bak ben de merak ettim nstyi...
34.haftada kontrole gidicez o zaman bağlarlar diye düşündüm.
takmaa canım takma sanki hormon onlarda sorarsada soylersın yorgunum vs dıkkat etmemısım bile dersin kasıtlı yapacak halim yok dersin bak kendin diosun cocuk gibi o yuzden gül geç bosverahhhh ahhhh yemin ederim yıldım yaa..
oda hazırlığı konusunda inan ne hevesim kaldı ne bişeyim..
ya ben canımla uğraşıyorum kadın bana bişey mi var neden hoşgeldin demedin diyo..
bide anneme söylemiş bişey mi oldu gelmemi mi istemiyo neden hoşgeldin demedi diye..
ayy çocuk gibi yaa
yok kuzum resim atmadım sadece aldığımız park yatağın linkini atmıştım..
zaten oda dandini o yüzdn çekmedim resim falan
Saol canım, daha güzelleri sizin olsunbende doktora soracam boyat derse boyatacam canım, aklıma kötü şeyler getirmeyecem :)
çok güzel ve tatlı oluyorlar canım, güle güle kullanın, güzel günlerde...
yiyorumm canımm bol bol alırım fazlası ile inşallah kısmet olurda doğuma girdiğim kiloyuda yazarım burdan
canım yaaa, ne düşünüosun öyle de canını sıkıyosun. şurda kalan son 6 haftan, en fazla ne kadar alabilirsin ki sen dikkat ediyosun. artık karnımız da çok hızlı büyüyo tabi, ama normal ve güzel bişey bu. verirsin doğumdan sonra, hatta vermeyip alsan da umurunda olmaz meleğinden başka hiç bişeyevet canım geçmişi okumaya çalışıorum herkes ii mi diye çok şükür iyiyiz sizler nasılsınızzz, burayı her an merak ediyorum önceki gibi aktif değilim, bir an önce doğum zamanım gelsin bütün acılardan kurtulmak istiyorum kendi evimin düzenini özlüyorumama o ilçeye gitmek de hiç istemiyorum eşim diyet yapıyor zayıflamış bile bende her geçen gün şişiyorum aklımda deli sorlar ben bu kloları verebilecek miyim doğuman sonra toparlanacam mı psikolojim nasıl olacak ne bilim br sürü şeyyyy var aklımda :)
şükür canım, maşallah kızına daHerşey normal çıktı kızlar sadece bebeğimin suyu sinirdaymis.
Bol su tüketmem lazım.
Birde kan sekerime bakacaklar .
Bu Doktorum 5 haftadır görüyordu beni
Senin yanaklar bayağı dolmuş bir kan sekerine bakalim dedi =)))
2 saat sonra kan vereceğim.
bence senin de deiğin gibi genetik temelli. doppler sonucun da çıksın da canım, inşallah bi problem yoktur ki ben olmadığını düşünüyorum. hiç canını sıkma, zayıf olsun sağlıklı olsunİnşallah öyle olur..Şuan bir sağlık problemi yok iyi durumda ama doktor dopler istedi kan akışlarına bakıcak.Normal bi rutin mi bilmiyorum ama belkide kan akışlarında sıkıntı vardır.Yarın bakılıcak doplere inşallah bi sorun çıkmaz..Benim yediklerim ohoo :) yumurtalar cevizler ballar pekmezler sütler ama nafile..
çok yorma ama kendiniiiiiTünaydın hatunlar..
Hayırlı cumalar..
Dün annemler kahvaltıya geldi bana..
Annemle hem benm yatak odamın dolabını,bazasını bitirdik hemde bebeğimin odası inanılmaz dağınıktı..
Koli koli benim kitaplarım vardı onların hepsini oturma odamdaki bazamın altına yerleştirdik..
Bebişimizin yatağını kurduk
Ama inanılmaz yorulmuşum..
Bide akşam benim babam arıyo ki kayınpederinle beraber geliyoruz diye..
Ortada sadece çorba var yemek flan yapmaya fırsatımız olmadı..
Böyle yapmalarına bi sinirlendim bide ben kayınvalideme hoşgeldin dememişim bişey mi varmış bide ona ayrı sinirlendim..
Yahu benim rengim atmış yürüyemiyorum seni değil kocamı bile gözüm görmüyo..
Heyy Ya Rabbim sanki hamile olan ben değilde etrafımdaki insanlar..
Bıktım artık kapris çekmekten..
Haa bide benim kv yemek odasını değiştirmeyi dşünüyomuş..
İnanılmaz sinirlendm dün ama tatlı dille lafımı koydum ortaya!!!
