Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı
ben de bursadanım.keseyi gördük biz de
merhabalar hayırlı olsun ben de bursadayım
brsada hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun canım
kızlar bende bursadayım.cumartesi ilk kontrol ziya çetin bakalım kesemizi görebiliriz inşallah
doruk çekirgeden evrim hanımada randevu aldım sonrasında karar vericem
merhabalar hayırlı olsun ben de bursadayım
brsada hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun canım
Bende Mersindeyim hangi doktora gidiyorsun çok kararsızım duygu tıpa gidiyorum ama içim rahat değil
aynen kızlar ben de mart annesi olacağım, hatta inşallah mart annesi olurum da daha erken olmazben de gogmel gibi ikiz bekliyorum, bizim durum biraz daha riskli. inşallah Rabbim yardım eder de sağlıklı evlatlar doğururuz
Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı
Merhabalar bende Nisan annesi olucam allahım izin verirse,geçen hafta doktora gittiğimde kese çok küçük, ben seni erken çağırmışım 10 gün sonra gel dedi doktorum. Ama ben çok korkuyorum kendimi hamile gibi hissetmiyorum, ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti hiç bişey yok bende :44: aranızda böyle olan varmı?
IYIYIM SIMDI BI OHHHHHHHHHHHHHH DEDIM AMA YATIYORUM:BIDE INSANIN BELIRTISI OLMAYINCA HERGÜN TEMIZLIK YAPIO NORMAL HAYATA DEVAM EDIYO:AMA ALDIM AGZIMIN PAYINI YATIYORUMMMMMMMM
Merhaba kızlar benimde daha çok yeni öğrendim.Dün idrar testi pozitif çıktı yarın doktora gitçem kan testi için.
Ama benim büyümüştür galiba.Çünkü son sat tarihim 29 haziran.Benim adetlerim düzensiz old için pek önemsemedim.Bi kaç gün geçince test yapmıştım ama negatifti sonrada hiç belirti yok diye yapmadım.Dün 25 gün oldu geçeli test yaptım ve ikinci çizgi hemen beliriverdi.
Sizce ne kadarlıktır bebişim?Bide bi sorun olur mu geç farkettiğim iiçn?
Bide bende nisanda doğururum heralde değil mi?: 44:
Ankaradan kimler var? Hangi hastane hangi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?