2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bak ben de merak ettim nstyi...
34.haftada kontrole gidicez o zaman bağlarlar diye düşündüm.

Valla canım benimki meraktan çok korku inşallah kimsenin sancısı falan çıkmaz.Ay bu dönemlerde herşeyden ne çok korkar oldum ben yahu.Sona yaklaştıkça tedirginlik artıyor.Gerçekten dokuz doğuracam doğum anı gelene kadar sanırım

takmaa canım takma sanki hormon onlarda sorarsada soylersın yorgunum vs dıkkat etmemısım bile dersin kasıtlı yapacak halim yok dersin bak kendin diosun cocuk gibi o yuzden gül geç bosver
anladım cnm güle güle kullansın meleğin olsun
hepsini yaparsın yavastan bende de eksik cok ya lamba yok ev tipi anakucagı yok bezi yok ıvır zıvır kaldı hep yavas yavas alıırız artık napalım biz iyi olalım bosver gerisini

Saol canım, daha güzelleri sizin olsun ben bu gidişle doğuma 15 le girerim, evde olunca girip çıkıp bişeyler atıştırıyorum. vaktim de bol, kek kurabiye yapıp duruyorum, güya eşim sever diye yapıyorum ama hepsini ben yiyorum

canım yaaa, ne düşünüosun öyle de canını sıkıyosun. şurda kalan son 6 haftan, en fazla ne kadar alabilirsin ki sen dikkat ediyosun. artık karnımız da çok hızlı büyüyo tabi, ama normal ve güzel bişey bu. verirsin doğumdan sonra, hatta vermeyip alsan da umurunda olmaz meleğinden başka hiç bişey

şükür canım, maşallah kızına da ayrıca senin yanaklarına da

bence senin de deiğin gibi genetik temelli. doppler sonucun da çıksın da canım, inşallah bi problem yoktur ki ben olmadığını düşünüyorum. hiç canını sıkma, zayıf olsun sağlıklı olsun

çok yorma ama kendiniiiii ii yapmışsın, söylemişsin. ben hayatta söyleyemezdim. zaten ne çektiysem ondan çektim. senin kv de benimki gibiymiş de neyse ki eşim beni anlıyo da gerektiği yerde müdahale ediyo tabi beni anlayabilmesi için bayaa bi mücadele ettim, haksızlığa uğradım ayrı mesele. sen en güzelini yapıyosun, kırmadan, saygısızlık olmadan sözünü söylemek en iyisi. takdir ettim kızzzz

gözün aydın, dinlenirsin artık bol bol. bebişine de maşallah

allah razı olsun...

aynı tedirginlik bende de var cnm... herşey olacağına varır ama evdeyim düşünecek başka bişey bulamıyorummm:)

ben lamba almıcam lamba zaten güzeldi çocuk odasına gidecek tipte..
biz babymall den uni baby yenidoğan ıslak mendil aldık 12 li paket 48 lira..
yenidoğan bezi almıcam eşimin tarafından bi gelin 2.paketi almış oğluna ama kullanamamış küçük gelmiş onu verecek bana..
ev tipi anakucağı falanda almadık biz..
bi pusetimiz var bide hamak var..
oda olmadığı ve yerleştiremediğim için başka ne eksiğimiz var bilemiyorum :18::18:

oyyy sorma inanılmaz hırpalamışım kendimi..
direk yüzlerine söylemezsem eğer eşime söylerim..
eşimde gider daha kırıcı bi uslüpla söyler o yüzden ben haklarından geliyorum
beni gelin olarak görürlerse bende onları kv kp olarak göreceğimi o zaman herşeyin bambaşka olacağını söyledim..
kp kv ye göre çok çok ii maşallah..
kv dede kaynana damarı kanı var engel olamıyo sanırım kendine

Kızlar son zamanlarda dikkat ettim idrarım çok geldiğinde biraz bulanık oluyor benim gibi bazen idrarı bulanık olan var mı yada demir ilacı bunu yapabilir mi?

Selamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak... Doçent olunca uzatacağına söz vermişti

valla canım kaç tane okunursa yüreğine sağlık..

3 tane okudum canım, rabbim şifasını versin inşallah.

Evettt.1100 gr oldu şimdi. Bakalim mmmmmm

Çok şükür. Gözün aydın gülüm, maşallah paşamıza

kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

Geçmiş olsun gülüm. Kontrol altındasınız, inşallah durumun düzelir.

Gözün aydın canım:107:

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

Selamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak... Doçent olunca uzatacağına söz vermişti

Gözün aydın canım, maşallah tosununa

süperr,gözünüzaydıın

çok sağol canım

Son düzenleme:
Slm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam

Dün doktora gittim kızlar nstye girmedim bebeğin hareketleri iyi dedi haftaya yine çagırdı bundan sonra her hafta gidecekmişim ...riskli gebeliğim yok allaha çok şükür bebek de iyi maşallah ...kaburgamın altında ağrı vardı o da baktım ki bebeğin ayakları dizi oralarda :) baskı yapıyor ...bebeğimiz secde pozisyonunda dedi eliyle yüzünün yarısını kapatmıştı oğluşum yüzünün yarısını görebildik ...yüzü çok tatlıydı yanakları tombişleşmiş çok tatlı olmuştu . Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de kayinpederimi cok severim. Bi dedigimi iki etmez, ayni sekilde bende onun kirmak istemem, mutlu olacagi seyler yapmak isterim hep. Ama sonucta benimle direkt muhattap olan kayinvalidem ve kendisi de azicik isguzar oyle olunca ben de lafimi soyleyemeyince esimi araya sokmak durumunda kaliyorum. Ama benim avantajimiz kv lerin uzak olmasi, az muhabbet her seyi tadinda birakiyo.

merhaba kızlar nasılsınız?? maşallah yine sayfalar dolmuşrabbim tüm olumsuzlukları bizlerden uzak etsin..bebişlerimizi hayırlısıyla vaktinde kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Slm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam

canım geçmiş olsun..
bol su tüket ki hemen çıksın gitsin vücudundan..
ayakları sıcak tutmayıda unutmıcaz tabi ki..
bu arada dışarda tuvalete illa ki giriliyo ama nolur oturmayın klozetlere zor biliyorum ama havada kalsın popolar

aaaaaaaaa çok sevindimmm harika bi habr bu..
hayırlı olsun gözünüz aydın..

Cok guzel haber, gozunuz aydin Snowyyy :) oglusun uguruyla geliyo

Gecmis olsun, enfeksiyonu ihmal etme canim. Masallah oglusuna da girdigi yoldan sapmamasi dilegiyle

maşallah oğluşuna canım..
çok şanslısınız bebişlerinizin yüzünü görebiliyosunuz..
ben son 16 aralıkta özele gittim gördüm kızımı..
devlette ne usg fotosu veriyolar ne ekranı bize döndürüyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…