Kızlar bugün acayip sancım oldu acildeydim.incelediler bişey çıkmadı.eve geldim hala agrılarım var geçmiyor.nedir bu anlamadım.sancılarımamı yanayım görümcelerin laf sokmalarınamı.sanki mahsus yapıyom ima ediyolar,bunlar hiç agrı çekmemiş sanki bıktırdılar beni ya
Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
aman dikkat et kendine cnm bol bol dinlen ve hiç ağır iş yapma ve kimseye kulak asma bi hafta önce bende çok sancılandım eşimin ailesine gitmiştik herkes telaşlandı ben öleceğimi bile düşündüm acile gidelim dediler ben istemedim çok halsizdim eşim dr ona şikayetlermi anlattım kasıklarımı üşütmüşüm ve gaz sancısı çekiyomuşum yatağa yatırdı beni elim ayağım buz kesmişti sıcak su torbası koydu ayağımın altına üstüme yorgan bide sade soda içirdi bana nasıl ter attım anlatamam 2-3 saat sonra kendime geldim
uni baby'nin tüm ıslak mendilleri 8 liraydıCnm 8 lira dedigin unibaby nin yeni dogani miydi?
benimde canım istedi dolmasını...eşimde kaç gündür lahana dolması diye sayıklıyor...çok üşeniyorum....haşla içini hazırla sar pişir...markette ,lahana bana bakıyor ben lahanaya...alayımda yapayım bari...kabızlık için hiç aklıma gelmemişti...lif dolu bir sebze ...snowy nin dediği gibi ödemi de atar ...lahanadan iyisi Şam da kayısı...dene cnm beğenirsin mutlaka havuçlu bol limonlu ve naneli. ben yemek şeklini pek yiyemiyorum kokusundan ötürü!
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum benGecmis olsn tatlim!
İsin bitince de bana gel yorgunluk kahvesi icelim :)
Evet cnm!
Demekki terslemiyorsun surekli bik bik konusuyor
İyi bir boz da kapatsin cenesini
Uzatmalara oynuyorsunuz yani :)
Allahim manyak ruh hastalariyla karsilastirmasin
Mumkun oldugunca gorusme cnm
Hemoglobinin kac cnm igne oluyorsun?
Kolaycacik dogurursun ne guzel :)
Bizim yavrular simdiden diyetteler teyzesi sekerden dolayi
İyi yolculuklar tatlim
Aklina neden kotu seyler getiriyorsunki?
Bizim hatun pilates topu bile koymus :)
Normal dusunuyirsun sanirim
Maasallah cnm benimki de doner ins :
mega paket 28 iraydı.
böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...
dünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...
benimde canım istedi dolmasını...eşimde kaç gündür lahana dolması diye sayıklıyor...çok üşeniyorum....haşla içini hazırla sar pişir...markette ,lahana bana bakıyor ben lahanaya...alayımda yapayım bari...kabızlık için hiç aklıma gelmemişti...lif dolu bir sebze ...snowy nin dediği gibi ödemi de atar ...lahanadan iyisi Şam da kayısı...
sanırım 5 aylık hamile idim, işyerinden bi abla özlem sen x'i tanıyomusun dedi yoo abla tanımıyorum dedim haa işte onun bebeği 4 aylıkken ölmüş karnında dedişimdi bu bilgi benim için çok mu elzemdi bildimde ne oldu gece kabuslar görmekten başka, insanoğlu ne kadar habis ne kadar tuhaf olabiliyo bazen
böyle kötülük tellalı insanlara hayret ediyorum...tamam belki kötü niyetle de söylememiş olabilir ama bu adı üzerinde doğum...yani kadın şöyle bir şey mi zannetti...aman doğrursun haberin olmaz kızım ben seni uyarayım da...pırt diye çıkacak hali yok ya elbet haberin olur :)))))...belki kafaya takacaksın bu konuyu...sıkıntı yapacaksın...
