Sanırım çok kötü şifa kapmışım
Sesim iyice gitti, kemiklerim ağrıyor, diş köklerime kadar ağrım başladı.
Damağım da kaşınıyor :18:
kızlar, annem gidince ben de hastane çantamızı hazırlayarak kendimi oyaladımhemen gidesim geldi sadece tarak, makyaj malz ve diş macunu koymadım. bebişimin de bezi yok haala teyzeleri onun dışında herşeyimiz tamam herhalde. biberon emzik filan yıkadım, kuruyunca onları da paketleyip koycam. aklıma gelirse extra bişey atarım artık valizin içine. yalnız "kocaman ya, hepsini dolduramam" dediğim valiz tıkış tepiş oldu bi de ekstradan eve küçük bi hurç hazırldım, içine iki takım giyecek(iç zıbını, eldiveni, şapkası, çorabı da dahil) ve bi tane de battaniye koydum. hani bi aksilik olursa evde bi köşede hazır beklesin, eşimi yollar aldırırım diye düşündüm
kızlar pazartesi 32 de izne ayrılıyorum inşaallah biraz önce insan kaynaklarını aradım ordaki personel eğer erken doğum riskiniz varsa (ki bu hepimizde her zaman var) 37 ye kadar çalışabilir raporu alın bir hafta sonra ayrılın çünkü böyle yapmazsanız kalan izinler doğum sonrasına aktarılmıyor dediiiiiiiiiiii bu da ne demek şimdi?
kızlar pazartesi 32 de izne ayrılıyorum inşaallah biraz önce insan kaynaklarını aradım ordaki personel eğer erken doğum riskiniz varsa (ki bu hepimizde her zaman var) 37 ye kadar çalışabilir raporu alın bir hafta sonra ayrılın çünkü böyle yapmazsanız kalan izinler doğum sonrasına aktarılmıyor dediiiiiiiiiiii bu da ne demek şimdi?
Selam arkadaşlar 28+5 günlük hamileyim son zamanlarda karnımın sağ tarafında sertleşme oluyor biraz ağrı yapıyor sonra geçiyor sanki bebek kendini oraya dayıyor orada toparlanıyor gibi yada başka bişi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı?
Selam arkadaşlar 28+5 günlük hamileyim son zamanlarda karnımın sağ tarafında sertleşme oluyor biraz ağrı yapıyor sonra geçiyor sanki bebek kendini oraya dayıyor orada toparlanıyor gibi yada başka bişi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı?
Ben neden bekliyorsam artık =)
Herkes maşallah çantaları dahi hazırlamış.
Bende tık yok valla canım =)
Ama Mart başı gibi bende kısmetse herşeyi bitireceğim.
Şu yedek olayını da iyi yapmışsın canım.
canım ben gecen uyudum bi uyandımki midemin sağ üst tarafında bi sertlik ama taş gibi hemen anladım bizim yaramazın ya poposu ya başı elimle tutim dedim ama kaçtı hemen:)))seninkide öyle bişedir ay ne tatlılar dimi bazen doğunca karnımdaki günlerini özlerim diyorum bazende nefes alamayınca yok yok çıksın diyorum:)))))))))))))))))
evet sağ tarafta ben de hissediyorum hareketlerini bebeğimin. sağ kaburgamın altı acıyor bazen. ayaklarını dayadığı zaman dik duruyorum geriye atıyorum kendimi. ayaklarına vuruyorum ben de hafifçe:) çok tatlı bi duygu ya gerçekten
bebek bohçası yapan var mı kızlar ben gecen nisanda ablamın doğumunda hastahanede yanımızdaki bebek sahiplerinin bohçasını görmüştüm o kadar güzeldiki doğumda giyeceği kıyafetleri küçük nakışlı bi bohça içinde verdiler hemşireye tabi bende dururmuyum yaptım bohçasını:)bide benim doğduğumda sardıkları kundağım duruyor bende ona sarıcam oğlumu inşallah annesinin kundağında yatsın yavrum nazar boncuğu bile üzerinde:))))))
kasılma tarzı sertleşme olmasında ilk gebelik olunca insan ayıramıyor bazı şeyleri :)) doktorumada mail attım bu tarz şeyler olabilir sabah akşam tok magnezyum kullanmamı rahatlatacağını söyledi.
benim 20.haftadan beri var o ağrı olmuyo ama
aynen bende hafifçe vuruorum yer değiştirsin diye sonra biraz uzanınca o sertlik ve ağrı geçiyor. :)internette sürekli bu aylarda yalancı kasılmalar olur dediklerinide anlamıorum tam olarak nasıl bi duygu çözemedim valla..
31.haftadasın aslında yavaştan hazırlasan iyi olur:)))ben 29 dayım ben bile korkuyorum bazen daha doğru dürüst kurmadım bişeyini ama dün başladım buradaki arkadaşları okuyunca:)))
bnm serteştiği zaman gerilme tarzı ağrı oluyor sonra geçiyor.bilemiyorum bebek ağırlık yapıo yada bi yerlerini dayıyor heraldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?