2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar 2 gundur bilegim,baldirim ve belim cok fena agriyor.
Gece bir uyuyayamadim agrisindan.
Neden?
Aranizda benzer sikayeti yasayanlar var mi?
Onerileriniz neler?

Günaydın keyifli hafta sonları:107: Eltim gelecek bu akşam inşallah, yeğenlerimin canı lahmacun çekmiş. Sabırsızlıkla bekliyorum onları

Gunaydin hanimlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Sali günü kontrolumuz var heyecan dorukta
32+1 olacagiz rutin nst ne zaman gideriz acaba özele gidiyorum :26:

Güzel haberlerle gel gülüm, bizim de perşembeye:107: Erensar arkadaşımızın dediği gibi rutin nst kontrolleri 36. hafta başlıyor eğer bir sıkıntı yok ise. Ben geçtiğimiz haftalarda kendi isteğimle tecrübe etmiştim. 20 dk kadar sürdü ama sırt üstü yatması çok zor. Neden beni yan yatırın demedim bilmiyorum. Sanırım doğumhaneye girince heyecandan herşeyi unutuyorum

Neden?
Onerileriniz neler?

Ağrın daha önce yoktu, ilk defa mı ortaya çıktı?
Yürüme&germe vs. egzersizleri denedin mi bacakların için?

Bende, hamileliğin başından beri akşamları kendini gösteren şiddetli bacak "ağrısı" var. Ama kramp değil, huzursuz bacak sendromu; daha önce bahsetmiştim. Tedavisi yok maalesef, egzersiz tek çözüm. Bel ağrısı da bebek ağırlaştıkça normal, hareket ederken kendini sakınmaya çalış; ani hareketlerden kaçın. Özellikle yatakta doğrulurken mutlaka yan tarafa dönüp öyle kalk. Bir kez zorlayınca sürekli ağrıyor maalesef.

onun her bir hücresini yaratana kurban olsunlar...Allah ım sana bağışlasın...en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah...

Baslarina gelenlerden sonra hala ugrasiyorlar mi ablanla?
boşanma aşamasındalar...

Neden?
Onerileriniz neler?
benim sağ ayağımın tabanı ve sağ bileğim yürürken sanki kemikleri ayrılıyormuş gibi ağrıyor 1 haftadır var...doktora gitsem röntgen çekemz...ilaçta veremez...kilodan dolayımı acaba diyorum..baldırının ağrısı kramprandır belki..damarın gerilince ağrısı gün boyu devam ediyor...belimizde malum zaten bebekten...

Neden?
Onerileriniz neler?

kalsiyum içiyomusun canım ben kullanıyodum mideme dokunuyo diye 1 haftadır içemiyorum . bende geceleri rahat uyuyamıyorum karnıma baskı oluyo ağrıtıyo hele şu bel ağrısı fena

evt nasip olursa peygamberimizin kendi eliyle diktiği hurma geldi bana da umreden ayırdım.dediğiniz şekilde yapmak için.önce kendin yiyip sonra bebeğin dudaklarına suruluyomuş.şifa olur inşallah.

aminn inşallah.Rabb'im nasib etsin inşallah o günleri hepimize.bizimde yakın zamanda umreden gelen oldu bende ayırdım çok şükür.

Neden?
Onerileriniz neler?

Valla canım artık hepimizin ağrıları başladı.bende daha düne kadar oh ne güzel ne ağrım var ne sızım diyordum.2-3 gündür belim,sırtım ağrımaya başladı.Birde özellikle akşamları daha ağırlaştığımı hissediyorum iş yaparken zorlanıyorum.Birde benim ayrıca leğen kemiklerim ağrıyor.Kısaca yok yok bende de

İlk defa oluyor cnm yeni basladi
Yuruyus yapiyorum her gun
Ne yapacagim bilemiyorum
Yatiyorm simdi halbuki birsuru isim var
Huzursuz bacak sendromu dedigin uyusma gibi mi?

