2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

sırt üstü yatıyorsun karnının üzerine 2 tane cihaz yerleştiriyorlar hepsi bu canım. nst basit birşey.[/QUOTE]

Ayyy iyi göyleyse hamilelikten bu yana alttan kontrol olmadım psikolojik olarak önceden kendimi hazırlayayım demiştim ö))

Espriye bayıldım
=)
Dün sağolsun doktorum ben sormadan pozisyonu yakalayınca hemen ekranı bana çevirip gösterdi.
Bak kızından emin olabilirsin dedi =)
Eşim de bir ümitle erkek olacak diye bekliyordu
Erkeği bulana kadar çocuğa devam diyor şimdi
Maşallah sana da paşana da cancazım
Şu cinsiyet mevzusunda erkekler bizden telaşlı =)

slm cnm hayırlısı olsun bebişin inşallah istediğin zamanda sağlıkla gelir inşallah
Allah gönlüne göre versin.

maşallah bebişine cnm

cnm ya ben de senin gibiyim. az önce küçük aga izliyorum sünnet olduğu sahne var..annesi kafasını çeviriyor bakamıyor ve bende başlıyorum ağlamaya...osırada davullar çalıyor millet oynuyor ve benim ogluşumda içerde halaya başlıyor..bir yandan ağlıyorum ve bir yandan da gülümsüyordum...

Kızlar dünde, bugün de wc den geldiğim de sıcak bir akıntı hissediyorum .
Böyle bir durum yaşayan var mı? :26:
İdrar kaçırma gibi değil.

bende de oluyordu cnm hatta drum su mu geliyor acaba diye ped takibi bile istetti..Allahtan bişey çıkmamıştı...iltihap olmayalım da o bebeğin baskısındandır..kızın büyüyor annesi ondandır..

ay o dr da nekadar sinir bozucu..ben ce sen kendine bir dr daha bak..bence devlet bu konularda daha iyi..hiç bir şeyi para olarak görmüyor..kullanması gerekeni yapması gerekeni yapıyor....
evet bizim bebişler bize şakacık yapmayı seviyorlar..

Kızlar aranızda nst yaptıran varmı? Ben geçen hafta kontrole gittim artık her geldiğinde yapıcaz dedi doktorum haftaya gidicem tekrar

cnm ben çok yaptrdım.şeker hastasıyız ya birde erken dgum riskimizden dolayı yapılıyor..ama normalde 32 den sonra yapıyorlar..

kızlar kaçın cı haftada nst ye başlıyorlar
32 den sonra canım..

ah ah evde olsam bende öyle ihtiyacım varki.. ama napalım.. kısmet.. aynı uyanıyorum bide gidip salondaki koltuğa uzanıyorum hiç takatim yok..
sağol canım benım evet başladım canım bugün 12/8 cıktı tansıyon cok sükür
yüz ustumu yatıyorsun sırt ustumu aman haaa yüz ustu yatayım deme canım allah korusun az kaldı geçecek hepsi
isteyerek olmuyor tatlım ya bi gözümü açıyorumki yine yüzüstü dönmüşüm aklım başımda değil.. offf uyuyamıyorum korkudan

ay sonunda kesinleşti süper.. sen zayıfsınya vucudanda düzgün karnın direk belli ediyor bence onun için direk erkek diyorlar canım hayırlısı kızını sağlıkla al kucağına.. ikinci erkek olur inşallah ta eşin 4 5 koşmaz..

Canim oncelikle masslh bebisine benim 30 haftalikken 1600 gr di 32 haftalikkende 2000 gr ve 45 cm cikmisti benimde hic gobisim iri degil ben toplamda 12 kg aldim ama herkes cok sasiryr hic belli degil die)

aynısı bende de var. bebekleri artık iyice büyüdükleri için mesaneye baskı yapıyorlar. ben bazen wcye gidiyorum çok az idrar yapıyorum.

geldiğinde yaz mutlaka cnm

tamam cnm:) randevumuz 18.15te erken gelirsek hemen yazarım.

maşallah cnm bebeğine:)bebiş iyi olsun da sezaryen farketmez.
benim bebeğimde 10 nisanda gelir inş! 10 nisan bizim tanışma yıldönümümüz!

ben hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum ve ütülemeden giymiyorum canım günde en az 2 lt içmeye çalış ben 2 içiyordum dr az buldu 3 e çıkart dedi ama zorlanıyorum vallahi

maşallah bebişine cnm benimde sabah dilerimi fırçalarken diş etim kanadı şaşırdım bende hiç öyle olmazdı

bende de oluyordu cnm hatta drum su mu geliyor acaba diye ped takibi bile istetti..Allahtan bişey çıkmamıştı...iltihap olmayalım da o bebeğin baskısındandır..kızın büyüyor annesi ondandır..
Haklısın tatlım...
İlk olunca ne nedir, ne değildir bilmiyor insan işte.

