ayy cnm ben hep kendim göbekten vuruyorum sende dene yaparsın ama ben de degiştimeliyim artık bacağa başlamalıyım ama orası çok acıyo gibi geldi.. rabbim kolaylık versin ne diyeyim cnm ama sen öğren bence boşa para verme.eşinde yardımcı olur yaparsınız.
Merhaba bende dün gebe olduğumu öğrendim.27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.İlk gebeliğim SAT:24/07/2013 BDT:30.04.2014
Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin.
canım ben dr Jale gürlülere gidiyorumben şimdilik Yalova uzmanlar hastanesindeki filiz hanıma gidiyorum. eşimin akrabası olduğu için ona götürüyor.harika bir doktor zaten. ama bursada gitseydim, medikal parkta Ahmet yılmaz ya da medikabilde nihat gök e giderdim diye düşünüyorum.
sen kime gidiyorsun ?
hosgeldin ben de bursadayım bursada hangi hastane hangi doktora gidiyorsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişinimerhaba bende allah kısmet ederse 2014 nisan annesi olacağım inşallah
bursa dayım
yaş 27
hiç canlı yok ama 7 düşük var
yani 8. hamileliğim
sat 12 temmuz
18 nisan gözüküyor doğum inşallah
listeye eklermisin
canım sağlık ocaklarında yaptırsan ücretsizCanım ben yapacağıma pek inanamıyorum.Çünkü iğneden korkyorum.Vurulurken bile kafamı başka yöne çekiyorum.Eşim hele hiç yapamaz.Herif iğne görünce kanı geri kaçıyoBöyle giderse doğuma kadar sadece iğne vuran kişiye 600 tl vercem.Bebeğim iyi olsun güzel gelişsin gözümde değil.Ama bigün gözümü karartıp kendim denicem.O gün ne zaman olur onu bilmiyorum.
Benide ekler misinizmerhaba bende allah kısmet ederse 2014 nisan annesi olacağım inşallah
bursa dayım
yaş 27
hiç canlı yok ama 7 düşük var
yani 8. hamileliğim
sat 12 temmuz
18 nisan gözüküyor doğum inşallah
listeye eklermisin
canım sağlık ocaklarında yaptırsan ücretsiz
bence yapmazlar ben bir keresinde gittim çalıştığım yerdekine ilgilenmedi bile.Canım ben çalışıyorum.O yüzden yetişemiyorum.Çalıştığım yerdeki sağlık ocağı yaparmı acaba? Hani aile hekimliği mevzusu varya. O yüzden tam emin olamıyorum.Bence başka yer yapmaz.
geçmiş olsun ya. ben de akşam eve giderken arabada kötü oldum. mutfağa giremedim yattım kaldım evde sonra azcık dinlenince karpuz peynir ekmek atıştırdım iyi geldi. Sen de denesen. Hafif tuzlu peynir mideni bastırır belki.Kizlar cok fenayim ya sabah bi bardak sut ictim icmez olaydim
Õlüyorum gazdan midemde fena ayrica goguslerim acaip agriyo yururken bile
Biseyler yemek istiyorum ama kalkip hazirlicak halim yok ilk defa boyle oldum
Kizlar cok fenayim ya sabah bi bardak sut ictim icmez olaydim
Õlüyorum gazdan midemde fena ayrica goguslerim acaip agriyo yururken bile
Biseyler yemek istiyorum ama kalkip hazirlicak halim yok ilk defa boyle oldum
yemedikce cok kotu olursun ekmegin arasina peynir donates koy ye hem tuzlu ya bastiriyo mideyide
iyi olmana sevindimTuzlu cubukla ayran ictim birazdaha iyiyim galuba cok sagolun
carsamba gunune kadar manurel sase diye bi ilac var gebeler cok rahat kullanabiliyor onu kullan k dogumcuyada soyle mutlaka kultur ver onemli gebelikte ben laborantim daarkadaşlar size birşey soracam bende biraz enfeksiyon çıktı sağlık ocağında yaptırdığım tahlilde kadındoğumcuya haftaya carsamba randevum sizce sorun olur mu
arkadaşlar size birşey soracam bende biraz enfeksiyon çıktı sağlık ocağında yaptırdığım tahlilde kadındoğumcuya haftaya carsamba randevum sizce sorun olur mu
iyi olmana sevindim
carsamba gunune kadar manurel sase diye bi ilac var gebeler cok rahat kullanabiliyor onu kullan k dogumcuyada soyle mutlaka kultur ver onemli gebelikte ben laborantim da
Slm bende de cikmisti enfeksiyon biraz ama doktor suyu cok ic dedi kadin dogumcumda suan icin bir sorun olmaz demisti
2 temmuzdu canım google gebelik hesaplama yazarsan çıkan sitelerden birinden hesaplatabilirsin sanırım bu sitedede var zaten cutemom hesaplamış
evet ilk bebek canım sen hangi hastaneye gidiyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?