maşallah oğluşuna ALlah nazarlardan esirgesin. Bizim prensesimiz olacak inşallah kontrolümüz pazartesi 32+2 ye denk geliyor kilosunu boyunu yazarım öğrenince teyzesi ))
Canım nst ye nasıl bağlıyorlar anlatabilir misin???
Espriye bayıldımGünaydın... Sevgililer gününüz kutlu olsun, aşkınızın ateşi kalbinizi de yuvanızı da sımsıcak tutsun; doğal gaz faturası ödemeyin
Maşallah prensesineDün bizim kontrolde mevzu oldu bu cinsiyet mevzusu. Doktor rutin inceleme yaparken, cinsiyetimiz hala XY dedi. Eşim "ne demek hala, değişiyor mu bu?????" diye atladı:107: Doktor da "bazen tahmin etmede zorlanıyoruz, rahmin içini bir tek Allah bilir; değiştiği de oluyor" dedi. Ben de seni örnek verdim, doktorunun acabaları olduğundan bahsettim. Eşimin telaşını görmen lazımdı. "Doktor hanım lütfen tekrar bir bakın, erkek değil mi? Bir değişme yok değil mi????"
iyi cnm bebeğinin suyu iyiymiş. bişey çıkmamış ne güzel! artık eminsin cinsiyetinden:)
/QUOTE]
Eminim tatlım =)
Rahatladım valla.
kızlar annişler günaydın öncelikle hepinize hayırlı cumalar ve sevgililer gününüz kutlu olsun bugünü cok seviyorum çünkü 2 gün tatıl eşimi cok seviyorum bana dünyanın en güzel hediyesını verdı şimdi içinde kıpır kıpır sabah kaltık bırbırımıze sarıldık öptük sevgililer günümüzü kutladık kızımda ortada tepikleri salladı o an işte bu bizim en güzel hediyemız dedım rabbım sıteyen herkese nasip etsin
oh oh maşallah prensesıne annesı sonunda kesınleştı cok şükür kızımz gelıyor
Maşallah size
Aşkınız bir ömür sürsün yavrularınızla...
Kızımız geliyor evet =)
Çok sevindim değişmemesine, iyice hazırlamıştım kendimi kız annesi olmaya
Bende bugün yıkayım diyorum...Canım ben bulabilseydim dalan roxy alcaktım.Fakat bulamadım.Hacı şakiri netten araştırdım.Çoğunluk makinenin eritmediğini tortu bıraktığı söyledi.Ben de omo sıvı deterjan aldım.Henüz bebiş kıyafetlerini yıkamadım.Odanın gelmesini bekliyorum.
Ama şifonyer alacağım, onu mu beklesem acaba...
canım o bende de oluyor eğer aynı şeyi anladıysam
ben bu durumu doktoruma sormuştum idrarını tam boşaltamamış olabilirsin dedi otururken biraz akıntı oluyor sonrasında kalkıp gezdiğimde yada varsa bir iş,im yapıp oturduğumda olmuyor ama her idrardan sonra ilk oturuşta biraz akıntı oluyor.
Evet canım bende de öyle oldu ama idrardan daha sıcaktı gelen sıvı.
O yüzden endişelendim.
Gittim içim rahatladı, öğrenmiş de oldum ne olduğunu.
slm bayanlar.aslında ben mayıs annesi olucam.tabi YARADAN bilir o kadarını.ama nisan annesi olma ihtimalim daha yüksek diyorum.bide bebeğim 2 hafta önden gidiyor.o yüzden muhtemel tarihi 20 nisanada denk geliyor.bakalım hangi ayın annesi olucam.çok heyecanlıyım.umarım tüm anne adayları sağlıkla evlatlarını kucaklarına alır bende.ayrıca eşimin doğum günü 28 nisan.o gün doğurmayı çok isterim doğrusu.dua edermisiniz benim için?
