2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

vallahi bilmiyorum teyzemin kızıyla aynı kilodayız sadece 2 kg var ben 2 kg ondan daha fazlayım neyse 2 sene önce yaz hamileliği geçirdi ve kız bunaldı 32 hafta diye diye zor getirdi 32 haftayı ben onda görünce bana kış hamileliği rahat geldi. Tabi herkesin çalışma durumuna göre değişir.

Cnm muhtemel gebelik tarihini yanlış yazmışsın onu düzelt istersen 14/11/2014 yazınca 1 aylık hamileymişsin gibi görünüyor.

cnm ben çok beğendim kızının odası ve mobilyalarını. Güle güle kullansın kızın. Oğlun olursa bile bunu kullanabilirsin.

Günaydın güzel anneler

Yalancı kasılmalardan bahsetmişsiniz yanlız ben hala nasıl bişey onu çözemedim.Karnım genelde akşamları sertleşiyor ayakta iken daha çok hissediyorum ama ağrım sızım olmuyor hissettiğim tek şey karnımın gerilmesi bebek harekette ediyor ama anlamadım valla.Gazdan ötürü mü onuda bilmiyorum çünkü bir süre sonra tutamıyorum

Canım çok güzeller...

GÜNAYDIN KIZLAR
Evet canım Gurur ve ya Rüzgar düşünüyorduk.
Ama eşim evin tek oğlu olduğu için babasının adını, yani Ali de koyabilir =)
sağlıklı sıhhatli doğsunlarda...daha ilk bebeğiniz bundan sonraki erkek olur belki...Allah hayırlısını versin...güle güle kullansın bebeğin aldıklarını

arkadaslarimin yanina gittim biraz kafa dagitayim diye orada da agladim ortak arkadasimizin annesi vefat etmis
yağmurdan kaçarken doluya tutuldun...başı sağ olsun arkadaşının...müzik dinle eğlenceli hareketli şeyler...

Ne kadar duygusallaşmışsın gülüm, hayırlısı ile bir izne ayrılsaydın; en azından duygusal olarak dinlenmeye vakit bulurdun.
normaldede duygusal biri değilimdir...hatta kolay kolay ağlayamam...insan herşeye çok farklı bakıyor hamileyken...hayırlısı bakalım

ek ders bebeğinden önemli mi? biran önce gelse doğum iznim 1 dakika durmam. otobüsler çok tehlikeli canım. ben eşimle gidip geliyorum okula. bence bebeğini düşün önce
doğru söylüyorsun...özel sektörde olunca işler karşıyor biraz..devletin verdiği hakla işverenin hakkaniyeti bir olmuyor...15 gün daha dayanalımda kızımla Allah ın izniyle

geçmiş olsun nazardan çıkmışta olabilir...

güzel sker annışler ağrısız sancısız sıkıntısız bol tepikli birgün dılerım
hayırlı olsun canım odanız...sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini odasında...

merhaba anar günaydın maşallah bebişine:)
benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama otururken veya yatarken değil de oturduğum yerden kalkarken ağrıyor

kızlar kuyruk sokumu ağrısı eğer sivilce vs den değilse ve pilates topunuz varsa üstüne oturup daireler çizin yada 8 çizin nasıl azaldığını göreceksiniz bende de oluyordu spor yaptığımdan dolayı düzeldi hatta ben birde düşmüştüm o yüzden hamilelikte iyice artmıştı şimdi bu şekilde çözdüm ağrımıyor mesela dışardan geldim cok yurudum gezdim vs hemen oturup üstüne 2 dk yapıyorum hareketleri düzeliyor hemde ayrıca egzersiz yapmış oluyorsunuz normal doğumu düşünenlerde yapabilir :)

snowy yi göremedim bu sabahh

ama yarın sevgililer günü, kocamla pasta yiyecektikkk aksam pasta yiyip sabah kontrole nasıl gidilir ki:18::18:
abur cubur eşim de çok sevince evden eksik olmuyo. ben de şimdi bütün gün evdeyim, gidip gelip yiyodum. ama bugun hakim olcam kendime, sözzz
bebişinin odası da çok güzel. dolabina bayıldım, hem dolap hem şifonyer birleşmiş gibi, kocaman. güle güle kullansın, güzel günlerde eskisin bu arada bişe sorabilirmiyim:26: şu cibinnik ikeadan di mi? ne kadara aldınız, ben de bayılıyorum cibinniklere. benimki çok dandik, şimdilik dursun diyorum, eger kullanamazsam hiç almam, ama kullanabilirsem benim de o ikea cibinnikte gözüm var

çok güzelmiş kızının dolabı beşiği şekerleri rabim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah

Selamlar:107: Kontrolden geldik, herşey yolunda çok şükür. Yakışıklı hala doğum pozisyonunda ve suyu da iyi. 37. hafta çatı muayenesi dedi doktorum. Gidişata göre 40. haftada 3700-3800 g olmasını bekliyorum dedi (Allah'tan bir mani gelmezse); nasıl rahatladım anlatamam

Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.kan degerlerini vucut kendi yapmaya basladigi an bir de kilo almaga basladigi an herseyin yoluna girebilecegini soyluyorlar.bakalim ins hersey yolunda gider de bende oglumu alip evime giderim.

