selam hatunlar..
dün doktora gittik detaylı bi şekilde herşeyimiz incelendi..
haftasıyla kilosu uyumllu hiç bi sıkıntı yok dedi doktorumuz..
41 cm ve 1700 kg civarı olmuş kuzummm :)
cinsiyette aklımı kurcalayanlar vardı o yüzden tekrar tekrar sordum kız dedi doktorumuz :)
doğum işini konuştum vip odada doğum istiyorum dedim tamam dedi..
bu arada normal dogumda sıkıntı olmayacak gibi..
çünkü kuzum 13 ocaktan beri doğum pozisyonunda :)
hasta olduğum için tek başıma evde olmaktan çok sıkılyıorum o yüzden ya annelere yada komşulara gidiyorum
hatta şimdede eşimin yngesine gidicem kv ordaymış
hepinizi çok çok öpüyorum..
hayırlısı olsun canım....belkide oğlun olacak Allah bilir... adını GURUR mu koyacaktın...güle güle yıkansın bebişin küvetinde...
Insallah tek dilegim oohh be ıcıme su serptin canım benım ınan doğum yaklaştıkca cok korkuyorum nasıl doğurcam ne olacak dıye strese girdim ya
canım dualrımız senınle ınsallah hastaneden cıktık yazınıda okuyacağız
arkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmisCanim hayirli haberlerine cok sevindim. İnsallah daha guzel haberlerini almaya devam edecegiz ve bebegini alip evine gittigin gunleri de gorecegiz. Doktorlar ne diyolar bebekle ilgili gelismelere?
Olma miii? Aglamak icin bahaneye gerek bile yok, annem gidince 3 gun agladim. 3. Gun artik annemi ozledim demeye utandim da "bilmiyorum niye agladigimi, icimden geliyo" doye diye agladim. Hatta bunlari yazarken de gozlerim doldu
Umraniye de bebek yok mu yaaa..! Cok yorma kendini tatlos, karar verdin mi marka modele?
Bizim evde televizyon yok, zaten izlemiyodum ne guzel haber filan. Annem gelince bilgisayardan actik, o gun de iste tam bu habere denk geldik. Bundan oncesinde de minik bi kizin yuksek kattan dustugunu ondan sonra sapasaglam cocugun kendini bilmeden yattigini filan gosteren bi haber vardi. Zaten onu izledim dagildim, uzerinde bu haber cikinca kapattim bilgisayari, izleyemedim. İyi ki dedim tv yok, bu haberler normal insanin psikolojisini bozar. Bi de sunarken o vtr leri seslendirenler nasil bi duygu somurusu yapiyolar. İzlemesen de duydugun yeter aglamana. Protesto ediyorum, izlemiyorum haber filan
hmm bide onu inceliyim ben olmazsa :26:Valla abartmıyorum canım yaklaşık 3 saattir gezdik ablamla yine gören erkek dedi :)
Bir Allah'ın kulu kız demedi ona yanıyorum :)
Bebek kuveti aldık ne olur ne olmaz diye şeffaf aldım rengini
Canım bana chicco liteway plus travel sistem bebek arabasını önerdiler.
Ne ilginçtir ki, 4 farklı yer gezdim kızlar samiyetime güvenerek bu çok iyi dediler, mağazalarında olmamasına rağmen.
Özellikleri de çok iyi, çok hafif ve tam yatabiliyor bu da ilk aylar bile kullanım kolaylığı sağlıyor.
Bu ürünü araştıracağım, kanıma girdiler :)
Hava yaz havası gibi canım yürümek iyi geldi :)
Chıcco liteway modelinde karar kıldım.
Maşallah kuzuna canım
Sağlıkla gelsin paşan
bide sen aglama kuzum yaaa biri kalsin topikteoy kuzum ağlama ya benıde ağlatacaksın
ayyyy kızlar valla bende sizi okurken ağlıyacağım yaaaa
Rabbim tez zmnda şifa versin kuzuna inCanim birazdan yine gidecegiz.Allahima sukurler olsun ki kalbindeki pihti biraz olsun erimis.kan degerleri dusuk ama iyiye gitme durumu var pihilti erimesinden sonra. Hep dua ediyorum. Sizi dualarinizla da hepimizin dualariyla eminim daha da iyi olucak. Allahim hepinizden razi olsun...