Günaydın kızlar, keyifli haftasonları diliyorum herkese
Hastayım lakin uzanamıyorum uzun süreli
Hepinizin bahsettiği ağrılar bende de mevcut.
Özellikle sırtım ve kalça kemiğim çok ağrıyor.

kalsiyum içiyomusun canım ben kullanıyodum mideme dokunuyo diye 1 haftadır içemiyorum . bende geceleri rahat uyuyamıyorum karnıma baskı oluyo ağrıtıyo hele şu bel ağrısı fena
İcmiyorm cnm seker icin diyet verdi onda baya bi ca var onun icin diyetine uy diyor sadece

Aynen cnm ya ben de oh agrim sancim yok super derken yataktan kalkamiyorum simdi

İlk defa oluyor cnm yeni basladi
Yuruyus yapiyorum her gun
Ne yapacagim bilemiyorum
Yatiyorm simdi halbuki birsuru isim var
Huzursuz bacak sendromu dedigin uyusma gibi mi?

Hayır uyuşma gibi değil. Adı gibi huzursuzluk hissi oluyor. Hareket ettirince geçiyor. Sürekli sallamak-germek gerekiyor. En güzeli ortalama 40 dk tempolu yürüyüş ama hamilelikte olmuyor. Sen ağrılarını takip et, devam ederse ve anlattığım şekilde ise aynı durum olabilir. Son aylarda hamilelerin çoğunda baş gösterebilen bir durum. Geçici ama, endişe etme.

Geçmiş olsun canım, üşüttün sanırım. Beslenmene dikkat et de çabuk atlat, prensese selamlar:107:

Peki senin de mi bileklerin ve baldirlarin agriyor yoksa full bacak mi?
Bir de hurma& zemzem veriyorlarmis bebise dogunca duydun mu yapacak msn?
Ve dogumda hazir meyve suyu icmek istemiyorum kendim nasil hazirlarim biliyor msn cnm?

İcmiyorm cnm seker icin diyet verdi onda baya bi ca var onun icin diyetine uy diyor sadece

Aynen cnm ya ben de oh agrim sancim yok super derken yataktan kalkamiyorum simdi

dün akşam eşimle yürüyüş yapalım dedik nefes nefese kaldım belim ağrımaya başladı kasıklarıma ağrı girdi sancı sandım nerdeyse yürüyüş artık bana yaramıyo

Valla insanın ilk hamileliği olunca neyin normal neyin anormal olduğunu da kestiremiyor.En kötü şu 37-38.haftayı görmeyi bir nasip etsin Allah'ım gerisini koyvericem zaten

haklisin canim bir daha ki hickirisinda sevinecegim

Benim bıdıgım da nasıl hıçkırıyo anlatamam ve tabi düzenli olarak karnimin bi yeri atıyo dönmeleri falan hep yüzeyde belli oluyo ben videosunu bile çektim çok hoşuma gidiyo:))
bende cektim videosunu
mucize yaa..
gunaydin..
lahmacunu kendin mi yapiyorsun?
20 dk sirt ustu yatmanin sıkıcılıktan baska bir sorunu oldu mu?
Gunaydin :) hepimize mutlu hafta sonlari dilerim kizlar.
gunaydin tatlim..

gunaydin..
benim bugun bel agrim cok fazlalasti sanki oyuyorlar belimi
yarim saattir masaj koltugundayim ins bir problemi olmaz :26:
gerci doktorumdan izin almistim ama hic bu kadar uzun oturmadim:26:

Tünaydın hatunlar..
Nerdeyse gece doğru düzgün uyuyamadım öksürmekten..
Artık belim sırtım ağrıyo öksürmekten
Bu arada dün gece yatmadan burnum kanadı ama kısa sürdü durdu hemen..
Biraz önce yine kanadı fakat bu uzun sürdü..
Bana noluyo?
Sizce hasta olduğum için oluyo olabilir mi?

Canım hamilelikte burun kanamasının normal olduğunu biliyorum.Kan hacminin artışına bağlı olarak kanamalar olabiliyor.Benimde direk kanama olmuyor ama abdest alırken burnumu temizlediğimde kurumuş şekilde olduğunu görüyorum.Ama tabi için rahat edecekse doktoruna bir danış güzelim.

yok kuzum öyle kurumuş şekilde falan değil..
bildiğin şakır şakır kanıyo artık midem bulanıyo ağzıma kadar geliyo..
salı günü randevum var o zaman sorarım artık..

Benim kızı da bu aralar çok hıçkırık tutuyor.Birşey değil bütün suyu bitirecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…