2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Maşallah tosununa canım
Bende kızımın kız kardeşime benzemesi için dua ediyorum =)
Her yere kardeşimin resmini koydum aylar önce, gözümün önünde olsun da ona benzesin diye
Kısmet artık.
Bakalım kime benziyecek.

Ne dengesizler var ya hayret bisey cok sinirlendim su an yasadigin olaya. Hemen polisi arayip sikayet filan etseydin canim yaaa, neyse aglamissin da elektrigini atmissin. Bebisine bisey olmaz annesi, o senin ruh halinden dolayi hareketsizdir. Az az ediyodur da sen hissetmiyosundur pek. Sen biraz toparlan, baslar o kendini hatirlatmaya. Cok gecmis olsun canim yaa
Kizlar ben insallah normal dogum yapmak istiyorum
Epidural konusunda kararsizim + lari ve - leri neler?
Ve normal dogum yapmak isteyen arkadaslar epidural alacak misiniz?
canim epiduralsiz normal istiyorum. Epidural acilmayi yavaslatiyo, sureci uzatiyo diye biliyorum. Bide bazi hastalarda epidural daha sonra kalici bel agrilarina sebep oluuomus. Tabi epidural dogumla cok memnun kalanlar da var. Kisiden kisiye degisen bi durum. Ama normal istiyorum ben ve her mudahale "normal" tanimini bozuyomus gibime geliyo :) hayirlisi hepimiz icin :)
Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
Canim gecmis olsun. Burda bi arkadas yazmisti. Kim oldugunu hatirlayamadim. Kahve yeyip uzerine sut icmek ona cok iyi gelmis. O yaziyi bulup bi sor istersen
Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?
Hosgeldin canim aramiza. Masallah bebegine, saglikla gelsin insallah. Uyku problemi hepimiz yasiyoruz. Bazen cok bazen az. Baska bi problemden dolayi uykusuzluk yasama da
Beeeeenn, bennnnn :) hatta snowy ve phloxinheart da iyi gelmesine cok sevindim canim :)
Allah kavustursun canim. Oyle oluyo iste, evdeyken didisip duruyoruz ama bi gece nobete kalsin, sanki ev ustume cokuyo. Bazen sehir disina gider benim esim de, resmen aylarca gormemisim gibi ozluyorum :) bu isler boyle
Canim gecmis olsun. Ayin sonunu beklemen sart mi? Gerci doktorunla konusmussundur, problem olmayacksa sen daha iyi karar verirsin ama tembelligi hakettik artik sanki
Al benden de o kadar... Ne yapsak ki .. :44:

Snowy nim fikri guzel. Disarda bi yemek, sonra eve gelip yatakta pasta esliginde romantik bi film keyfi :) hatta odayi da mumlarla susledik mi yakisir bence :) ben tuttum bu fikri

Bu parça sizlere gelsin kızlar, bana nedense huzur veriyor =)

[video=youtube;pgQBlPgdzY0]http://www.youtube.com/watch?v=pgQBlPgdzY0[/video]

kızlar napıcam bılemedım bı akıl verın oturduğumuz evden tasınıcaz temmuzda taşınmıştık buraya ama yatak odasında kı koku yüzünden odayı kullanamadık hıc kucuk karanlık bı oda vardı yatağımızı oraya aldık dusuk tehlıkme vardı taşınamadık ta sımdı de bu kucucuk odaya bızım sadece yatak sığıyor küçükte bı alan var besıgıde begendık cılekten alıcaz ama o besıkte odaya sığmayacak bıde doğumdan ıkı ay sonra en gec taşınalım dıyoruz ozmana kadar ıdareten sepet besık ler var hamaklar falan oyle bıseymı alsak aceba doğum once tasınsak ev yok mevsım kotu maalesef yazın tayıncıler gıden gelen cok boslaıyor evler

maşallah oğluşuna büyümüş paşan... canım benim yerime eleman buldular ama işi anlamıyoki...yahu 2 dk.önce anlattığım aynı şeyi 2 dk.sonra unutuyo...günde 4-5 defa soruyor...ayyy anlatmak daha zormuş yaa kafası almıyo yada numara yapıyo (malum muhasebe hesap kitap işi)

Son düzenleme:
kızlar bebeklerin kıyafetlerini hangi deterjan ile yıkadınız ben omo , dalin ve baby and me ürünleri arasında gidip geliorum
alanlar varmı tavsiyesi olan :)) birde friendly organik markası var bu ara çok meşhur bitkisel olan onu deneyen varmı bebek koltukları ve oyuncak yıkamaları için bil ürünleri mevcut

