2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

çok geçmiş olsun,sen boşver milleti,bebişinle siz iyi olun

canım benim yaa,inşallah çabucak kucağına alırsın,evine gidersin bebişinle,haberdar et bizi de merak ederiz

sana da çok geçmiş olsun,iyi ki eşin doktormuş halletmişsiniz,son olsun

Cnm 8 lira dedigin unibaby nin yeni dogani miydi?
uni baby'nin tüm ıslak mendilleri 8 liraydı

dene cnm beğenirsin mutlaka havuçlu bol limonlu ve naneli. ben yemek şeklini pek yiyemiyorum kokusundan ötürü!
benimde canım istedi dolmasını...eşimde kaç gündür lahana dolması diye sayıklıyor...çok üşeniyorum....haşla içini hazırla sar pişir...markette ,lahana bana bakıyor ben lahanaya...alayımda yapayım bari...kabızlık için hiç aklıma gelmemişti...lif dolu bir sebze ...snowy nin dediği gibi ödemi de atar ...lahanadan iyisi Şam da kayısı...

Son düzenleme:
Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani

Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?

Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun

Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?

Cnm maasallah Allah bagislasin

İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)

Amiin sana da tatlim :)[/QUOTE]
ben hafta sonu(baktım şimdi) yeşil sarı paket 80 li 2 numara 3-6 kg olan primaları, yeşil ıslak mendili ile 28 aldım çok uygundu fiyatı. 2 paket. 1numara ve 2 numara beyazlardan aldım daha önce 2 ser paket ilk 2-3 ay yeter artar...

ayva cekirdeklerini biz yarım çaybardağı suya koyduk. oldu. ama çok hatırlamamkla beraber 1 hafta kadar acı çektim lasinoh ve ayva jeline rağmen sonra duzeldi, sanırım memişler alışıyor.

:) yaşlı bayanın da maşallah diline. o neydi ya gülmekten kırıldım

evet sindirim sistemini çok iyi çalıştıran sebzeymiş lahana... ben pişmiş halini pek sevmem ama dolmasını yerim...sen de yap eşine dolmasını afiyetle yiyin!

gerçekten öyle benim iş arkadaşlarım çok iyi maşallah bazı tanıdıklarında çalıştığım kurumda bebeğini kaybedenler olmuş bir iş arkadaşımın görümcesinin oğlu kulağında sorun olmuş gözlerinde sorun olmuş vs hiç birini bana anlatmıyorlar ama ben başka yerlerden duruyorum

deli dolu memleket. bu hamilelik herkese mal olma durumu, karnını severler, doğum tarihini söylerler, isim koyarlar bitmiyor... hep de böyle can sıkma ...

ben ilkinde hastanede çalışıyorum. bir ara yoruldum bir beklemeye oturdum 50 civarı bir abla yanıma oturdu. bebeğin haftasını sordu gayet cici ben de söyledim, "aaa dedi erkek heralde", " evet." "zaten" dedi "kız olsa guzelliğini alırdı."(beğenmiş heral de beni). "niye suratında hiç leke yok" dedi bu sefer "bilmiyorum" dedim ozaman döküldü, onun kızı da hamile imiş yuzu lekelenmiş saçları dökülmüş bir suru olumsuz sey saydı "sen de neden yok anlayamadım" dedi sonra durdu durdu "bebek olunca olur muhtemelen" dedi saka gibi ama gerçek...

Evet annelerimizden Allah razı olsun, biz de mi böyle olacağız? Tansiyonunu kontrol altında tutsunlar da gülüm, ilaç kullanman önemli değil. Zaten hamilelikle alakalı durumlar bunlar, doğumdan sonra sıkıntı kalmaz diye umuyorum.

o yesil salataya sarimsak da cok yakisir seversen. Ve rende peynir :) o zaman balik salatanin yaninda garnitur durumuna geciyo benim icin ana yemek salataaaaa

Sütaşın süzme peynirini denedin mi? Fena oluyorum ben, gidip kahvaltı yapalım bol yeşillikli

dene cnm beğenirsin mutlaka havuçlu bol limonlu ve naneli. ben yemek şeklini pek yiyemiyorum kokusundan ötürü!

Gülüm ben soğan+tavuk+yeşil mercimekli bol ekşili çorbasını yapıyorum lahananın (aynı şekilde brokoli, karnıbahar, kabak, ıspanak). Koku almadığım için bilmiyorum ama belki bu şekilde pişirince kokmaz, denemeni isterim; çok lezzetli:107:

çok besleyici bi çorba olur valla. mercimek var tavuk var denemeliyim:)

KIZLAR NASIL ACABA?
Güzel görünüyor fiyatı uygun da ..alırsan güle güle kullan...

deli dolu memleket. bu hamilelik herkese mal olma durumu, karnını severler, doğum tarihini söylerler, isim koyarlar bitmiyor...
teyzenin bayağı kafası karşıkmış galiba...ama her ortamda konusu açılınca...erkeklerin askerlik muhabbeti kadınlarında doğum hikayeleri bitmiyor...

doğum iznine ayrılınca inşallah bir sıkıntı olmazsa bol bol vaktim olacak sağlıklı beslenmek için....üşendiğim için kolayına kaçıyorum ve akşamları bazen meyveyle geçirştiriyorum...genelde eşim yiyor yaptığım yemekleri...