Buyakada e bebek var cnm2 saattir Ümraniye de bebek arabası satan bir yer bulamadım ne ilginç :)
Ucretler ne sacma 2940 ne ya veya 2450 küsuratli garip1200 fiyatı çok iyimiş, benim sadece doktorun istediğin ücret normal için 2.940 sezeryan için ise 2450 ki hastanenin istediği ücreti saymıorum bnm doktor çok fazla istiyor.
Insallah tek dilegim o
arkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmis
hemde yarim saat icinde 47 yasinda gencecik kadincagiz oluvermis ayy bi kotu oldum anlatamam
hmm bide onu inceliyim ben olmazsa :26:
bide sen aglama kuzum yaaa biri kalsin topikte
bol bol dua et canım senın duan allah katında daha makbul
ya o zaman sızde ağlamayın benım de bır başım ağrıyor suan ağlarsan onun ağrısından ağlıyacağım sanırım tansıyondan oluyor yarım saat sonra cıkıyorum eve gidip hemen yatacağım
ŞU LAFIN BİLE GÖZLERİMDEN YAŞLARIN SÜZÜLMESİNE NEDEN OLDU...dün eve giderken kızılayda down sendromlu bir çocuğun sokakta saz çalarak para kazandığını gördüm...ki onların böyle bir şey yapması imkansız gibi neredeyse..aklıma kardeşim geldi...gidip kutusuna para bile atamadım...gözlerine bakarsam orada beni susturamazlardı kaçtım hemen..geçen günde ablamla geçirdiğim günleri özledim, ağladım...eve giderken öyle kalabalıktıki dünya heryerde insanlar vardı... hangisi iyi hangisi kötü...sapığı var...psikopatı var...benim bebeğim minicikti daha...onu nasıl koruycam bu insanlardan diye ağladım...
ayyyy bende senin yazini okuyunca agladim simdi
az once x factor diye bir programda sarki soyleyen bir gencin sarkisini dinledim yine agladim bu ne yaaa
en iyisi ben bi cikayim arkadaslarla bulusayim olmayacak boyle
selam kızlar doktordan geldim şimdi...
bebişim sonunda yüzünü gösterdi.. bide canlı görsem öpsem koklasam nasıl olurum bilmiyorum..
oğlum 2 kg 44 cm boyu doğum pozisyonunu almış kısmetse 8 nisan son günümmüş..
çok mutluyum çokk
doulayla anlaşamadık canım iptal ettım onu benım destekçim hastanedekı ebeler ve fotoğrafçım olacak sanırım ama ınsan yınede korkuyor
selam hatunlar..
cinsiyette aklımı kurcalayanlar vardı o yüzden tekrar tekrar sordum kız dedi doktorumuz :)
hasta olduğum için tek başıma evde olmaktan çok sıkılyıorum o yüzden ya annelere yada komşulara gidiyorum
Canim o arabayi ben de cok duydum. Cok da kullanisliymis, ama ozellikleri hakkinda bisey bildigimden degil, duyduklarimdan yola cikarak soyluyorum. Bi arastir bakalim, hayirli olsun simdiden :)Valla abartmıyorum canım yaklaşık 3 saattir gezdik ablamla yine gören erkek dedi :)
Bir Allah'ın kulu kız demedi ona yanıyorum :)
Bebek kuveti aldık ne olur ne olmaz diye şeffaf aldım rengini
Canım bana chicco liteway plus travel sistem bebek arabasını önerdiler.
Ne ilginçtir ki, 4 farklı yer gezdim kızlar samiyetime güvenerek bu çok iyi dediler, mağazalarında olmamasına rağmen.
Özellikleri de çok iyi, çok hafif ve tam yatabiliyor bu da ilk aylar bile kullanım kolaylığı sağlıyor.
Bu ürünü araştıracağım, kanıma girdiler :)
Hava yaz havası gibi canım yürümek iyi geldi :)
Chıcco liteway modelinde karar kıldım.
