2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

üzülme canım...üzme kendini...bebişinede yansıyor...senin ailen gibi olmak,davranmak en normal,mantıklı olanı zaten...çünkü çalışan bir bayansın...bir haftasonumuz var dinlenip, kendimizi dinleyeceğimizve çocuklarımızla ilgileneceğimiz zaman...Sabah 8 dede olmazki...sizinde kendinize ait bir yaşamınız var sonuçta...kötü niyetli değilsin canım asla öyle düşünme kendimi senin yerine koyuyorum bende herşeye senin gibi bakardım,bakıyorumda zaten...garibime gidiyor çünkü..ama işte insanlarda anlayış kavramı olacak anlayış...ahh ahh...eşinde farkındadır aslında herşeyin ama... canım doğumda hergün toplanacak değiller yaa...yoksa hergünmü hizmete gelince biryerde artık tavrını koyki lohusalıktada yorgunsanda yapamıyacağını bilsnler ki beklemesinler

Son düzenleme:

canım benım bulunduğum sehırdekı en ıyı ıkı dr dan bırısı bu kadın işyerındekı arkadaşlarımı falan doğum yaptırmıss 60 yasında var heralde özel hastanede basta devlete gıdıyordum ıcerıye 3 kışı bırden alıp bakmıyorlardı doğru duzgun ben bu hastaneye gectım bıraz ozel hastanede para merakı var ama sekerım cıktı dahılıyeye gonderdı hemen oraya gıttım oda hemen kendı hastanesının dıyetısyenıne yonlendırıyor 15 günde bır gel dıyorlar falan ben ayrıntılı ultrasyonu unıverste hastanesınde yaptırdım bu kadın doğumcum burda yapayım ben falan dıye 3-4 kere soyledı ben randevumu aldım dedım sen bılırsın ozman dedıı yanı dr un telefonu var heran hersey ıcın arayabılıyrsun o yonu cok ıyı ılgılenıyor

http://www.akakce.com/bebek-bezi/en-ucuz-aktif-bebek-mini-jumbo-paket-no2-80-adet-fiyati,966973.html ben bunu bir de ıslak mendil hediyesini aldım 28 haftasonu migrostan.
http://www.marketimyilmazlar.com/index.php?route=product/product&product_id=15636 hatta bu da varmış 86 lı

Son düzenleme:

bence yarın bir dr gör bekleme haftasonu bile... ölçüler çok afaki öyle tutup ölçüyorlar. bebek gelişimi devam ediyorsa sorun etmiyor bazı drlar zaten bebeğin geriden gelmesini... uzulme sakın bir dr gör.

Böyle doktorlara da sinir oluyorum.Kendi kendine konuşup birşey söyleyip sonra da ha yok değilmiş demiyolar mı zor tutuyorum kendimi.Bütün değerlerin birbirini tutması beklenemez zaten hepimizin değerleri farklı haftalarda çıkıyor canım.hem Fl kemik yapısı yanı boyu yanlış ölçmüş olabilir yada dopğruysa kısa boylu bir bebekte olabilir bütün bebekler aynı tornada çıkıyor sanki.Bizim bir tanıdığımızın bebeği iriydi ama boyu 46 cm doğmuştu çocukta bi sorunmu vardı hayır şimdi gayette normal.ama bencede sen genede bir başka doktora görün hatta doktorunu değiştir böyleleri insana hamileliği zehir eder.

tamam canım özelde olsa farketmez 10 gün içinde aynı polikliniğe geliyosan ondan para alınmaz 11.gün alınır

9.gun gideyimmii ozamann:) aslında rapor alıcam onun ıcınde gıtmem lazım 25 subatta bende hep gec döllenmeden dolayı bıhfat sonramı rapor alsam dıyordum raporuda sonra gıdersem devlette yazdırırım belkı aıle hekımlıgınden alınmıyordur rapor galıba

ayyy delirdim okurken ya ne sinir insanlarmış onlar öyle vaya konuşmadıkça sesini çıkarmadıkça böyle oluyo işte benim eltim herseye küsen trip atan bi tip lafını esirgemiyo ben kırmak istemiyorum öyle bi karekterim yok ondan çekiniyolar mesela bana öyle değiller aslında ağzının payını verceksin herkesin bırak onlar sinir olsun işte eşimizin hatrına hep aslında katlanıyoruz ama zor hakkaten ya seni sevip sevmediğinden emin olmadığın insanlarla bi arada olmak. benimkiler okadar değilde seninkiler aşmış yüzsüzlükte maşallah

aslında boyunun kısa olmasıda genetık olabılır benım boyum 158-160 falandıı en son yıllar once uzmamısımdır :) eşimde 170 ama zaten hassasım ya hemen ağlamaya baslıyorumm

bence yarın bir dr gör bekleme haftasonu bile... ölçüler çok afaki öyle tutup ölçüyorlar. bebek gelişimi devam ediyorsa sorun etmiyor bazı drlar zaten bebeğin geriden gelmesini... uzulme sakın bir dr gör.