bende bir ara evimin yakınlarında oturan bayanla karşılaştık tesadüf...işte selamlaştık filan sonra bana hamilesiniz galiba...ilk çocuğunuzmu dedi bende hayır benim 3. olacak dedim...bana demesinmi valla canım çalışıyosun iyi cesaret ediyosun çocuk yapmaya...bende seslenmedim..aradan 2 gün geçti yine aynı bayan yine aynı laf aradan 2 ve 3 gün geçti yine aynı laf ne cesaretle yaptın, ne cesaretle yaptın en sonunda bana gına geldi hersabah yolumu değiştirmeye başladım...yaa ne cesareti varmı bu işin olmuş Allah vermiş (çok şükür) ben memnunsam halimden size noluyo.Allah olmayanlarada versin

maşallah sana, ben de 3. hayalini kuruyorum, ama yaşım buyuk hayırlısı.

rabbim yardımcınız olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağında yavrun çıkarsınız hastaneden..
sirke kokmaz mı :44:
aksine canım benim hiç kokmuyor.. artı en iyi mikrop kırıcı sirke.. hemde sünnet.. ben her çamaşıra koyuyorum yumuşatıcının içine bulaşık makinasınında parlatıcı gözüne çok farkediyor..
Kolay gelsin cnm sekerleri nasil yapacaksin?

valla canım birmakstan malzemeleri alıcam herşey var zaten sonrada silikon tabancasıyla başlayacam işe.. maaşı bekliyorum direk banka havalesi yapılıyor kartla falan ödeme yok..

bazen içim sıkılıyor doğum sonrasını düşününce.. sinirlerim geriliyor yemin ederim.. ilk doğum geliyor aklıma.. tüm ağrı sızılarla ağırlamaya çaılıştığım misafirler herkesten ayrı bir yorum.. şimdi birde kızım var onu ihmal etmek istemiyorm evim küçük.. offffffffff.. kayınvalidemi kesinlikle istemiyorum yanımda.. oturduğu yerden kalkmayışı geliyor gözümün önüne... annemin getirdiği yemekleri doldurup kendi evine yollayışı.. ki eltimle oturuyor sanki o yapamıyordu.. yatağını bile benim toplayışım..
onca kanama geçirdim onca sıkıntı kadın umursamadı bile .. şimdide her haftasonu bizde sanki ne var yoruluyorum anlatamıyorum.. gelincede nazik poposunu kaldırsa içime dert değil.. her hizmeti bekliyor bide çocuğumu sinir ediyor.. evdeki torunu melek.. benimki şeytan sanki.. sevmiyor çocuk kucakta oturmayı sıkıştırılmayı..
pazar günüde olmaya bunada zemzem vereceksiniz doğunca dedi..
bende vericez tabi dedim kıyamet koparırım dedi.. sinir oldum eşimde ağzı ıslansın yeter anne ne zararı var dedi.. olmaz diyo.. sünnet anne dedim.. hurafe bilmem ne diyip duruyo.. sahih hadis değilmiş kendide çok inançlıdır... sonra bir hışım sofradan kalktı bir surat gidene kadar..
ya insanlar garip çok garip .. kaynım kayınpederim cumartesi sabah 8 de bizdeler ne işleri var anlamıyorum... bi gün bornozla çıkacam karşılarına o olacak.. ki ben tesettürlüyüm kaynım kapıyı çalma gereksinimi duymaz.. biri geldimi hepsi gelir.. kaynanam yatıya gelir eltimlerede tembihler yarında yemeğe siz gelin.. bu kız hamile yorgun kimin umrunda.. yarında eşimin halası ile gelini gelecek yemeğe eminim kaynımdan kayınpederime hepsi yarın yemeğe bizde.. bilmiyorum benmi salağım yoksa bunlarmı çok açık göz.. kendileri yorulmasın yeterki.. bilmiyorum belki ben kötü niyetliyim,,
doğumdada aynısını yapacaklar topluca gelip oturacaklar ne dinlenebileceğim ne de çocuğumla ilgilenecem..
bişey diyemiyorum eşimin hatırı için.. o benim aileme bebek gibi davranıyor.. ama inanın benimde kötü niyetim yok.. asla.. kırmadım hiç kalplerini.. ama garipler alışamıyorum.. benim annem babam eşim evdeyse oturmuyorlarki inanın kızıma annemle babannem bakıyor eve bi gidiyorum herşeyim tam takır.. temizlik düzen.. anlayışları.. ne bileyim herkes farklı işte çok farklı..

maşallah sana, ben de 3. hayalini kuruyorum, ama yaşım buyuk hayırlısı.

sağol canım. inşallah 3.de olur canım... Allah gönlüne göre versin. Hayırlısı olsun

bende istiyorum ... hemde çok .. oyüzdendir bunun ikiz olmasını çok istedim ama sonu gelmedi birini kaybettim rabbim onun ömrünüde bu yavruma versin inşallah..
korkmuyorum nasıl bakarım falan diye.. ha çalışıyor olmak sıkıntı ama yinede ileride ben olmayacağım zamanlar nasıl bir araya toplanacaklarını düşününce yüzüm gülüyor.. ha RABBİM verirmi o bilinmez ama benim dileğimde o yönde.. sudenaz canım şimdi kızlarının heyecanının düşündümde o mutluluk bile değer demi herşeye

canım allah sabır versın tabı sen dogum konusunda tecrubelısın aynısı benım basımda var ama benım ılk bebeıs annemde kalıyorum sımdı dogumdan sonra bı ordu ınsanı nasıl cekerım hıc dusunmek bıle ıstemıyorum cocukla daha zor olucak rabbım bızllere sabır versınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…