ben tam tersini düşünüyorum.kış hamileliği daha kötü.geçen dönem okulda buz kestim resmen.bu dönem yine kalorifer yanmıyor.karın ağrısından duramıyorum.artık kabanın düğmesi kapanmıyor.kıyafet sorunu kışın daha çok.grip riski yazın yok.yazın fazla kiloda almaz insan.
cnm ben çok beğendim kızının odası ve mobilyalarını. Güle güle kullansın kızın. Oğlun olursa bile bunu kullanabilirsin.
güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
kuzum sarımsak düşürüyor doğru ama bende etkı etmedı pek zaten tansıyon ılacına başladık
ayyy inşallah öyle olur kuzum o gün bu stres yok olur hayırlısıyla rahat bır sekılde doğururum hepimiz bır avazda kurtuluruz
canım benım kıyamam geçmiş olsun kız kıl dönmesi olmasın sakın cıbanda olabılır sabunu rendelesın annen cok az da yogurt oraya koysun ağrısınıda alır
ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem
kız abur cuburu kes aman doğumdan sonra veririz ya
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarınıEvet canım Gurur ve ya Rüzgar düşünüyorduk.
Ama eşim evin tek oğlu olduğu için babasının adını, yani Ali de koyabilir =)
yağmurdan kaçarken doluya tutuldun...başı sağ olsun arkadaşının...müzik dinle eğlenceli hareketli şeyler...arkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmis
normaldede duygusal biri değilimdir...hatta kolay kolay ağlayamam...insan herşeye çok farklı bakıyor hamileyken...hayırlısı bakalımNe kadar duygusallaşmışsın gülüm, hayırlısı ile bir izne ayrılsaydın; en azından duygusal olarak dinlenmeye vakit bulurdun.
doğru söylüyorsun...özel sektörde olunca işler karşıyor biraz..devletin verdiği hakla işverenin hakkaniyeti bir olmuyor...15 gün daha dayanalımda kızımla Allah ın izniyleek ders bebeğinden önemli mi? biran önce gelse doğum iznim 1 dakika durmam. otobüsler çok tehlikeli canım. ben eşimle gidip geliyorum okula. bence bebeğini düşün önce
geçmiş olsun nazardan çıkmışta olabilir...İyi aksamlar kizlar herkes iyidir insallah bizde oglusumla bugun nstye baglandik hersey normal dedi drmuz sonra carsiya gittik bebek sekeri malzemesi aldik lavantalida yapalim dedik bu arada hatirlarsaniz kuyruk sokumum felalet agrio oturamiom demistim dr normal demisti ama agri oyle boyle degil kemik egrilmis gibi topaklanmis sert bir sekilde bugun artik dayanamadim anneme bir bakmasini soyledim megersem orda bise cikiomus uc kismi belli ama olgunlasmamis dedi bir an once ciksada kurtulsam agridan ne oturuom ne yatiom agrisindan bizden haberler boyle simdilik yine gorusuruz kendinize ve bebisinize ii bakin opuyorumm hepinizi
hayırlı olsun canım odanız...sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini odasında...güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım
merhaba anar günaydın maşallah bebişine:)
benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama otururken veya yatarken değil de oturduğum yerden kalkarken ağrıyor
ama yarın sevgililer günü, kocamla pasta yiyecektikkkeşime diyorum ki bu hafta kilo vermeye çalışıyorum sen bana yediriyosun doktordan fırçayı yiyen benim diye:) geç kaldın artık diye dalga geçiyo benle. 2 kontrol öncesinde gördü beni biraz kilo almışsın önce bebeğe bakalım moralin düzelsin sonra tartıcam seni demişti Allahım niye bu kadar takıntılılarbende şuan 11 kilo aldım 4 gündür tartılmıyorum kesin 1 kilo eklenmiştir. oysaki bu ay çok güzel korumuştum bu ara ben de abarttım abur cuburu neyse 1 gün 1 gündür yarına kadar aç gezeyim bari:)
abur cubur eşim de çok sevince evden eksik olmuyo. ben de şimdi bütün gün evdeyim, gidip gelip yiyodum. ama bugun hakim olcam kendime, sözzzgüzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
çok güzelmiş kızının dolabı beşiği şekerlerigüzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
kuzum sarımsak düşürüyor doğru ama bende etkı etmedı pek zaten tansıyon ılacına başladık
ayyy inşallah öyle olur kuzum o gün bu stres yok olur hayırlısıyla rahat bır sekılde doğururum hepimiz bır avazda kurtuluruz
canım benım kıyamam geçmiş olsun kız kıl dönmesi olmasın sakın cıbanda olabılır sabunu rendelesın annen cok az da yogurt oraya koysun ağrısınıda alır
ahh kuzum bendede oluyor agırlaştık ıyıce işe bıle eşim bırakıyor valla adım atamıyorum bazem
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.kan degerlerini vucut kendi yapmaya basladigi an bir de kilo almaga basladigi an herseyin yoluna girebilecegini soyluyorlar.bakalim ins hersey yolunda gider de bende oglumu alip evime giderim.
merhaba arkadaşlar,
Allah hepinize, hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah.
çoğunuz 30. haftayı geçmişsiniz, maşaallah.
bende bugün 25+5 oldum ve bebek ters duruyor dedi doktorum, çevirmek için iğne verdi, dönmesi için erken değilmi daha
sizlerin kaçıncı haftasında döndü bebekleri ?
Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayimhafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.
