyleri dua et otur allah herkesede bizlerede sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar versin de üzme kendini muhatap bile olma öyle insanlarla...
hayır yani sevdiğimde bi abla artık içini Allah biliyo ne amaçla söyledi bana bunu, genel olarak insanlar böyle hamile kaldığın gün başlıyolar aman dikkat et düşük olmasın bu haftalarda düşük çok yaygın, bebek büyür bu sefer vay erken mi doğurcan acaba doğar emzirirsin aaa sütün mü yetmiyo bu bebek niye sıska bebek iri olur bu bebek obez mi, her daim bi fikirleri var gerçekten bazen o kadar sıkılıyorum ki keşke iskandinav ülkelerinin birinde doğsaydım diyorum ne güzel herkes kendi işinde gücünde hayatında kimse kimseye karışmıyo
arkadaşlar herkese günaydın ,
Benim kafama takılan doğum sırasında ve doğumdan sonra etrafımda sevmediğim insanların olması , bu konuda ne yapıcam bilemedim. KV den nefret ettim , görmeye tahammül edemiyorum . Aslında memlekete annemin yanına gidip orda doğum yapabilirdim ama bebeğimin ayağında küçük bir sorun var , Pr. bir doktorla önceden konuştuk doğum yaptığım hastaneye gelecek ve hemen doğumdan sonra gereken yapılacak. K.pederden dahada nefret ediyorum düşüp beyin kanaması geçirdiğim ve hastaneden çıkıp eve döndüğümüzde ona ilgi göstermedim , güler yüzlü olmadım diye alınmış , silmiş beni , Lan ben beyin kanamsı geçirmişim toparlanmaya çalışıyorum , ne olduğunu bile anlamadım hastanede uyandığımda kafamda bant var sadece dikiş atıldı sandım sonradan eve döndüğümde anladım beyin kanaması geçirdiğimi raporları falan okudum , ki 6 ayda ancak toparlanıyor muş yara alan bölge.
Çok sinirleniyorum görünce tahammül edemiyorum , bende kafa olarak çok sağlam değilim kazadan değil gizli deliyim ben kazadan öncede böyleydim :):) . Myom kanaması yaşamıştım gebeliğin 15. haftası tam 30 saat şiddetli sancı çektim , doktor baktı dayanacak gibi değilim çok kuvvetli ağrı kesici verdi fitil olarak ve 30 saat sonunda uyuyabildim , bu arada eşim yurtdışında bu nedenle kv geldi güya bana bakmak için , ne dese beğenirsiniz benimde myomum var çok önemli olan bişey değil dedi , bende biliyorum bende gebeliğin ilk haftalarından beri biliyorum büyümeye başladı zaten takip ediliyordu , kanamadığı sürece sorun yok zaten birde hamile değilsen zaten hemen alınıyor ağrıdığında . Birde telefonda beni soran kişilere horlayarak uyuyor diyodu yani iyi olduğumu horlamamla anlatıyor başkalarına, normalde yüzüstü yatarım hamile olduğum için sırtustü yatmak zorunda kaldım , uyuyorum sandı galiba ama duydum dediğini , terbiyesiz , dengesiz , bir kadın. bu kadın sevdiğim adamı nasıl doğurmuş anlamadım. Neyse uzattım çok ama arada doluyo içimde böyle şeyler toplu bir şekilde kk 'ya döküyorum.
Öncelikle yaşadığın tüm sağlık problemleri için çok geçmiş olsun, kolay sıkıntılar değil. Ama şükür ki kendini toparladın, bebeğini bekliyorsun. Aile ortamının da huzura kavuşmasını diliyorum. Ne kadar iyi anlaşılsa da, bence ne erkeğin ne de kızın ailesine yakın oturmamak en iyisi. Aradaki sevgiyi saygıyı korumak adına mutlaka ilişkiler mesafeli olmalı.
Hayırlı olsun mobilyalarınız canım. Senin hazırlıklar da bir haftaya tamamlanır en geç o zaman. Yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah. Mesajlarından takip edebildiğim kadarı ile tansiyon değerlerin güzel gidiyor bu ara. İnşallah hep öyle olur:107:
böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...
dünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...
İnsallah yarar canim. Ama hepsini bi gunde yeme, ben 3-4 gune yayiyorum. Yoksa bagirsaklar fena bozuluyoyarın pazardan alıyım bari, inşallah işe yarar :26:
lahananin her turlusunu cok severimmm. Bunu da deniicem, hic cig salaasini yapmamistim.ben lahananın havuçla birlikle çiğden salatasını yapıyorum. bol limon zeytinyağı ve nane ile. aklınızda bulunsun ben haşlanınca yiyemiyorum ama bağırsaklar için çok faydalı bi sebze!aklınızda bulunsun:)
Beğendimx10000:107: Acıktırıyorsun beni
Son bir aydır yeşil şeylere dayanamıyorum. Markette yeşil ne görürsem poşetlere dolduruyorum. Ben balığın yanına yeşil salata yaparım, eşim tere ve yeşil soğan yer. Geçen hafta sonu önümdeki salatayı unuttum onun yeşilliklerine sulandım. Allah sonumu hayır etsin
Vuuuuuu, guleyim mi napayim bilemedim. Teyze cildirmisdünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...
Yaaaa, ben bi arkadasimin gebelik haberini alinca Tebrik etmek icin arayip, "aaa bu haftada su arkadasin bebeginin kalbi durmus da aldirmisti" dedim ve daha derken hatami farkettim, panik ve bocalama duygusuyla da s..mmıs bulundugum konusmayı sıvadım. Ve bu arkadasim da bebegini kaybetti. Ama ben nasil bir vicdan azabi yasadim, kotu bi niyetim aslaa yoktu ama densizlik iste. Aradigimda esref saatim degil essek saatimmissanırım 5 aylık hamile idim, işyerinden bi abla özlem sen x'i tanıyomusun dedi yoo abla tanımıyorum dedim haa işte onun bebeği 4 aylıkken ölmüş karnında dedişimdi bu bilgi benim için çok mu elzemdi bildimde ne oldu gece kabuslar görmekten başka, insanoğlu ne kadar habis ne kadar tuhaf olabiliyo bazen
Tesekkur ederim Aktarcimm :)Allah kavuştursun cnm
lahananin her turlusunu cok severimmm. Bunu da deniicem, hic cig salaasini yapmamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?