Hayırlı doğsunlar inşallahh bu heyecanlar güzel heyecanlar.
Maşallah canım sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize inşallahbelki orda yıkanırsan şampuan lif ekleyebilirsin listene ))
Cnm Dr 32 de kesecekti çoğu arkadaş 32 de birakti benim hikayeme tekrar bakti 34 e kadar devam edelim dedi tmm dedim ama çok korkuyorum Dr güvenmek lazim o haftadan sonra bebekte kalp rahatsizligina sebep olabiliyormus. Ama kafamda net bir şeyyok belki 36 ya kadar ggün asiri devam edebilirim. Veya limon kivi felanla destekleyebilir im kafam çok karisik cnm
Selam guzel anneler sevgililer gununuz kutlu olsun herkes iisir insallahh sabah cok sukur ciban patladi icini tamamen bosalttik insallah yenilemez kendini rahat bir gece gecirrim dogum ucretleri konusulmus bazi miktarlar bana cok pahali geldi. Allahtan bn ucret odemeyecegim sadece oda farki verecegiz lavantali bebek susumuzu bitirdik ama telden sizlerle nasil paylasacagimi bilemedigimden paylasamadim esim yarin sabah geri donecek is basi bende ailemle kalacam dogumda gelecek insallah esimin telinden takip ediodum gidecegi icin daha gec girip okurum artik kendinize ii bakin burayi ozleyecem her firsatta girecegim ama bebislerinize ii bakinnnn
valla bende huylanıyorum senın gibi bende 35 kadar kullanıp 36 gün 38 kadar gün aşırımı alsam bende 3 mutasyondada heterozigot var kıvı kanı suyuladırıyor hıc duymadım alayım barı limonu bılıyorumda
Kizlar 1 haftadir istah filan kalmadi bende yaaaiki saattir dolabin karsisinda dikiliyorum ne peynir cikardim ne zeytin. Hic yiyesim yok, elma yedim bitane. Cikolata yedim bide
Desene esin bu iki gun sana caliscakbenim de yarin kontrol gunum, valla dogum gunuymus gibi heyecanla bekliyorum.
Selam guzel anneler sevgililer gununuz kutlu olsun herkes iisir insallahh sabah cok sukur ciban patladi icini tamamen bosalttik insallah yenilemez kendini rahat bir gece gecirrim dogum ucretleri konusulmus bazi miktarlar bana cok pahali geldi. Allahtan bn ucret odemeyecegim sadece oda farki verecegiz lavantali bebek susumuzu bitirdik ama telden sizlerle nasil paylasacagimi bilemedigimden paylasamadim esim yarin sabah geri donecek is basi bende ailemle kalacam dogumda gelecek insallah esimin telinden takip ediodum gidecegi icin daha gec girip okurum artik kendinize ii bakin burayi ozleyecem her firsatta girecegim ama bebislerinize ii bakinnnn
az önce kontrolden geldik bebeğim yine yüzünü göstermedi cinsiyeti kesin erkek mi diye sordumevet kesin testisleri çok net dedi doktorum 29+6 yım ama 31+0 çıktı, boyu 41.7 cm kilosuda 1700 gram doktor gayet iyi dedi tansiyonumda bi daha çıkmadı Allahtan, ama bende dert biter mi bu seferde feci diş ağrıları çekmeye başladım diş etlerim hep şişti gargara yapıyorum sürekli çarşamba geceside dayanamadım 1 tane parol içtim doktor zararı yok parol ve minoset içebilirmişiz diş tedaviside olabilirsin dedi burda dişçiler bile kaçak olduğundan Ankaraya bırakıcam o işi de
Kizlar ben de yazayim fikir olsun. Eksik gorurseniz de soylersiniz :)
Bunlar benim icin olanlar
2 gecelik
1 sabahlik
1 pijama
2 emzirme atleti
6 adet alt camasir
Terlik
3 cift corap
1 patik
Sal aldim ben(hirka da olabilir)
Havlu
Sabun
Gogus kremi
Gogus pedi
Gogs kalkani
Pecete
32li ped
İslak mendil
Deodorant parfum
Dis fircasi dis macunu
Tarak
Dudak nemlendirici
El aynasi makyaj malzemesi
Sicak su torbasi
kızlar bugun doktora gittim moralim cok bozuldu...
kendimi normal doguma hazırlamıstım ama mantar cıktıgı için ve doguma az bir süre kaldıgı için hem kadın dogum doktoru hemde cildiye doktoru bebege bulasmaması için sezeryan dediler
öyle mi ya ben de bi paketi götürsem mi diyordum... gerek yok 10 tane al demişlerdi bana.
olsun cnm ya bebeğe zarar gelmesin de sezaryen olsun. üzme kendini...
iyi cnm bebeğinin suyu iyiymiş. bişey çıkmamış ne güzel! artık eminsin cinsiyetinden:)
senin de sevgililer günün kutlu olsun cnm...çok güzel bi gün geçirirsin inş!
güzel haberlerle döneriz umarım doktorum bugün akşam çalışıyormuş. randevumuz 18.15 te.
Ewet cnm kivi limon greyfurt kan sulandiriyor
Bende 677 ve 1298 heterezigot protein s düşük
Hayirlisiyla bir dogursaydikkafam allak bullak
jenny merhaba-sen medical parkta burcu hanima gittigini söylemistinya-benim bi arkadasim yeni hamile oldugunu ögrendi-doktor arayisinda-azcik bahseder misin memnunmusun kontrollerinden-bir de fiyatlarini falan söyler misin dogum muayene ucretlerini vs - arkadasim kapali ve doktorunun bayan olmasini istio dogumm aninda yine burcu hanim mi gelio dogumuna yoksa nöbettte hangi doktor varsa o mu gelio dogurtturmak icincnm beni bilgilendirirsen cok sevinirim
OTE=sultan__;34016430]kızlar konttrolden geldik az önce. oğluşum maşallah almış başını gidiyor. en son 2 buçuk haftalık büyük çıkmıştı bu kez 3 haftalık büyük çıktı. 30. haftadayız boyumuz 43cm kilomuz 1920. iri bir bebek olacak bu anlaşıldı dedi. doğum için sezeryan dedi. nstye girdik nst de sorun çıkmadı. eşimde 4 buçuk kilo doğmuş normal doğumla normal doğumu beklersem sanırım benim bebişte öyle olurdu. nisanın 10u gibi sezeryanla alınır bu gidişatla dedi. su içsem yarıyor maşallah ya. karnımıı görenler 5 aylık gibi diyor içeriye nasıl sığıyor bu bebiş acaba çok merak ediyorum. bugün bimden pijama takımı aldım. çok kaliteli değil ama birtane kaliteli pijama takımım var zaten bu da yedekte durur. sezeryan olursam zaten geceliğimi kullanırım. sizin 30. haftada nasıldı bebeğin kilosu boyu. şuan adete göre 30+0 ultrasona göre 33+0ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?