dünde ben iş çıkışı otobüste bir yaşlı bayanın yanına oturdum...Allah kurtarsın dedi...elimde ki poşette de pırasa vardı akşam yemeği için... kadın birden bağırdı...''Allah belalarını versin bunların...zorla evleniyorlar,iş güç sahibi oluyorlar,herşeyleri yoluna koyunca çocuk yapıyorlar...siz kimsiniz Allah ın işine karışıyorsunuz.....erkenden yapsanıza bu çocuğu...''herkes bize baktı...kadın nereden anladı benimde öyle yaptığımı diyorum kendi kendime...''cinsiyeti ne dedi''...bağırırken kafamı soktuğum pırasaların arasından kaldırdım...kızım olacak inşallah dedim...adını ne koycan dedi...ela dedim..yok dedi..serra koy dedi...bende olur dedim...
kzılar nerdesiniz? nasılsınız,haberdar edin?
sağol kuzum benım evet artık yavaş yavaş yapıyoruz valla annem olmasa hayatda yapamam allah razı olsun ondan canım benım tansıyonun sabah gündüz ıyı en fazla 14/9 oluyor ama akşam kuduruyor bır bakıyorum 15/9 15/10 oluyor sanırım benı yarın tansıyon ılacına başlatırlar gıbıme geliyor
o yesil salataya sarimsak da cok yakisir seversen. Ve rende peynir :) o zaman balik salatanin yaninda garnitur durumuna geciyo benim icin ana yemek salataaaaa
dene cnm beğenirsin mutlaka havuçlu bol limonlu ve naneli. ben yemek şeklini pek yiyemiyorum kokusundan ötürü!
Evet annelerimizden Allah razı olsun, biz de mi böyle olacağız?Tansiyonunu kontrol altında tutsunlar da gülüm, ilaç kullanman önemli değil. Zaten hamilelikle alakalı durumlar bunlar, doğumdan sonra sıkıntı kalmaz diye umuyorum.
Sütaşın süzme peynirini denedin mi? Fena oluyorum ben, gidip kahvaltı yapalım bol yeşillikli
Gülüm ben soğan+tavuk+yeşil mercimekli bol ekşili çorbasını yapıyorum lahananın (aynı şekilde brokoli, karnıbahar, kabak, ıspanak). Koku almadığım için bilmiyorum ama belki bu şekilde pişirince kokmaz, denemeni isterim; çok lezzetli:107:
Güzel görünüyor fiyatı uygun da ..alırsan güle güle kullan...KIZLAR NASIL ACABA?
teyzenin bayağı kafası karşıkmış galiba...ama her ortamda konusu açılınca...erkeklerin askerlik muhabbeti kadınlarında doğum hikayeleri bitmiyor...deli dolu memleket. bu hamilelik herkese mal olma durumu, karnını severler, doğum tarihini söylerler, isim koyarlar bitmiyor...
doğum iznine ayrılınca inşallah bir sıkıntı olmazsa bol bol vaktim olacak sağlıklı beslenmek için....üşendiğim için kolayına kaçıyorum ve akşamları bazen meyveyle geçirştiriyorum...genelde eşim yiyor yaptığım yemekleri...Gülüm ben soğan+tavuk+yeşil mercimekli bol ekşili çorbasını yapıyorum lahananın (aynı şekilde brokoli, karnıbahar, kabak, ıspanak). Koku almadığım için bilmiyorum ama belki bu şekilde pişirince kokmaz, denemeni isterim; çok lezzetli:107:
bende bir ara evimin yakınlarında oturan bayanla karşılaştık tesadüf...işte selamlaştık filan sonra bana hamilesiniz galiba...ilk çocuğunuzmu dedi bende hayır benim 3. olacak dedim...bana demesinmi valla canım çalışıyosun iyi cesaret ediyosun çocuk yapmaya...bende seslenmedim..aradan 2 gün geçti yine aynı bayan yine aynı laf aradan 2 ve 3 gün geçti yine aynı laf ne cesaretle yaptın, ne cesaretle yaptınen sonunda bana gına geldi hersabah yolumu değiştirmeye başladım...yaa ne cesareti varmı bu işin olmuş Allah vermiş (çok şükür) ben memnunsam halimden size noluyo.Allah olmayanlarada versin
rabbim yardımcınız olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağında yavrun çıkarsınız hastaneden..Merhaba kızlar biz bugün 31+2 de doğum yaptık. Bebeğim plesantasından ayrılmış beslenememiş 3 haftadan beri. Çok şükürki şimdilik durumu iyi ben daha görmedim ama babamız gördü. Dua edin arkadaşlar uzun zamandır problemlerimiz vardı zaten.Bebeğimizin yaşaması için önce rabbimin iznine sonrada sizlerin dualarına ihtiyacımız var.
