bozma moralini hamur işleri yiyorsan biraz onlara ara ver yada azalt canım . Klasik cevapta vereyim amannnnnnn doğduktan sonra veririz bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de.
Hı hıNe kadar duygusallaşmışsın gülüm, hayırlısı ile bir izne ayrılsaydın; en azından duygusal olarak dinlenmeye vakit bulurdun.
İncirler mi?
Maşallah paşana
Teşekkür ederim canım çok naziksin..Canim o arabayi ben de cok duydum. Cok da kullanisliymis, ama ozellikleri hakkinda bisey bildigimden degil, duyduklarimdan yola cikarak soyluyorum. Bi arastir bakalim, hayirli olsun simdiden :)
Oh ohhh, sukur :) biz de seni soruyoduk. Masallah kizina annesi, bu aralar herkesin akli karisik demek ki:) esmer de bu konudan muzdarip, bana da her goren erkek diyo :) kiz anneleri popoya kilo alirmis, ben de aldim diyorum, yok seninki top gibi diyolar. Sonra da simdinin cocuklari da bi garip diyolar. Cocuklar mi garip bunu diyenler mi bilemedimcok gecmis olsun bu arada, gez sen ama bizi de ihmal etme :)
Arkadasinin basi sagolsun canim
Canim ben de keceden bebek yapcaktim, cok guzel seyler var. Ama simdi mantar tipali sisede kolonya ve minik kavanozda seker ikilisinden olusan bi paket hazirlicam :) haftaya yapmaya baslarim, resmini de eklerim buraya :)
merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
çoğunuz 30. haftayı geçmişsiniz, maşaallah.
bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha
sizlerin kaçıncı haftasında döndü bebekleri ?
döner daha yaa ne iğnesi bana mantıklı gelmedi :44:
evet canım ya, valla banada erken gibi geldi ama bilemedim işte :26:
GÜNAYDIN KOCA GÖBEKLİLER
çok güzel söylemişsin...aslında ağrı eşiğim yüksektir...2 azı dişimide uyuşturulmadan çektiren biri olarak bundan korkmamalıyım...inşallah hepimiz çok güzel bir doğum geçiririz...
banada zor geliyor ben pazartesi aldım raporu ama...sırf maaş için şubatın sonuna kadar çalışıcam...yol yoruyor beni.kv .ve kb. kızıyorlar...bebeğin başına bişey gelcek otobüslerde doğuracaksın sonra vicdan yaparsın diyorlar...ne yapıcam bilmiyorum...
ben pek muhattap olmuyordum başlar da...şimdi konuşuyorum ...şimdi şuraya gidiyoruz şunu yapcaz falan diyorum...
geçmiş olsun canım benim...Allah vaktinde kurtarsın inşallah seni de hepimizide...
doktor sezaryen yanlısı sanırım...bebeğe kilo aldırıp normal doğum yapamayız demek için bahane arıyor olmasın....''yok daha yeterince sezaryen için kilo almamış hııımmm'' falan diyor kendi kendine galiba.....
rüyama kadar girdi şu pipi konusu...benim bebeğime de erkek seninki diyorlar rüyamda... o zaman diyorum esmerin bebeği de erkektir..yarın gidim söyleyim diyorum...benimkinde de 3 çizgi var.
canım iç basur olabilir..onda ağrı sızı olmaz...hamilelikten içten meme yapmış olabilir yada daha önceden vardır bilmiyor olabilirsin içer de olduğu için... büyük ihtimal o zedelendi ve kanadı...korkma bende de oluyor...
merhaba arkadaşlar,
bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha
merhaba arkadaşlar,
İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
kızlar hastanenizi ve doğum ücretlerini yazabilir misiniz ben hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum lütfen özellikle avrupa yakasındakiler cvp verirseniz sevinirim
iyi ki kış hamileliği yaşıyoruz yaz hamilelikleri daha zormuş o zaman 32.haftaya kadar biler zor dayanırdık.
merhaba arkadaşlar,
iyi geceler hamiş bayanlar yazıları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
bu aralar ağrılarım iyce artttı kasılmalarıma ek olarak kaburga ve sırt ağrısı eklendi
ama acayip ağrıyor 1 haftadır geçmiyor özellikle akşamları tavan yapıyor ağrıdan kıvranıyorum
eşime masaj yaptırıyorum anlık rahatlatıyor dr kontrolum salı günü o zmana kadar dayanıcam
gittiğimde söylicem bakalım ne diyecek magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi
kaburga ve sırt ağrısı çeken var mı? yoksa bu konuda yalnızmıyım
iyi geceler hamiş bayanlar yazıları okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
bu aralar ağrılarım iyce artttı kasılmalarıma ek olarak kaburga ve sırt ağrısı eklendi
ama acayip ağrıyor 1 haftadır geçmiyor özellikle akşamları tavan yapıyor ağrıdan kıvranıyorum
eşime masaj yaptırıyorum anlık rahatlatıyor dr kontrolum salı günü o zmana kadar dayanıcam
gittiğimde söylicem bakalım ne diyecek magnezyumda kullanıyorum ama fayda etmiyo gibi
kaburga ve sırt ağrısı çeken var mı? yoksa bu konuda yalnızmıyım
Canim ben medipol mega universite hastanesine gidiyorum cokta memnunum yeni bir hastane duymussundur.. Dogum ucreti normal dogum 650 lira sezeryan 950 istege bagli 1250 diye hatirliyorum.. Yilbasinda pahalanmadiysa. Muayene ucreti ben 35 lira veriyorum sigortali
Sen nereye gidiyordun?
4. ayıma kadar medipoldeydim ama doktorlarım hephastaneyi bırakınca ben de bıraktım o zaman 10 tl idi muayene...sen kime gidiyordun medipol de bide memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?