2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bozma moralini hamur işleri yiyorsan biraz onlara ara ver yada azalt canım . Klasik cevapta vereyim amannnnnnn doğduktan sonra veririz bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de.

gbı yanı yıyorum bazen fazzla bazzen hıc artık bole teselıı olcaz dogmdan sonraa

merhaba arkadaşlar,

Allah hepinize, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.

çoğunuz 30. haftayı geçmişsiniz, maşaallah.

bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha

sizlerin kaçıncı haftasında döndü bebekleri ?

Son düzenleme:
Ne kadar duygusallaşmışsın gülüm, hayırlısı ile bir izne ayrılsaydın; en azından duygusal olarak dinlenmeye vakit bulurdun.

İncirler mi?

Maşallah paşana
Hı hı
Teşekkür ederim canım çok naziksin..

döner daha yaa ne iğnesi bana mantıklı gelmedi :44:

ek ders bebeğinden önemli mi? biran önce gelse doğum iznim 1 dakika durmam. otobüsler çok tehlikeli canım. ben eşimle gidip geliyorum okula. bence bebeğini düşün önce

Canım yanılmıyorsam 28. haftam da dönmüştü bebeğim, hala pozisyonunu koruyor.
Sende bekle istersen 30 a kadar yolu var.
Gerçi iğneyi veren de doktor sonuçta.
Aklında şüphe varsa farklı bir doktora danış.

o haftada benimde tersti. sonra döndü dünden beri yine ters kafasını yukarıda hissediyorum. bebekler o haftalarda sürekli pozisyon değiştirir. belki 1 saat sonra baksa doktor bu kez ters çıkmayacak 32. haftaya kadar pozisyonu önemli değil demişti doktorum.

kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim

İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi

Sarı şeker, iyi olmana çok sevindim.
Yokluğun belli
Paşanda iyimiş maşallah
Geçmiş olsun, o ağrılar bende de oluyor bazen 3-4 gün sürüyor.
İnşallah geçer hemen.

kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim

Canim ben medipol mega universite hastanesine gidiyorum cokta memnunum yeni bir hastane duymussundur.. Dogum ucreti normal dogum 650 lira sezeryan 950 istege bagli 1250 diye hatirliyorum.. Yilbasinda pahalanmadiysa. Muayene ucreti ben 35 lira veriyorum sigortali
Sen nereye gidiyordun?

iyi ki kış hamileliği yaşıyoruz yaz hamilelikleri daha zormuş o zaman 32.haftaya kadar biler zor dayanırdık.

ben tam tersini düşünüyorum.kış hamileliği daha kötü.geçen dönem okulda buz kestim resmen.bu dönem yine kalorifer yanmıyor.karın ağrısından duramıyorum.artık kabanın düğmesi kapanmıyor.kıyafet sorunu kışın daha çok.grip riski yazın yok.yazın fazla kiloda almaz insan.

iyi geceler hamiş bayanlar yazıları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
bu aralar ağrılarım iyce artttı kasılmalarıma ek olarak kaburga ve sırt ağrısı eklendi
ama acayip ağrıyor 1 haftadır geçmiyor özellikle akşamları tavan yapıyor ağrıdan kıvranıyorum
eşime masaj yaptırıyorum anlık rahatlatıyor dr kontrolum salı günü o zmana kadar dayanıcam
gittiğimde söylicem bakalım ne diyecek magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi
kaburga ve sırt ağrısı çeken var mı? yoksa bu konuda yalnızmıyım

biz 33 haftalığız benim kzım 24. haftadan beri ters duruyor ve hala öyle...
dr bana iğneeden felan bahsetmedi şimdiye kadar öyle bişeyde duymadım
ne iğnesiymiş bu merak ettim son ana kadar dönme ihtimali varmış
bu iğnenin ters bi etkisi olmasın benim pek içime sinmedi bi arastır istersen

Selam canım, hepimizde aynı ağrılar var.
Hiç yalnız değilsin =)
Sağ kaburgam doğuma kadar kırılmazsa iyidir.
Tekmeliyor da, tekmeliyor

Yalnız degilsin canımcim sırt ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı ne ararsan var kızım iyi dövüyor beni
Ben kaburga ağrısı bugün hissettim ama çok değil sırtım ve belim çok ağrıyor anneme ovduruyorum yada masaj koltuğunda geçiriyorum zamanımı magnezyum bende iciyorum ama artık ağırlaştık kabul etmek ve sabretmek lazım
çok az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya

4. ayıma kadar medipoldeydim ama doktorlarım hephastaneyi bırakınca ben de bıraktım o zaman 10 tl idi muayene...sen kime gidiyordun medipol de bide memnun musun?

4. ayıma kadar medipoldeydim ama doktorlarım hephastaneyi bırakınca ben de bıraktım o zaman 10 tl idi muayene...sen kime gidiyordun medipol de bide memnun musun?

Ben nagihan kayaya gidiyorum evet memnunum 6. Ayımdan sonra gitmeye başladım ondan önce Banu Hanım'a gidiyordum çok yogun oldugundan bide tüp bebek uzmanı olduğu icin onu bıraktım nagihan Hanım'a devam ettim simdi oda çok yogun
Sadece çok beklediğim icin sıkılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…