Kayınpederime baba eğer bizim eve çocuğumun dolapları girmeden sizin eve bi tahta parçası girerseeee işte o zaman görüşürüz dedim..
Offff offfff napcam ben yaa
gözün aydın, dinlenirsin artık bol bol. bebişine de maşallahBiz de doktordan geldik,2 hafta öndeydik zaten,maşallah kızım 2391 gr olmuşiri bebek diyo dr ama belli olmaz haftasına da yetişebilir daha bişey demek için erken dedi.15 günde bir görücekmiş 36.haftaya kadar,sonra her hafta.Bir dahaki randevuda nst girceksin dedi.
Bugün 32+0 ve izne ayrıldım şükür,darısı bekleyenlerin başına
cok.svindim.dHadA iyi n olacak annesi senin sütü n.sifa olacak ins.ona.dualrimZ hep onun olsun
GÜNAYDIN HERKESEEEE
olaydan sonra sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırayım hemde sorayım diye...hemşire akıntın düşmüştür dedi şeffaf olduğu için görememişsindir dedi...kanlı bir şey yada bolca su gelmediyse hiç bir şey olmaz dedi... bende doktora gitmedim tekrar...çamaşırıma da bir şey gelmedi daha sonra... ama dediğiniz gibi bazı şeyleri de ihmal etmemek lazım bir şey yok diye...
hastaneye yatmışsın canım tekrar...gözetim altında olunca engelliyorlar ya doğumunu...en azından bebeğin karnında gelişimini tamamlıyor...çok sıkıntı çektin ama ...sağ salim kavuşacaksın bebeğine inşallah...
canım ben adet günümden 2 gün önce yapmıştım test senin gibi ağrılarım vardı ve 2 çizgi çıkmıştı..Allah gönlüne göre versin inşaşşalah
ben makrodan aldım komilinin zeytinyağlı pişik kremini.....deneme amaçlı 1 adet aldım küçüğünden...beğenmezsem başka marka alırım diye
sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...
canım içine dert olmasın...hevesin kırılmasın...10-15 tane bir yerden al bari de en yakınlarına dağıt...
canım benim maşşallah meleğine
ablamın doktoruda 1000 gramı geçerse toparlar hemen demişti... bebeğin kilosu çok önemliymiş...1 kg olduya şimdi Allah ın izniyle hemen cecik düzelir inşallah.şu mübarek cuma gününün hürmetine Allah herkesin bebeğine şifa versin....
üzülmemek ağlamamak elinde olan bir şey değil...hamilelik hormonları aynı zamanda depresyona sokan hormonlarmış...doğumda tekrar beraber olacaksınız inşallah.... benimde şişliklerim var ama benim sanki magnezyumu bıraktıktan sonra arttı gibi geldi... tuzlu yemiyorum ve maden suyu da içmiyorum...ama yinede oluyor...geçmiş olsun sana inşallah düzelir şişliklerin
okurum tabiki
yerimmmm...yerimmm...taş ye düzelirsin deseler onu bile yerim ... çoğu zaman o durumdayım çünkü...
güzel haberler verecek inşallah...
Valla canım benimki meraktan çok korku inşallah kimsenin sancısı falan çıkmaz.Ay bu dönemlerde herşeyden ne çok korkar oldum ben yahu.Sona yaklaştıkça tedirginlik artıyor.Gerçekten dokuz doğuracam doğum anı gelene kadar sanırım
GÜNAYDIN HERKESEEEE
olaydan sonra sağlık ocağına gittim hem ilaç yazdırayım hemde sorayım diye...hemşire akıntın düşmüştür dedi şeffaf olduğu için görememişsindir dedi...kanlı bir şey yada bolca su gelmediyse hiç bir şey olmaz dedi... bende doktora gitmedim tekrar...çamaşırıma da bir şey gelmedi daha sonra... ama dediğiniz gibi bazı şeyleri de ihmal etmemek lazım bir şey yok diye...
hastaneye yatmışsın canım tekrar...gözetim altında olunca engelliyorlar ya doğumunu...en azından bebeğin karnında gelişimini tamamlıyor...çok sıkıntı çektin ama ...sağ salim kavuşacaksın bebeğine inşallah...
canım ben adet günümden 2 gün önce yapmıştım test senin gibi ağrılarım vardı ve 2 çizgi çıkmıştı..Allah gönlüne göre versin inşaşşalah
ben makrodan aldım komilinin zeytinyağlı pişik kremini.....deneme amaçlı 1 adet aldım küçüğünden...beğenmezsem başka marka alırım diye
sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...
canım içine dert olmasın...hevesin kırılmasın...10-15 tane bir yerden al bari de en yakınlarına dağıt...
canım benim maşşallah meleğine
ablamın doktoruda 1000 gramı geçerse toparlar hemen demişti... bebeğin kilosu çok önemliymiş...1 kg olduya şimdi Allah ın izniyle hemen cecik düzelir inşallah.şu mübarek cuma gününün hürmetine Allah herkesin bebeğine şifa versin....
