Merhabalar bende Nisan annesi olucam allahım izin verirse,geçen hafta doktora gittiğimde kese çok küçük, ben seni erken çağırmışım 10 gün sonra gel dedi doktorum. Ama ben çok korkuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok bende :44: aranızda böyle olan varmı?
bende yeni başladı hele uçlarına hiç dokunamıyorum ve sertleşmiş
BENIM ILK OGRENDIGIM ZAMAN AYNIYDI AMA SIMDI GECTI ZATEN TEK BELIRTIM OYDU ODA GECTI SEVINSEMMI ÜZÜLSEMMI BILEMIYORUM
herşeyi pek bi fazla takıyoruz ya biraz akışına bırakmak lazım bence belirti olsa ne olur olmasa ne olur ultrason söyluyo sağolsun bebişimiz bizimle
SENIN KAC HAFTALIK BEBEGIN KACIRMIS OLABILIRIM KUSURA BAKMA YENIYIMDE SITEDE
aynen öyle yaa bazen dıyorum dınleme su canını:bılmemek ne guzel bısey bazen yaa:buarada acayıp sınırlıyımde ben adamı yıyecegım cıg cıg nerdeyse:18:
tatlım ne kadar çok bilirsek o kadar takıyoruz kafaya
kardeşim hamile olduğunu ogranir öğrenmez ciciler almaya başlamıştı bebişine
şimdi ben burda okuyorum bebğini düşürenler kalbi duranlar vs elimde olsa kimseye sölemicem bile ya bişi olursa diye
o kadar dusunme :) hahah
akısına bırak canım bende bırlıktelıge bakarsam o zaman daha 3-4 hafta bısey cıkıyor ama ona gore hesaplanmaz asla
gumus19; Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
benım yavruların ısımlerı bıle bellı
oglum ege deniz
erkek olursa deniz
kız olursa nil deniz
su ada
tanem
boyle baska bır secenegım olmaz
hayır kız olursa kocam yandı ya obnu suslerken ısımız var
esım ıs degıstırıcek sanırım kızlar bız kendı evmıze gectık araba aldık 2 ay gectı bebek geldı durumlarımız cok sıkısık ınsallah Allah bır kapı acmıstır bugun gorusmeye gıdecekler maasıda 900 tl kadar fark edecek ıs ıcıne sınmıyor pek yalnız olacak arkadası olmucak sohbet edebılecegı ama sonucta herkez ustune dusneı yapmalı ınsallah olur dıyoruz ıs
o ne oyle o kadarda degıl cumartesı 5 tl cıg kofte aldım
cocugu uyuttum kcoamda yok ana m bır yedım bır yedım 1 tane kaldı
koltuga yatıp uyumusum herseyı oldugu gıbı bırakıp
2 kolumdan vurdurdum.Mosmor oldular.Göbeğe geçicem ama korkuyorum.Çok acır diye.Kendim yapabilsem iyi olurdu.hergün bi de ona para bayılcam hemde 8. aya kadar
Merhaba kizlarr ins . herkes iyidir.
Bugun evde sıkıldım biraz gezelim dedik esimle..neyse eve geldik
Cok kanamam oldu pembe pembeydi..baya geldi..cok korktum dedim bebek gitti((direk acile gittik.
Bebek iyiymis kalbini de dinletti iyi problem yok dedi..
Ama keseye yakin yerde rahimde kanama olmus
Yat dinlen gezme dedi..
Ignemi de yedkm geldim.
Cok korktum ama bisey yokmus cok sukur. Simdi yatıyorum bol bol :))
benden de günaydın
ya hep buraya yazıyorum ama ben aslında nisan annesi olamayacağım. bebekler ikiz devam ederse, martta doğacaklar... sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil tabi ki... ama balık burcunu da istemezdim pek
amann olsunlarda sorun yok cnm:)
yalnız çok güzel zamana denk geldik ben daha 6 haftadayım sıcaktan nefes alamıyorum bir de bu havalarda karnımız burnumuzda olaydı maffolurduk soğuk havaşarda rahat geçicek baharda da bebişler gelecek inşallah :)
Canım benim haklısın ama ilk gebeliğim ve tedavi ile oldu.Normalde takibimide tüp bebek doktorum yapıyor.Ama ben mersinde yaşıyorum ve doktora gitmem 1 saatten fazla sürüyor.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim bu doktora ve beni çok korkuttu.Bugün tekrar gittik kan tahlili istemişti sonuçlar çıkmış ve bir sürü ilaç yazdı.Bende hemen tüp bebek dr umu aradım cuma günü gel hiçbir ilacıda kullanma dedi ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık(((((
Canım nasılsın?Bebiş nasıl?
Ben bir türlü dr lardan ayrılamıyorum.Şİddetli ağrılarım var 2 gündür yine.Ohss yi atlatamadan şimdide kist oluşmuş hem sağda hem solda
aa bırakmadınmı emzirmeyi bence hemen bırak cünkü hamile olunca senin sütün bozuluyo allah korusun çocugu zehirlersin[/
zehirleme diye bir şey yok diyorlar canım sadece sütün tadı bozuluyormuş yakın tarihte doğanlarda ikisini bir emzirenler bile varmış günde 1 defaya indirdim bende kalp atışlarını duyduktan sonra kısmetse 1-2 haftaya bıraktıracağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?