ilk hamilelikte insan herşeyi merak ediyor dediğin gibi zaten en güzel danışma yeri doktordan sonra burası:)
bruvaj - Allah kavuştursun cnm... ben de annemden ayrılıp da döndüm evime...
buket asude - Allah sabır versin cnm ya nasıl insanlarmış senin eşinin ailesi! hayret verici gerçekten.
hmmm grip mi geliyor acaba? nane limondan iyisi yok grip için hamilelikte...
bende öyle düşünüyorum evhamlanmak istmiyorum kasılma şu bu diye dediğim gibi bende 20.haftadan beri oluyo sıkıntı olsa onca kontrolde çıkardı
Olabilirim gibi gibi
Fena bir bitkinlik çöktü üstüme.
Ben kış çayı yaptırıyorum aktardan iyi geliyordu bana.
Bitmiş, şimdi çıkıp almaya dermanım yok
Eşim akşam getiri artık.
doğru sölüyorsun cnm bide herşeyi takmamak lazım bazen vücudumu dinliyorum ki ne kadar yanlış, relax olmak lazım kolay değil koca can taşıyoruz 9 ayı yatakta geçiren hamileler var çok şükür öyle bişey yaşamıyoruz.
benimde sol kaburgam açılıyormuş gibi oluyor bebeğim ayağıyla ittiriyor bazen :) bende seviyorum oğlum ayağını çek anne oturamıyor canı acıyor diyorum sonra biraz çekiyor
doğum çantamız için bebek kıyafetlerini yıkadım yarına ütü yapıcam
annannesi dedesi ile beşik almaya gidicez yarın park yatak Kraft calipsoya karar verdik :)
yap cnm güzel olur bohça:)
bana da annem benim kundağımı getirecek ben de sarıcam oğlumu seninki gibi
bnm serteştiği zaman gerilme tarzı ağrı oluyor sonra geçiyor.bilemiyorum bebek ağırlık yapıo yada bi yerlerini dayıyor heraldi.
dün akşam öle hareketleri vardı yürüyemedim eşim abartıyorsun diyo eve gidince elini karnıma koydum ne kadar şiddetli olduğunu anlamıştır heralde bazen canımı çok acıtıyor dönerken hareket ederken çok mu tepki veriyorum anlamıyorum ama napıyım canım acıyorbenim kız şuanda hala kafayı ittiriyor hatta mideme doğruda yapıyo gibi bi kaç gündür midemde fena durumda sabah kalkıyorum midemin orası şişmiş gibi heralde kafayı mideye yaslıyor :) ya kaburgama sokmaya çalışıyo yada mideme :) biraz daha büyüdüklerinde napıcaklar merak editorum
ya ne güzel duygusal bi durum ağlak bişeyim zaten bazıları inanmasada öyle olduğuma düşününce bile gözlerim doluyo doğsa onunla beraber ağlarım herhalde salya sümük:)))
valla demekki bizim daha 2 haftamız var bunları yaşamaya hiç mideme kaburgama baskı olayı olmadı korktum şimdi biraz:)benim kız şuanda hala kafayı ittiriyor hatta mideme doğruda yapıyo gibi bi kaç gündür midemde fena durumda sabah kalkıyorum midemin orası şişmiş gibi heralde kafayı mideye yaslıyor :) ya kaburgama sokmaya çalışıyo yada mideme :) biraz daha büyüdüklerinde napıcaklar merak editorum
kızlarr magnezyum içen var mı ve günün hangi
saatinde içiyorsunuz. doktorum bana yatarken ,iç dedi
ben uyamıyorum.unutuyorum.
aynen cnm ben de öyle düşünüyorum. oğlumu ilk gördüğüm ve kucağıma ilk aldığımda ağlarım ondan öncesinde de normal doğum yaparsam eğer acıdan ağlarım. ağlaya ağlaya ne olacak halimiz:)
bebeğin duruşundan kaynaklanıyor canım korkmana gerek yok benimkinin ayağı hep kaburgada eğilmeme izin vermiyor pek o kadar :)valla demekki bizim daha 2 haftamız var bunları yaşamaya hiç mideme kaburgama baskı olayı olmadı korktum şimdi biraz:)
dün akşam öle hareketleri vardı yürüyemedim eşim abartıyorsun diyo eve gidince elini karnıma koydum ne kadar şiddetli olduğunu anlamıştır heralde bazen canımı çok acıtıyor dönerken hareket ederken çok mu tepki veriyorum anlamıyorum ama napıyım canım acıyor
valla demekki bizim daha 2 haftamız var bunları yaşamaya hiç mideme kaburgama baskı olayı olmadı korktum şimdi biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?