Aynen ben 2. Hamileligm ama bi panigm sancı geldi aman bu ne aman ne yesem aman.oglumdan 10 sene geçti ondan galiba
kızlar listeye beni de ekleyin ben de nisan annesi olucam sanırım sat 18 temmuz bdt 24 nisan 2014...herkese merhabalar ve sevgiler
ilk bebişime hamile kalmadan bende ymurta
büyüklüğünde kist vardı.doktorlar senin çocuğun olmaz
demişlerdi.ama ilk denemede bebeğimgeldi.
hamileliğimin 3.ayından sonra kistten geri ye hiç birşey
kalmadı.bebiş eritmişti seninde böyle olur.merak etme
Selam kızlar son adet tarihim 3 temmuz.Bende nisan annesi olucam ilk bebeğim.Benide listenize ekler misiniz.23 yaşındayım muğladanım.ilk bebeğim olucak bu daha önceki karnımda ölmüştü.İlk defa dün bebeğimin kalp atışını gördüm
ben 5+6 da duymuştum6-8 hafta arasında duyabilirsin diye düşünüyorum
Selam kızlar son adet tarihim 3 temmuz.Bende nisan annesi olucam ilk bebeğim.Benide listenize ekler misiniz.23 yaşındayım muğladanım.ilk bebeğim olucak bu daha önceki karnımda ölmüştü.İlk defa dün bebeğimin kalp atışını gördüm
gün içinde sürekli aktifim ancak burada muhabbete dahıl olamıyorum bıraz hala karısık gelıyor sayfamız bır gordugumu sonrakı gun denk gelmem bıraz zor oluyor
bende oyleyım tatlım 10 da uyuyorum valla ne yapıyım esne esne bı hal oluyorumm...kaşıntı mı var bnm ılk 3 gun öğrendıkten sonra oldu sonra geçtı..bol su içmeye calışıyorum bırde kesınlıkle camasırlarımı utuluyorumm ogr.den beri
Canım benim solda 1 tane kistim vardı.Ama dr lar hiçbir zaman bunu bebişe engel görmedi.Ama Rabbim normal yoldan gebeliği nasip emedi bana kısmetim tüp bebek yöntemi ile geldi binlerce kez şükürler olsun.
Ama ağrılarım birden şiddetlenince doktora gittim ve hem sağda hem solda boyutları yaklaşık 6 cm kistler oluşmuş dedi.
Bilemiyorum tedaviden sonra yumurtalıklar çok uyarıldığı için ohss olmuştum.Belkide ondan kaynaklanan bişey ama bu gittiğim dr beni çok korkuttu.
Yarın tüp bebek dr uma gideceğim.İnş. hayırlı haberlerle dönerim.
gununuz guzel geçsinnn..hayırlı cumalar..
yenı gelen arkadaşlar hoşgeldınız...ooo bı suru nisan annesı oldukk.. hazıran temmuz bayagı bereketlı geçmiş:))
benım bugun doktor randevum var çok mutluyummmm bebişimi görcem bakalım teyzeleri ne kadar buyumuş bnm mınıgımmm
bide tahlıl sonuçlarını yorumlıcak doktor hanım bakalım inşallah herşey yolundadır..
herhangı bır sorunum yok ama enf var emınım yanma var bısey var akıntı var
yarın doktora gıdıcem hamılelıgımı ogrendıgımden berı var bu sıkıntı 23 gundur
bugun 6+2 'yım
gobek fotomu cektım :) sayfamız varsa eklemek ısterım
onun dısında bu aksam esımle temızlık yapmak ıstıyorum eger uykum erkenden gelmezse 9-10 gıbı uyuyorum ben
kızlar listeye beni de ekleyin ben de nisan annesi olucam sanırım sat 18 temmuz bdt 24 nisan 2014...herkese merhabalar ve sevgiler
ben 7+1 de duydum
bebeği gördüm bugün kızlar kalp atışlarını gördüm pıt pıt ama duyamadım doktor efendinin acelesi vardı bak atıyo dedi resmi çıkardı verdi sonra diğer hastayı çağırdı kendimi devlet hastanesinde muayenede hissettim soracağım birçok şey vardı soramadım çıktım birdahada o adama gitmeyi düşünmüyorum... ben pco hastasıyım 3 yıldan sonra geldi şükür bebeğim ama bu adam yüzünden sevinemedim bile kalp atışını gördüğüme...
Doktor çok önemli gerçekten. Olsun kalp atışını görmüşsün ya onunla bile mutlu olur insan. Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin. Ben de kalp atışını gördüm 6 haftalıkken ama doppler bebeğe zarar verebilir diye dinlemedim kalp atışını. 2 eylülde gidip duycam inşaallah. Ben de 1 yıllık evliyim. Bende de pcos vardı ama ne kilo vardı ne adet düzensizliği ne de bir başka belirti. İlaç falan da vermedi doktor. Hiç önemli değil dedi. Gebeliğe engel bi durum yok dedi. Ve düşündüğümüz ay bebek oldu. Rabbim aratmadı çok şükür.
herhangı bır sorunum yok ama enf var emınım yanma var bısey var akıntı var
yarın doktora gıdıcem hamılelıgımı ogrendıgımden berı var bu sıkıntı 23 gundur
bugun 6+2 'yım
gobek fotomu cektım :) sayfamız varsa eklemek ısterım
onun dısında bu aksam esımle temızlık yapmak ıstıyorum eger uykum erkenden gelmezse 9-10 gıbı uyuyorum ben
ya ben de her pzt. göbek fotomu çekiyorum hiç şişmedinezaman göbüşlenicezzzz
ya ben de her pzt. göbek fotomu çekiyorum hiç şişmedinezaman göbüşlenicezzzz
ben albume ekledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?