Esmerim sen de bir istanbul organizasyonu yap :)Oh ne güzel =)
İyi yapmışsınız.
Ankarada trafik sorunu da yok, keyif sizin =)
Kaç kişi olacaksınız acaba?
O kadar hamişi düşünemiyorum
Bu dru duydum erdem camlica miydi?kızlar günaydınn
bende pazartesi ayşe katrancı hanımcığıma gidicem inş yaa
çok özledim kızımı yaa bu ay 34-35 gün oldu, 32-0 oluyorum o yüzden raporda alecem bakalıımm
yaa artık 2 kat merdiveni 3 dk da çıkıyorum çok tıkanmaya başladım, yürürken fln 500 mt re bi nefesleniyorum yaa uff çok ağırlık mı çöktü ne yaa
buraya ne zaman yazsam kızım tekmik atıyo ayy
2 gun bayramgünaydın kızlar bol tepikli iyi günler, hayırlı cumalar. Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bugün sevgililer günü, yarın da benim doğum günüm.
rüyacım doktorundan memnunmusun? nerde hangi hastaede çalışıyor bayanmı erkekmi? ben drdan pek memnun değilim başından savıyo doğrudurust ilgilenmiyor sen bana yakın oturuyo sayılırsın
Ayna da karar verdin yani. Bence de cok guzel fikir, ben de insanlarin kullanabilecegi bisey olsun istiyorum. O yuzden kolonya yapcamister doksunler ellerine, ister banyolarina koysunlar. sticker imternetten baktim ama kesin bi karar vermedim canim ben. Cunku her sitede her model olmuyo, bazi sitelerde cok hosuma giden seyler buldum ama daha karar vermedim. Bazi sitelerde cok pahaliya geliyo, bazilarinda da siparis sayisi arttikca fiyat dusuyo. Ozelgunbaski.com diye bi sitede bgenmistim en son, bak istersen. Herhalde kavanozlar icin standart oluyo olculer ama farkli sekil ve ebatlarda da vrdi orda sanki? 50 nin katlari seklinde siparis verebiliyosun. Siparis verdigimde sana link yollarim, sen de siparis verirsen benden, once bana haber verir misin?
Calla canım sticker icin internette fazla para istiyorlar sen PDF ya da word de hazırla sticker kağıda çıktı al ben de baby shower icin araştırdım Ankara'da office Store dan çıktı aldım)
Aynalarını berden sipariş verdin canım kendin mı hazırladın yoksa?
Baby shower i Mart'ta burda yayınlayacağım ins
Esmerim sen de bir istanbul organizasyonu yap :)
kızlar ben çıkıyorum birazdan hazırlanıp doktora gidicez...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!
esmer yapacağın hediyeliklerin çook tatlı gerçekten çok beğendim:)
Canım ben çok memnunum.
Sorun yaşamadım hiç önceden de belirtmiştim annem zaten gittiğim hastanenin 15 yıllık personeli.
O yüzden çoğu kişiyi tanıyorum.
Haydarpaşa Numuneye gidiyorum ben.
Genelde Murat bey ilgileniyor benimle (28 yaşlarında)
Ama uzmanlardan denk gelebilirsem Günay hanım genel olarak bakıyor bana.
Doğumu da orada düşünüyorum zaten.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
2 gun bayram
Super bir h.sonu gecirin ins
canımmm seni gördüğüme çok sevindimmm
oğlumuz olaccak inşallah :) sizin kız mı erkek mi? hamilelik iyi gidiyor çok şükür bi problem yok ama ben de çok çabuk yoruluyorum gündüz 3 4 saat uyuyorum toparlayamadım kendimi bi türlü:26: sen nasılsın ??? bimde bulabilirsin deterjanı herkes ordan aldığını yazmıştı ben de gidip ordan aldım
benimde öyle oldu cnm bende başından beri coraspin kullanıyorum benimkinin irilikte ondan mı acaba aman sağlıklı olsun da çünkü coraspin decavir ve ferra sanol kullanıyorum sanırım doğuma kadar kullanacağım
coraspini 32. haftada bırakacaksın dedi benim doktor. decavit gyno ferro sanol magnezyum balık yağı kullanıyorum ben. vitaminden mi acaba dedim vitamini bıraktım 2 hafta ama irilik yine devam ediyor. ben coraspine bağlıyorum. birde bu ultrason ölçümleri normalden büyük çıkartıyormuş. o nedenle takma diyorlar. geriden gelmesi daha kötü diyorlar.en iyisi akışın bırakmak. tommbik tombik severiz bizde :)
2 gun bayram
Super bir h.sonu gecirin ins
haklısın cnm ama coraspini şimdi bırakma sakın çok önemli çünkü bence vitamine de devam et bak ondan değilmiş kilo alımı
sanırım benim bebişde genetik hakkını kullanıyor. eşimin boyu 183. benim boyum 165 eşimde bende kilolu değiliz şuan ama doğduğumuzda kiloluymuşuz. tıp fakültesine kadar gitttik. maşallah herşeyi çok iyi. beyin damarındaki kan akıış hızından tut kalp ekosuna kadar herşeyine bakıldı irilik dışında bir sorun yok dendi. o da sezeryanla çözülür dedi. öncesinde şeker var dendi sonrasında ölçüm yanlış şeker yok dendi ama ben yinede şekerede dikkat ediyorum. ölçüyorum sürekli. ttokluk 124ün üstüne çıkmıyor. açlık 67-70 arasında. canım raporu adete göre veriyorlar
kızlar maşallah herkes iyi sayılır.size bi sorum var ben oturup kalkarken yada adım atarken kasıklarımda yorulmuş gibi ağrı oluyor.hareket etmezsem olmuyor ama hareket ettiğim anda zorlanıyor ve ağrıyor aranızda var mı öyle olan
aktar83 doğum gününükutlarım nisanda hediyeni kucağına sağlıkla alman dileğiyle
valla bende seker var ama dıkkat edıyorum tokluk bazen 150 ye çıkıyor an fazla 1 saat sonrası ama benım bebek te ırılık falan yok hıcc benım bı arakadasım 36 haftalık doğum yaptı 3750 grm dogdu 40 haftayı beklese 4,5 kılo falan olurdu cok uzulmus aglamıs kontrol sonrası hep 3 hafta onde gıdıyormus bebek sonra kızın karacıger enzımlerı yukselınce acılen sezeryon oldu maşallah tosuncuk bı oglu var sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?