2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim hastanede de normal ve sezaryen doğum 2014 yılında 1000 tl olmuş 1 gün yatış + refakatçi dahil
22 tl da muayene ücreti.

oh oh maşallah prensesimize herşeyı cok ıyı bu arada git gez ne güzel bende işte sıkıntıda patladım bıran once eve gıtmek uzanmak ıstıyorum

benim hastanede muayene indirimli 17tl epidural normal doğum 1000tl sezaryen ve normal aynı fiyat 650tl...tabi ocak ayından sonra değişmediyse.

hayırlısı olsun canım....belkide oğlun olacak Allah bilir... adını GURUR mu koyacaktın...güle güle yıkansın bebişin küvetinde...

Çok sağol canım benim =)
Kısmet artık merak etmiyorum.
Küvetle birlikte, 3 lü zıbın aldım 3-6 ay krem rengi aldım =))
Eşim erkek olursa ben pembiş pembiş giydirmem çocuğuma diyor.
Evet canım Gurur ve ya Rüzgar düşünüyorduk.
Ama eşim evin tek oğlu olduğu için babasının adını, yani Ali de koyabilir =)

Sizlerinde etkisiyle bebek şampuanı, pişik kremi ve nemlendirici sütü, sabununu bübchen aldım =)
Ablam bu nasıl markaymış deyip durdu, memnun kalmazsak artık sebamed alırız.

arkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmis
hemde yarim saat icinde 47 yasinda gencecik kadincagiz oluvermis ayy bi kotu oldum anlatamam

hmm bide onu inceliyim ben olmazsa :26:
oy kuzum ağlama ya benıde ağlatacaksın

ayyyy kızlar valla bende sizi okurken ağlıyacağım yaaaa
bide sen aglama kuzum yaaa biri kalsin topikte

Rabbim tez zmnda şifa versin kuzuna in

2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)
Buyakada e bebek var cnm

1200 fiyatı çok iyimiş, benim sadece doktorun istediğin ücret normal için 2.940 sezeryan için ise 2450 ki hastanenin istediği ücreti saymıorum bnm doktor çok fazla istiyor.
Ucretler ne sacma 2940 ne ya veya 2450 küsuratli garip

Insallah tek dilegim o

bol bol dua et canım senın duan allah katında daha makbul

ya o zaman sızde ağlamayın benım de bır başım ağrıyor suan ağlarsan onun ağrısından ağlıyacağım sanırım tansıyondan oluyor yarım saat sonra cıkıyorum eve gidip hemen yatacağım

kızlar dün bebek şekerlerine baktım.biblo gibi ararken şimdi keçelerde çıkmış.filli gemili arabalı modellerde vardı.benim filli aklımda kaldı.bereketin sembolüymüş nasıl olur dersini 1.5 2 arası modeller değişiyor.en az 1 ay önceden sipariş vermek gerekiyormuş

komik biseyler acayim bari bende
cok gecmis olsun canim ya ben bisey duydum arastirmadim ama sarimsak sanirim tansiyonu duzenliyormus hic duydun mu boyle bisey :26:

Ne kadar duygusallaşmışsın gülüm, hayırlısı ile bir izne ayrılsaydın; en azından duygusal olarak dinlenmeye vakit bulurdun.

ayyyy bende senin yazini okuyunca agladim simdi
az once x factor diye bir programda sarki soyleyen bir gencin sarkisini dinledim yine agladim bu ne yaaa
en iyisi ben bi cikayim arkadaslarla bulusayim olmayacak boyle

İncirler mi?

Maşallah paşana

doulayla anlaşamadık canım iptal ettım onu benım destekçim hastanedekı ebeler ve fotoğrafçım olacak sanırım ama ınsan yınede korkuyor

Süreç başladığında, heyecandan korkuya fırsat kalmayacaktır. Çok güzel bir tecrübe olacak eminim, keyfini çıkar her anının:107:

Maşallah prensesine Kızı şimdiden gezgin yaptın:107:

Canim o arabayi ben de cok duydum. Cok da kullanisliymis, ama ozellikleri hakkinda bisey bildigimden degil, duyduklarimdan yola cikarak soyluyorum. Bi arastir bakalim, hayirli olsun simdiden :)
Oh ohhh, sukur :) biz de seni soruyoduk. Masallah kizina annesi, bu aralar herkesin akli karisik demek ki:) esmer de bu konudan muzdarip, bana da her goren erkek diyo :) kiz anneleri popoya kilo alirmis, ben de aldim diyorum, yok seninki top gibi diyolar. Sonra da simdinin cocuklari da bi garip diyolar. Cocuklar mi garip bunu diyenler mi bilemedim cok gecmis olsun bu arada, gez sen ama bizi de ihmal etme :)
Arkadasinin basi sagolsun canim
Canim ben de keceden bebek yapcaktim, cok guzel seyler var. Ama simdi mantar tipali sisede kolonya ve minik kavanozda seker ikilisinden olusan bi paket hazirlicam :) haftaya yapmaya baslarim, resmini de eklerim buraya :)

bende biberon yaptım kendim arkası lavantalı mıknatıslı onu de suslu :)

birde kızlar benim bir problemim var bende mantar cıktı bu problemi yasayan var mı doktor dediki eger doguma kadar gecmezse sezeryana alıcaz mecburen yoksa cocugun agzına yuzune bulasır dedi

Çok sevindim canım. Sürekli dua ediyorum size, rabbim şifasını versin inşallah

Canim Rabbim şifa versin sagsalim bebeginizi alip eve gitmeyi nasip eylesin aminn

saol canım benım yanı bende ole dusunmeye basladım yesemde aynı yemesemde vallahı kılo bende

canım ben takmaya karar verıdım sende taakma cunku sıtres yapıyo ınsan salıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…