2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ılışkıye gırıyor musun bugun bnde doktora sorucam ama annemle gidicem utanıyorumm

ya evet ya ne zaman göbeklencez çok istiyorum bende buyusunn..kızlar herkes 2. 3 aylık dönem çok güzel oluyor dıyolar hamılelığın en güzel dönemiyöişş

5+3 üm canım çok değil iki üç damla açık kahve rengi leke peçeteyle sildimi bişey yok sadece iç çamaşırıma bulaşmış şimdiden çok sağol canım valla

5+3 üm canım çok değil iki üç damla açık kahve rengi leke peçeteyle sildimi bişey yok sadece iç çamaşırıma bulaşmış şimdiden çok sağol canım valla

oğlumda bana da olmuştu bir damla kahverengi iç çamaşırımda vardı. doktor 1 hafta sadece tuvalete kalkmak koşuluyla yatış vermişti evde. ama progestan falan vermemişti. çok ciddi bir sıkıntı olmasa gerek.

Canım nasılsın?Bebiş nasıl?
Ben bir türlü dr lardan ayrılamıyorum.Şİddetli ağrılarım var 2 gündür yine.Ohss yi atlatamadan şimdide kist oluşmuş hem sağda hem solda

cnm çok geçmiş olsun .sen kendi dr una git mutlaka uzaktı sanırsam ama o seni daha iyi tanıyor .sen ona git cnm..haber ver mutlaka..

Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı

cnm bende bugün sağlık ocağına bildirim yaptım geldim orada sordum bende de çarpıntı vardı.orada ilk üç aylık ve son üç aylık dönemde vücut çok çalışıyor ve kalp kan pompolamaya çalışıyor dedi..korkma..

canım gözünüz aydın mevlam hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş

cnm benimde sat 30 haziran ve ultrasanda bebeğim 7hafta 4 günlük.seninki de bu durumda dır muhtemelen..ve hemen dr a gittiğinde duyarsında kalp atışını.hayırlısı olsun cnm

iki gündür sanki bulantım kesildi, kabızlığım geçti gibi hissediyorum... bulantı olsa dert olmasa dert anacım ben kafayı yemezsem iyidir her şey yolundadır inşallah, ister istemez endişeleniyorum

ayy kız sen taa en başında da öyleydin.karnınn ağrısa dert ağrımasa dertti..bişe olmaz :) kız ikizler var orada eger sessiz sakin hamilellik geçirirsen bulantısız falan hemen yakana falan değil boynuna nazarlık takıyorsun hemde en görünebilir cinsten olanından..

şaka bir tarafa cnm arkadaşım bende öyleyim her anım nie değişiyor diorum:) meleklerin seninle ve büyüyorlar annesi ve sana dr un demiştir gerçi ama bizimle olan arkadaşlardan birine dr u şubatta izine ayrılırsın mart a doğum olur büyük ihtimal demiş..sana da dedi mi? iyi beslenmeye çalış cnm et suyu falan kat yemeklerine..

doktorumla konuştum şimdilik bir sorun yok korkma dedi kahve akıntı pembeye dönerse hemen gel dedi içim rahatladı ohhh çok şükür

cnmm ben daha beterdim iğne vurmak istemiyordu beni tanıyan hemşireler saatlerce bir iğne için uğraştırıyordum ama bunu yapmam gerek dedim ve yaptım cnm. sende sağlık ocaklarına gitsene raporu vardır zaten git hepsi yapar reçeteyle..sorun olmaz yani..ücret bari verme..

Bu sorun bendede vardı , yanlız değilmişim , kardiyolojiye bile gittm , sorun yok dediler neyseki , biraz azaldı gibi ama yinede oluyor çarpınıt artı nefes darlığı.

ayy bende hiç yemek yemiyorum ama en yememiz gereken zamanmış.ilikli kemik kaytanın dio drlar ...off bense yanına bile yaklaşamıyorum..off hep ekmek yesem modundayım..ama şimdiden üç kilo almışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…