2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba bende dün gebe olduğumu öğrendim.27 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum.İlk gebeliğim SAT:24/07/2013 BDT:30.04.2014

Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı bizlere nasip etsin.

Son düzenleme:

Canım ben yapacağıma pek inanamıyorum.Çünkü iğneden korkyorum.Vurulurken bile kafamı başka yöne çekiyorum.Eşim hele hiç yapamaz.Herif iğne görünce kanı geri kaçıyo Böyle giderse doğuma kadar sadece iğne vuran kişiye 600 tl vercem.Bebeğim iyi olsun güzel gelişsin gözümde değil.Ama bigün gözümü karartıp kendim denicem.O gün ne zaman olur onu bilmiyorum.

günaydın arkadaşlar... yeni hamişler gelmiş hoşgelmiş Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
bu sabah bir kumaş pantalonum göbüşümün altını sıktığından tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı maalesef... şimdiden başladık ya hayırlısı bakalım...
:2:

canım ben dr Jale gürlülere gidiyorum
doğumum da acıbademde olur buyuk ihtimal
hosgeldin ben de bursadayım bursada hangi hastane hangi doktora gidiyorsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini
ben dr jale gürlülere gidiyorumm çok memnunum
canım sağlık ocaklarında yaptırsan ücretsiz

günaydın bu gun kendimi gayet iyi gibi hisediyorum bir sıkıntım yok şimdilik ama çok ayakta kalınca ve pc de oturunca belim ağrıyor..
bebeişim buyumuştur özeldim merak ediyorum çok

Benide ekler misiniz
Ben diyarbakırdayım.Aslen gazinatepliyim iş için burdayız.
yaş 23
ilk hamilelğim
sat 29 haziran
4 nisan gözüküyor hayırlısıyla

Kizlar cok fenayim ya sabah bi bardak sut ictim icmez olaydim
Õlüyorum gazdan midemde fena ayrica goguslerim acaip agriyo yururken bile
Biseyler yemek istiyorum ama kalkip hazirlicak halim yok ilk defa boyle oldum

Canım ben çalışıyorum.O yüzden yetişemiyorum.Çalıştığım yerdeki sağlık ocağı yaparmı acaba? Hani aile hekimliği mevzusu varya. O yüzden tam emin olamıyorum.Bence başka yer yapmaz.
bence yapmazlar ben bir keresinde gittim çalıştığım yerdekine ilgilenmedi bile.
geçmiş olsun ya. ben de akşam eve giderken arabada kötü oldum. mutfağa giremedim yattım kaldım evde sonra azcık dinlenince karpuz peynir ekmek atıştırdım iyi geldi. Sen de denesen. Hafif tuzlu peynir mideni bastırır belki.

yemedikce cok kotu olursun ekmegin arasina peynir donates koy ye hem tuzlu ya bastiriyo mideyide

arkadaşlar size birşey soracam bende biraz enfeksiyon çıktı sağlık ocağında yaptırdığım tahlilde kadındoğumcuya haftaya carsamba randevum sizce sorun olur mu

Arkadaşlar merhaba , ben aranıza yeni katıldım .SAT 11/07/2013 . Şuan 6 haftalık hamileyim . Bişey sorucam beslenme ile ilgili dikkat etmek gereken bir durum var mı bu aşamada , yoksa daha erken mi ? Birde düşük tehlikesi var değil mi ilk haftalarda ?

Tuzlu cubukla ayran ictim birazdaha iyiyim galuba cok sagolun
iyi olmana sevindim

arkadaşlar size birşey soracam bende biraz enfeksiyon çıktı sağlık ocağında yaptırdığım tahlilde kadındoğumcuya haftaya carsamba randevum sizce sorun olur mu
carsamba gunune kadar manurel sase diye bi ilac var gebeler cok rahat kullanabiliyor onu kullan k dogumcuyada soyle mutlaka kultur ver onemli gebelikte ben laborantim da

Canim bu durumda yapabilecegin cok su icmen 3 lt su ic gunde.
Bisey olmaz Allahin izniyle.

iyi olmana sevindim

carsamba gunune kadar manurel sase diye bi ilac var gebeler cok rahat kullanabiliyor onu kullan k dogumcuyada soyle mutlaka kultur ver onemli gebelikte ben laborantim da

Slm bende de cikmisti enfeksiyon biraz ama doktor suyu cok ic dedi kadin dogumcumda suan icin bir sorun olmaz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…