kahverengi akıntısı olan var mı:26:
Benm 3 kere oldu biri 3 gün fln sürdü progestanla durdukahverengi akıntısı olan var mı:26:
Canım benim kistler çok ve bayağı büyük görünüyorlar ama((
Yarın tüp bebek doktoruma gideceğim.O doktor başından beri takip etmediği için yanlış yönlendirmiş olabilir dedi yarın gel bakalım dedi.Umarım kötü bişey çıkmaz
Benm 3 kere oldu biri 3 gün fln sürdü progestanla durdu
geçmiş olsun akıntın mı oldu? kahverengiyse çok endişelenmeyin diyorlar ama istersen bir sor doktoruna
canım korkutma kendini yaa, senin ohss falan tam olarak geçmiş miydi, belki hala su toplamaların falan vardır, kist sanmıştır. demiştim ya hem, eriyip gidiyormuş hamilelikte, üzülme... yarın iyi şeyler duyarsın inşallah
Canım benim kistler çok ve bayağı büyük görünüyorlar ama((
Yarın tüp bebek doktoruma gideceğim.O doktor başından beri takip etmediği için yanlış yönlendirmiş olabilir dedi yarın gel bakalım dedi.Umarım kötü bişey çıkmaz
öğlen yemeğini yemekhanede yiyim dedim ama ekmek ve turşu harici kalanları tırtıkladım durdum. yiyemiyorum salçalı sulu yemek. normalde çok severim hiç sorunum yoktur... sonra acıktım tabi..kocaman bir sandviç ekmeğine tost yedim ve ohhh dedim dünya varmışhep kuru şeyler istiyor canım, ya da bol limonlu salata... içim kuruyacak böyle giderse
Hayır canım hala geçmedi.O yüzden tüp bebek doktoruma gideceğim.Heralde uzakta olsa tamamen orda devam edeceğim.Dr um gebelik takibimi yapacağını söyledi ama ben uzak diye 2 kez daha giderim sonrada bu doktora devam ederim diye düşünmüştüm ama kesinlikle vazgeçtim.
evdeki tadilat bitti şükür
ama dolaplarım camlarım berbat bana yardım etceklerine bide benden iş beklıyolar
eltim taşındı yemek gönderiyim dedim o buraya gelecekmiş hemde 7 8 kişi yanında ne yapcaksam ben
neyse ben yemeğimi yaparım yeterse yeter yetmezse benm sorun değil
siz naspıyosunuz
dr sevgi uçar cok memnunum
aynen cetvel sinirimi bozuyo zaten 4 gün geriden gelıyo ctesi bakalım ara ne kadar olacak :18:
etsiz çiğ köftenın zararı yok zaten denetleme getirildi katkı maddeside koyamıyolar artık
kader arkadaşım
şükür benm 8 değil ama 5.
senın sebep ne kaç haftalık düşükler :26:
Hayrlı olsun canım.bende pazartesini bekliyorum ama dün süpriz bi sancı ile koştm doktora gördük minigimi.darisı sana inşlh bende pazartesi yine gitmek istiyorm insan cok tuhaf oluyo ya
selam anneler bir kaç gün
annemlerdeydim
sizleri takip edemedim.bugün doktora gittim
ve çok şükür pıt pt larımızı duyduk.rabim sağsağlım kucağımıza
almayı nasip etsin.hala şoktayım.2 dış gebelikten sonra
mucizem geldi.
Arkadadlar kirmixi kanamasi olan var mi
dr a gittim tup bebekte normalmus simdilik bisi yok
Bebeklerim de iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?