Aynen valla tartiya cikarken ecel terleri dokuyorum, sirf doktoruma ne hesap vericem diyedaha 3 gun once toplam 10 kiloydu. İyi diyodum, bu haftayi boyle geciririm. Aslinda cok yemiyorum, kahvalti ve aksam yemegi, ekmek gunde toplam ya 1 ya 2 dilim. Kahvaltida 1 bardak sut ve aksam da 1 kase de yogurt var. Ama yemekten sonra meyve cok yiyorum Bi de su 3 gunur pasta, kek, cikolata vs. yiyorum deli gibi. Daha dun 5 paket farkli marka ve modelde cikolata 1 paket de biskuvi yedim Heralde o yuzden boyle birden firladi kilom dikkat edeyim bari bundan sonra, gerci ne fayda, 2 gun kalmis kontrole
güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
Sagol cnm. Memlekete geldim oldu bende nazar diom :)GÜNAYDIN KIZLAR
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
yağmurdan kaçarken doluya tutuldun...başı sağ olsun arkadaşının...müzik dinle eğlenceli hareketli şeyler...
normaldede duygusal biri değilimdir...hatta kolay kolay ağlayamam...insan herşeye çok farklı bakıyor hamileyken...hayırlısı bakalım
doğru söylüyorsun...özel sektörde olunca işler karşıyor biraz..devletin verdiği hakla işverenin hakkaniyeti bir olmuyor...15 gün daha dayanalımda kızımla Allah ın izniyle
geçmiş olsun nazardan çıkmışta olabilir...
hayırlı olsun canım odanız...sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini odasında...
Aman tatlim sende dikkat et bnm gibi agri cekme kemik acilmasi dogum hazirligi derken megersem cibanmis agrisi berbat bisemerhaba anar günaydın maşallah bebişine:)
benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama otururken veya yatarken değil de oturduğum yerden kalkarken ağrıyor
güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım size bitirdiğim ikramlıkları ve kızımın dolabıyla yatağını eklıyorum babamız yaptı mobilyamızı Eki Görüntüle 975803 Eki Görüntüle 975805 Eki Görüntüle 975806 Eki Görüntüle 975807 bebek kurabıyelerımızıde teyzem yapacak dogumda bırde annem pembe badem alacak eee yeter valla maddı olarak çöktüm bebek kıyafetlerımz ve yatağımız bu haftasonu halledılecek son halları eklerım
Canım çok güzeller...
GÜNAYDIN KIZLAR
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını
yağmurdan kaçarken doluya tutuldun...başı sağ olsun arkadaşının...müzik dinle eğlenceli hareketli şeyler...
normaldede duygusal biri değilimdir...hatta kolay kolay ağlayamam...insan herşeye çok farklı bakıyor hamileyken...hayırlısı bakalım
doğru söylüyorsun...özel sektörde olunca işler karşıyor biraz..devletin verdiği hakla işverenin hakkaniyeti bir olmuyor...15 gün daha dayanalımda kızımla Allah ın izniyle
geçmiş olsun nazardan çıkmışta olabilir...
hayırlı olsun canım odanız...sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini odasında...
snowy yi göremedim bu sabahh
ama yarın sevgililer günü, kocamla pasta yiyecektikkkaksam pasta yiyip sabah kontrole nasıl gidilir ki:18::18:
abur cubur eşim de çok sevince evden eksik olmuyo. ben de şimdi bütün gün evdeyim, gidip gelip yiyodum. ama bugun hakim olcam kendime, sözzz
bebişinin odası da çok güzel. dolabina bayıldım, hem dolap hem şifonyer birleşmiş gibi, kocaman. güle güle kullansın, güzel günlerde eskisinbu arada bişe sorabilirmiyim:26: şu cibinnik ikeadan di mi? ne kadara aldınız, ben de bayılıyorum cibinniklere. benimki çok dandik, şimdilik dursun diyorum, eger kullanamazsam hiç almam, ama kullanabilirsem benim de o ikea cibinnikte gözüm var
çok güzelmiş kızının dolabı beşiği şekerlerirabim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah
Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:
:26::26::26::26::26::26::26: ya şeyteşekkürler canım benım
teşekkür ederim canım benım amın cümlemızınkını
kız benım kocamda evden abur cubur eksık etmez ama ben ağzıma bıle sürmüyorum valla dayanıyorıum gerçi sabah gıdıp akşam eve gelıyorum sende haklısın evde olunca ınsan duramıyor evet eşim yaptı odasını şifonyerı bırleştirdi ilerde ayırırım büyüyünce dedi bırde baza alırız dolap şifonyer takım olur tülü ikeadan aldım 28 tl sanırım tam emın değilim cünkü bır kaç eksıgım vardı onlarıda aldım valla benım hep içimde vardı bızde aldık ilerdede kullanırım yatağının başına takarımsende al bence
amın ümrancım teşekkür ederiz kız sen nerelerdesın başka topikleremı takılıyorsun cekiliş topiği bizi ıhmal etme
canım gözün aydın maşallah tosununa herşey cok güzel maşallah bol bol su içmeye devam
teşekkür ederim canım benım
Sagol cnm. Memlekete geldim oldu bende nazar diom :)
canım gözün aydın maşallah tosununa herşey cok güzel maşallah bol bol su içmeye devam
:26::26::26::26::26::26::26: ya şeyhem azıcık takılıyorum sonra gezmelere gidiyorum teyzem ben kızım eve geliyoruz saat 6 da kuzenlerde küçük ders çalışıyolar ufaklığı ben çalıştırınca nete giremiyorum anca sabahları bi göz atıp bi iki laf atıp çıkıyorum :26::26::26:
hadi gözünaydın canım maşalah kuzucuğunaSelamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam
kız sayfayı actığım gibi senın yazışmaların dökülüyor karşıma gundiben anlamam katiline takılıp bızı ıhmal etme pata küte yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?