Maasallah canim hep boyle devam etsin insallah yarinda bizim kontrol var çok heyecanliyim
Benim bebekte dondu çok zor yürüyorum ama ilkim sezeryan buda öyle olur az kaldi Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin insallah

GUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı

2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile )
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı

Yalnız değilsin canım =)
Benimde geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden gidiyor kuzum.

banada ılk ogrendıgımden berı dr bı hafta geriden gec döllenme var demıstı sonra ben ozel hastaneye gectım burdakı dr yokk 3 gun fark var demıstı ama sonrakı kontrollerde bu fark bır haftaya cıktı ve son gıttıgımdede kılosu bı hafta gerıde boyuda 3 hafta geriden cıktı

Taşınma işini oldum olası hiç sevmiyorum.
Bence şu an idarelik birşey al canım.
Sepetlere oranla hamaklar daha uygun idare etsin seni.
Taşındığında da beşiğini alırsın.
Hem şu kısa süre için bütçeni de sarmamış olursun.
Tiny lovenin 3'ü bir arada olan ana kucağı var bak ondan da alabilirsin.
İçine ek bir sünger koysan bebek rahat yatar.
Hem çilekte ki beşiği aldığında bunu da günlük kullanırsın...
Benden sana bir kaç fikir...

Maşallah size =)
Resmen stoklamışsınız yiyecekleri.
Çok da iyi olmuş, rahat edersin.
Alışveriş içinde iyi eğlenceler canım.

Anladım canım, aklını iyice karıştırmışlar sanırım.
Sağlığı yerindeyse hiç endişe etme.
Benimde 6 gün kadar geriden gidiyor.
Ama kilosu,boyu haftasına göre çok iyi.
Olabileceğini söyledi doktorum böyle şeylerin.
Canını sıkma, sağlıklı olsunlar da en önemlisi o...

tınny love fıyat olarak bıraz pahalı canım zaten ana kucağı var bende kucuk hamak tarzı alsam dıyorum ondanda dusermı dıye korkuyorum

Bence arabasi saglamsa kuzeninin teklifini kacirma :) sizin arabaniz da var bildigim kadariyla, travel sistem sizin icin kullanisli olur. Yoksa ayrica bi oto koltuga ihtiyacin olacak. Kraft twist de guzel bi araba, genelde olumlu seyler duydum ama sen bilirsin canim tabi ki :)
Masallah masallah. Baya baya tosun pasa geliyorr
Bu parça sizlere gelsin kızlar, bana nedense huzur veriyor =)

[video=youtube;pgQBlPgdzY0]http://www.youtube.com/watch?v=pgQBlPgdzY0[/video]
Buika cok severimmm :) gectigimiz yaz Turkiyeye gelmisti, izmirde de konser vermisti, bu parcayi dinlerken o geldi aklima :)
masallah size hamarat hatunlar :) annem de cok dedi buzluga biseyler atalim diye de amaaann anne, hic ugrasamam dedim :) ben tembelim sanirsam :) haketmissiniz tabii tatili :) gidin keyfinizce bi gun gecirin.

bende normal ıstıyorum korkuyorum ama bıtaraftanda bende duruma gore bakalım daha 10 haftam var ne olur ne bıterr bana suan hıc bısey soylemıyor dr doğum hakkında

Ben omo ile dalin arasında gidip geldim.. Sonra karşıma dalim çıktı alışveriş esnasında .. Aldım gitti.. Kıyafetleri yıkadım güzel de oldu..

bende aceba diyetten mı dıyorum sekerden oturu dıkkat edıyorum gercı su sıralar herseyden yemeye başladım az az herseyden ye dedı dahılıyecı ama ben 2 kılo verdım 30-35 gundurde hıc kılo almadım

tınny love fıyat olarak bıraz pahalı canım zaten ana kucağı var bende kucuk hamak tarzı alsam dıyorum ondanda dusermı dıye korkuyorum

Forum da bir kaç ay kullanmış insanlar var satan balım.
Aklına yatarsa bak istersen.
Hamak kadar fiyatları.

Düşme konusuna gelince kullanmadığım için bir fikrim yok.
Ama tiny loveden alacağım kısmetse araştırıp baktım, kullananlar çok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…