2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben çıkıyorum birazdan hazırlanıp doktora gidicez...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!

esmer yapacağın hediyeliklerin çook tatlı gerçekten çok beğendim:)

Oh ne güzel =)
İyi yapmışsınız.
Ankarada trafik sorunu da yok, keyif sizin =)
Kaç kişi olacaksınız acaba?
O kadar hamişi düşünemiyorum
Esmerim sen de bir istanbul organizasyonu yap :)

Bu dru duydum erdem camlica miydi?

rüyacım doktorundan memnunmusun? nerde hangi hastaede çalışıyor bayanmı erkekmi? ben drdan pek memnun değilim başından savıyo doğrudurust ilgilenmiyor sen bana yakın oturuyo sayılırsın

Canım ben çok memnunum.
Sorun yaşamadım hiç önceden de belirtmiştim annem zaten gittiğim hastanenin 15 yıllık personeli.
O yüzden çoğu kişiyi tanıyorum.
Haydarpaşa Numuneye gidiyorum ben.
Genelde Murat bey ilgileniyor benimle (28 yaşlarında)
Ama uzmanlardan denk gelebilirsem Günay hanım genel olarak bakıyor bana.
Doğumu da orada düşünüyorum zaten.
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

Evet canım kalıcı birşey yapmak istiyordum zaten.
Ayna konusunda kararlıyım.
Sende güzel düşünmüşsün.
Şimdiden hayırlı olsun canım benim.
Çok sağol site için baktım da şimdi.
Aradığım şeyler var
Fiyatları da iyimiş...
Biraz daha bakınayım, daha uygun güzel şeyler bulursam paylaşırım seninle.

Ne kadar tuttu canım dışarıdan çıkarttırman?
Ve kaç adet çıkarttın =)
Aynaları sipariş verdim tahtakalede bir toptancıdan.
Senin parti resimlerini dört gözle bekliyorum.
Eminim ki çok güzel geçecektir.

Esmerim sen de bir istanbul organizasyonu yap :)

Katılan olursa seve seve yaparım =)
İstanbul 2 yaka çok gelen olmaz diye ben teklif etmedim kimseye.
Niyeti olanla buluşuruz =)

kızlar ben çıkıyorum birazdan hazırlanıp doktora gidicez...kendinize ve bebişlerinize iyi bakın!

esmer yapacağın hediyeliklerin çook tatlı gerçekten çok beğendim:)

Güle güle git canım benim, iyi haberlerini bekliyorum
Eğer umduğum gibi sonuçlanırsa seve seve gönderirim sana aynamızdan =)

kızlar benim 100 mg şeker yüklemem

açlık:86
1. saat:142
2.saat:168
3. saat:118

sizin şeker yüklemeniz nasıl?doktor bu sonuçlara göre yine diyet verdi..

devlet hastanesine gidiyorsun doğum yaptığında ayrı oda yok ama demi doğum
yapan kadınlarla aynı odada kalıyorsun devlet öyle oluyo genelde ben bide
wc yi sorun ediyorum ortak kullanım oluyor ama eğer ayrı oda tutma gibi bi durum varsa
bi gidip bakabilirim

allah kucağına sağlıklı alabilmeyi nasip etsin oğluşunu .benim de kızım olacak. .ben de iyiym şükür .şimdilik bir sorun yok .geçen pazartesi dr gittim .29.5 haftalık 1300 kilosu.bana biraz az gibi geldi .ama dr iyi dedi. inşallah ilerleyen haftalarda alır biraz daha ..
uyku sorunu bende de var canım.ben zaten 10 gibi (daha da geçiyor bazen ) kalkıyorum .gündüz çok az uyumaya çalışıyorum .bütümn gece dön dolaş yatakta .doğru düzgün uyuyamıyorum zaten .

coraspini 32. haftada bırakacaksın dedi benim doktor. decavit gyno ferro sanol magnezyum balık yağı kullanıyorum ben. vitaminden mi acaba dedim vitamini bıraktım 2 hafta ama irilik yine devam ediyor. ben coraspine bağlıyorum. birde bu ultrason ölçümleri normalden büyük çıkartıyormuş. o nedenle takma diyorlar. geriden gelmesi daha kötü diyorlar.en iyisi akışın bırakmak. tommbik tombik severiz bizde :)

haklısın cnm ama coraspini şimdi bırakma sakın çok önemli çünkü bence vitamine de devam et bak ondan değilmiş kilo alımı

kızlar maşallah herkes iyi sayılır.size bi sorum var ben oturup kalkarken yada adım atarken kasıklarımda yorulmuş gibi ağrı oluyor.hareket etmezsem olmuyor ama hareket ettiğim anda zorlanıyor ve ağrıyor aranızda var mı öyle olan

Son düzenleme:
Ne kadar tuttu canım dışarıdan çıkarttırman?
Ve kaç adet çıkarttın =)
Aynaları sipariş verdim tahtakalede bir toptancıdan.
Senin parti resimlerini dört gözle bekliyorum.
Eminim ki çok güzel geçecektir.

Bak canım bunu 2 liraya çıkarttırdım onemli olan tasarımı yapabilmek
Böyle çok daha ucuz oldu yani sticker aynaya örneğin 5 cm olacaksa bir sayfada yaklaşık 20 tane çıkar

haklısın cnm ama coraspini şimdi bırakma sakın çok önemli çünkü bence vitamine de devam et bak ondan değilmiş kilo alımı

bende tereddütteyim. kan pıhtıılaşmam var mı bilmiyorum ama coraspin kullanınca birde üzerimde koruyucu dua taşıyınca kendimi güvende hissediyorum. ilk bebekte düşük kalp durması olabilir dediler patolojidende bişey çıkmadı. araştırmaya gerek yok dediler. bugünde kürtaj olduğum kata çıktım nst için. çok kötü oldum. yatttığım odayı gördüm. tüylerim diken diken oldu.

valla bende seker var ama dıkkat edıyorum tokluk bazen 150 ye çıkıyor an fazla 1 saat sonrası ama benım bebek te ırılık falan yok hıcc benım bı arakadasım 36 haftalık doğum yaptı 3750 grm dogdu 40 haftayı beklese 4,5 kılo falan olurdu cok uzulmus aglamıs kontrol sonrası hep 3 hafta onde gıdıyormus bebek sonra kızın karacıger enzımlerı yukselınce acılen sezeryon oldu maşallah tosuncuk bı oglu var sımdı

doğal arrık canım. bebek baskı yapıyordur oraya ben bazen yürürken resmen ördek gibi yürüyüyorum. bebek büyüdükçe zorlanıyorum

ben takmıyorum okadar canım ultrason değerlerini. bizimkide tosuncuk olacak sanırım. bende tosuncukmuşum bebekken. koca koca yanaklarım var. :) ama sonrasında hep çöp gibi zayıftım. şeker için nar ekşisinde buldum ben çözümü. bazen dayanamıyorum çikolata yiyorum hemen sonrasında 1 çay kaşığı nar ekşisi içiyorum 115 falan oluyor 1 saat sonra. sağlıkla doğsunlarda tek gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…