slm annişleerrrbende nisan annesi olacam inş.. 2. hamileliğimm ..sat ım 17 temmuz bdt 23 nisann
hayırlı olsun bebişin... sağlıkla kavuşalım hepimiz minnaklarımıza inş.
Ben derecesine bakip söylesem sen anlarmisin
slm annişleerrrBende nisan annesi olacam inş.. 2. Hamileliğimm ..sat ım 17 temmuz bdt 23 nisann
hoşgeldın aramıza...hayırlı olsun..sağlıkla kucağımıza alırız inşallah miniklerimizi...
sakaryadan olan varmı arkıdesler adapazarı :))
senın ne güzel imzan.bzmde oyle olucak mı 9.haftada yaklaşık boyu ve kilosu bebişimin göstercek mı
çok şükür canım allah bıdaha yaşatmasın canım..
öğretmensın yanı..nerdesiniz ki
arkadaşlar pazartesi günü beta hcg değerim 18.25 ml idi. bugün tekrar baktırdım 73.33 ml olmuş 2 günde 4 katına çıkmış acilden giriş yaptığım için kontrole yarın gitcem ama ama arkadaş vasıtasıyla kadın doğumcuya gösterdik düzenli gebelik demiş inşallah sorunsuz devam eder
tatlım ne kadar çok bilirsek o kadar takıyoruz kafaya
kardeşim hamile olduğunu ogranir öğrenmez ciciler almaya başlamıştı bebişine
şimdi ben burda okuyorum bebğini düşürenler kalbi duranlar vs elimde olsa kimseye sölemicem bile ya bişi olursa diye
ben almanyadan betül yeni katildim bu siteye cok heycanliyim bugün doktora gittim ve hamile oldugumu ögredim 4 senedir evliyim ve 1bucuk senedir cocuk istiyordum bugünde ögrendimki 23.nisan 2014 de insallah sag saglim kucagima almayi nasip eder Allah
Slm hoşgeldin aramıza hayirli olsun tamamina erdirsin hepimizi inşalh.benim sat 6temmuz bdt 12nisanslm annişleerrrbende nisan annesi olacam inş.. 2. hamileliğimm ..sat ım 17 temmuz bdt 23 nisann
yeni hamişler hayırlı olsun tebrik ederim :)))
kesesını görüp pıt pıtları duyanlar gözünüz aydınn :)))
bizimde az kaldı dr amcaya gıtmemize pazartesı veya salı :)))
kızlar kımselere soyledınızmı benım ailem biliyordu eşimde küçük halasına soyledı baska kımse bılmesın dedık :))) ama ordan oraya yayıldı su an herkes bılıyo :)))ben bu bıdıkları cok seviyommm :))
dr sevgi uçar cok memnunumAnkaradan kimler var? Hangi hastane hangi doktor?
aynen cetvel sinirimi bozuyo zaten 4 gün geriden gelıyo ctesi bakalım ara ne kadar olacak :18:Günaydın kızlar ,
Bu sabah kahvaltıda canım cektıgı ıcın börek yedim
sımdıde mıdem karısıyor yıne bulandı bulanacak hissi belki bulansa kussam daha rahat hissederim bilemiyorum :S
doktora gitmeme 2 gün kaldı
kalp atışları baslamış olması gerekki midem bulancak gibi oluyor oglumdada boyle oluyordum
bugun normalde 6+1 ama su cetvel 2 gun gerıden hesaplıyor 11 temmuz 17 temmuz 1. hafta 24 temmuz 2.hafta 31.temmuz 3.hafta 7.agustos 4.hafta 14.agustos 5.hafta 21.agustos 6.hafta
bugun 6+1
kaldıracagım sanırım bu cetvelı yahu
etsiz çiğ köftenın zararı yok zaten denetleme getirildi katkı maddeside koyamıyolar artıketli çif köfte yemıyorum hayatım boyuncada hıc yemedım ben gocmenım cıg kofteyı kefsedelıde cok olmadı hanı
o yuzden zararı yok dıye yıyorum ben
kader arkadaşımmerhaba bende allah kısmet ederse 2014 nisan annesi olacağım inşallah
bursa dayım
yaş 27
hiç canlı yok ama 7 düşük var
yani 8. hamileliğim
sat 12 temmuz
18 nisan gözüküyor doğum inşallah
listeye eklermisin
bendede kist cikti canim hic haberim yoktu ama doktorlar hicbisey olmaz kaybolur kendi kendine dedi.hemde buyuk görunuyodu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?