2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Çok gecmis olsun tatlım var böyle dengesizler sakın olmaya çalış nefes egzersizleri ile rahatlayabilirsin
Merak etme bebeğin hareket edecektir.. gun icinde bı çok kez hareketsiz kalıyorlar ve bizim bazen dikkatimizden bile kaçıyor normaldir bence

Bu arada hala araba kullanan anneler var mı kızlar aranızda? Ne zaman bırakacağız ki ?
Esim 2 aydır izin vermiyor bana gerçi ama
Günaydın anneler :) biz bu hafta sonu çok yorulduk beşiğimizi kurduk bebek arabamızı aldık bebek bezlerini aldık baya bir alışveriş yaptık kıyafetlerinide ütüledik çantamıza yerleştirdik
Hayırlı olsun güzelim güle güle kullanın
Merhabaa Annelerrr nasilsiniz? ben inanilmaz bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum midem de fena halde yaniyooo gaviscon shrup verdi doktor mide yanmam icin ama banamisin demiyo .... ne yapacagimi bilmiyorum bogazlarim cok kotu
Çok gecmis olsun canım bal limon benim bir numaralı ilacım oldu hamilelikte tavsiye ederim
Merhaba kızlar, aranızayeni katıldım ben de 30+0 haftalık gebeyim.Nasipse bir oğlumuz olacak.Bu aralar uyku problemi yaşıyorum.Bu gece 2 - 3 saat anca uyudum diyebilirim benimle aynı durumda olan var mı?
Aramıza hosgeldin hayırlı olsun yavrun saglikla gelsin insaallah
Uyku mü? O neydi bugUn belki 10 kere kalkmisimdir

Canım ben de kiradayım.. Doğumdan 1-1,5 ay sonra kendi evime geçeceğim inşallah .. Oda falan almadım.. Arkadaşım sallanan küçük bi beşik verecek.. Hani şu ahşap olanlardan.. Evime geçince bebek odası yapacağız.

Ohh maşallah misafirleriniz ve siz afiyetle yiyin.. Elinize sağlık canım..

Çok gecmis olsun canım bende merak ediyordum seni..
Oh oh hazırlıklar bitmiş hemen hemen
Masaallah yavruna
Aman dikkat et cnm dualarım seninle

Bende kararsız kaldım şimdi.
Eşim gelsin bugün de bir de ona danışayım =)
Hatunun ses süper, huzur veriyor insana.
Canlı dinleme fırsatı bulmana çok sevindim eminim daha keyifle dinlemişsindir.

bende aceba diyetten mı dıyorum sekerden oturu dıkkat edıyorum gercı su sıralar herseyden yemeye başladım az az herseyden ye dedı dahılıyecı ama ben 2 kılo verdım 30-35 gundurde hıc kılo almadım

Sıkıntı yok kuzum.. Rahat ol sen.. Şekere bağlı iri olmasındansa azıcık minik olsun.. Tpoarlanacaklar inşallah

Maşallah size =)
Resmen stoklamışsınız yiyecekleri.
Çok da iyi olmuş, rahat edersin.
Alışveriş içinde iyi eğlenceler canım.
Ya öyle oldu eşim diyor ki ne o kıtlık mı var savaş mı çıkacak ne bunlar böyle
Dedim Annem gidecek ben agirlastigim zaman sen ne yiyeceksin misafirler ne yiyecek ?
Evet haklisin diyor kıtlık olacağı icin dışardan da yemek söyleyemeyiz pasta börekte alamayız yapın yapın :26:
Bı baktım haklı adam
Sagol canım benim
Ben yollim sana kardes payı
Ohh maşallah misafirleriniz ve siz afiyetle yiyin.. Elinize sağlık canım..

