Çok gecmis olsun tatlım var böyle dengesizlerkızlar günaydın iyi haftalar
sabah sabah neredeyse kötü olacak bir durum yaşadım eşim beni işyerime bıraktı kendini bilmez içmiş ama şişenin dibinde durduğu gibi durmayan insanım diye geçinen kişiler arabayla yanımızdan laf atmaya başladılar birtanesi indi üstümüze doğru yürüdü diğeri de özür diliyor bizden ben lütfen arabanıza binin ben hamileyim diyorum diğeri bak eşi yanında hamileymiş bin arabaya özür dileriz abi deyip diğerini bindirmeye çalışıyor. İşyerine gelince sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım ödüm patladı Allah korusun kanama vs yaşamayayım diye şimdide korkudan mı bilmiyorum yavrum henüz kıpırdamadı 1 saattir ALLAHA emanet dua edin kızlar.
Hayırlı olsun güzelim güle güle kullanınGünaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptıkkıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik
Çok gecmis olsun canım bal limon benim bir numaralı ilacım oldu hamilelikte tavsiye ederimMerhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
Aramıza hosgeldinMerhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirimbenimle aynı durumda olan var mı?
Ben omo ile dalin arasında gidip geldim.. Sonra karşıma dalim çıktı alışveriş esnasında .. Aldım gitti.. Kıyafetleri yıkadım güzel de oldu..
kızlar napıcam bılemedım bı akıl verın oturduğumuz evden tasınıcaz temmuzda taşınmıştık buraya ama yatak odasında kı koku yüzünden odayı kullanamadık hıc kucuk karanlık bı oda vardı yatağımızı oraya aldık dusuk tehlıkme vardı taşınamadık ta sımdı de bu kucucuk odaya bızım sadece yatak sığıyor küçükte bı alan var besıgıde begendık cılekten alıcaz ama o besıkte odaya sığmayacak bıde doğumdan ıkı ay sonra en gec taşınalım dıyoruz ozmana kadar ıdareten sepet besık ler var hamaklar falan oyle bıseymı alsak aceba doğum once tasınsak ev yok mevsım kotu maalesef yazın tayıncıler gıden gelen cok boslaıyor evler
GUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı
2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı
kızlar güzel annısler gunaydın cumartesi doktora gıttık tansıyon ılacına başlattı malesef kesede kireçlenme var tutabıldıgımız kadar tutacağız dedi bol su ıc dedi magnezyum ve tansıyon ılacı verdi 34 aspirini keseceğiz dedi sezeryan da olabılırmışız durum bu temızlıgımız bitti cok sükür bır tek bebeğin kıyafetlerı yıkanıp yerleşecek mobılyamızıda babası kurdu inşallah resimleri eklerim benı merak etmıssınız cok sükür ıyıyım suan elımde tansıyon aletıyle geziyorum alla nasıp ederse bu ayın sonunda ızne ayrılacağım
hayırlı olsun canım herseyı cok güzel olmuş
maşallah paşamıza bızımkıde 2kılo olmuş doktor ıyı de
cok güzel hayırlı olsun
sağol tatlım benım benım burdayım geldım işte
Bence arabasi saglamsa kuzeninin teklifini kacirma :) sizin arabaniz da var bildigim kadariyla, travel sistem sizin icin kullanisli olur. Yoksa ayrica bi oto koltuga ihtiyacin olacak. Kraft twist de guzel bi araba, genelde olumlu seyler duydum ama sen bilirsin canim tabi ki :)
Buika cok severimmm :) gectigimiz yaz Turkiyeye gelmisti, izmirde de konser vermisti, bu parcayi dinlerken o geldi.
bende aceba diyetten mı dıyorum sekerden oturu dıkkat edıyorum gercı su sıralar herseyden yemeye başladım az az herseyden ye dedı dahılıyecı ama ben 2 kılo verdım 30-35 gundurde hıc kılo almadım
Ya öyle oldu eşim diyor ki ne o kıtlık mı var savaş mı çıkacak ne bunlar böyleMaşallah size =)
Resmen stoklamışsınız yiyecekleri.
