2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hosgeldin canim bende pihtiliyim Allahim yardimcimiz olsun mutasyonlar nedir senin
arkadaşlar kalp atışını en erken ne zman duyabilirz ?

Ultrasona gore degisiyor 6+4 de duydum ben ama ultrason 4 boyutluydu

bebeği gördüm bugün kızlar kalp atışlarını gördüm pıt pıt ama duyamadım doktor efendinin acelesi vardı bak atıyo dedi resmi çıkardı verdi sonra diğer hastayı çağırdı kendimi devlet hastanesinde muayenede hissettim soracağım birçok şey vardı soramadım çıktım birdahada o adama gitmeyi düşünmüyorum... ben pco hastasıyım 3 yıldan sonra geldi şükür bebeğim ama bu adam yüzünden sevinemedim bile kalp atışını gördüğüme...

doktor cok önemli, ona güvenmen,sevmen şart bence. değiştirmelisin

Bu arada en büyük sorunumu yazmayı unutmuşum
Oğlumu memeden kesmem için en fazla 15 gün müsaade etti dr.um ama ikimiz de çok zorlanıyoruz
Hayırlısıyla bunu da bir atlatsaydık
benimde 15 aylık oğlum var.bizede doktor 15 gün içinde emzirmeyi bırakmalısın dedi.düşük tehlikesi olur dedi ama maalesef hala bırakamadık.sen neler yapıyorsun bırakmak için

kııızzz ole deme burda ikiciyi bekleyen arkıdeslerimizde bızle aynı pınpırıklıkte sen merak etme biz cahill onlar tecrubeli ama aynıyızz işte :))))

Aynen ben 2. Hamileligm ama bi panigm sancı geldi aman bu ne aman ne yesem aman.oglumdan 10 sene geçti ondan galiba

Doktor çok önemli gerçekten. Olsun kalp atışını görmüşsün ya onunla bile mutlu olur insan. Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. Ben de kalp atışını gördüm 6 haftalıkken ama doppler bebeğe zarar verebilir diye dinlemedim kalp atışını. 2 eylülde gidip duycam inşaallah. Ben de 1 yıllık evliyim. Bende de pcos vardı ama ne kilo vardı ne adet düzensizliği ne de bir başka belirti. İlaç falan da vermedi doktor. Hiç önemli değil dedi. Gebeliğe engel bi durum yok dedi. Ve düşündüğümüz ay bebek oldu. Rabbim aratmadı çok şükür.

kızlar listeye beni de ekleyin ben de nisan annesi olucam sanırım sat 18 temmuz bdt 24 nisan 2014...herkese merhabalar ve sevgiler

benimde 15 aylık oğlum var.bizede doktor 15 gün içinde emzirmeyi bırakmalısın dedi.düşük tehlikesi olur dedi ama maalesef hala bırakamadık.sen neler yapıyorsun bırakmak için

Allah bağışlasın canım, yeni bebişin de hayırlı olsun
Valla son 3gün acaip zor gecti, oğlum memeye Bağımlı resmen ve emerek uyuyor,biberon da almamıştı hiç .
Önce gece uyandığında emzirmedim devam sütü verdim, sonra gece uykusundan öncede aynısını yaptım sadece sabah uyanınca ve öğle uykusundan önce emzirdim.
Son olarak bugün sabah da biberon verdim, sadece öğlen emmesi kaldı. Onu da 1-2 güne halledicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…