canım ben 6haftalıkken duymuştum sen de duyarsın çok rahatarkadaşlar kalp atışını en erken ne zman duyabilirz ?
insan özluyo degilmi ben cok ozluyorum keske evde ultrason olsa izleriz hepp :)))) iki resmimiz var ona bakıyorum utanmasam cerceve yaptırıp asacam :)))
arkadaşlar kalp atışını en erken ne zman duyabilirz ?
Ay arkadasim bnde oyle cok ozluyorum hergun bakmak istiyorum ya..gormemisin cocugu olmus durumuna dustum valla))
arkadaşlar eskişehirden olan yok mu hiç
Hosgeldin canim bende pihtiliyim Allahim yardimcimiz olsun mutasyonlar nedir seninallah birdaha göstermesin arkadaşım benim kanda pıhtılaşma çıktı son ikisinde kan sulandırıcı kullandım ama işe yaramadı en fazla 6 hafta duruyordu kesede gözükmüyordu
şimdi değerler düzgün artıyor inşallah birşey olmaz buraya veda etmek zorunda kalmam
senin neden düşüyordu
görmemişin cocogu olmus durumuna ben yakısıyorum gormedim çunkı ılk bebişlerim olacak inş seninde oylemı :))))
Tabiki de bnm de ilk bebegim oyuzden cok heyecanli ve pinpirikliyizz)
Kırmızı kanamanın normal olduğunu mu söyledi doktorun? keselerin etrafında görememiş demek ki kanama falan. ama sen gene de çok ayakta durma bence. yat bolbol dinlen.
bebeği gördüm bugün kızlar kalp atışlarını gördüm pıt pıt ama duyamadım doktor efendinin acelesi vardı bak atıyo dedi resmi çıkardı verdi sonra diğer hastayı çağırdı kendimi devlet hastanesinde muayenede hissettim soracağım birçok şey vardı soramadım çıktım birdahada o adama gitmeyi düşünmüyorum... ben pco hastasıyım 3 yıldan sonra geldi şükür bebeğim ama bu adam yüzünden sevinemedim bile kalp atışını gördüğüme...
benimde 15 aylık oğlum var.bizede doktor 15 gün içinde emzirmeyi bırakmalısın dedi.düşük tehlikesi olur dedi ama maalesef hala bırakamadık.sen neler yapıyorsun bırakmak içinBu arada en büyük sorunumu yazmayı unutmuşum
Oğlumu memeden kesmem için en fazla 15 gün müsaade etti dr.um ama ikimiz de çok zorlanıyoruz
Hayırlısıyla bunu da bir atlatsaydık
insan özluyo degilmi ben cok ozluyorum keske evde ultrason olsa izleriz hepp :)))) iki resmimiz var ona bakıyorum utanmasam cerceve yaptırıp asacam :)))
kııızzz ole deme burda ikiciyi bekleyen arkıdeslerimizde bızle aynı pınpırıklıkte sen merak etme biz cahill onlar tecrubeli ama aynıyızz işte :))))
bebeği gördüm bugün kızlar kalp atışlarını gördüm pıt pıt ama duyamadım doktor efendinin acelesi vardı bak atıyo dedi resmi çıkardı verdi sonra diğer hastayı çağırdı kendimi devlet hastanesinde muayenede hissettim soracağım birçok şey vardı soramadım çıktım birdahada o adama gitmeyi düşünmüyorum... ben pco hastasıyım 3 yıldan sonra geldi şükür bebeğim ama bu adam yüzünden sevinemedim bile kalp atışını gördüğüme...
benimde 15 aylık oğlum var.bizede doktor 15 gün içinde emzirmeyi bırakmalısın dedi.düşük tehlikesi olur dedi ama maalesef hala bırakamadık.sen neler yapıyorsun bırakmak için
aynen öyle canim valla merak ediyorum evimizde ultrason aleti olsa keske.birleşip alsakmı)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?