2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ilk hamilelikte insan herşeyi merak ediyor dediğin gibi zaten en güzel danışma yeri doktordan sonra burası:)

evet özellikle aynı ay anneleriyle aynı duygular süper bişi hemen hemen herkes bu tarz şeyler yaşıyor soru cvp cok iyi oluyor. Benim doktorum artık gülüyor bana bu kadar herşeyi takma bebek doğunca aksırcak tıksırcak kimbilir ozmn napıcaksını diyo :)))

Olabilirim gibi gibi
Fena bir bitkinlik çöktü üstüme.
Ben kış çayı yaptırıyorum aktardan iyi geliyordu bana.
Bitmiş, şimdi çıkıp almaya dermanım yok
Eşim akşam getiri artık.

bende öyle düşünüyorum evhamlanmak istmiyorum kasılma şu bu diye dediğim gibi bende 20.haftadan beri oluyo sıkıntı olsa onca kontrolde çıkardı

doğru sölüyorsun cnm bide herşeyi takmamak lazım bazen vücudumu dinliyorum ki ne kadar yanlış, relax olmak lazım kolay değil koca can taşıyoruz 9 ayı yatakta geçiren hamileler var çok şükür öyle bişey yaşamıyoruz.

çantayı bende hazırlamaya basladım bebişin kıyafetlerini yıkadık
kurusun ütüleyeceğiz hazırda dursun bu arada kızlar benim bebeğim
ters pozisyonda duruyor kafası yukarda sağ tarafımda 2 gündür
kaburgam acıyor sanki kafasını kaburgamın altına sokuyo gibi
şuandada oluyo böyle olunca oturamıyorum nefes almaktada
zorlanıyorum aranızda böyle bir durum yasayan varmı?

bak son 1 saattir iş yerinde sürekli in çık in çık imzada yazı takip ediyorum faksa git evrağa git pire gibiyim bi sıkıntım yok ama akşam eve gidipte yattığım yerde kendimi dinleyince kötü oluyorum

güzel anneler.ben 30+3 teyim 7 kilo aldım
bebeğim iyi durumda ama bazıları.aaa sen daha kilo
almamışsın kız yoksa bebeişin küçük mü gelişmiyor mu
dediler ya bozuldum.
herkes ağrılarından bahsetmiş.
annem artık aylık sancıların olur diyo.
artık kızım gezmeme izin vermiyor 1 saat ayakta durduruyor.
dün çarşı gezeyim dedim kasılma başladı.taki dinlenmeye geçene kadar.

benimde sol kaburgam açılıyormuş gibi oluyor bebeğim ayağıyla ittiriyor bazen :) bende seviyorum oğlum ayağını çek anne oturamıyor canı acıyor diyorum sonra biraz çekiyor
doğum çantamız için bebek kıyafetlerini yıkadım yarına ütü yapıcam
annannesi dedesi ile beşik almaya gidicez yarın park yatak Kraft calipsoya karar verdik :)

benim kız şuanda hala kafayı ittiriyor hatta mideme doğruda yapıyo gibi bi kaç gündür midemde fena durumda sabah kalkıyorum midemin orası şişmiş gibi heralde kafayı mideye yaslıyor :) ya kaburgama sokmaya çalışıyo yada mideme :) biraz daha büyüdüklerinde napıcaklar merak editorum

kızlarr magnezyum içen var mı ve günün hangi
saatinde içiyorsunuz. doktorum bana yatarken ,iç dedi
ben uyamıyorum.unutuyorum.

dün akşam öle hareketleri vardı yürüyemedim eşim abartıyorsun diyo eve gidince elini karnıma koydum ne kadar şiddetli olduğunu anlamıştır heralde bazen canımı çok acıtıyor dönerken hareket ederken çok mu tepki veriyorum anlamıyorum ama napıyım canım acıyor

ya ne güzel duygusal bi durum ağlak bişeyim zaten bazıları inanmasada öyle olduğuma düşününce bile gözlerim doluyo doğsa onunla beraber ağlarım herhalde salya sümük:)))

aynen cnm ben de öyle düşünüyorum. oğlumu ilk gördüğüm ve kucağıma ilk aldığımda ağlarım ondan öncesinde de normal doğum yaparsam eğer acıdan ağlarım. ağlaya ağlaya ne olacak halimiz:)

valla demekki bizim daha 2 haftamız var bunları yaşamaya hiç mideme kaburgama baskı olayı olmadı korktum şimdi biraz:)

Kızlar bebişlerinizin kilosu ne durumda? Ben dün kontrole gittim 30 haftalığım kızım 1 kilo 300 grammış bana çok az geldi.o kadar da dikkat ediyorum yediklerime kilo alsın diye

valla ben normal doğum yapanların yanında bulunduğum kadarıyla pek ağlamak akılların agelmiyo o sırada korkutmak gibi olmasında:)))))))

Son düzenleme:

benim kız hiç canımı acıtmıyordu hatta sakinliğinden şikayet ediyordum doğrudürüst oynamıyordu ama artık yerleri daraldı ondan heralde kaburgamda baskı hissediyorum kafası yukarda olduğundanda olabilir başı aşağıda olsa belki böyle olmaz pozisyonunu değiştirmesse bana sezaryen yolları görünüyo gibi :)

valla demekki bizim daha 2 haftamız var bunları yaşamaya hiç mideme kaburgama baskı olayı olmadı korktum şimdi biraz:)

benim daha 2 gündür oluyor önceden hiç olmamıştı bebeğin büyümesiyle alakalı diye düşünüyorum birde bizim kız ters o da etkiliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…