dun tekrar kontrole gıttım 10 gun sonra tekrar gel demıstı bana bebegın suyumu azaldıkı dedı ve kesın bısey soylememıstı bende 6. gun gıttım tekrar olcumler yaptı dr . hersey gayet normal dedı suyu dedıgım gıbı cok iç dedi 6 gun once fl ölçumu 3 hafta gerıdeydı dun 10 gün kadar bı fark cıktı cok normal dedı sende zaten minyonsun dedı gec döllenme var demıstı en basından berı ılk gıttıgım dr raporuda ona gore mı alayım dedım yok dedı 32+0 da gel dedi 1457 grm olmuş bebısımız de 6 gün önce 1199 grm dı boyuda 38 cm olmuş
tunaydin kizlar
bugun gune aglayarak basladim
hemde elle tutulur hicbirsey yokken
eski sitemi ozledim sabah kalktigimda gordugum manzarayi ozledim diye diye agladim
hemde hic durmadan hemde 1 saat boyunca
esimde adamcagiz ne yapacagini sasirdi
arabaya izin vermedigi icin baya zorladim ama yine de kanmadi valla nuh diyor peygamber demiyor
hala toparlanmis degilim duş aldim kitap okudum annemin dizlerinde yattim ama hala icimde ki bu huzun gitmiyor
insaallah bebegime yansimamistir :26:
sizlerde de oluyor mu sacma sapan seylere bu denli uzulmek:44:
Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.
bugun akşam 7 gibi wc gittim baktım iç çamasırımın tam ortası ıslak su dökülmüş gibi
sonrasındada kasılmalarım iyce arttı tedirgin oldum dr aradım beni basından savdı nöbetçi dr vardır
git bi baksın yada devlet hastanesine git dedi bana ve kapattı çok soğuk davrandı gece doğumum olsa
demekki gelmicek neyse sonra sürekli kontrol ettim ıslaklık devam ediyomu diye 1 defa daha oldu
ama azcık ceviz kadar bişey sonra uzandım yattım 1 saat sonra sancım kasılmam şükür azaldı dr
gitmedim nöbetçi drlar doğrudürüst ilgilenmiyolar hemen hastaneye yatıralım diyolar şükür sancım
azaldıda gitmedim ama baya koktum doğurucam sandım gelince mutlaka haber ver inş. önemli bişey
değildir bu kızlar bizi korkutmayı çok seviyolar zilliler
Kızlar aranızda nst yaptıran varmı? Ben geçen hafta kontrole gittim artık her geldiğinde yapıcaz dedi doktorum haftaya gidicem tekrar
32 den sonra canım..kızlar kaçın cı haftada nst ye başlıyorlar
ah ah evde olsam bende öyle ihtiyacım varki.. ama napalım.. kısmet.. aynı uyanıyorum bide gidip salondaki koltuğa uzanıyorum hiç takatim yok..gece uyuyorum uyumasınada bende sabah kalkmakta çok zorlanıyorum...uykudan kendimi alamıyorum gözümü açamıyorum...5 dk daha yatiym 5 dk.daha derken vakit gelmiş...artık kalkıp bi hızla giyiniyorum...sonrada kahvaltı yapamıyorum...işyerinde tost filan söylüyorum...öyle geçiştiriyorum..off off oğluma kötülük yapıyorum aslında ama elimde değil...akşam erken yatsamda geç yatsamda böyle oluyo...hamilelikten sanırım...ahhh ahhh evde olup şöyle güzel uykuya doysam
isteyerek olmuyor tatlım ya bi gözümü açıyorumki yine yüzüstü dönmüşüm aklım başımda değil.. offf uyuyamıyorum korkudansağol canım benım evet başladım canım bugün 12/8 cıktı tansıyon cok sükür
yüz ustumu yatıyorsun sırt ustumu aman haaa yüz ustu yatayım deme canım allah korusun az kaldı geçecek hepsi
Geçmiş olsun canım sana da.
Doktorun tam dayaklıkmış
Hastaneden geldim şimdi, iyi ki trafik yokmuş ben hazırlanana kadar eşim karşıdan geldi.
