2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sanırım çok kötü şifa kapmışım
Sesim iyice gitti, kemiklerim ağrıyor, diş köklerime kadar ağrım başladı.
Damağım da kaşınıyor :18:

Çok geçmiş olsun gülüm. Sıkıntılı bir dönem de olsa değerlerinin normale dönmesine sevindim. İnşallah sana bir daha sıkıntı yaratmaz, kalan aylarını da rahat geçirirsin.

çok sağol canım inş bu da son sıkıntımdır

bruvaj - Allah kavuştursun cnm... ben de annemden ayrılıp da döndüm evime...

buket asude - Allah sabır versin cnm ya nasıl insanlarmış senin eşinin ailesi! hayret verici gerçekten.

Sanırım çok kötü şifa kapmışım
Sesim iyice gitti, kemiklerim ağrıyor, diş köklerime kadar ağrım başladı.
Damağım da kaşınıyor :18:

hmmm grip mi geliyor acaba? nane limondan iyisi yok grip için hamilelikte...

ohh ne güzel ya,bişey kalmamış,ben de bir yerleşiyim,ilk iş hazırlık

kuzum adam olacak kız daha iyi bilir,ama aktarılır,aktarılmaması diye birşey kanunda yok,insan kaynakların bu kadar bilgisizse sen dikkat et,izne çıktığında raporlarını falan ssk'ya yollamış olsun,takip et bence.Hafta hafta girmeleri gerekiyo,bu kafayla atlamasın.

canım sen devlet memurumusun

Selam arkadaşlar 28+5 günlük hamileyim son zamanlarda karnımın sağ tarafında sertleşme oluyor biraz ağrı yapıyor sonra geçiyor sanki bebek kendini oraya dayıyor orada toparlanıyor gibi yada başka bişi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı?

canım ben gecen uyudum bi uyandımki midemin sağ üst tarafında bi sertlik ama taş gibi hemen anladım bizim yaramazın ya poposu ya başı elimle tutim dedim ama kaçtı hemen:)))seninkide öyle bişedir ay ne tatlılar dimi bazen doğunca karnımdaki günlerini özlerim diyorum bazende nefes alamayınca yok yok çıksın diyorum:)))))))))))))))))

Son düzenleme:

benim 20.haftadan beri var o ağrı olmuyo ama

31.haftadasın aslında yavaştan hazırlasan iyi olur:)))ben 29 dayım ben bile korkuyorum bazen daha doğru dürüst kurmadım bişeyini ama dün başladım buradaki arkadaşları okuyunca:)))

evet sağ tarafta ben de hissediyorum hareketlerini bebeğimin. sağ kaburgamın altı acıyor bazen. ayaklarını dayadığı zaman dik duruyorum geriye atıyorum kendimi. ayaklarına vuruyorum ben de hafifçe:) çok tatlı bi duygu ya gerçekten

kasılma tarzı sertleşme olmasında ilk gebelik olunca insan ayıramıyor bazı şeyleri :)) doktorumada mail attım bu tarz şeyler olabilir sabah akşam tok magnezyum kullanmamı rahatlatacağını söyledi.

bebek bohçası yapan var mı kızlar ben gecen nisanda ablamın doğumunda hastahanede yanımızdaki bebek sahiplerinin bohçasını görmüştüm o kadar güzeldiki doğumda giyeceği kıyafetleri küçük nakışlı bi bohça içinde verdiler hemşireye tabi bende dururmuyum yaptım bohçasını:)bide benim doğduğumda sardıkları kundağım duruyor bende ona sarıcam oğlumu inşallah annesinin kundağında yatsın yavrum nazar boncuğu bile üzerinde:))))))

aynen bende hafifçe vuruorum yer değiştirsin diye sonra biraz uzanınca o sertlik ve ağrı geçiyor. :)internette sürekli bu aylarda yalancı kasılmalar olur dediklerinide anlamıorum tam olarak nasıl bi duygu çözemedim valla..

yap cnm güzel olur bohça:)
bana da annem benim kundağımı getirecek ben de sarıcam oğlumu seninki gibi

kasılma tarzı sertleşme olmasında ilk gebelik olunca insan ayıramıyor bazı şeyleri :)) doktorumada mail attım bu tarz şeyler olabilir sabah akşam tok magnezyum kullanmamı rahatlatacağını söyledi.

ilk hamilelikte insan herşeyi merak ediyor dediğin gibi zaten en güzel danışma yeri doktordan sonra burası:)

yok cnm ya kasılmalar başka olur bence onlar ayakları oluyor genelde. bizimki arabaya binince dayıyor genelde ayaklarını sağ kaburgama tutunuyor galiba kendini sabit tutmaya çalışıyor

31.haftadasın aslında yavaştan hazırlasan iyi olur:)))ben 29 dayım ben bile korkuyorum bazen daha doğru dürüst kurmadım bişeyini ama dün başladım buradaki arkadaşları okuyunca:)))

Bebeğimin beşiğinin gelmesini bekliyorum aslında =)
Eşimin ablası martta alacak gelsin öyle yerleştiririm odasını, çantamı da o zaman hazırlarım diyorum.
Fazla da geç kalmamak lazım aslında dediğin gibi ufaktan başlamam lazım.

bnm serteştiği zaman gerilme tarzı ağrı oluyor sonra geçiyor.bilemiyorum bebek ağırlık yapıo yada bi yerlerini dayıyor heraldi.

bende öyle düşünüyorum evhamlanmak istmiyorum kasılma şu bu diye dediğim gibi bende 20.haftadan beri oluyo sıkıntı olsa onca kontrolde çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…