Allah kolaylık ve sabır versin canım...Ben nagihan kayaya gidiyorum evet memnunum 6. Ayımdan sonra gitmeye başladım ondan önce Banu Hanım'a gidiyordum çok yogun oldugundan bide tüp bebek uzmanı olduğu icin onu bıraktım nagihan Hanım'a devam ettim simdi oda çok yogun
Sadece çok beklediğim icin sıkılıyorum
Allah kolaylık ve sabır versin canım...
Sagol tatlim sana da..
Bahçelievler medical park i çok ovmuslerdi istersen bı araştır
İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
Ellerine saglik canim :) bebisler icin ugras olsun bizimkibende biberon yaptım kendim arkası lavantalı mıknatıslı onu de suslu :)
birde kızlar benim bir problemim var bende mantar cıktı bu problemi yasayan var mı doktor dediki eger doguma kadar gecmezse sezeryana alıcaz mecburen yoksa cocugun agzına yuzune bulasır dedi
Canim ilk defa bebegi donduren bi igne oldugunu duydum. Pek de icime sinmedi benim sahsen. 30. Haftada tersti benim kizim, doner merak etme dedi doktorum. simdi pozisyonu nedir bilemiyorum. Cumartesi kontrolum var, ogrencem insallahmerhaba arkadaşlar,
Allah hepinize, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
çoğunuz 30. haftayı geçmişsiniz, maşaallah.
bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha
sizlerin kaçıncı haftasında döndü bebekleri ?
Canommmmm, gecmis olsun. Aceba kil donmesi gibi bise olabilir mi? Genelde kuyruk sokumunda cok oluyo ama ... Cok sevindim oglunun da senin de iyi olmanizaİyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
Senin kadar siddetli degil ama aksamlari artan sirt agrilari bende de var. Bi de kizimin ayaklariyla yaptigini varsaydigim bi itme hareketi var ki, (en son tersti, donmediyse kafasiyla da itiyo olabilir belkiiyi geceler hamiş bayanlar yazıları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
bu aralar ağrılarım iyce artttı kasılmalarıma ek olarak kaburga ve sırt ağrısı eklendi
ama acayip ağrıyor 1 haftadır geçmiyor özellikle akşamları tavan yapıyor ağrıdan kıvranıyorum
eşime masaj yaptırıyorum anlık rahatlatıyor dr kontrolum salı günü o zmana kadar dayanıcam
gittiğimde söylicem bakalım ne diyecek magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi
kaburga ve sırt ağrısı çeken var mı? yoksa bu konuda yalnızmıyım
Sizlerinde etkisiyle bebek şampuanı, pişik kremi ve nemlendirici sütü, sabununu bübchen aldım =)
Ablam bu nasıl markaymış deyip durdu, memnun kalmazsak artık sebamed alırız.
kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim
kızlar benim akşamları uzandığımda kasıklarımda adet sancısına benzer ağrılar hissediyorum. üç dört kere olup geçiyor. bunlar yalancı sancılar braxton hicks sancıları sanırım. çünkü ard arda sürekli değiller...
Canım ben batı bahat hastanesine gidiyorum.Muayene 35 tl.Normal doğum çift kişilik oda da 250 tl. tek kişilik oda 450 tl.Sezeryan 650 tl. isteğe bağlı sezeryan 850 tl.Doktorumdan çok memnunum.İlgili alakalı ve sevecen bi adam.
Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayimhafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.
Aynen valla tartiya cikarken ecel terleri dokuyorum, sirf doktoruma ne hesap vericem diyebenim de cuma kontrolüm var kilo konusunda benim dr da baya takıntılı bir sonraki kontrolde seni kilo almamış olarak görücem dedi artık en hafif şeylerini giy gel dedi bende hiç bişey giymiyim o zaman dedim:) geçen gün tartıldığımda 1 kilo almıştım bir önceki randevuya göre bakalım korkuyorum tartılmaya
ben 29 mayısa gidiyorum fatih te doktorumdan memnunum şimdilik çok şükür..arkadaşım medipolde iyi doktor var mı diye sormuştuda...
ne güzel ne güzel hastanedaşımı buldum sonunda bende ilk genç kızlığa adım attığımdan beri hep batı bahat Vedat Beye gidiyorum çok ama çok memnunum sizin doktorunuz hangisi?
kızlaaarrrr, sizi de ateş basıyo mu? yanıyorum bennnn:18:
komşuyuz resmen. smyrna meydanındayım hemen ben de :)
haftanın 3-4 günü ordayım nerdeyse sevgi yoluna falan gidiyorum bebek için bakınıyorum karşılaşmış olabiliriz
haftanın 3-4 günü ordayım nerdeyse sevgi yoluna falan gidiyorum bebek için bakınıyorum karşılaşmış olabiliriz
Aynen valla tartiya cikarken ecel terleri dokuyorum, sirf doktoruma ne hesap vericem diyedaha 3 gun once toplam 10 kiloydu. İyi diyodum, bu haftayi boyle geciririm. Aslinda cok yemiyorum, kahvalti ve aksam yemegi, ekmek gunde toplam ya 1 ya 2 dilim. Kahvaltida 1 bardak sut ve aksam da 1 kase de yogurt var. Ama yemekten sonra meyve cok yiyorum Bi de su 3 gunur pasta, kek, cikolata vs. yiyorum deli gibi. Daha dun 5 paket farkli marka ve modelde cikolata 1 paket de biskuvi yedim Heralde o yuzden boyle birden firladi kilom dikkat edeyim bari bundan sonra, gerci ne fayda, 2 gun kalmis kontrole
komik biseyler acayim bari bende
cok gecmis olsun canim ya ben bisey duydum arastirmadim ama sarimsak sanirim tansiyonu duzenliyormus hic duydun mu boyle bisey :26:
Süreç başladığında, heyecandan korkuya fırsat kalmayacaktır. Çok güzel bir tecrübe olacak eminim, keyfini çıkar her anının:107:
Maşallah prensesineKızı şimdiden gezgin yaptın:107:
İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
iyi geceler hamiş bayanlar yazıları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
bu aralar ağrılarım iyce artttı kasılmalarıma ek olarak kaburga ve sırt ağrısı eklendi
ama acayip ağrıyor 1 haftadır geçmiyor özellikle akşamları tavan yapıyor ağrıdan kıvranıyorum
eşime masaj yaptırıyorum anlık rahatlatıyor dr kontrolum salı günü o zmana kadar dayanıcam
gittiğimde söylicem bakalım ne diyecek magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi
kaburga ve sırt ağrısı çeken var mı? yoksa bu konuda yalnızmıyım
Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayimhafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?