2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selam guzel anneler sevgililer gununuz kutlu olsun herkes iisir insallahh sabah cok sukur ciban patladi icini tamamen bosalttik insallah yenilemez kendini rahat bir gece gecirrim dogum ucretleri konusulmus bazi miktarlar bana cok pahali geldi. Allahtan bn ucret odemeyecegim sadece oda farki verecegiz lavantali bebek susumuzu bitirdik ama telden sizlerle nasil paylasacagimi bilemedigimden paylasamadim esim yarin sabah geri donecek is basi bende ailemle kalacam dogumda gelecek insallah esimin telinden takip ediodum gidecegi icin daha gec girip okurum artik kendinize ii bakin burayi ozleyecem her firsatta girecegim ama bebislerinize ii bakinnnn

Maşallah canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize inşallah belki orda yıkanırsan şampuan lif ekleyebilirsin listene ))

Amin aminnn :) insallah. Sagol canim yazdim bi kenara :) hastaneyle goruseyim, odalari bi goreyim. Ona gore eklerim olmazsa

valla bende huylanıyorum senın gibi bende 35 kadar kullanıp 36 gün 38 kadar gün aşırımı alsam bende 3 mutasyondada heterozigot var kıvı kanı suyuladırıyor hıc duymadım alayım barı limonu bılıyorumda

Cok gecmis olsun, tekrrlamaz insallah canim. Telden fotograf paylasilmiyo, ben de ugrastim ugrastim yapamadim. Ya da ben bilemedim belki. Bak uzuldum mesajini okuyunca yaaa, her firsatta gir muhakkak, biz de ozleriz seni kizimla Anar teyzesi. Merak da ederiz. Elinden geldigince bize yaz olur mu? Cok opuyorum canim, keyifli tatiller

az önce kontrolden geldik bebeğim yine yüzünü göstermedi cinsiyeti kesin erkek mi diye sordum evet kesin testisleri çok net dedi doktorum 29+6 yım ama 31+0 çıktı, boyu 41.7 cm kilosuda 1700 gram doktor gayet iyi dedi tansiyonumda bi daha çıkmadı Allahtan, ama bende dert biter mi bu seferde feci diş ağrıları çekmeye başladım diş etlerim hep şişti gargara yapıyorum sürekli çarşamba geceside dayanamadım 1 tane parol içtim doktor zararı yok parol ve minoset içebilirmişiz diş tedaviside olabilirsin dedi burda dişçiler bile kaçak olduğundan Ankaraya bırakıcam o işi de

Ewet cnm kivi limon greyfurt kan sulandiriyor
Bende 677 ve 1298 heterezigot protein s düşük
Hayirlisiyla bir dogursaydik kafam allak bullak

Güzel haberlerle gel kontrolünden canım. Yemek için de acıkmayı bekleme, sağlıklı bir menü hazırla al önüne; nasılsa yersin yavaş yavaş

Rahatsızlığının geçmesine sevindim canım. Hem tatilinin keyfini çıkar hem de kendine çok dikkat et. Fırsat buldukça yaz, haberlerini bekliyoruz:107:

Gözün aydın, maşallah bebeğine

ben daha hazırlamadım kızlar hazırlamalımıyım artık

kızlar konttrolden geldik az önce. oğluşum maşallah almış başını gidiyor. en son 2 buçuk haftalık büyük çıkmıştı bu kez 3 haftalık büyük çıktı. 30. haftadayız boyumuz 43cm kilomuz 1920. iri bir bebek olacak bu anlaşıldı dedi. doğum için sezeryan dedi. nstye girdik nst de sorun çıkmadı. eşimde 4 buçuk kilo doğmuş normal doğumla normal doğumu beklersem sanırım benim bebişte öyle olurdu. nisanın 10u gibi sezeryanla alınır bu gidişatla dedi. su içsem yarıyor maşallah ya. karnımıı görenler 5 aylık gibi diyor içeriye nasıl sığıyor bu bebiş acaba çok merak ediyorum. bugün bimden pijama takımı aldım. çok kaliteli değil ama birtane kaliteli pijama takımım var zaten bu da yedekte durur. sezeryan olursam zaten geceliğimi kullanırım. sizin 30. haftada nasıldı bebeğin kilosu boyu. şuan adete göre 30+0 ultrasona göre 33+0ım

takma kafana cnm bozma moralini sağlıklı gelsinler de nasıl olursa olacak artık farketmez bence gebelik şekerinden dolayı mecburen sezaryen olacak alıştım bu fikre.