Çok da iyi olmuş, rahat edersin.
Alışveriş içinde iyi eğlenceler canım.
Sagol canım benimBence arabasi saglamsa kuzeninin teklifini kacirma :) sizin arabaniz da var bildigim kadariyla, travel sistem sizin icin kullanisli olur. Yoksa ayrica bi oto koltuga ihtiyacin olacak. Kraft twist de guzel bi araba, genelde olumlu seyler duydum ama sen bilirsin canim tabi ki :)
Masallah masallah. Baya baya tosun pasa geliyorr
Buika cok severimmm :) gectigimiz yaz Turkiyeye gelmisti, izmirde de konser vermisti, bu parcayi dinlerken o geldi aklima :)
masallah size hamarat hatunlar :) annem de cok dedi buzluga biseyler atalim diye de amaaann anne, hic ugrasamam dedim :) ben tembelim sanirsam :) haketmissiniz tabii tatili :) gidin keyfinizce bi gun gecirin.
Ohh maşallah misafirleriniz ve siz afiyetle yiyin.. Elinize sağlık canım..
Ya öyle oldu eşim diyor ki ne o kıtlık mı var savaş mı çıkacak ne bunlar böyle
Dedim Annem gidecek ben agirlastigim zaman sen ne yiyeceksin misafirler ne yiyecek ?
Evet haklisin diyor kıtlık olacağı icin dışardan da yemek söyleyemeyiz pasta börekte alamayız yapın yapın :26:
Bı baktım haklı adam
Sagol canım benim
Ben yollim sana kardes payı
Teşekkür ederim canım gel birlikte olsun
Günaydın kızlar.Cuma günü doktora gittim oğlumı görmeye.Hem de raporumu almaya.Normalde 32+0 oluyordum o gün.Maşallah benim tosun 33+2 çıktı.Boyu 44 cm. Kilosu 2015 gr. Doktorumuz bu koca kafalı oğlan baya uzun olcak dedi.Normalde ben de kısayım eşim de kısa.Hep kardeşime benzesin boyu uzun olsun diye dua ettim.inşallah bu şekilde devam eder.Kilosu da baya baya iyi dediBebek doğum kanalına girmiş.Seni inş. normal doğurtturucam dedi.2 hafta sonra kontrole çağırdı ve nstye bağlıcam dedi.Raporumu aldım ama hala çalışmaya devam.Yerime eleman bulamadılar daha.Bu hafta da çalışıcam.Haftaya da çalışma ihtimalim var.Bakalım ne kadar dayanabilcem.Benden haberler böyle kızlar.
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almak nasip eylesin sorunsuz bir şekilde insallah
Canim gecmis olsun. Ayin sonunu beklemen sart mi? Gerci doktorunla konusmussundur, problem olmayacksa sen daha iyi karar verirsin ama tembelligi hakettik artik sanki
GUnaydin kızlar nasılsınız?
Ben çok yorgunum dün annemle difrize bişeyler yapalım dedik
Ayy o kadar çok iyi oldu ki üstümden buyuk bir yük kalktı
2 tepsi börek
2 tepsi pogaca
Koca bir tencere zeytinyağlı yaprak sarması (7 bardak pirinç ile)
2 kilo kiymadan İnegöl köftesi
2 kilo kiymadan Sulu köfte icin top köftelerden
1 kilo kiymadan corbalik kofte
Sigara böreği
Yaptık Ama resmen bittik
Bugün kendimize tatil ilan ettik sinemaya alışverişe falan çıkacağız kuaföre falan da uğrarız
hakettik ama dımı
Çok gecmis olsun canım bende merak ediyordum seni..
Oh oh hazırlıklar bitmiş hemen hemen
Masaallah yavruna
Aman dikkat et cnm dualarım seninle
Dışarıdan söylenen hiç evde pişen gibi olur mu =)
Hem hiç demiyorlar, aman eşim düşünmüş beni aç bırakmamak için saatlerini harcamış.
