2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım benim solda 1 tane kistim vardı.Ama dr lar hiçbir zaman bunu bebişe engel görmedi.Ama Rabbim normal yoldan gebeliği nasip emedi bana kısmetim tüp bebek yöntemi ile geldi binlerce kez şükürler olsun.
Ama ağrılarım birden şiddetlenince doktora gittim ve hem sağda hem solda boyutları yaklaşık 6 cm kistler oluşmuş dedi.
Bilemiyorum tedaviden sonra yumurtalıklar çok uyarıldığı için ohss olmuştum.Belkide ondan kaynaklanan bişey ama bu gittiğim dr beni çok korkuttu.
Yarın tüp bebek dr uma gideceğim.İnş. hayırlı haberlerle dönerim.

Selam kızlar son adet tarihim 3 temmuz.Bende nisan annesi olucam ilk bebeğim.Benide listenize ekler misiniz.23 yaşındayım muğladanım.ilk bebeğim olucak bu daha önceki karnımda ölmüştü.İlk defa dün bebeğimin kalp atışını gördüm

Hayırlı olsun canım.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Forumda ki yazıları okudukça çoook duygulanıyorum.Hepimiz mutluyuz ,umutluyuz ama pimpirikliyiz, kaygılıyız .Rabbim hepimize sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Bu günlerimi gösteren Rabbime binlererce kez şükürler olsun.Yaşayamayanlara da en kısa zamanda yaşatsın inşallah.

Hayrlı olsun canım.benimde 6temmuz son adt.Allah kucagmıza almamızı nasip etşın inşlh

gununuz guzel geçsinnn..hayırlı cumalar..

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız...ooo bı suru nisan annesı oldukk.. hazıran temmuz bayagı bereketlı geçmiş:))

benım bugun doktor randevum var çok mutluyummmm bebişimi görcem bakalım teyzeleri ne kadar buyumuş bnm mınıgımmm
bide tahlıl sonuçlarını yorumlıcak doktor hanım bakalım inşallah herşey yolundadır..

herhangı bır sorunum yok ama enf var emınım yanma var bısey var akıntı var
yarın doktora gıdıcem hamılelıgımı ogrendıgımden berı var bu sıkıntı 23 gundur

bugun 6+2 'yım
gobek fotomu cektım :) sayfamız varsa eklemek ısterım

onun dısında bu aksam esımle temızlık yapmak ıstıyorum eger uykum erkenden gelmezse 9-10 gıbı uyuyorum ben

gün içinde sürekli aktifim ancak burada muhabbete dahıl olamıyorum bıraz hala karısık gelıyor sayfamız bır gordugumu sonrakı gun denk gelmem bıraz zor oluyor

gün içinde sürekli aktifim ancak burada muhabbete dahıl olamıyorum bıraz hala karısık gelıyor sayfamız bır gordugumu sonrakı gun denk gelmem bıraz zor oluyor

bende oyleyım tatlım 10 da uyuyorum valla ne yapıyım esne esne bı hal oluyorumm...kaşıntı mı var bnm ılk 3 gun öğrendıkten sonra oldu sonra geçtı..bol su içmeye calışıyorum bırde kesınlıkle camasırlarımı utuluyorumm ogr.den beri

kasıntı yok ama sankı durur dururken yanıyor bırde ılıskı sırasında yanıyor sanırım ılerlıyor cunku tuvalete cıktıgımdada yanacak gıbıyımama kasınmıyor
cok akıntım var gunde 3 kere camasır degıstırıyorum camasır yetıstıremıyorum

buarada gobegımı ekledım ama albumume daha gobek topici acılmamıs :)

calısıyorum bırde ben sabah 6 'da kalkıyorum aksamları erkenden erkenden devrılıyorum

Dr.lar bazen çok korkutuyor yüzde %5 lik ihtimali bile sanki öyleymiş gibi lanse ediyorlar maalesef Sen için ferah tut

Darısı benim gibi duymayanların başına

güzel haberlerini bekliyoruz canım bende yarın gideceğim Dr.a

Temizlik vs kendini yorma canım dinlenmene bak

kızlar listeye beni de ekleyin ben de nisan annesi olucam sanırım sat 18 temmuz bdt 24 nisan 2014...herkese merhabalar ve sevgiler

Aramıza hoş geldin

ben 7+1 de duydum

bakalım bende yarın 7+0 da duyabilecek miyim?

O doktora ben bile sinir oldum zamanı yoksa hasta kabul etmesin bencede birdaha gitme canım

sen şanslı pcolulardansın demekki canım ne güzel ha bende bu 3 yıl içinde çok aman aman uğraş vermedim tedaviye başladım yarım bıraktım hep çok bunalttım kendimi bu ayda yine klomen kullanmıştım ama öylesineydi ağustosta aşılama yaptırcam direk diyordum şükür gerek kalmadı oldu ama doktoru değiştircem kesin koru hastanesi ümit beye gidicem gibi netten yorumları okuyorumda arkadaşım turgut özal hastanesinden bi doktor tavsiye etmişti o doktor malesef demetevlerdeymiş ters bana balgatta biraz ters ama napim gidicem artık doktor düzgün olsun beni anlasında varsın yol biraz daha meşakatli olsun

ya ben de her pzt. göbek fotomu çekiyorum hiç şişmedi nezaman göbüşlenicezzzz

kızlar bır arkadasımın adetıne 5 gun varken dun ıdrar tetsı yatı negatıf cıktı
sonra eve gıttı bsaha ıse geldıgınde teste bakmıs 2.cızgı cıkmıs
sımdı kan testı verdı ama sızce sonuc nedır hamıle olmasa ıkıncı cızgı cıkmadı dımı bende adetıme 5 gun kala hamıle oldugumu ogrenmıstım erken dıye sonradan cıktı cızgı dıye dusunuyorum sızce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…