2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah kolaylık ve sabır versin canım...

Canim geçmiş olsun tez zamanda düzelir insallah
Bebiste iyiymis maasallah gozunaydin

Ellerine saglik canim :) bebisler icin ugras olsun bizimki gecmis olsun bu arada, mantar hakkinda tek bildigim cok illet bisey oldugu ama dogumda bebege bulasir mi bilemiyorum.
Canim ilk defa bebegi donduren bi igne oldugunu duydum. Pek de icime sinmedi benim sahsen. 30. Haftada tersti benim kizim, doner merak etme dedi doktorum. simdi pozisyonu nedir bilemiyorum. Cumartesi kontrolum var, ogrencem insallah
Canommmmm, gecmis olsun. Aceba kil donmesi gibi bise olabilir mi? Genelde kuyruk sokumunda cok oluyo ama ... Cok sevindim oglunun da senin de iyi olmaniza sen kavanoz yapmamis miydin? Bi de lavantali seker mi yapcan ayrica? Ellerine saglik simdiden
Senin kadar siddetli degil ama aksamlari artan sirt agrilari bende de var. Bi de kizimin ayaklariyla yaptigini varsaydigim bi itme hareketi var ki, (en son tersti, donmediyse kafasiyla da itiyo olabilir belki )aha diyorum kiriyo kaburgami. Yine de doktoruna gittiginde sor bakalim, gecmis olsun cok.

Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayim hafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.

Sizlerinde etkisiyle bebek şampuanı, pişik kremi ve nemlendirici sütü, sabununu bübchen aldım =)
Ablam bu nasıl markaymış deyip durdu, memnun kalmazsak artık sebamed alırız.

Bebekten bebege degisiyor ama bize sebamed yaramadi, bubchen daha buyukken kesfettik ama sorun yasamadik. Az az sampuan yapmaya dikkat et ama dogumdan sonra gerekli degil cok kimyasal.

kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim

Canım ben batı bahat hastanesine gidiyorum.Muayene 35 tl.Normal doğum çift kişilik oda da 250 tl. tek kişilik oda 450 tl.Sezeryan 650 tl. isteğe bağlı sezeryan 850 tl.Doktorumdan çok memnunum.İlgili alakalı ve sevecen bi adam.

aynı olay bende de oluyor canım doğum sancısını bildiğim halde yine de tereddüt ediyorum yok üşütmüşümdür falan deyip geçiştiriyorum

ne güzel ne güzel hastanedaşımı buldum sonunda bende ilk genç kızlığa adım attığımdan beri hep batı bahat Vedat Beye gidiyorum çok ama çok memnunum sizin doktorunuz hangisi?

Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayim hafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.

benim de cuma kontrolüm var kilo konusunda benim dr da baya takıntılı bir sonraki kontrolde seni kilo almamış olarak görücem dedi artık en hafif şeylerini giy gel dedi bende hiç bişey giymiyim o zaman dedim:) geçen gün tartıldığımda 1 kilo almıştım bir önceki randevuya göre bakalım korkuyorum tartılmaya

Aynen valla tartiya cikarken ecel terleri dokuyorum, sirf doktoruma ne hesap vericem diye daha 3 gun once toplam 10 kiloydu. İyi diyodum, bu haftayi boyle geciririm. Aslinda cok yemiyorum, kahvalti ve aksam yemegi, ekmek gunde toplam ya 1 ya 2 dilim. Kahvaltida 1 bardak sut ve aksam da 1 kase de yogurt var. Ama yemekten sonra meyve cok yiyorum Bi de su 3 gunur pasta, kek, cikolata vs. yiyorum deli gibi. Daha dun 5 paket farkli marka ve modelde cikolata 1 paket de biskuvi yedim Heralde o yuzden boyle birden firladi kilom dikkat edeyim bari bundan sonra, gerci ne fayda, 2 gun kalmis kontrole

ne güzel ne güzel hastanedaşımı buldum sonunda bende ilk genç kızlığa adım attığımdan beri hep batı bahat Vedat Beye gidiyorum çok ama çok memnunum sizin doktorunuz hangisi?

Ben Gürkan Beye gidiyorum.Hamilelik takvimine baktım.Ama 1 haftalık görünüyor.O nasıl oluyor?

eşime diyorum ki bu hafta kilo vermeye çalışıyorum sen bana yediriyosun doktordan fırçayı yiyen benim diye:) geç kaldın artık diye dalga geçiyo benle. 2 kontrol öncesinde gördü beni biraz kilo almışsın önce bebeğe bakalım moralin düzelsin sonra tartıcam seni demişti Allahım niye bu kadar takıntılılar bende şuan 11 kilo aldım 4 gündür tartılmıyorum kesin 1 kilo eklenmiştir. oysaki bu ay çok güzel korumuştum bu ara ben de abarttım abur cuburu neyse 1 gün 1 gündür yarına kadar aç gezeyim bari:)

güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım

komik biseyler acayim bari bende
cok gecmis olsun canim ya ben bisey duydum arastirmadim ama sarimsak sanirim tansiyonu duzenliyormus hic duydun mu boyle bisey :26:

kuzum sarımsak düşürüyor doğru ama bende etkı etmedı pek zaten tansıyon ılacına başladık

Süreç başladığında, heyecandan korkuya fırsat kalmayacaktır. Çok güzel bir tecrübe olacak eminim, keyfini çıkar her anının:107:

Maşallah prensesine Kızı şimdiden gezgin yaptın:107:

ayyy inşallah öyle olur kuzum o gün bu stres yok olur hayırlısıyla rahat bır sekılde doğururum hepimiz bır avazda kurtuluruz

canım benım kıyamam geçmiş olsun kız kıl dönmesi olmasın sakın cıbanda olabılır sabunu rendelesın annen cok az da yogurt oraya koysun ağrısınıda alır

ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem

kız abur cuburu kes aman doğumdan sonra veririz ya

Eklentiler

• $1908946_10152220988582431_222363782_o.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 39

merhaba anar günaydın maşallah bebişine:)
benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama otururken veya yatarken değil de oturduğum yerden kalkarken ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…