aksine canım benim hiç kokmuyor.. artı en iyi mikrop kırıcı sirke.. hemde sünnet.. ben her çamaşıra koyuyorum yumuşatıcının içine bulaşık makinasınında parlatıcı gözüne çok farkediyor..sirke kokmaz mı :44:
Kolay gelsin cnm sekerleri nasil yapacaksin?
maşallah sana, ben de 3. hayalini kuruyorum, ama yaşım buyuk hayırlısı.
maşallah sana, ben de 3. hayalini kuruyorum, ama yaşım buyuk hayırlısı.
sağol canım. inşallah 3.de olur canım... Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun
canım allah sabır versın tabı sen dogum konusunda tecrubelısın aynısı benım basımda var ama benım ılk bebeıs annemde kalıyorum sımdı dogumdan sonra bı ordu ınsanı nasıl cekerım hıc dusunmek bıle ıstemıyorum cocukla daha zor olucak rabbım bızllere sabır versınnnbazen içim sıkılıyor doğum sonrasını düşününce.. sinirlerim geriliyor yemin ederim.. ilk doğum geliyor aklıma.. tüm ağrı sızılarla ağırlamaya çaılıştığım misafirler herkesten ayrı bir yorum.. şimdi birde kızım var onu ihmal etmek istemiyorm evim küçük.. offffffffff.. kayınvalidemi kesinlikle istemiyorum yanımda.. oturduğu yerden kalkmayışı geliyor gözümün önüne... annemin getirdiği yemekleri doldurup kendi evine yollayışı.. ki eltimle oturuyor sanki o yapamıyordu.. yatağını bile benim toplayışım..
onca kanama geçirdim onca sıkıntı kadın umursamadı bile .. şimdide her haftasonu bizde sanki ne var yoruluyorum anlatamıyorum.. gelincede nazik poposunu kaldırsa içime dert değil.. her hizmeti bekliyor bide çocuğumu sinir ediyor.. evdeki torunu melek.. benimki şeytan sanki.. sevmiyor çocuk kucakta oturmayı sıkıştırılmayı..
pazar günüde olmaya bunada zemzem vereceksiniz doğunca dedi..
bende vericez tabi dedim kıyamet koparırım dedi.. sinir oldum eşimde ağzı ıslansın yeter anne ne zararı var dedi.. olmaz diyo.. sünnet anne dedim.. hurafe bilmem ne diyip duruyo.. sahih hadis değilmiş kendide çok inançlıdır... sonra bir hışım sofradan kalktı bir surat gidene kadar..
ya insanlar garip çok garip .. kaynım kayınpederim cumartesi sabah 8 de bizdeler ne işleri var anlamıyorum... bi gün bornozla çıkacam karşılarına o olacak.. ki ben tesettürlüyüm kaynım kapıyı çalma gereksinimi duymaz.. biri geldimi hepsi gelir.. kaynanam yatıya gelir eltimlerede tembihler yarında yemeğe siz gelin.. bu kız hamile yorgun kimin umrunda.. yarında eşimin halası ile gelini gelecek yemeğe eminim kaynımdan kayınpederime hepsi yarın yemeğe bizde.. bilmiyorum benmi salağım yoksa bunlarmı çok açık göz.. kendileri yorulmasın yeterki.. bilmiyorum belki ben kötü niyetliyim,,
doğumdada aynısını yapacaklar topluca gelip oturacaklar ne dinlenebileceğim ne de çocuğumla ilgilenecem..
bişey diyemiyorum eşimin hatırı için.. o benim aileme bebek gibi davranıyor.. ama inanın benimde kötü niyetim yok.. asla.. kırmadım hiç kalplerini.. ama garipler alışamıyorum.. benim annem babam eşim evdeyse oturmuyorlarki inanın kızıma annemle babannem bakıyor eve bi gidiyorum herşeyim tam takır.. temizlik düzen.. anlayışları.. ne bileyim herkes farklı işte çok farklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?