kasıntı yok ama sankı durur dururken yanıyor bırde ılıskı sırasında yanıyor sanırım ılerlıyor cunku tuvalete cıktıgımdada yanacak gıbıyımama kasınmıyor
cok akıntım var gunde 3 kere camasır degıstırıyorum camasır yetıstıremıyorum
buarada gobegımı ekledım ama albumume daha gobek topici acılmamıs :)
calısıyorum bırde ben sabah 6 'da kalkıyorum aksamları erkenden erkenden devrılıyorum
kızlar dün gece iç çamaşırımda iki damla açık kahve rengi leke gördüm bu sabahta bi damla gördüm neden olabilir çok korkuyorum acaba doktoruma gitsem mi(
korkulacak bişi yoktur canım sanırım cunku genısleyınce de olur dıolar ama yıne de içimiz rahat etsın ıstersen bı dr la temasa geç
inşallah yoktur çok korkuyorum bişey olcak diye
çok kanama olmadığı surece bışı yok dıyolşarda ondan dedım..ben çok okuyorumm ya oyusden işte görmemiş modundayımmm :.) 10,45 te randevum var doktorda senın için sorabılırım dr a istersen nsıl rengı bı de ne kadarlık tam bebişin
5+3 üm canım çok değil iki üç damla açık kahve rengi leke peçeteyle sildimi bişey yok sadece iç çamaşırıma bulaşmış şimdiden çok sağol canım valla
ne demek sorarım tabı çok ıyı anlıyorum senı..çıktığım zaman mutlaka yazarım sen hiç merak etme canım..notumu aldım
ılışkıye gırıyor musun bugun bnde doktora sorucam ama annemle gidicem utanıyorumm
5+3 üm canım çok değil iki üç damla açık kahve rengi leke peçeteyle sildimi bişey yok sadece iç çamaşırıma bulaşmış şimdiden çok sağol canım valla
oğlumda bana da olmuştu bir damla kahverengi iç çamaşırımda vardı. doktor 1 hafta sadece tuvalete kalkmak koşuluyla yatış vermişti evde. ama progestan falan vermemişti. çok ciddi bir sıkıntı olmasa gerek.
Canım nasılsın?Bebiş nasıl?
Ben bir türlü dr lardan ayrılamıyorum.Şİddetli ağrılarım var 2 gündür yine.Ohss yi atlatamadan şimdide kist oluşmuş hem sağda hem solda
Kızlar hayırlı geceler ben de kalp çarpıntısı var bir kaç günden beri kalbim yerinden çıkacakmış gibi adeta nefes almakta da zorlanıyorum. Nedeni nedir acaba. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı
ben almanyadan betül yeni katildim bu siteye cok heycanliyim bugün doktora gittim ve hamile oldugumu ögredim 4 senedir evliyim ve 1bucuk senedir cocuk istiyordum bugünde ögrendimki 23.nisan 2014 de insallah sag saglim kucagima almayi nasip eder Allah
Merhaba kızlar benimde daha çok yeni öğrendim.Dün idrar testi pozitif çıktı yarın doktora gitçem kan testi için.
Ama benim büyümüştür galiba.Çünkü son sat tarihim 29 haziran.Benim adetlerim düzensiz old için pek önemsemedim.Bi kaç gün geçince test yapmıştım ama negatifti sonrada hiç belirti yok diye yapmadım.Dün 25 gün oldu geçeli test yaptım ve ikinci çizgi hemen beliriverdi.
Sizce ne kadarlıktır bebişim?Bide bi sorun olur mu geç farkettiğim iiçn?
Bide bende nisanda doğururum heralde değil mi?: 44:
iki gündür sanki bulantım kesildi, kabızlığım geçti gibi hissediyorum... bulantı olsa dert olmasa dert anacım ben kafayı yemezsem iyidirher şey yolundadır inşallah, ister istemez endişeleniyorum
inşallah benimde ciddi bişey değildir en çok korktuğum şeydi
Canım ben yapacağıma pek inanamıyorum.Çünkü iğneden korkyorum.Vurulurken bile kafamı başka yöne çekiyorum.Eşim hele hiç yapamaz.Herif iğne görünce kanı geri kaçıyoBöyle giderse doğuma kadar sadece iğne vuran kişiye 600 tl vercem.Bebeğim iyi olsun güzel gelişsin gözümde değil.Ama bigün gözümü karartıp kendim denicem.O gün ne zaman olur onu bilmiyorum.
cnm bende bugün sağlık ocağına bildirim yaptım geldim orada sordum bende de çarpıntı vardı.orada ilk üç aylık ve son üç aylık dönemde vücut çok çalışıyor ve kalp kan pompolamaya çalışıyor dedi..korkma..
öğlen yemeğini yemekhanede yiyim dedim ama ekmek ve turşu harici kalanları tırtıkladım durdum. yiyemiyorum salçalı sulu yemek. normalde çok severim hiç sorunum yoktur... sonra acıktım tabi..kocaman bir sandviç ekmeğine tost yedim ve ohhh dedim dünya varmışhep kuru şeyler istiyor canım, ya da bol limonlu salata... içim kuruyacak böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?