2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Lale1990 canım görmedim özel mesajını, bilgilerini yazarsan eklerim.

Hıçkırması güzel canım hiç üzülme. Bildiğin gibi bebekler amniotik sıvı ile çevrili ve bu sıvıyı "teneffüs" ederler. Sıvı akciğere girip çıkarken diyaframları kasılır ve hıçkırırlar. Dolayısı ile akciğer gelişiminin bir göstergesidir. Ayrıca hıçkırmaları emme ve yutkunma refleksi alıştırmasıdır. Anne karnında hıçkırmayan bebekler, doğum sonrası meme emerken sütün akciğerlere kaçmasını etkili biçimde engelleyemeyebilirler. Bu nedenle sevinelim hıçkırmalarına:107:

Kasılma çok tecrübe ediyorum ama şimdilik ağrısız

Rabbim ikinize de güç&kuvvet versin, bebeğinin iyileştiği günleri de göstersin inşallah canım

Benim bıdıgım da nasıl hıçkırıyo anlatamam ve tabi düzenli olarak karnimin bi yeri atıyo dönmeleri falan hep yüzeyde belli oluyo ben videosunu bile çektim çok hoşuma gidiyo:))

Gunaydin hanimlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Sali günü kontrolumuz var heyecan dorukta
32+1 olacagiz rutin nst ne zaman gideriz acaba özele gidiyorum :26:

Rabbim ikinize de güç&kuvvet versin, bebeğinin iyileştiği günleri de göstersin inşallah canım[/QUOTE]

Aminnn..tek istegim suan bu...allah razi olsun

günaydın taze anneler.çoğunuz doğum
çantanızı hazırlamışsınız. ben izne ayrıldığımda hazırlıcam.
sizlere bir şey sorucam bazen gece sağa ve sola kızım beni yatırmıyor.
sancı yapıyor sırt üstü
yattığım zaman rahatlıyorum.hemen sancı kesiliyor.
sırt üstü yatmakta sakıncalı .ne yapacağımı şaşırdım.

öğretmen arkadaşlarım izne hemen çıkacak mısınız?
ben subat sonuna kadar çalışıcam.
çünkü hemen ayrılırsam haziran seminerine
başlamak zorunda kalıcam .rapor kullanmak istemiyorum.
bunun senesi de var çünkü.

Gunaydin hanimlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Sali günü kontrolumuz var heyecan dorukta
32+1 olacagiz rutin nst ne zaman gideriz acaba özele gidiyorum :26:

günaydın cnm hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz :) ama nst için daha erken 36 haftalıktan sonra başlıyo nst kontrolü normalse herşey rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inş.

canım inşallah Rabb'im evladına şafii adıyla şifalar nasib etsin. dualarımız yavrunla olsun ve en kısa zamanda annesinin kucağına gelsin inşallah .

Amin insallah[/QUOTE]

günaydın cnm dualarımız seninle ve yavrunla inş. çabucak toparlar ve bir an önce iyileşir.rabbim acil şifalar versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…