2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

tabrik ederim bu dönemde en dikkat etmen gereken şey beslenme bol bol su iç meyve sebze ve balık tüketmeye çalış
hatta bence sağlık ocağına git orda hem bilgi veriyolar herm de kayıt yapıyolar aşı falan da yapıcaklarmış belli zamanlarda çağrıyolar
birde agır kaldırma koru kendini

Son düzenleme:
Bn de koru hastanesi adnan beye gidiyorum. Iyi bir dr sogukkanli.hastane temiz.

Ama zonguldaka gidecegim icin devam edemeyecegim.

merhaba hoşbulduk ben bahar tıp ta hilal cankılıç a gidiyorum şimdilik memnunum

iki gündür sanki bulantım kesildi, kabızlığım geçti gibi hissediyorum... bulantı olsa dert olmasa dert anacım ben kafayı yemezsem iyidir her şey yolundadır inşallah, ister istemez endişeleniyorum

stres etme canım kendine, benimde 2 gündür bulantım yok. herşey yolunda, sadece hepimizde farklı farklı belirtiler ortaya çıkıyor o kadar

canım benide eklermisin listeye yaş 29 karstayım ikinci bebişim sat..22 temmuz doğm tarihi tahmini 29 nisan

Son düzenleme:
arkadaşlar pazartesi günü beta hcg değerim 18.25 ml idi. bugün tekrar baktırdım 73.33 ml olmuş 2 günde 4 katına çıkmış acilden giriş yaptığım için kontrole yarın gitcem ama ama arkadaş vasıtasıyla kadın doğumcuya gösterdik düzenli gebelik demiş inşallah sorunsuz devam eder

canım telaş yapma sakın en az 2 katına çıkması lazım diye biliyorum ben..ben ilk yaptıdım 38 iki gün sonra 268 olmuştu

ben de öyle okumuştum 48 saatte bir iki kat artıyomuş normaldir dimi doktor da düzenli gebelik demiş yarın bakalım kontrolde ne diycek

tabı tabı normal hiç stres yapma..gerçi sana dıyordum ama ben fenaydım oyusden tecrubelrımı aktarmak ıstıyorum ne kadarlık şimdi seninki adetinin geçtı mı?-ben geçmeden yaptırdım da

tabı tabı normal hiç stres yapma..gerçi sana dıyordum ama ben fenaydım oyusden tecrubelrımı aktarmak ıstıyorum ne kadarlık şimdi seninki adetinin geçtı mı?-ben geçmeden yaptırdım da

8 gün geçti bugün itibariyle ama önceki sayfalardan birinde yazmıştım sat 14 temmuz fakat iş dolayısıyla eşimle ayrı şehirlerdeyiz 3 ağustosta biraraya geldik geç döllenmme olabilir heralde

canım öyle bişeyki bu .. kimin ne yaşayacağını bilmiyoruz.. bende 2010 nisan annesiyim .. bizimde bir arkadaşımız erken doğum yapmıştı sonra çocuğunda böbrek yetmezliği ve bir yığın hastalık daha çıkmıştı.. ama şükürler olsun herşey geçti.. bizim yapmamız gereken çok dua etmek... sabah namazına kalkamamıştım.. kalktım sabah namazını kıldım işe gelmeden tam seccademi topluyordum ki bide şükür namazı kılayım dedim.. ŞÜKÜR SADECE şükür verilene hediyelerimize.. namaz kılmayı bilmiyorum demişsin öğren bak diline gelmişse yüreğinede gelmiş demektir.. dua edelim.. veren allah büyüten pis bir damlaya can veren ete kemiğe büründürüp kucağımıza veren.. içimizi rahat tutup dua edelim..
merhaba nisa annneleri nsılsınız bakalım?nasıl gıdıyo hamılelık çok bulantısı olan var mı,?

şükürler olsun bulantım var.. şükürler olsun diyorum çünkü tüm bu belirtiler herşeyin yolunda gittiğinin işareti.. gerçi ilk gebeliğimde sık idrara çıkmanın dışında hiç birşey yoktu..
şimdi gaz bulantı ağrı arası bi duygu iştahsızlık.. dökülüyorum.. ama düşünüyorum bu durumu yaşamak için 1,5 yıldır resmen çırpınıyorm...
canım da bişey istemiyor zaten.. bide yoruluyorum.. iş ev çocuk.. şükürler olsun iyi olucam inşallah..
dün doktora gittim ultrasonda çok küçük bişey gördüm kesemi bilemem dedi zaten çok küçükmüş... 4 +2 ydi.. ama kan testi çok yüksekmiş 6 +4 görünüyormuş değerler.. bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz varmı böyle bir durum yaşayan.. hayırlısı artık korkmak bile korkutuyor beni.. okudukça öğrendikçe daha bir panik oluyoruz sanki.. zamana ALLAHA bırakmak lazım birazda ..

ben bu gun çok enerji doluyum çok şükür kendimi iyi hissediyorum
pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum minişimi görmek içinn yeni doktora gidenler bebişlerinizin fotoğraflarını eklermisiniz görelim
maşallah minik kuzulara

8 gün geçti bugün itibariyle ama önceki sayfalardan birinde yazmıştım sat 14 temmuz fakat iş dolayısıyla eşimle ayrı şehirlerdeyiz 3 ağustosta biraraya geldik geç döllenmme olabilir heralde

geç dollenme olabaılır dolasıyle belkı kese gözukebılır..4+6 gittim kese gözüktü boş gebelik deil dedi 5+5 gittim kalp atışını duydum ama çokkkk derinden sonra 6+5 de net duyduk..ilk iki ultrasın vajınaldı..küçük üstten görünmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…