Maşallah kuzuna canım
Sağlıkla gelsin paşan
Oh ohhh, sukur :) biz de seni soruyoduk. Masallah kizina annesi, bu aralar herkesin akli karisik demek ki:) esmer de bu konudan muzdarip, bana da her goren erkek diyo :) kiz anneleri popoya kilo alirmis, ben de aldim diyorum, yok seninki top gibi diyolar. Sonra da simdinin cocuklari da bi garip diyolar. Cocuklar mi garip bunu diyenler mi bilemedimselam hatunlar..
Arkadasinin basi sagolsun canimarkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmis
hemde yarim saat icinde 47 yasinda gencecik kadincagiz oluvermis ayy bi kotu oldum anlatamam
hmm bide onu inceliyim ben olmazsa :26:
bide sen aglama kuzum yaaa biri kalsin topikte
Canim ben de keceden bebek yapcaktim, cok guzel seyler var. Ama simdi mantar tipali sisede kolonya ve minik kavanozda seker ikilisinden olusan bi paket hazirlicam :) haftaya yapmaya baslarim, resmini de eklerim buraya :)kızlar dün bebek şekerlerine baktım.biblo gibi ararken şimdi keçelerde çıkmış.filli gemili arabalı modellerde vardı.benim filli aklımda kaldı.bereketin sembolüymüş nasıl olur dersini 1.5 2 arası modeller değişiyor.en az 1 ay önceden sipariş vermek gerekiyormuş
Canim o arabayi ben de cok duydum. Cok da kullanisliymis, ama ozellikleri hakkinda bisey bildigimden degil, duyduklarimdan yola cikarak soyluyorum. Bi arastir bakalim, hayirli olsun simdiden :)
Oh ohhh, sukur :) biz de seni soruyoduk. Masallah kizina annesi, bu aralar herkesin akli karisik demek ki:) esmer de bu konudan muzdarip, bana da her goren erkek diyo :) kiz anneleri popoya kilo alirmis, ben de aldim diyorum, yok seninki top gibi diyolar. Sonra da simdinin cocuklari da bi garip diyolar. Cocuklar mi garip bunu diyenler mi bilemedimcok gecmis olsun bu arada, gez sen ama bizi de ihmal etme :)
Arkadasinin basi sagolsun canim
Canim ben de keceden bebek yapcaktim, cok guzel seyler var. Ama simdi mantar tipali sisede kolonya ve minik kavanozda seker ikilisinden olusan bi paket hazirlicam :) haftaya yapmaya baslarim, resmini de eklerim buraya :)
Çok sevindim canım. Sürekli dua ediyorum size, rabbim şifasını versin inşallah
Canim Rabbim şifa versin sagsalim bebeginizi alip eve gitmeyi nasip eylesin aminn
Canim hayirli haberlerine cok sevindim. İnsallah daha guzel haberlerini almaya devam edecegiz ve bebegini alip evine gittigin gunleri de gorecegiz. Doktorlar ne diyolar bebekle ilgili gelismelere?
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.kan degerlerini vucut kendi yapmaya basladigi an bir de kilo almaga basladigi an herseyin yoluna girebilecegini soyluyorlar.bakalim ins hersey yolunda gider de bende oglumu alip evime giderim.
bizim için de umut oldu canım hayırlısıyla sağlıkla hastaneden çıktığınız günleri de yazarsın inşallah
Rabbim tez zmnda şifa versin kuzuna in
Insallah Allah razi olsun
bol bol dua et canım senın duan allah katında daha makbul
Hep ediyorum vallahi.gece uyanip uyanip ki dogru durust uyuyamiyorum bile gunduzde hep ediyorum dualarimi tesbihlerimi cekiyorum.
canım bende seni merak etmiştim anca girebildim. sen takma kafana oğluşun gayet iyi kilolu olsa acaba şeker mi var diyolar. her bebek aynı olmak zorunda değilki anneme soruyorum 3 kardeşin hepsi başka kiloda doğmuş :) beşiğin hayırlı olsun allah içini doldurmayı nasip etsin
banada bebek ufak dıyor ama kadna dıyorum sureklı gec döllenme var demıstı ılk gıttıgım doktorum dıye o hala bebek ufak dıyor tamam boyu haftasına gore ufak ama kılosu bı hafta gerı gec dollenmeyı sayarsak normal ama ufak ufak dıyıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?