2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım korkutma kendini yaa, senin ohss falan tam olarak geçmiş miydi, belki hala su toplamaların falan vardır, kist sanmıştır. demiştim ya hem, eriyip gidiyormuş hamilelikte, üzülme... yarın iyi şeyler duyarsın inşallah

Benm 3 kere oldu biri 3 gün fln sürdü progestanla durdu

benimde 1 hafta sürmüştü 3 gündür falan yoktu dün dr a gittik arabaya binip merdiven çıkınca sanırım yine geldi hatta biraz önce baya yoğun geldi
bende progestan 200 mg lık kullanıyorum dr günde 3 kez dedi ama ben 2 kez kullanıyorum

Hayır canım hala geçmedi.O yüzden tüp bebek doktoruma gideceğim.Heralde uzakta olsa tamamen orda devam edeceğim.Dr um gebelik takibimi yapacağını söyledi ama ben uzak diye 2 kez daha giderim sonrada bu doktora devam ederim diye düşünmüştüm ama kesinlikle vazgeçtim.

İnşlh bişe ckmaz.korkma cok duydm ben kıst olayi iyi habrler alrsın inşlh

selam anneler bir kaç gün
annemlerdeydim
sizleri takip edemedim.bugün doktora gittim
ve çok şükür pıt pt larımızı duyduk.rabim sağsağlım kucağımıza
almayı nasip etsin.hala şoktayım.2 dış gebelikten sonra
mucizem geldi.

Canım benim yediklerine dikkat et kabız olma.

ilk bebişime hamile kalmadan bende ymurta
büyüklüğünde kist vardı.doktorlar senin çocuğun olmaz
demişlerdi.ama ilk denemede bebeğimgeldi.
hamileliğimin 3.ayından sonra kistten geri ye hiç birşey
kalmadı.bebiş eritmişti seninde böyle olur.merak etme

Arkadadlar kirmixi kanamasi olan var mi

dr a gittim tup bebekte normalmus simdilik bisi yok

Bebeklerim de iyiymis

allah birdaha göstermesin arkadaşım benim kanda pıhtılaşma çıktı son ikisinde kan sulandırıcı kullandım ama işe yaramadı en fazla 6 hafta duruyordu kesede gözükmüyordu

şimdi değerler düzgün artıyor inşallah birşey olmaz buraya veda etmek zorunda kalmam

senin neden düşüyordu

Hayrlı olsun canım.bende pazartesini bekliyorum ama dün süpriz bi sancı ile koştm doktora gördük minigimi.darisı sana inşlh bende pazartesi yine gitmek istiyorm insan cok tuhaf oluyo ya

insan özluyo degilmi ben cok ozluyorum keske evde ultrason olsa izleriz hepp :)))) iki resmimiz var ona bakıyorum utanmasam cerceve yaptırıp asacam :)))

hayırlı uğurlu olsun bebeğin. pıtpıtları duymak bambaşka bir mucize.

sulu yemek yiyememek konusunda ben de çok muzdaribim. dün akşam mutfağa bile giremedim çok koktu bana. hiçböyle olmamıştım. Allahtan öğle yemeklerimiz salatalı çeşitli geliyor da ondan bundan tırtıklaya tırtıklaya doymaya çalışıyorum. Hoş iki lokma yesem şişiyorum, kendimi de camış gibi hissediyorum

herkese mrb salı gunu doktora gittim aslında 5 eylüldeydi randevum ama dayanamadım bebişimin kalp atışlarını duydum gördüm 1.5 cm olmus ve gelişimi bir gün önden bile gidiyor çok mutlu oldum yaa sorunsuz gidiyor inş ama bugun biraz ağrım var ya biraz yordum kendimi bugun herkese sağlıklı gebelik diliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…