canım gelısımı devam edıyor 28 gun oncekı çıktıyla karsılastırdıgımız zaman su saatten sonra zaten devlet hastanesine gıtsem sıra alıp muayene olamam bugun yarında haftasonu burdada bıtane ozel hastane var sağlıklı bısey yok dedı ben nıye 10 gun sonra gelım dedıgımde amann anlamıyomm kıı nıyee boylee bu drlar ınsanın ıcıne kurt dusuruyorlar

Bizde seni merak etmistik iyi olmana sevindim cnm 😊😊

ilk sayfadaki tabloda benim adim yok daha once mesaj atmistim sana ozelden gormedin sanirsamm

Cnm primanin mega paketleri 3 numaradan sonra basliyor diye biliyorum ben
Yeni doganlarda yok yani

Sivi deterjanlarda yumusaticiya gerek yok cnm
Granul sabunlarda gerek yanlis miyim?

Gecmis olsn cnm
Ne dangalaklar yahu Allah yardimcin olsun

Cnm ayva cekirdegi icin olcu falan yok degil mi?
5-6 cekirdek cesme suyundan 1/3 fincan 1-2 gun bekletsem yeterli olur mu?
Bir de ne zmn baslanacak kullanmaya?
Lansinoh krem de alayim mi?yoksa duruma gore ihtiyac hissedersem mi alayim?o zmn da gec mi olur?

Cnm maasallah Allah bagislasin

İyiyiz biz de seni yok yazdik devamsizliktan kalacaksin haberin olsun :)

Amiin sana da tatlim :)[/QUOTE]

Canlarım iyiyim çok şükür.
Eşimin kız kardeşleri bendeydi.
Sinemaya falan gittik bayağı keyifli ama yorucu 2 gün geçirdim.

Kan ve idrar tahlili vermiştim.
Çok şükür idrarda önemsenecek bir durum yokmuş.
Ama kan değerlerim düşükmüş.
Magnezyum, Elevit ve arada yaşadığım nefes darlığı için Ventolin fısfıs verdi doktorum.
Bunların dışında zaten Gynoferon kullanıyordum.
İlaçlarım çoğaldı =)
Hangisini ne ara içeceğim bende şaşırdım.
Ama kelebeğim iyi durumda çok şükür.
Gerisini de pek takmıyorum açıkcası

aslında boyunun kısa olmasıda genetık olabılır benım boyum 158-160 falandıı en son yıllar once uzmamısımdır :) eşimde 170 ama zaten hassasım ya hemen ağlamaya baslıyorumm

Canım bu tip şeyleri hiç kafana takma.Benimde 26.haftada gittiğimde fl 26+0 dı diğer ölcümler 1 hafta 10 gün ilerdeydi doktorumda hiç bir anormallik var demedi.Dediğin gibi genetik bir durum söz konusu olabilir,yanlış ölçüm olabilir ki bu kesin bir ölçüm olmadığını zaten biliyoruz aşağı yukarı bir ortalama veriliyor.Sen hiç sıkma canını suyu az olsada zaten söylerdi onun sorumluluğunu almaz hiç bir doktor.Ama için rahat etmeyecekse başka bir doktora daha görün derim ben

ınsallahhh dualarımızdasınız kac kılo dogdu pekı canım boyu posu ne kadar sezeryanda kalacak bellımı

disney urunlerini gördum aldım bile teşekkurler kızlar:))90 tl verdim başım göge erdi kızlar size birşey danışmak ıstıyorum devlet hastanesinde muaye oluyorum ben doktorumuz malum çok ilgili değil fazla soru sorsam dövecek zannediyorum kilosunu bile zor öğrendim 1650 dedi 29+6 dayım nasıl kılosu ?? sizin doktorlar ne diyor??

Hayırlı olsunn tatlım.
İnşallah hemencecik toparlanır sende alırsın mis kokulunu kucağına.

bu özel hastanelerde iyice cozutmuş haa özellikle büyükşehirlerde, fiyat verirken doğum+yenidoğan muayenesi diyolar iyide yenidoğan muayenesi zaten ücretsiz devleti özeli yok, bebeği yoğun bakıma alsan o da ücretsiz zaten bazı hastanelerin bebeklere gereksiz yere sarılık tedavisi uyguladığı bunu da ücretlendirdiği söyleniyo, lütfen ayık olun detaylı fatura isteyin gerekirse SGK'ya başvurun yani, 10 gün sarılık tedavisimi olur zaten sarılık için en güzel ilaç anne sütüdür

kılosuu ıyı galıba canım bende sabah dr daydım benımkı bırez geriden geliyor 29+3 1199 grm ama gec döllenme var demıslerdı en basından berı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…