ben bu gun çok enerji doluyum çok şükür kendimi iyi hissediyorum
pazartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorum minişimi görmek içinn yeni doktora gidenler bebişlerinizin fotoğraflarını eklermisiniz görelim
maşallah minik kuzulara
geç dollenme olabaılır dolasıyle belkı kese gözukebılır..4+6 gittim kese gözüktü boş gebelik deil dedi 5+5 gittim kalp atışını duydum ama çokkkk derinden sonra 6+5 de net duyduk..ilk iki ultrasın vajınaldı..küçük üstten görünmez dedi
geç dollenme olabaılır dolasıyle belkı kese gözukebılır..4+6 gittim kese gözüktü boş gebelik deil dedi 5+5 gittim kalp atışını duydum ama çokkkk derinden sonra 6+5 de net duyduk..ilk iki ultrasın vajınaldı..küçük üstten görünmez dedi
yok canım yaptıramadım halen. yarın sağlık ocağına gideyim diyorum kan tahlili ordan idrarı da artık ücretli hastanede yaptırcam. devlete gidip sıra bekleme şansım yok zaten ayakta zor duruyom.
hayırlı olsun sorunsuz sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bende dahil bütün anne adayları da sorunsuz bir hamilelik geçiririz umarım Rabbim yardımcımız olsun
ya benim komşum devlette çocuk doktoru. ama onun nöbetine denk getir vs bakalım konuşmadım daha yapabilirsem onunla halletmeye çalışcam ben de. eşi de hemşire olmadı o alsın kanımı evde götürsün hastaneyedevlette eşimin tanıdıgı vardı laborant hiç beklemdık allahtan cunku aynnen 12 de işe geliyorum ben de kalkamıyorum ki..yorgunluk uyku en buyuk belırtımm benımmm..ben sonuçları aldım yarın göstercem doktora bakalım ne dicek..?
hoş geldin canım. biz pıtpıtları duyduktan sonra söyledik. zaten çevremdeki herkes anlamıştı nerdeyse sigarayı kahveyi -ki ikisinin de tiryakisiydim- aniden şak diye bırakmam falan :) ha birde ben şuan sanki 5-6 aylık hamiş gibi yürüyom nedenseyeni hamişler hayırlı olsun tebrik ederim :)))
kesesını görüp pıt pıtları duyanlar gözünüz aydınn :)))
bizimde az kaldı dr amcaya gıtmemize pazartesı veya salı :)))
kızlar kımselere soyledınızmı benım ailem biliyordu eşimde küçük halasına soyledı baska kımse bılmesın dedık :))) ama ordan oraya yayıldı su an herkes bılıyo :)))ben bu bıdıkları cok seviyommm :))
senin bebiş kendini baya baya erken belli etmiş canım maşallah zıpır bişi olcak sanki içime öyle doğdu :)ay kızlar insan dayanamıyor kı hele ben ...bide ilk gebelık..ben hemen söyledım kan testınden sonra anneme babama kardeşime eşimi zaten sabahın 6 da uyandırdım baksana sen burda 2.çizgiyi görüyormusun die..çunku adet geçemden gördm ben böyle incecik hayalet çizgiydi
pıt pıtlardan sonra dunya duydu :))
ay çok komiğim zaten göbek gergin ve şiş. bildiğin ördek gibi yürüyorum ya. oğlumda sadece son aylarda böyleydim şimdi noldu bilmiyorum :)hoş geldin canım. biz pıtpıtları duyduktan sonra söyledik. zaten çevremdeki herkes anlamıştı nerdeyse sigarayı kahveyi -ki ikisinin de tiryakisiydim- aniden şak diye bırakmam falan :) ha birde ben şuan sanki 5-6 aylık hamiş gibi yürüyom nedense[/QU
bende aynıyım kahve ve sıgara anında bıraktım ogrendıgımde ordan anlamıslar ama bız demeden bısı demedıler :)))
yrıca benımde yuruyusum değişti hatta ilk doktorum farkettı muayeneye gıttıgımde sonradan dıkkat ettım evet degısmıs :)))
hoşgeldinnnnn. hayırlı uğurlu olsun bebişin. sağlıcakla kavuşursun inşallahkızlar hepinize hayırlı olsun diyeyim öncelikle... rabbim tamamına erdirirse inşallah bende nisan annesi olacağım:))) benimkisi tüp bebek. transfer sonrası 12. gün bhcg 208 çıktı. 14.gün 704 çıktı. yarın kaç çıkacak bakalımmmmm
kızlar hepinize hayırlı olsun diyeyim öncelikle... rabbim tamamına erdirirse inşallah bende nisan annesi olacağım:))) benimkisi tüp bebek. transfer sonrası 12. gün bhcg 208 çıktı. 14.gün 704 çıktı. yarın kaç çıkacak bakalımmmmm
kızlar hepinize hayırlı olsun diyeyim öncelikle... Rabbim tamamına erdirirse inşallah bende nisan annesi olacağım:))) benimkisi tüp bebek. Transfer sonrası 12. Gün bhcg 208 çıktı. 14.gün 704 çıktı. Yarın kaç çıkacak bakalımmmmm
tebrik ederim canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.
Benimde tup bebek.
Degerin kst kat artsin inşallah. .2gun sonra keseyi gorebilirsin
aysunaycımm nasılsın..merak ettım senı..ağrın kanaman var mı bişi?
Tebrik ederim canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.
Benimde tup bebek.
Degerin kst kat artsin inşallah. .2gun sonra keseyi gorebilirsin
canim cok tesekkur ederim. .
ıyiyim kanamam kalmadi hic.Bir daha da olmaz inşallah. Cok korkunc biseymis.
Cok sukur kalmadi..
P.tesi mucuzemi bir kez daha gorup memlekete donucez kismetse. Okullarda açılıyor artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?