2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah kan yaptırmadan direk doktora gitsende ultrasonda görülür bence epey geçmiş üstünden çünkü...
Çok teşekkür ederim canım.Çok istiyoduk ama hiç beklemiyodum bizim için sürpriz oldu.Ben sürekli belirti olsun diye bekliyodum ama olmadı dünde eşimin zoruyla yaptım testi şok olduk.
Evet inşallah bi sorun yoktur yarını sabırsızlıkla bekliyorum :18:

Çiğkofte gibi pişmemiş yiyeceklerde toksoplazma olan parazit bulunuyor.bebeklerde beyin hasarına kadar yol acıyor. Cok riskli.
Hamilelere çiğ ete dokunmayın derler. Dikkat edin derim.

etli çif köfte yemıyorum hayatım boyuncada hıc yemedım ben gocmenım cıg kofteyı kefsedelıde cok olmadı hanı
o yuzden zararı yok dıye yıyorum ben

son adet tarihin ne zamndı?çok soruyorum ama merak ediyorum bi hesap yapacağım.benim 29 hazirandı son sat:)))

ben hesaplıyayım seninkini canım

7 hafta 5 günlüksün bugun
nisanın 5 dıyor dogum
ama martta dogurursun sende :)

Son düzenleme:
iki gündür sanki bulantım kesildi, kabızlığım geçti gibi hissediyorum... bulantı olsa dert olmasa dert anacım ben kafayı yemezsem iyidir her şey yolundadır inşallah, ister istemez endişeleniyorum

iki gündür sanki bulantım kesildi, kabızlığım geçti gibi hissediyorum... bulantı olsa dert olmasa dert anacım ben kafayı yemezsem iyidir her şey yolundadır inşallah, ister istemez endişeleniyorum

bende bugun daha ıyıyım

buarada kusanlar serum yıyenlerın bebeklerı kesın kesın kız yanı bunu soylıyım

Allah kucagımıza almayı nasıp etsın
her forum sayfasında kotu seyler yasayanlar var ben 2010 mart annesıyım bızım sayfada ılk dogum yapan kızın bebegı vefat etmıstı tabı hepımızın psıkolojısı alt ust oldu ondan 1 hafta sonrada ben dogurdum 3-4 doguan bendım martın sonunda dogması gereken oglum subatın basında dogdu
cok korkmustuk tabıkı

sımdı denık geldım 2013 mart annelerınden sanırım dogumdan 3-4 ay sonra bırı bebegını kaybetmıs
cenzade donsuu trafık kazası gecırmısler akrabalarındadana ölen olmus cok etkılendım okuyunca
yer gok dua ıle kızlar ben namaz kılmayı bılmıyorum ancak cok dua edıyorum sızde bebeklerınıze dua okuyun hem sakın olurlar hemde yuregımıze su serpilmiş olur
malesef gercek hayattakı gebelık v e surec turk fılmlerındekı gıbı olmuyor bır cocugun dunyaya gelmesı gercekten cok zor :44:

bende bugun daha ıyıyım

buarada kusanlar serum yıyenlerın bebeklerı kesın kesın kız yanı bunu soylıyım

yaaa şimdi öyle de deme cutemom ben kız istiyorum

ne hikayeler var zaten şu kkda yaa... ben de üzüldüm şimdi sağlıklı doğum, sağlıklı ve uzun ömür çok önemli...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

tatlım sorun olmaz ama sen bir an önce git ki doktorun baksın.. kullanman gereken ilaç vs. varsa bir an önce başlarsın.. yoksa da rutin kontrollere devam edersin. hadi hayırlı olsunnn

Son adet tarihin ne zamndı?Çok soruyorum ama merak ediyorum bi hesap yapacağım.Benim 29 hazirandı son sat:)))

2 temmuzdu canım google gebelik hesaplama yazarsan çıkan sitelerden birinden hesaplatabilirsin sanırım bu sitedede var zaten cutemom hesaplamış

İlk bebek mi? :)

evet ilk bebek canım sen hangi hastaneye gidiyosun...

tatlım sorun olmaz ama sen bir an önce git ki doktorun baksın.. kullanman gereken ilaç vs. varsa bir an önce başlarsın.. yoksa da rutin kontrollere devam edersin. hadi hayırlı olsunnn
Çok teşekkür ederim canım.Randevuyu bugüne almak istedim ama boş yokmuş.
Yarına alıdm bende.Yarın gideceğim ama bugün vakit geçmek bilmiyo

merhaba bende allah kısmet ederse 2014 nisan annesi olacağım inşallah

bursa dayım
yaş 27
hiç canlı yok ama 7 düşük var
yani 8. hamileliğim
sat 12 temmuz
18 nisan gözüküyor doğum inşallah

listeye eklermisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…