2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamm nisan anneleri nasılsınız?
Ben oğlumdan fırsat bulup giremez oldum, bulduğum her fırsatta da uyur oldum :)
Bugün 6 haftalık olduk
Salı günü kesemizi gördük kalp atışı için 2hafta sonra çağırdı dr.um
Ama sürekli ayakta olduğum için biraz sancım oluyor progestan almaya basladım
Hafif kahverengi akıntım da olabilirmiş.

Rabbim meleklerimizi korusun, bizim de yardımcımız olsun

Bu arada en büyük sorunumu yazmayı unutmuşum
Oğlumu memeden kesmem için en fazla 15 gün müsaade etti dr.um ama ikimiz de çok zorlanıyoruz
Hayırlısıyla bunu da bir atlatsaydık

Sende benim gibi cok erken ogrenmissin tebrik ederim canim hayirli olsun

Hayırlı olsun canım inşalah Allah tamamına erdirir

Hayrlı olsun canım.bende pazartesini bekliyorum ama dün süpriz bi sancı ile koştm doktora gördük minigimi.darisı sana inşlh bende pazartesi yine gitmek istiyorm insan cok tuhaf oluyo ya

merhaba 2014 nisan ayının güzel anneleri günüm geçince sizin gibi bebeğimi büyüteceğim takip edeceğim sanıyordum ama maalesef sabah regl oldum artık mayıs ayına inşallah diyeyeyim belki bebeğim evlilik yıl dönümü hediyem olur inşallah güzel anneler dualarında bizleri bebek hasreti çekenleri unutmayın

evdeki tadilat bitti şükür
ama dolaplarım camlarım berbat bana yardım etceklerine bide benden iş beklıyolar
eltim taşındı yemek gönderiyim dedim o buraya gelecekmiş hemde 7 8 kişi yanında ne yapcaksam ben
neyse ben yemeğimi yaparım yeterse yeter yetmezse benm sorun değil
siz naspıyosunuz
Ankaradan kimler var? Hangi hastane hangi doktor?
dr sevgi uçar cok memnunum
aynen cetvel sinirimi bozuyo zaten 4 gün geriden gelıyo ctesi bakalım ara ne kadar olacak :18:
etli çif köfte yemıyorum hayatım boyuncada hıc yemedım ben gocmenım cıg kofteyı kefsedelıde cok olmadı hanı
o yuzden zararı yok dıye yıyorum ben
etsiz çiğ köftenın zararı yok zaten denetleme getirildi katkı maddeside koyamıyolar artık
kader arkadaşım
şükür benm 8 değil ama 5.
senın sebep ne kaç haftalık düşükler :26:

ben girince sohbet bitmiş oluyo ben yokken sayfalar ilerliyo
neyse cıkmam lazım sohbete dışardan katılırım artık napıyım

öğlen yemeğini yemekhanede yiyim dedim ama ekmek ve turşu harici kalanları tırtıkladım durdum. yiyemiyorum salçalı sulu yemek. normalde çok severim hiç sorunum yoktur... sonra acıktım tabi..kocaman bir sandviç ekmeğine tost yedim ve ohhh dedim dünya varmış hep kuru şeyler istiyor canım, ya da bol limonlu salata... içim kuruyacak böyle giderse

bendede kist cikti canim hic haberim yoktu ama doktorlar hicbisey olmaz kaybolur kendi kendine dedi.hemde buyuk görunuyodu benimki

Canım benim kistler çok ve bayağı büyük görünüyorlar ama((
Yarın tüp bebek doktoruma gideceğim.O doktor başından beri takip etmediği için yanlış yönlendirmiş olabilir dedi yarın gel bakalım dedi.Umarım kötü bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…