bence çantayı makineden geçirmelisin, ama kötü olıursa bana kızma:18: ben bakım çantalarını makinede yıkadım ama hastane için kocaman bi valiz hazırladım. içini güzelce sildim. bi tarafına kendi eşyalarımı diğer tarafına bebişimin eşyalarını yerleştirdim. hastane çıkışlarını battaniyelerinin arasına koydum. eşime de gösterdim bebeğim ilk doğduğunda bu kıayfetleri giysin diye. annem gelince ona da göstercem, ben olmasam da onlar hemşirelere o takımı versinler. battaniyeyi aldıklarında herşeyi içinde hazır zaten. bez de paketten alıp verirler bi tane nolcak
Canım mesajını yeni gördüm.Evet Burcu hanıma gidiyorum.Muayene ücreti 75 TL ödüyorum.Doğum ise tam detaylı öğrenmedim ama hastaneyi aradığımda 1000 TL normal 1300 TL sezeryan demişlerdi.haftaya cumartesi kontrolüm var doktorumla daha detaylı konuşucam bu konuları.Sanırım Medical'de doğum ücretlerinin üzerine biraz daha fark verip doktorum gecenin istediği saatte gelebiliyormuş birde istersen bütün personel bayan olabiliyormuş.Gittiğimde detaylarını öğrenip sana haber veririm canım
Maşallah size
Aşkınız bir ömür sürsün yavrularınızla...
Kızımız geliyor evet =)
a
isteyerek olmuyor tatlım ya bi gözümü açıyorumki yine yüzüstü dönmüşüm aklım başımda değil.. offf uyuyamıyorum korkudan
dün bende çok gıcık oldum bana en yakın hastane orası avicenna ataşehire gidiyorum arabayla fazla yol gidemiyorum kasılmalarım iyce artıyor bide özel hastane olacak işte kontrollerdede pek vakit ayırmıyor 5 dk anca çok kalabalık yoğun oluyor hiç istediğim gibi ilgi alakayı görmiyorum malesef iyi bir dr bulamadım
kızlar bizde dun gittik kontrole drumuz 1900 olmuş dedi...benim ogluşum kilo almıyor formunu koruyor.102 kilo babası ve 80 kilo annesini görüp almıyorum diyor..boyu 44 cnm olmuş
dr umuz 37/ 38 . haftada alırız inş acil bir durum olmazsa diyo...bakalım nst ler ne diyecek
kızlar bizde dun gittik kontrole drumuz 1900 olmuş dedi...benim ogluşum kilo almıyor formunu koruyor.102 kilo babası ve 80 kilo annesini görüp almıyorum diyor..boyu 44 cnm olmuş
dr umuz 37/ 38 . haftada alırız inş acil bir durum olmazsa diyo...bakalım nst ler ne diyecek
canım sana alıntı yapıp cevap yazmamışım ya bennnben en son kontorlumde 29+4 tüm. 40 cm ve 1500 gr dı bebişimm. senin bebişle kıyaslayınca benim kızım çiroz kaldı
canım ben dun gıttım kontrole 30+2 ydım normalde ama 29+5 cıktı 1457 gr cıktı boyuda 38 cm cıktı biz karıkoca mınyon olduğumuz ıcın bebekte oyle olacak boyu 10 gun falan geriden çıkıyor sureklı dr cok normal dedı kılolu olmasını ıstemeyız zaten bebeklerın dedı gercı bende bıde gec döllenme var dun yıne soyledım dr a ama hesaba katmıyor onu hıc raporunuda 32+0 da verırım dedı bende toplam 9 kilo aldım
maşallah oğluna cnm benimde 2 hafta önceki kontrolde 10 gün önceden gidiyordu haftaya tekrar kontrolüm var bakalım benimki nasıl olacak benimki de senin bebiş gibi. Pijamanı da güle güle kullan
Bir tek zaman bana geçmiyor sanırsamSayıyorum sayıyorum sanki hep aynı yerdeyim 2 ay uzadı da uzadı Tabi en önemlisi zamanında hayırlısıyla gelmeleri zaman elbet geçer ben çok sabırsızım sanırım
sor istersen bana 28+6 da kontrole gittiğimde 38+3 te sezaryen dedi çünkü hem biraz fazla ilo aldım birde gestasyonel (gebelik) şekeri çıktığından riske atmayalım dedi bende kabul ettim. Sağlıklı hayırlı gelsin paşam da nasıl olursa farketmez.
Cnm yoruyor msn kendini ondanmi yukseliyor acaba?tansıyonum yıne 14/9 olmuş
Kızlar şu bebek şekeri kavanozların üzerine yaptırdınız stickerları hangi sitede yaptırdınız?
Link paylaşabilir misiniz?
ben ilk gebeliğim düşük olduğu için coraspin kullanıyorum birde 6. haftamdan beri.coraspin bebeğin iyi beslenmesini sağlarmış.kan akışını hızlandırdığıı için beslenmeyi kolaylaştırırmış. ondan mı bilemedim bu irilik. babası kılıklı bizimki. süslü erkek yememiş içmemiş saçları büyütmüş maşallah :))
Hemen arastiriyorum beyaz gurultu. Bebegin odasina bi ses cihazi koyariz. Hic olmazsa uyurken kisik seste dinletiriz :)Valla ya Allah deyip 40 derecede makineye attım çantaları bakalım ne olacak))
Ayyy insallah guzel dogum hikayelerimizi de yazacağız buraya.
Buarada kızlar bebek doğduktan sonra sakinlesmesi icin beyaz gürültü denen bazı ses kayıtları var internette hem iPad e hem iPhone a indirdim hazırda bekliyor)) haberiniz olsun cok ise yarıyormuş anne karnındaki seslere cok benziyor doye bebek kendini güvende hissediyorumus
Masallah bebegine filologum, gayet iyi gelisimikızlar bizde dun gittik kontrole drumuz 1900 olmuş dedi...benim ogluşum kilo almıyor formunu koruyor.102 kilo babası ve 80 kilo annesini görüp almıyorum diyor..boyu 44 cnm olmuş
Kızlar şu bebek şekeri kavanozların üzerine yaptırdınız stickerları hangi sitede yaptırdınız?
Link paylaşabilir misiniz?
Ayna da karar verdin yani. Bence de cok guzel fikir, ben de insanlarin kullanabilecegi bisey olsun istiyorum. O yuzden kolonya yapcamKızlar şu kızım için hediyelik ayna olayında sona geldim =)
Sticker yaptıra bileceğim uygun bir site bulamadım....
Bakın şu şekil yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 977674
Kesesi pembe olacak...
Aynanın üstünde ki sticker farklı olacak...
Cnm kacla hamile kaldin kacsin simdi?
Kızlar şu kızım için hediyelik ayna olayında sona geldim =)
Sticker yaptıra bileceğim uygun bir site bulamadım....
Bakın şu şekil yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 977674
Kesesi pembe olacak...
Aynanın üstünde ki sticker farklı olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?