Doktorum Alttan muayene etti açılmam falan yokmuş çok şükür.
Bebeğimin suyu da gayet iyiymiş.
1700 gr olmuş zillim
Akıntım varmış, onun içinde fitil yazdı yarın alacağım.
Pozisyonunu koruyor yavrum, kız mı erkek mi diye gidip gelmiştik =)
Bacaklarını tam açtı kızım olacak kesin yani ben de dikkatle inceledim
İçime su serptiler.
kızlar konttrolden geldik az önce. oğluşum maşallah almış başını gidiyor. en son 2 buçuk haftalık büyük çıkmıştı bu kez 3 haftalık büyük çıktı. 30. haftadayız boyumuz 43cm kilomuz 1920. iri bir bebek olacak bu anlaşıldı dedi. doğum için sezeryan dedi. nstye girdik nst de sorun çıkmadı. eşimde 4 buçuk kilo doğmuş normal doğumla normal doğumu beklersem sanırım benim bebişte öyle olurdu. nisanın 10u gibi sezeryanla alınır bu gidişatla dedi. su içsem yarıyor maşallah ya. karnımıı görenler 5 aylık gibi diyor içeriye nasıl sığıyor bu bebiş acaba çok merak ediyorum. bugün bimden pijama takımı aldım. çok kaliteli değil ama birtane kaliteli pijama takımım var zaten bu da yedekte durur. sezeryan olursam zaten geceliğimi kullanırım. sizin 30. haftada nasıldı bebeğin kilosu boyu. şuan adete göre 30+0 ultrasona göre 33+0ım
canım o bende de oluyor eğer aynı şeyi anladıysam
ben bu durumu doktoruma sormuştum idrarını tam boşaltamamış olabilirsin dedi otururken biraz akıntı oluyor sonrasında kalkıp gezdiğimde yada varsa bir iş,im yapıp oturduğumda olmuyor ama her idrardan sonra ilk oturuşta biraz akıntı oluyor.
geldiğinde yaz mutlaka cnm
kızlar konttrolden geldik az önce. oğluşum maşallah almış başını gidiyor. en son 2 buçuk haftalık büyük çıkmıştı bu kez 3 haftalık büyük çıktı. 30. haftadayız boyumuz 43cm kilomuz 1920. iri bir bebek olacak bu anlaşıldı dedi. doğum için sezeryan dedi. nstye girdik nst de sorun çıkmadı. eşimde 4 buçuk kilo doğmuş normal doğumla normal doğumu beklersem sanırım benim bebişte öyle olurdu. nisanın 10u gibi sezeryanla alınır bu gidişatla dedi. su içsem yarıyor maşallah ya. karnımıı görenler 5 aylık gibi diyor içeriye nasıl sığıyor bu bebiş acaba çok merak ediyorum. bugün bimden pijama takımı aldım. çok kaliteli değil ama birtane kaliteli pijama takımım var zaten bu da yedekte durur. sezeryan olursam zaten geceliğimi kullanırım. sizin 30. haftada nasıldı bebeğin kilosu boyu. şuan adete göre 30+0 ultrasona göre 33+0ım
Çok sağol burcucum
Bende kaşıntı da yok ağrı da...
Enfeksiyon da çıkmadı son verdiğim tahlilde akıntım varmış.
Hastayım zaten 1 haftadır neredeyse grip olmuştum, ilaçlı serum takmışlardı onu söküyorumdur idrar yoluyla.
Bol su içmek gerek.
Gerekse günde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek lazımmış.
Bana son bir kaç haftadır erkek olabilir gibi düşünceler aşıladılar =)
Doktorum da, çevremdekiler de dahil.