canım herşeyi götürüyoruz zaten. 1 pakette bez götürelim. fazla olsun eksik olmasın. ben plastik bardak su ısıtıcı falan bile koydum çantama. ablamlar 1 paket götürmüştü hep yeğenlerimde. büyük yeğenimde 20ye yakın bez gitmişti. maşallah bağırsaklar iyi çalışıyordu :). fazla olsun eksik olmasın

OTE=sultan__;34016430]kızlar konttrolden geldik az önce. oğluşum maşallah almış başını gidiyor. en son 2 buçuk haftalık büyük çıkmıştı bu kez 3 haftalık büyük çıktı. 30. haftadayız boyumuz 43cm kilomuz 1920. iri bir bebek olacak bu anlaşıldı dedi. doğum için sezeryan dedi. nstye girdik nst de sorun çıkmadı. eşimde 4 buçuk kilo doğmuş normal doğumla normal doğumu beklersem sanırım benim bebişte öyle olurdu. nisanın 10u gibi sezeryanla alınır bu gidişatla dedi. su içsem yarıyor maşallah ya. karnımıı görenler 5 aylık gibi diyor içeriye nasıl sığıyor bu bebiş acaba çok merak ediyorum. bugün bimden pijama takımı aldım. çok kaliteli değil ama birtane kaliteli pijama takımım var zaten bu da yedekte durur. sezeryan olursam zaten geceliğimi kullanırım. sizin 30. haftada nasıldı bebeğin kilosu boyu. şuan adete göre 30+0 ultrasona göre 33+0ım[/QUOTE]
maşallah oğluşuna ALlah nazarlardan esirgesin. Bizim prensesimiz olacak inşallah kontrolümüz pazartesi 32+2 ye denk geliyor kilosunu boyunu yazarım öğrenince teyzesi ))
Canım nst ye nasıl bağlıyorlar anlatabilir misin???

Ewet cnm kivi limon greyfurt kan sulandiriyor
Bende 677 ve 1298 heterezigot protein s düşük
Hayirlisiyla bir dogursaydik kafam allak bullak

of sevinç bıde bende yuksek tansıyon var tansıyon ılacıda kullanıyorum o yüzden bırakmıyacağım sanırım 36 kadar ondan sonra bırakırım

Canım mesajını yeni gördüm.Evet Burcu hanıma gidiyorum.Muayene ücreti 75 TL ödüyorum.Doğum ise tam detaylı öğrenmedim ama hastaneyi aradığımda 1000 TL normal 1300 TL sezeryan demişlerdi.haftaya cumartesi kontrolüm var doktorumla daha detaylı konuşucam bu konuları.Sanırım Medical'de doğum ücretlerinin üzerine biraz daha fark verip doktorum gecenin istediği saatte gelebiliyormuş birde istersen bütün personel bayan olabiliyormuş.Gittiğimde detaylarını öğrenip sana haber veririm canım

maşallah oğluşuna ALlah nazarlardan esirgesin. Bizim prensesimiz olacak inşallah kontrolümüz pazartesi 32+2 ye denk geliyor kilosunu boyunu yazarım öğrenince teyzesi ))
Canım nst ye nasıl bağlıyorlar anlatabilir misin???[/QUOTE]

sırt üstü yatıyorsun karnının üzerine 2 tane cihaz yerleştiriyorlar hepsi bu canım. nst basit birşey.

Kızlar hastane çantanızı nasıl temizlediniz??
Ben internetten stylo diye sonradan da kullanabilcem bakım çantası aldım. Tasarım güzel ama içi plastik gibi kokuyor
Makineye mi atayım yoksa sileyim mi sadece???
Bebeğin eşyalarını güzelce mikropsuz olsun diye yıkadım ütüledim battaniyelere sardım şimdi çantaya öylece nasıl koyayım?????
Bir de hastane çıkışlarını çantanıza nasıl grupladınız??? Poşet mi bez çanta mı???? Yoksa üst üste mi???? Hastanede ben göremezsem açan nasıl anlayacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…