kizlar zemzem ve hurma goturecegiz hastaneye demissiniz kim icin?ve ne zmn?
Kuzun bir an evvel toparlar cnm ins Allahim tez zmnda kavustursun sizi
Bende sanki su içersin ya luk luk eder =)
Öyle şeyler hissediyorum acaba hıçkırıyor mu diye aklımdan geçiyordu.
Cnm sadece degecek mi tadina baktiracak miyiz?bebek için canım ilk önce dudaklarına zemzem ve hurma değdiriyorlar şifa olsun diye.
Amin insallah
Nailsin cnm?Bebis nasil?
Amin insallah
Cnm sadece degecek mi tadina baktiracak miyiz?
İlk defa duydum
ben daha yeni hissediyorum ama yavrum çok yoruldu diye üzüldüm sonra kendi kendime güldüm daha dogmadan ne bilim anne olmusuz da haberimiz yokmuş diyorum 😊😊
Dogum pozisyonunda canım benimkide
Zaten hiç yukarda olmadı hep asagidaydi bası alttaymis dogum pozisyonunda..
ohh kızlar cantalar hazırlanmıs masallah bende baslayayım artıktenbel olmayayım cogu kısını bebısı doum pozusyonuna gırmıs demekı normalmıs bende erken dogurucam dıye korktum artık kasılma ve sancılar basladı sızede var mı kızlar
Merhabalar arkadaslar ben hergun hastaneye gidiyorum hem oglumu gormeye hemde doktorla gorusmeye.bagirsaklari disarida uc ay sonra iceriye alacaklar.kalbi ile ilgili sikinti devam ediyor hayati tehlikesi var hep dua ediyoruz...kilo henuz almadi 900 gr dan 750 gr a dustu simdi tekrar bi suredir 900 gr a yakin.insallah dualarimizla her derdi yenecegiz...allah razi olsun hepinizden...
bebek için canım ilk önce dudaklarına zemzem ve hurma değdiriyorlar şifa olsun diye.
Gunaydin hanimlar musmutlu bir hafta sonu diliyorum
Sali günü kontrolumuz var heyecan dorukta
32+1 olacagiz rutin nst ne zaman gideriz acaba özele gidiyorum :26:
canım inşallah Rabb'im evladına şafii adıyla şifalar nasib etsin. dualarımız yavrunla olsun ve en kısa zamanda annesinin kucağına gelsin inşallah .
Ben de iyiydim cnm da dunden beri ayak bileklerm,baldirim ve belim fena agriyor gece uyutmayacak kadar neden agriri ki bilemedimiyi sayılırız canım evde dinlenmeye devam... kasılmalarla idare ediyoruz sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?