2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Valla ya Allah deyip 40 derecede makineye attım çantaları bakalım ne olacak ))
Ayyy insallah guzel dogum hikayelerimizi de yazacağız buraya.
Buarada kızlar bebek doğduktan sonra sakinlesmesi icin beyaz gürültü denen bazı ses kayıtları var internette hem iPad e hem iPhone a indirdim hazırda bekliyor )) haberiniz olsun cok ise yarıyormuş anne karnındaki seslere cok benziyor doye bebek kendini güvende hissediyorumus

kızlar bizde dun gittik kontrole drumuz 1900 olmuş dedi...benim ogluşum kilo almıyor formunu koruyor.102 kilo babası ve 80 kilo annesini görüp almıyorum diyor..boyu 44 cnm olmuş
dr umuz 37/ 38 . haftada alırız inş acil bir durum olmazsa diyo...bakalım nst ler ne diyecek

cok saol cnm bana da haber verirsen cok sevinirim hayirli haberlerle gel sen de insallah

Kızlar şu bebek şekeri kavanozların üzerine yaptırdınız stickerları hangi sitede yaptırdınız?
Link paylaşabilir misiniz?

Maşallah size
Aşkınız bir ömür sürsün yavrularınızla...
Kızımız geliyor evet =)

sağol canım benım zaten bu sene kız senesı

a

isteyerek olmuyor tatlım ya bi gözümü açıyorumki yine yüzüstü dönmüşüm aklım başımda değil.. offf uyuyamıyorum korkudan

canım benım sen yınede yanlarına yastık koy eşini uyar yuz ustu yatma cok tehlıkelı

canım benım az kaldı üzme kendını allaha havale et doğumdan snra bır daha yuzunu görmezsin

maşallah canım benım sağlıkla buyusun

maşallah bebişine cnm benimki önden gidiyordu inşallah haftasına uyuyordur artık aman sağlıklı olsun da

sanırım benim bebişde genetik hakkını kullanıyor. eşimin boyu 183. benim boyum 165 eşimde bende kilolu değiliz şuan ama doğduğumuzda kiloluymuşuz. tıp fakültesine kadar gitttik. maşallah herşeyi çok iyi. beyin damarındaki kan akıış hızından tut kalp ekosuna kadar herşeyine bakıldı irilik dışında bir sorun yok dendi. o da sezeryanla çözülür dedi. öncesinde şeker var dendi sonrasında ölçüm yanlış şeker yok dendi ama ben yinede şekerede dikkat ediyorum. ölçüyorum sürekli. ttokluk 124ün üstüne çıkmıyor. açlık 67-70 arasında. canım raporu adete göre veriyorlar

Kızlar şu kızım için hediyelik ayna olayında sona geldim =)
Sticker yaptıra bileceğim uygun bir site bulamadım....
Bakın şu şekil yapmayı düşünüyorum.

Kesesi pembe olacak...
Aynanın üstünde ki sticker farklı olacak...

maşallah oğluna cnm benimde 2 hafta önceki kontrolde 10 gün önceden gidiyordu haftaya tekrar kontrolüm var bakalım benimki nasıl olacak benimki de senin bebiş gibi. Pijamanı da güle güle kullan

ben ilk gebeliğim düşük olduğu için coraspin kullanıyorum birde 6. haftamdan beri.coraspin bebeğin iyi beslenmesini sağlarmış.kan akışını hızlandırdığıı için beslenmeyi kolaylaştırırmış. ondan mı bilemedim bu irilik. babası kılıklı bizimki. süslü erkek yememiş içmemiş saçları büyütmüş maşallah :))

Cnm kacla hamile kaldin kacsin simdi?

Kızlar şu bebek şekeri kavanozların üzerine yaptırdınız stickerları hangi sitede yaptırdınız?

rüyacım doktorundan memnunmusun? nerde hangi hastaede çalışıyor bayanmı erkekmi? ben drdan pek memnun değilim başından savıyo doğrudurust ilgilenmiyor sen bana yakın oturuyo sayılırsın

benimde öyle oldu cnm bende başından beri coraspin kullanıyorum benimkinin irilikte ondan mı acaba aman sağlıklı olsun da çünkü coraspin decavir ve ferra sanol kullanıyorum sanırım doğuma kadar kullanacağım

Hemen arastiriyorum beyaz gurultu. Bebegin odasina bi ses cihazi koyariz. Hic olmazsa uyurken kisik seste dinletiriz :)
Masallah bebegine filologum, gayet iyi gelisimi insallah zamaninda gelir de bizi korkutmasinin cezasi olarak totosundan isirabilirizz

Ayna da karar verdin yani. Bence de cok guzel fikir, ben de insanlarin kullanabilecegi bisey olsun istiyorum. O yuzden kolonya yapcam ister doksunler ellerine, ister banyolarina koysunlar. sticker imternetten baktim ama kesin bi karar vermedim canim ben. Cunku her sitede her model olmuyo, bazi sitelerde cok hosuma giden seyler buldum ama daha karar vermedim. Bazi sitelerde cok pahaliya geliyo, bazilarinda da siparis sayisi arttikca fiyat dusuyo. Ozelgunbaski.com diye bi sitede bgenmistim en son, bak istersen. Herhalde kavanozlar icin standart oluyo olculer ama farkli sekil ve ebatlarda da vrdi orda sanki? 50 nin katlari seklinde siparis verebiliyosun. Siparis verdigimde sana link yollarim, sen de siparis verirsen benden, once bana haber verir misin?

Cnm kacla hamile kaldin kacsin simdi?

65 ile hamile kaldım dün sabah tartıldım 76 olmuşum yani 11 kg aldım gerçi son kontrolümde son 3 haftada 600 gr almıştım zaten 550 gr bebeğim almıştı ben 50 gr almışım ama şekerden dolayı diyet yapıyorum ondandır.

Calla canım sticker icin internette fazla para istiyorlar sen PDF ya da word de hazırla sticker kağıda çıktı al ben de baby shower icin araştırdım Ankara'da office Store dan çıktı aldım )
Aynalarını berden sipariş verdin canım kendin mı hazırladın yoksa?
Baby shower i Mart'ta burda yayınlayacağım ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…