O güzel,narin elleriyle yapmış atmış dolaba
Bizim beyler de nerede bu incelik demi =)
maşallah maşallah tosununa kocaman olmuş annesı bızımkı kız halasına cekecek demek benım erkek kardeşimde cok uzun bende uzun boylu olsun ısterdım ama değil gerçi sağlıklı olsunlarda
teşekkür ederim canım sağol amın ınsallah
canım ben kendım ıstedım calışmayı doktor ne zaman bırakmak ıstersen o zaman bırakabılırsın dedi haklısın hakettik ama en azından maaşımı alır ayrılırım
ah oh maşallah canım valla iştahım kabardı annede yaprak saracak boreğide sini börek yada ercıyes börekten sıpariş verceğim içli köfte teyzem yapacak bırde baklava yapılacak
sağol gülüm dıkkat etmeye calışıyorum işte allaha emanetız
hangi siteden aldın canım?
bana kabızlık için kim tavsiye etmişti beyaz lahanayı? Allah razı olsun ondanhenüz uykularımda bi problem yok tek sıkıntım bağırsak sorunları idi onuda aştım sanırım lahana ile, bide dişlerim sızlıyo diyetten dolayı her öğünde süt yoğurt kahvaltıda bi dolu peynir var ama genede kalsiyum yetmiyo galiba
Günaydın... Güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepimize:107:
Primer hastanesi, Dr. Gülnur Çiftçi canım:107:
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
Eşimin 2. öğretim dersi var o akşam, 22'den önce gelmezAma bizim klasik rutinimiz, önce dışarıda yemek (canımız ne çekiyorsa ona göre bir yer ayarlıyoruz ); hamarat isen evde yemek te güzel olur ben beceriksizim Sonra pastamızı alıp eve geçiyoruz. Romantik bir filmi, yatakta elimizde pasta ve 2 çatal ile izliyoruz. Pasta çikolatalı olursa ne ala; ekstra seratonin
Maşallah bebeğine canımİkinci yükleme sonucun nasıl çıktı?
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım. Kontrolünden güzel haberlerle gel inşallah:107:
Allah'tan bir mani gelmez ise, normal istiyorum canım; epidural vs. olmadan müdahalesiz. Doğum şekli ne olursa olsun korku gayet normal. Bilmediğimiz bir deneyim neticede ve senin de söylediğin gibi hiçbir doğum diğerine benzemez. Ama şunu unutma biz her ne kadar doktorlarımıza güvenmek onlardan "cesaret" almak istiyorsak, doktorlarımızın da bizim iş birliğimize o kadar ihtiyaçları var. Onlar da "bize güvenebilmeli". Ben araştırmacı yanım bir yana, böyle bir deneyimi gerçekten merak ettiğimden çok okudum&izledim. İnternet doğru kullanıldığında çok güzel bir kaynak. Sen de korkularını "sesli" dile getir, hatta yaz&liste yap. Ve kontrolünde açık açık doktorunla konuş. İnan rahatladığını göreceksin. Rabbim herkese sağlıklı&sorunsuz doğumlar nasip etsin inşallah:107:
Külliyen yalan... Mesajların var burada "sürekli koşturuyorum" diye. Hala çalışabilirsin
İyi tatiller gülüm, tadını çıkarın kızınla:107:
bende antepteyim. ilçede de doktorum var rapor için, acil durumlar için falan kullnıyorum ilçedeki doktorumu. doğumu primerde yapacağım. primerde ibrahim beye gidiyorum. gülnur hanımı duymuştum. gerçi primerdeki doktorların hepsi iyi.
canım bende de oluyor aynı şeyleer lahanayı nasıl yedin çiğ mi.bide kaşar peynirde daha fazla kalsiyum varmış sanırım ondan tüket
kaynar suda azcık beklettim öyle yedim canım ama çiğ de yerim sevdiğim bişeydir zaten lahana, kaşarda kalsiyum çokta yağ da çok şekerimi zıplatır diye yemiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?