İnşallah gülüm, beslenmeye bir başlasaydı çok çabuk toparlardı yavrun. Rabbim güç&kuvvet versin.

İğne mi? İçeriği ne bu ilacın yazar mısın lütfen. 26-30 haftalar arası döndü benim, hala da koruyor pozisyonunu. Son haftaya kadar dönebilir, neden doktorun bu kadar acele etti acaba?

Bu arada bebeğin normal yollarla dönmesi için ellerini duvara daya bacaklarını biraz aç ve kalçanla dairesel hareketler çiz (yavaşça), aynı hareketi yerde de (köpek pozisyonunda da) yapabilirsin.

Gunaydin topigimizin guzel annelerii ve minik mucizeleri :) az once tartildim ve 11. Kilomu da almis bulunmaktayim hafta sonu kontrolde yine doktorumdan firca yemezsem iyidir son gidisimden beri 3 kilo almisimmm.

Kilon gayet normal, sizin doktorlar bir tuhaf:107: Bu arada tatlı ihtiyacı bende de çok arttı, artık haftada 1 kesmiyor. Çözümü kuru meyvelerde buldum, özellikle kuru inciri (yiyebilirsen hurma da süper) tavsiye ederim

Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım:107:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sagol cnm. Memlekete geldim oldu bende nazar diom :)

merhaba anar günaydın maşallah bebişine:)
benimde kuyruk sokumum ağrıyor ama otururken veya yatarken değil de oturduğum yerden kalkarken ağrıyor
Aman tatlim sende dikkat et bnm gibi agri cekme kemik acilmasi dogum hazirligi derken megersem cibanmis agrisi berbat bise

Cnm hersey cok guzel mobilya felan masallahh guzel gunlerde kullanin insallahh dedigin gibi cibanmis gec farkettik ama uc vermeyince bilemedik kemik gibi egrilmis sandik dun sabun rendeledik biraz un ve sekeri karistirip oraya bez ile sabitledim allaha sukur cok rahat bir gece gecirdim bu sekilde biraz uc vermis ama tamamen grcmedi bu gece yeniden yapacagim

Canım çok güzeller...

teşekkürler canım benım

teşekkür ederim canım benım amın cümlemızınkını

kız benım kocamda evden abur cubur eksık etmez ama ben ağzıma bıle sürmüyorum valla dayanıyorıum gerçi sabah gıdıp akşam eve gelıyorum sende haklısın evde olunca ınsan duramıyor evet eşim yaptı odasını şifonyerı bırleştirdi ilerde ayırırım büyüyünce dedi bırde baza alırız dolap şifonyer takım olur tülü ikeadan aldım 28 tl sanırım tam emın değilim cünkü bır kaç eksıgım vardı onlarıda aldım valla benım hep içimde vardı bızde aldık ilerdede kullanırım yatağının başına takarım sende al bence
çok güzelmiş kızının dolabı beşiği şekerleri rabim iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah

amın ümrancım teşekkür ederiz kız sen nerelerdesın başka topikleremı takılıyorsun cekiliş topiği bizi ıhmal etme

canım gözün aydın maşallah tosununa herşey cok güzel maşallah bol bol su içmeye devam

teşekkür ederim canım benım

:26::26::26::26::26::26::26: ya şey hem azıcık takılıyorum sonra gezmelere gidiyorum teyzem ben kızım eve geliyoruz saat 6 da kuzenlerde küçük ders çalışıyolar ufaklığı ben çalıştırınca nete giremiyorum anca sabahları bi göz atıp bi iki laf atıp çıkıyorum :26::26::26:

Sagol cnm. Memlekete geldim oldu bende nazar diom :)

Geçmiş olsun canım. Memleket nasıl, yaz gelmiş mi? Kaç kg aldın?

canım gözün aydın maşallah tosununa herşey cok güzel maşallah bol bol su içmeye devam

Teşekkürler canım, sizler de güzel haberler alırsınız inşallah. Sen ne yaptın, ilaç ile dengeleyebildin mi tansiyonunu?

kız sayfayı actığım gibi senın yazışmaların dökülüyor karşıma gundi ben anlamam katiline takılıp bızı ıhmal etme pata küte yaparım

hadi gözünaydın canım maşalah kuzucuğuna benim doktor çatı muayenesi istemedi ve 25 marttan sonra doğuma hazırlıklı ol dedi erkende olabilir tabi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…