O yüzden gel-gitler yaşıyordum cinsiyet konusunda ama kızım beni yanıltmadı
[SIZE=3canım benım dıkkat et o nasıl doktor öyle okuz ya gıcık oluyorum bu tıplere paranla rezıl oluyorsun yabogasım geliyor bu doktorları neyse sen ıyı ol takıp et hem onu hem bebek hareketlerını ıcın huzursuz olursa gıt kesınlıkle [/QUOTE]
dün bende çok gıcık oldum bana en yakın hastane orası avicenna ataşehire gidiyorum arabayla fazla yol gidemiyorum kasılmalarım iyce artıyor bide özel hastane olacak işte kontrollerdede pek vakit ayırmıyor 5 dk anca çok kalabalık yoğun oluyor hiç istediğim gibi ilgi alakayı görmiyorum malesef iyi bir dr bulamadım
bende de oluyordu cnm hatta drum su mu geliyor acaba diye ped takibi bile istetti..Allahtan bişey çıkmamıştı...iltihap olmayalım da o bebeğin baskısındandır..kızın büyüyor annesi ondandır..
ay o dr da nekadar sinir bozucu..ben ce sen kendine bir dr daha bak..bence devlet bu konularda daha iyi..hiç bir şeyi para olarak görmüyor..kullanması gerekeni yapması gerekeni yapıyor....
evet bizim bebişler bize şakacık yapmayı seviyorlar..
belki mantar olmuş olabilirim azcık kaşıntı ve yanmam oluyo, iyi bir dr bulabilsem keşke bulaadımki canım devlete hiç güvenmiyorum artık çünkü bundan 1 ay önce devletteki dr beni o kadar korkuttuki hemen hastaneye yatırcaz falan dedi bana kağıt falan imzalattı oralarda gidiyorsun akşama çıkamıyorsun süründüyolar resmen aşırı kalabalık
az önce kontrolden geldik bebeğim yine yüzünü göstermedi cinsiyeti kesin erkek mi diye sordumevet kesin testisleri çok net dedi doktorum 29+6 yım ama 31+0 çıktı, boyu 41.7 cm kilosuda 1700 gram doktor gayet iyi dedi tansiyonumda bi daha çıkmadı Allahtan, ama bende dert biter mi bu seferde feci diş ağrıları çekmeye başladım diş etlerim hep şişti gargara yapıyorum sürekli çarşamba geceside dayanamadım 1 tane parol içtim doktor zararı yok parol ve minoset içebilirmişiz diş tedaviside olabilirsin dedi burda dişçiler bile kaçak olduğundan Ankaraya bırakıcam o işi de
Haklısın tatlım...bende de oluyordu cnm hatta drum su mu geliyor acaba diye ped takibi bile istetti..Allahtan bişey çıkmamıştı...iltihap olmayalım da o bebeğin baskısındandır..kızın büyüyor annesi ondandır..
ay sonunda kesinleşti süper.. sen zayıfsınya vucudanda düzgün karnın direk belli ediyor bence onun için direk erkek diyorlar canım hayırlısı kızını sağlıkla al kucağına.. ikinci erkek olur inşallah ta eşin 4 5 koşmaz..
Canim oncelikle masslh bebisine benim 30 haftalikken 1600 gr di 32 haftalikkende 2000 gr ve 45 cm cikmisti benimde hic gobisim iri degil ben toplamda 12 kg aldim ama herkes cok sasiryr hic belli degil die)
Espriye bayıldım
=)
Dün sağolsun doktorum ben sormadan pozisyonu yakalayınca hemen ekranı bana çevirip gösterdi.
Bak kızından emin olabilirsin dedi =)
Eşim de bir ümitle erkek olacak diye bekliyordu
Erkeği bulana kadar çocuğa devam diyor şimdi
Maşallah sana da paşana da cancazım
Şu cinsiyet mevzusunda erkekler bizden telaşlı =)
iyi cnm bebeğinin suyu iyiymiş. bişey çıkmamış ne güzel! artık eminsin cinsiyetinden:)
/QUOTE]
Eminim tatlım =)
Rahatladım valla.
Maşallah size
Aşkınız bir ömür sürsün yavrularınızla...
Kızımız geliyor evet =)
Çok sevindim değişmemesine, iyice hazırlamıştım kendimi kız annesi olmaya
Bende bugün yıkayım diyorum...
