2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı

benim dun aksam vardı canım sanırım fazla kafeyin tuketmekten oluyor dun 2 fincan ve ır cay bardagı cay ıctım carpıntı yaptı bugun iyiyim ama cok sukur

merhabalar hayırlı olsun ben de bursadayım
brsada hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun canım

kızlar bende bursadayım.cumartesi ilk kontrol ziya çetin bakalım kesemizi görebiliriz inşallah

doruk çekirgeden evrim hanımada randevu aldım sonrasında karar vericem

kızlar bende bursadayım.cumartesi ilk kontrol ziya çetin bakalım kesemizi görebiliriz inşallah

doruk çekirgeden evrim hanımada randevu aldım sonrasında karar vericem

benimde doktorum ziya cetin bir suru doktor dolastiktan sonra dogru kisiyi buldum gittigim ilk ay hamile kaldim

merhabalar hayırlı olsun ben de bursadayım
brsada hangi doktor hangi hastaneye gidiyorsun canım

ben şimdilik Yalova uzmanlar hastanesindeki filiz hanıma gidiyorum. eşimin akrabası olduğu için ona götürüyor.harika bir doktor zaten. ama bursada gitseydim, medikal parkta Ahmet yılmaz ya da medikabilde nihat gök e giderdim diye düşünüyorum.

sen kime gidiyorsun ?

Bende Mersindeyim hangi doktora gidiyorsun çok kararsızım duygu tıpa gidiyorum ama içim rahat değil

Canım ben yaşam hastanesine gülay özdemire gittim memnun kaldım yakın bir arkadaşım orda yaptı doğumunu çok memnundu.Bende gebelik takibimi orda yaptırmayı düşünüyorum.Ama adanayada gidiyorum başkente.

bende mart annesi olma ihtimali yüksek olanlardan biriyim, mart sonu nisan başı gibi bebişimizi kucağa alcaz inşallah.

ben almanyadan betül yeni katildim bu siteye cok heycanliyim bugün doktora gittim ve hamile oldugumu ögredim 4 senedir evliyim ve 1bucuk senedir cocuk istiyordum bugünde ögrendimki 23.nisan 2014 de insallah sag saglim kucagima almayi nasip eder Allah

Günaydın kızlar ,
Bu sabah kahvaltıda canım cektıgı ıcın börek yedim
sımdıde mıdem karısıyor yıne bulandı bulanacak hissi belki bulansa kussam daha rahat hissederim bilemiyorum :S
doktora gitmeme 2 gün kaldı
kalp atışları baslamış olması gerekki midem bulancak gibi oluyor oglumdada boyle oluyordum
bugun normalde 6+1 ama su cetvel 2 gun gerıden hesaplıyor 11 temmuz 17 temmuz 1. hafta 24 temmuz 2.hafta 31.temmuz 3.hafta 7.agustos 4.hafta 14.agustos 5.hafta 21.agustos 6.hafta
bugun 6+1
kaldıracagım sanırım bu cetvelı yahu

Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı

cnm ben de dün gece korkuyla uyudum nefesim duruo ve nefes alamayıp uyandım 2 kee çok korkuyorum inlaşşah geçer çok büyük bir problem benimkisi hayatta yaşamadığım bir durum yaşadım.

canım mide bulantısı, kabızlık bende de yok çok şükür.. ama sadece kötü kokulara gelemiyorum.. sigara gibi...

yavas yavas buyuyoruz kızlar bakıyroumda kalp atısını keseyı bır cok kısı gordu herkezde bır rahatlama
ben heuz doktora gıtmedım aslında kotu bısey hıssetmıyorum ancak genede doktorun baktıgı an bır nutkum tutulur hersey yolundamı dıye
oglum esım ve ben gıtmeyı dusunuyoruz doktora

IYIYIM SIMDI BI OHHHHHHHHHHHHHH DEDIM AMA YATIYORUM:BIDE INSANIN BELIRTISI OLMAYINCA HERGÜN TEMIZLIK YAPIO NORMAL HAYATA DEVAM EDIYO:AMA ALDIM AGZIMIN PAYINI YATIYORUMMMMMMMM

yat kuşum yat.. ama temizlik için de zorlama kendini ağrın falan olurr.. yavaş yavaşş yapp kuzumm...

Merhaba kızlar benimde daha çok yeni öğrendim.Dün idrar testi pozitif çıktı yarın doktora gitçem kan testi için.
Ama benim büyümüştür galiba.Çünkü son sat tarihim 29 haziran.Benim adetlerim düzensiz old için pek önemsemedim.Bi kaç gün geçince test yapmıştım ama negatifti sonrada hiç belirti yok diye yapmadım.Dün 25 gün oldu geçeli test yaptım ve ikinci çizgi hemen beliriverdi.
Sizce ne kadarlıktır bebişim?Bide bi sorun olur mu geç farkettiğim iiçn?
Bide bende nisanda doğururum heralde değil mi?: 44:

canım tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kan yaptırmadan direk doktora gitsende ultrasonda görülür bence epey geçmiş üstünden çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…