Teşekkür ederim canım gel birlikte olsun

Dışarıdan söylenen hiç evde pişen gibi olur mu =)
Hem hiç demiyorlar, aman eşim düşünmüş beni aç bırakmamak için saatlerini harcamış.
O güzel,narin elleriyle yapmış atmış dolaba
Bizim beyler de nerede bu incelik demi =)

maşallah maşallah tosununa kocaman olmuş annesı bızımkı kız halasına cekecek demek benım erkek kardeşimde cok uzun bende uzun boylu olsun ısterdım ama değil gerçi sağlıklı olsunlarda

Cnm çok geçmiş olsun Rabbim saglikla sihhatle kucagina almak nasip eylesin sorunsuz bir şekilde insallah

teşekkür ederim canım sağol amın ınsallah

Canim gecmis olsun. Ayin sonunu beklemen sart mi? Gerci doktorunla konusmussundur, problem olmayacksa sen daha iyi karar verirsin ama tembelligi hakettik artik sanki

canım ben kendım ıstedım calışmayı doktor ne zaman bırakmak ıstersen o zaman bırakabılırsın dedi haklısın hakettik ama en azından maaşımı alır ayrılırım

ah oh maşallah canım valla iştahım kabardı annede yaprak saracak boreğide sini börek yada ercıyes börekten sıpariş verceğim içli köfte teyzem yapacak bırde baklava yapılacak

Çok gecmis olsun canım bende merak ediyordum seni..
Oh oh hazırlıklar bitmiş hemen hemen
Masaallah yavruna
Aman dikkat et cnm dualarım seninle

sağol gülüm dıkkat etmeye calışıyorum işte allaha emanetız

Sorma 😒
Vermicem yaptiklarimdan yesin disarda

Oh oh icli kofteler baklavalar
Afiyet olsun ben tatli olarak hic bisi dusunmedim pratik bisiler yaparim artik
Aman zaten ziyarete gelenler cok oturmazlar herhalde yani
Uzaktan gelenlere de dusunuruz

kızlar doğuma az kalıyor ben daha yıkamadım biraz daha bekliycem.hem dalin sıvı deterjan aldım hem hacışakir toz sabun bide dalinin yumuşatıcısı vardı almadım.yumuşatıcı koyacak mısınız.zaten dalin tek yıkayıncada güzel kokuyor diye hatırlıyorum

canım bende de oluyor aynı şeyleer lahanayı nasıl yedin çiğ mi.bide kaşar peynirde daha fazla kalsiyum varmış sanırım ondan tüket

bende antepteyim. ilçede de doktorum var rapor için, acil durumlar için falan kullnıyorum ilçedeki doktorumu. doğumu primerde yapacağım. primerde ibrahim beye gidiyorum. gülnur hanımı duymuştum. gerçi primerdeki doktorların hepsi iyi.

kızlar nekadar hamaratsınız maşallah. valla ben işten gelince yemek yapmaya bile eriniyorum zor yapıyorum. doğumu çalıştığım yerde yapacağım. doğumdan sonra öğretmen arkadaşlarım gelir başka tanıdığım yok burada onlarda bebek 2 aylık falan olunca geliyorlar adet öyle. zaten yeni doğum yapmış kadının evine gidilmesini doğru bulmuyorum bebekler açısından. bizim millette maşallah griplisi bile geliyor. yazık günah bağışıklı sistemi zayıf bebek bir de hasta olursa Allah korusun.

antepın hangı ilçesınde oturuyrsun canım

canım bende de oluyor aynı şeyleer lahanayı nasıl yedin çiğ mi.bide kaşar peynirde daha fazla kalsiyum varmış sanırım ondan tüket

kaynar suda azcık beklettim öyle yedim canım ama çiğ de yerim sevdiğim bişeydir zaten lahana, kaşarda kalsiyum çokta yağ da çok şekerimi zıplatır diye yemiyorum canım

kaynar suda azcık beklettim öyle yedim canım ama çiğ de yerim sevdiğim bişeydir zaten lahana, kaşarda kalsiyum çokta yağ da çok şekerimi zıplatır diye yemiyorum canım

valla ben hergun kaşar lı yumurta yıyorum canım yemek sonrası olcmedıgım ıcın bılmıyorum ama gun ıcı sekerım ıyı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…