2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

tatlım takma kafana bendede yok göğüs hassasiyeti yani başladı başlarda bende korkuyodum
tek belirti acıkıyorum ve çok wc ye gidiyorum birde arasıra midem havada gibi oluyo ama benim bulantım evlenmeden bönce bile vardı hatta canı bişeyler çekme ama şimdi hiç bişey çekmiyoo

herşeyi pek bi fazla takıyoruz ya biraz akışına bırakmak lazım bence belirti olsa ne olur olmasa ne olur ultrason söyluyo sağolsun bebişimiz bizimle

aynen öyle yaa bazen dıyorum dınleme su canını:bılmemek ne guzel bısey bazen yaa:buarada acayıp sınırlıyımde ben adamı yıyecegım cıg cıg nerdeyse:18:

aynen öyle yaa bazen dıyorum dınleme su canını:bılmemek ne guzel bısey bazen yaa:buarada acayıp sınırlıyımde ben adamı yıyecegım cıg cıg nerdeyse:18:

tatlım ne kadar çok bilirsek o kadar takıyoruz kafaya
kardeşim hamile olduğunu ogranir öğrenmez ciciler almaya başlamıştı bebişine
şimdi ben burda okuyorum bebğini düşürenler kalbi duranlar vs elimde olsa kimseye sölemicem bile ya bişi olursa diye

Aynen ya evet bende ögrenince eşimle alşverişe gtmiştik alaym bişey minigime diye geldi icimdn ama alamadm ya bişey olursa diye.oglumda 18yaşnda cahildim ama çok rahattım arkadaşim.istedigm gibi davraniyodum

Sevgili cutemom bu isim kombinelerine gore ' Nilsu ' da dusunebilirsin. Guzel bir isim.

o ne oyle o kadarda degıl cumartesı 5 tl cıg kofte aldım
cocugu uyuttum kcoamda yok ana m bır yedım bır yedım 1 tane kaldı
koltuga yatıp uyumusum herseyı oldugu gıbı bırakıp

Çiğkofte gibi pişmemiş yiyeceklerde toksoplazma olan parazit bulunuyor.bebeklerde beyin hasarına kadar yol acıyor. Cok riskli.
Hamilelere çiğ ete dokunmayın derler. Dikkat edin derim.

2 kolumdan vurdurdum.Mosmor oldular.Göbeğe geçicem ama korkuyorum.Çok acır diye.Kendim yapabilsem iyi olurdu.hergün bi de ona para bayılcam hemde 8. aya kadar

ayy cnm ben hep kendim göbekten vuruyorum sende dene yaparsın ama ben de degiştimeliyim artık bacağa başlamalıyım ama orası çok acıyo gibi geldi.. rabbim kolaylık versin ne diyeyim cnm ama sen öğren bence boşa para verme.eşinde yardımcı olur yaparsınız.

ayyy kız yüreğimi ağzıma getirme bilirim o korkuyu..rabbim kimseye yaşatmasın.bende vurundum çok kanamam var diye o depoyu önce günlük vurundum sonrada hafta da bir..aman dikkat et cnm kuzuna..dinlenn..

amann olsunlarda sorun yok cnm:)

Bir kızımı haziranda ötekini ocakta doğurdum inanın nisan harika bir ay olacak hem hami lelik hem bebek icin

Bende Mersindeyim hangi doktora gidiyorsun çok kararsızım duygu tıpa gidiyorum ama içim rahat değil

Canım nasılsın?Bebiş nasıl?
Ben bir türlü dr lardan ayrılamıyorum.Şİddetli ağrılarım var 2 gündür yine.Ohss yi atlatamadan şimdide kist oluşmuş hem sağda hem solda

bendede kist cikti canim hic haberim yoktu ama doktorlar hicbisey olmaz kaybolur kendi kendine dedi.hemde buyuk görunuyodu benimki

Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı

Bence dr'unu mutlaka dinlemelisin canım. Bu sekilde emziemeye devam edersen düşüğe neden olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…