2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım ben daha hiç eklemeim yarınkını eklerım inşallah diğerleri çok minik kzuummm yada yarın hepsını bırden eklerımm şimdi yanımda değil..

evet erken zamanda vajinal görünüyor normal ultrasondan görünmüyor bende de doktor vajinal bakmak istedi kalp atışını duymak için ben izin vermedim zaten nuh nebiden kalma bir aleti vardı kalsın dedim 3-4 gün sonra duydum şükürler olsun

hayırlı olsun sorunsuz sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bende dahil bütün anne adayları da sorunsuz bir hamilelik geçiririz umarım Rabbim yardımcımız olsun

yok canım yaptıramadım halen. yarın sağlık ocağına gideyim diyorum kan tahlili ordan idrarı da artık ücretli hastanede yaptırcam. devlete gidip sıra bekleme şansım yok zaten ayakta zor duruyom.

devlette eşimin tanıdıgı vardı laborant hiç beklemdık allahtan cunku aynnen 12 de işe geliyorum ben de kalkamıyorum ki..yorgunluk uyku en buyuk belırtımm benımmm..ben sonuçları aldım yarın göstercem doktora bakalım ne dicek..?

hayırlı olsun sorunsuz sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bende dahil bütün anne adayları da sorunsuz bir hamilelik geçiririz umarım Rabbim yardımcımız olsun

amin canım..dualarımız kendımız bırbırımızın çin hiç eksik olmyo bu forumda gerçekten cok güzel ..hep derizde ve hissederek söylüyoruz..ben okuyunca oyle derin bı amın çekıyorum kı anlatamam..hepimiz inşallh sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı allah nasıp ederse..
yarın senden de hayırlı haberler beklıyoruzzz...

yeni hamişler hayırlı olsun tebrik ederim :)))
kesesını görüp pıt pıtları duyanlar gözünüz aydınn :)))
bizimde az kaldı dr amcaya gıtmemize pazartesı veya salı :)))
kızlar kımselere soyledınızmı benım ailem biliyordu eşimde küçük halasına soyledı baska kımse bılmesın dedık :))) ama ordan oraya yayıldı su an herkes bılıyo :))) ben bu bıdıkları cok seviyommm :))

ya benim komşum devlette çocuk doktoru. ama onun nöbetine denk getir vs bakalım konuşmadım daha yapabilirsem onunla halletmeye çalışcam ben de. eşi de hemşire olmadı o alsın kanımı evde götürsün hastaneye
hoş geldin canım. biz pıtpıtları duyduktan sonra söyledik. zaten çevremdeki herkes anlamıştı nerdeyse sigarayı kahveyi -ki ikisinin de tiryakisiydim- aniden şak diye bırakmam falan :) ha birde ben şuan sanki 5-6 aylık hamiş gibi yürüyom nedense

ay kızlar insan dayanamıyor kı hele ben ...bide ilk gebelık..ben hemen söyledım kan testınden sonra anneme babama kardeşime eşimi zaten sabahın 6 da uyandırdım baksana sen burda 2.çizgiyi görüyormusun die..çunku adet geçemden gördm ben böyle incecik hayalet çizgiydi

pıt pıtlardan sonra dunya duydu :))

hoş geldin canım. biz pıtpıtları duyduktan sonra söyledik. zaten çevremdeki herkes anlamıştı nerdeyse sigarayı kahveyi -ki ikisinin de tiryakisiydim- aniden şak diye bırakmam falan :) ha birde ben şuan sanki 5-6 aylık hamiş gibi yürüyom nedense [/QU

bende aynıyım kahve ve sıgara anında bıraktım ogrendıgımde ordan anlamıslar ama bız demeden bısı demedıler :)))
yrıca benımde yuruyusum değişti hatta ilk doktorum farkettı muayeneye gıttıgımde sonradan dıkkat ettım evet degısmıs :)))

kızlar hepinize hayırlı olsun diyeyim öncelikle... rabbim tamamına erdirirse inşallah bende nisan annesi olacağım:))) benimkisi tüp bebek. transfer sonrası 12. gün bhcg 208 çıktı. 14.gün 704 çıktı. yarın kaç çıkacak bakalımmmmm

senin bebiş kendini baya baya erken belli etmiş canım maşallah zıpır bişi olcak sanki içime öyle doğdu :)
ay çok komiğim zaten göbek gergin ve şiş. bildiğin ördek gibi yürüyorum ya. oğlumda sadece son aylarda böyleydim şimdi noldu bilmiyorum :)
hoşgeldinnnnn. hayırlı uğurlu olsun bebişin. sağlıcakla kavuşursun inşallah

Tebrik ederim canım. Allah tamamina erdirsin inşallah.
Benimde tup bebek.

Degerin kst kat artsin inşallah. .2gun sonra keseyi gorebilirsin

aysunaycımm nasılsın..merak ettım senı..ağrın kanaman var mı bişi?

Canim cok tesekkur ederim. .
Iyiyim kanamam kalmadi hic. bir daha da olmaz inşallah. Cok korkunc biseymis.
Cok sukur kalmadi..

P.tesi mucuzemi bir kez daha gorup memlekete donucez kismetse. Okullarda açılıyor artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…