Ama şifonyer alacağım, onu mu beklesem acaba...
Evet canım bende de öyle oldu ama idrardan daha sıcaktı gelen sıvı.
O yüzden endişelendim.
Gittim içim rahatladı, öğrenmiş de oldum ne olduğunu.
benim eşimde kız istiyordu hep :) hatta annem dedi üzülme falan eşime. hayırlısı herşeyin erkeği kızı hayırlısı. benim düşen bebeğim kızdı bu erkek 3. sünün kız olma ihtimali yüksek sanırım. kızlar nazlı olur annesi babayı daha çok bağlar kendine. bizim arkadaşta erkek istiyordu eşi kızı oldu önce hayal kırıklığı yaşadılar ama şimdi adam okul bitince koşarak gidiyor eve. kızda maşallah çok edalı işveli bişeyler
benim eşimde kız istiyordu hep :) hatta annem dedi üzülme falan eşime. hayırlısı herşeyin erkeği kızı hayırlısı. benim düşen bebeğim kızdı bu erkek 3. sünün kız olma ihtimali yüksek sanırım. kızlar nazlı olur annesi babayı daha çok bağlar kendine. bizim arkadaşta erkek istiyordu eşi kızı oldu önce hayal kırıklığı yaşadılar ama şimdi adam okul bitince koşarak gidiyor eve. kızda maşallah çok edalı işveli bişeyler
bende 12 kilo falan aldım. ama öncesinde de zayıftım. göbeğim var ama 5 aylık gibi. zaten yanaklarda tam sıkılmalık benim tombişin maşallah. senin bebeğinde erkek mi erkek bebeklerde göbek büyük olmaz derler. biz şimdiden uykusuz gecelere başladık teyzesi. nöbet tutuyor gece oğlum. dolaşıyor zıplıyor maşallah.
canım gözün aydın, maşallah oğluşuna. sona yaklaşırken herkeste bi sürprizle karşılaşma korkusuaz önce kontrolden geldik bebeğim yine yüzünü göstermedi cinsiyeti kesin erkek mi diye sordumevet kesin testisleri çok net dedi doktorum 29+6 yım ama 31+0 çıktı, boyu 41.7 cm kilosuda 1700 gram doktor gayet iyi dedi tansiyonumda bi daha çıkmadı Allahtan, ama bende dert biter mi bu seferde feci diş ağrıları çekmeye başladım diş etlerim hep şişti gargara yapıyorum sürekli çarşamba geceside dayanamadım 1 tane parol içtim doktor zararı yok parol ve minoset içebilirmişiz diş tedaviside olabilirsin dedi burda dişçiler bile kaçak olduğundan Ankaraya bırakıcam o işi de
bence çantayı makineden geçirmelisin, ama kötü olıursa bana kızma:18: ben bakım çantalarını makinede yıkadım ama hastane için kocaman bi valiz hazırladım. içini güzelce sildim. bi tarafına kendi eşyalarımı diğer tarafına bebişimin eşyalarını yerleştirdim. hastane çıkışlarını battaniyelerinin arasına koydum. eşime de gösterdim bebeğim ilk doğduğunda bu kıayfetleri giysin diye. annem gelince ona da göstercem, ben olmasam da onlar hemşirelere o takımı versinler. battaniyeyi aldıklarında herşeyi içinde hazır zaten. bez de paketten alıp verirler bi tane nolcakKızlar hastane çantanızı nasıl temizlediniz??
Ben internetten stylo diye sonradan da kullanabilcem bakım çantası aldım. Tasarım güzel ama içi plastik gibi kokuyor
Makineye mi atayım yoksa sileyim mi sadece???
Bebeğin eşyalarını güzelce mikropsuz olsun diye yıkadım ütüledim battaniyelere sardım şimdi çantaya öylece nasıl koyayım?????
Bir de hastane çıkışlarını çantanıza nasıl grupladınız??? Poşet mi bez çanta mı???? Yoksa üst üste mi???? Hastanede ben göremezsem açan nasıl anlayacak???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?