Kızlar bebişlerinizin kilosu ne durumda? Ben dün kontrole gittim 30 haftalığım kızım 1 kilo 300 grammış bana çok az geldi.o kadar da dikkat ediyorum yediklerime kilo alsın diye
bak son 1 saattir iş yerinde sürekli in çık in çık imzada yazı takip ediyorum faksa git evrağa git pire gibiyim bi sıkıntım yok ama akşam eve gidipte yattığım yerde kendimi dinleyince kötü oluyorum
bende bir ara evimin yakınlarında oturan bayanla karşılaştık tesadüf...işte selamlaştık filan sonra bana hamilesiniz galiba...ilk çocuğunuzmu dedi bende hayır benim 3. olacak dedim...bana demesinmi valla canım çalışıyosun iyi cesaret ediyosun çocuk yapmaya...bende seslenmedim..aradan 2 gün geçti yine aynı bayan yine aynı laf aradan 2 ve 3 gün geçti yine aynı laf ne cesaretle yaptın, ne cesaretle yaptınen sonunda bana gına geldi hersabah yolumu değiştirmeye başladım...yaa ne cesareti varmı bu işin olmuş Allah vermiş (çok şükür) ben memnunsam halimden size noluyo.Allah olmayanlarada versin
bende bi arkadaşıma neredeyse yapacaktım aynısını kadıncağızın dördüncü bide çalışıyo bana hamileyim dediğinde vah tüh falan oldum daha sonuncusu 1.5 yaşında sonra baktım kadın mutlu dedim bana noluyo şimdi ondan mutluyum.ama bu seninki tipik kadın örneği olmuş zatenbenimde üçüncü çocuğum olacak inşallah. banada bikaç kişi böyle söyledi ama ben sizin kadar sabırlı değilim maalesef tersledim. benim büyük bir aşkla yaptığım şeye insanlar nasıl bu gözle bakar bilmiyorum. benim bide üçüncü kızım olacak. aaa budamı kız diyenlerle ne yapıcam bilmiyorum. :)
normal doğum düşünüyosan kilosu ideal bence:)anneler hepböyleyiz tombik tombik olsun istiyoruz ama bence kilosu ideal...ben haftaya gideceğim hiç bilmiyorum ama büyüdüğünü anlıyorum vurduğu alan genişledi yayıldı artık ondan
benimde üçüncü çocuğum olacak inşallah. banada bikaç kişi böyle söyledi ama ben sizin kadar sabırlı değilim maalesef tersledim. benim büyük bir aşkla yaptığım şeye insanlar nasıl bu gözle bakar bilmiyorum. benim bide üçüncü kızım olacak. aaa budamı kız diyenlerle ne yapıcam bilmiyorum. :)
Evet artık hızlı büyüyolar tekmeler daha sert olmaya başladı. Ne biliyim işte hemencecik toparlasin kendini istiyorum şöyle bi 2 bucuk kilolari görsem fazlasinda gözüm yok :) Normal doğum istiyorum zaten.Bugun ilk defa hiçkırıklarını hissettim ne garip oluyo
benimde üçüncü çocuğum olacak inşallah. banada bikaç kişi böyle söyledi ama ben sizin kadar sabırlı değilim maalesef tersledim. benim büyük bir aşkla yaptığım şeye insanlar nasıl bu gözle bakar bilmiyorum. benim bide üçüncü kızım olacak. aaa budamı kız diyenlerle ne yapıcam bilmiyorum. :)
50 li günleri görünce artık hazırlanalım dedimmm :) sen de başlarsın yavaş yavaş tatloşummBen neden bekliyorsam artık =)
Herkes maşallah çantaları dahi hazırlamış.
Bende tık yok valla canım =)
Ama Mart başı gibi bende kısmetse herşeyi bitireceğim.
Şu yedek olayını da iyi yapmışsın canım.
saol canım. Allah seni de kavuştursunbruvaj - Allah kavuştursun cnm... ben de annemden ayrılıp da döndüm evime...
buket asude - Allah sabır versin cnm ya nasıl insanlarmış senin eşinin ailesi! hayret verici gerçekten.
hmmm grip mi geliyor acaba? nane limondan iyisi yok grip için hamilelikte...
valla ben normal doğum yapanların yanında bulunduğum kadarıyla pek ağlamak akılların agelmiyo o sırada korkutmak gibi olmasında:)))))))
artık 35 ten sonra haftada yaklaşık yarım kilo alıyolar zaten bence cok acele etme zaten normal doğuracakmışsın:)))
bende bi arkadaşıma neredeyse yapacaktım aynısını kadıncağızın dördüncü bide çalışıyo bana hamileyim dediğinde vah tüh falan oldum daha sonuncusu 1.5 yaşında sonra baktım kadın mutlu dedim bana noluyo şimdi ondan mutluyum.ama bu seninki tipik kadın örneği olmuş zaten
Selam arkadaşlar 28+5 günlük hamileyim son zamanlarda karnımın sağ tarafında sertleşme oluyor biraz ağrı yapıyor sonra geçiyor sanki bebek kendini oraya dayıyor orada toparlanıyor gibi yada başka bişi bu tarz şeyler yaşayanlar var mı?
bende bi arkadaşıma neredeyse yapacaktım aynısını kadıncağızın dördüncü bide çalışıyo bana hamileyim dediğinde vah tüh falan oldum daha sonuncusu 1.5 yaşında sonra baktım kadın mutlu dedim bana noluyo şimdi ondan mutluyum.ama bu seninki tipik kadın örneği olmuş zaten
Allah hayırlısını versin canım...Budamı kız diyenlere Allahın takdirine karşı gelinmez.Hayırlı evlat olsun de geç...Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi
ay öyleinsanlarla aynı gezende yaşamak bile istemiyo insan acayip sinir oluyorum 3 erkek olsa ya budamı erkek demezler ama maşallah tüh tüh derler..uyuzlar.bu bizim millette var bu cahiliye dönemi bitmedi hala naparsın
benimki duygusalliktan değil o anda acıdan ağrıdan ağlarım diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?