Evet artik insallah cok cabuk kilo almaya baslarda yuzumuz biraz daha guler...dualariniz icin allah razı olsun sizlerden...
takmaa canım takma sanki hormon onlarda sorarsada soylersın yorgunum vs dıkkat etmemısım bile dersin kasıtlı yapacak halim yok dersin bak kendin diosun cocuk gibi o yuzden gül geç bosver
anladım cnm güle güle kullansın meleğin olsun
hepsini yaparsın yavastan bende de eksik cok ya lamba yok ev tipi anakucagı yok bezi yok ıvır zıvır kaldı hep yavas yavas alıırız artık napalım biz iyi olalım bosver gerisini
çok yorma ama kendiniiiiiii yapmışsın, söylemişsin. ben hayatta söyleyemezdim. zaten ne çektiysem ondan çektim. senin kv de benimki gibiymiş de neyse ki eşim beni anlıyo da gerektiği yerde müdahale ediyo tabi beni anlayabilmesi için bayaa bi mücadele ettim, haksızlığa uğradım ayrı mesele. sen en güzelini yapıyosun, kırmadan, saygısızlık olmadan sözünü söylemek en iyisi. takdir ettim kızzzz
valla canım kaç tane okunursa yüreğine sağlık..
Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
Herşey normal çıktı kızlar sadece bebeğimin suyu sinirdaymis.
Bol su tüketmem lazım.
Birde kan sekerime bakacaklar .
Bu Doktorum 5 haftadır görüyordu beni
Senin yanaklar bayağı dolmuş bir kan sekerine bakalim dedi =)))
2 saat sonra kan vereceğim.
Biz de doktordan geldik,2 hafta öndeydik zaten,maşallah kızım 2391 gr olmuşiri bebek diyo dr ama belli olmaz haftasına da yetişebilir daha bişey demek için erken dedi.15 günde bir görücekmiş 36.haftaya kadar,sonra her hafta.Bir dahaki randevuda nst girceksin dedi.
Bugün 32+0 ve izne ayrıldım şükür,darısı bekleyenlerin başına
Selamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak...Doçent olunca uzatacağına söz vermişti
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
Ben de kayinpederimi cok severim. Bi dedigimi iki etmez, ayni sekilde bende onun kirmak istemem, mutlu olacagi seyler yapmak isterim hep. Ama sonucta benimle direkt muhattap olan kayinvalidem ve kendisi de azicik isguzaroyyy sorma inanılmaz hırpalamışım kendimi..
direk yüzlerine söylemezsem eğer eşime söylerim..
eşimde gider daha kırıcı bi uslüpla söyler o yüzden ben haklarından geliyorum
beni gelin olarak görürlerse bende onları kv kp olarak göreceğimi o zaman herşeyin bambaşka olacağını söyledim..
kp kv ye göre çok çok ii maşallah..
kv dede kaynana damarı kanı var engel olamıyo sanırım kendine
Slm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam
Selamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak...Doçent olunca uzatacağına söz vermişti
3 tane okudum canım, rabbim şifasını versin inşallah.
Çok şükür. Gözün aydın gülüm, maşallah paşamıza
Geçmiş olsun gülüm. Kontrol altındasınız, inşallah durumun düzelir.
Gözün aydın canım:107:
Cok guzel haber, gozunuz aydin Snowyyy :) oglusun uguruyla geliyoSelamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak...Doçent olunca uzatacağına söz vermişti
3 tane okudum canım, rabbim şifasını versin inşallah.
Çok şükür. Gözün aydın gülüm, maşallah paşamıza
Geçmiş olsun gülüm. Kontrol altındasınız, inşallah durumun düzelir.
Gözün aydın canım:107:
Gecmis olsun, enfeksiyonu ihmal etme canim. Masallah oglusuna daSlm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam
Dün doktora gittim kızlar nstye girmedim bebeğin hareketleri iyi dedi haftaya yine çagırdı bundan sonra her hafta gidecekmişim ...riskli gebeliğim yok allaha çok şükür bebek de iyi maşallah ...kaburgamın altında ağrı vardı o da baktım ki bebeğin ayakları dizi oralarda :) baskı yapıyor ...bebeğimiz secde pozisyonunda dedi eliyle yüzünün yarısını kapatmıştı oğluşum yüzünün yarısını görebildik ...yüzü çok tatlıydı yanakları tombişleşmiş çok tatlı olmuştu . Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?