İnşallah ablacım =)
Rahat rahat hazırlıyayım herşeyini

Canim oncelikle masslh bebisine benim 30 haftalikken 1600 gr di 32 haftalikkende 2000 gr ve 45 cm cikmisti benimde hic gobisim iri degil ben toplamda 12 kg aldim ama herkes cok sasiryr hic belli degil die)

bende 12 kilo falan aldım. ama öncesinde de zayıftım. göbeğim var ama 5 aylık gibi. zaten yanaklarda tam sıkılmalık benim tombişin maşallah. senin bebeğinde erkek mi erkek bebeklerde göbek büyük olmaz derler. biz şimdiden uykusuz gecelere başladık teyzesi. nöbet tutuyor gece oğlum. dolaşıyor zıplıyor maşallah.

maşallah oğluna cnm benimde 2 hafta önceki kontrolde 10 gün önceden gidiyordu haftaya tekrar kontrolüm var bakalım benimki nasıl olacak benimki de senin bebiş gibi. Pijamanı da güle güle kullan

MERHABA KIZLAR
AhmetYahya hoşgeldin...inşallah istediğin gibi olur...

hastaneden güzel haberlerle gelen anneler bebeklerinize maşşallah ...

Eşim şimdi lafını yapar ama kucağına alınca değişecek herşeyi =)
O da çevredekilerin erkek erkek demesiyle kapılmıştı bir erkek sevdasına.
Arada takılıyor bana kızıyorum.
Hemen alıyor gönlümü =) şu an herşeyini sen hissediyorsun, içinde can taşıyorsun ben anlayamam senin yaşadığın durumu.
Doğunca herşey değişir diyor =)
Öyle de olur zaten haklı da adam.

canım ben dun gıttım kontrole 30+2 ydım normalde ama 29+5 cıktı 1457 gr cıktı boyuda 38 cm cıktı biz karıkoca mınyon olduğumuz ıcın bebekte oyle olacak boyu 10 gun falan geriden çıkıyor sureklı dr cok normal dedı kılolu olmasını ıstemeyız zaten bebeklerın dedı gercı bende bıde gec döllenme var dun yıne soyledım dr a ama hesaba katmıyor onu hıc raporunuda 32+0 da verırım dedı bende toplam 9 kilo aldım

canım yazını beeneyim dedim ama başka birini beenmem lazımmış önce. esmerinkini beğeneyim dedim yine aynı seyi dedi. Aktar için de yine aynı şeyi dedi ne biçim iş bu yaaaa, kızlar hepinizi beendim haberiniz olsun, site aramıza engel koymuş olabilir

canım gözün aydın, maşallah oğluşuna. sona yaklaşırken herkeste bi sürprizle karşılaşma korkusu valla ben pembeleri hazırladım. artık neye niyet neye kısmet geçmiş olsun ya, diş ağrısı çok zor. inşallah seni fazla zorlamaz

bence çantayı makineden geçirmelisin, ama kötü olıursa bana kızma:18: ben bakım çantalarını makinede yıkadım ama hastane için kocaman bi valiz hazırladım. içini güzelce sildim. bi tarafına kendi eşyalarımı diğer tarafına bebişimin eşyalarını yerleştirdim. hastane çıkışlarını battaniyelerinin arasına koydum. eşime de gösterdim bebeğim ilk doğduğunda bu kıayfetleri giysin diye. annem gelince ona da göstercem, ben olmasam da onlar hemşirelere o takımı versinler. battaniyeyi aldıklarında herşeyi içinde hazır zaten. bez de paketten alıp verirler bi tane nolcak

canım sana alıntı yapıp cevap yazmamışım ya bennn ben en son kontorlumde 29+4 tüm. 40 cm ve 1500 gr dı bebişimm. senin bebişle kıyaslayınca benim kızım çiroz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…