2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim kv yürüyerek 40 dk uzaklıktaydı..
şimdi iyice yaklaştı artık yürüyerek 20 dk arabayla 3 dk :S

kızlar nasılsınız ben geldim hastaneden maşallah bebişim çok iyi 3 hafta önce kontrolde 2 hafta büyüktü şimdi haftasına göre 3 gün büyük sadece 1934 gr 42 cm bu sevinçli halimiz ancak dün akşam amcamı kaybettik kontrol günüyle üst üste geldi herşey koşturmaca geçti birazdan tekrar gideceğim
Birde 32.hafta çalışır raporu aldım ama ssk izmir bölge müdürlüğü analık servisine yazıyor sadece işyerime mi vereceğim onlar bildirecek bu raporu yoksa analık servisine de götürmem gerekiyormu bilen varmı?

maşallah canım gününü yakaladı demek ki
başınız sağolsun o yattıkça Allah size uzun ömürler versin inşallah

çook sevindim filizzz,taşınırken 10 gün giremedim valla aklım sendeydi hep,oleyy az kaldı kavuşmana inşallah,senin paşan tam savaşçı çıktı,hayata önde başladı,çok güçlü bir çocuk olucak

Hemde ne savasciiii.simdi geliyorum yanindan...dokunamasam bile hepinizin selamini soyledim teyzeleri...

hahahaa bende yaa

canım bebişine çok sevindim maşallah..
amcan için çok üzüldüm başınız sağolsun..
Allah geride kalanlarına uzun ömürler ve sabırlar versin inşallah..

filizcim canım maşallah bebişine kilo da almaya başlamış inşallah toparlanacak allahın izniyle.

canım sana ve bukete sözüm var ikinize de 1er tane okuyacağım nasipse bugündü niyetim ama amcamın cenazesi ve kontrolüm olunca kaldı ama hafta sonu nasipse okumaya çalışacağım haber veririm burdan.

valla her gittiğimde gösteriyorlar zaten merakla bunun için gidiyoruz ..ben istanbul nisa hastanesine gidiyorum muayene ücreti de 35 tl ..sigortam var ..bence muayene ücreti olarak fiyatı gayet uygun ...medikal parka gitmiştim 110 tl idi taa ağustosta ....sonra dedik ki gebelik boyunca 50 kere gideriz bu paraları vermeye gerek yok şimdilik ..bir de bunun doğum ücretini düşünsene 15 milyarlardan bahsediliyor ......
Tamam bebek sağlıklı olsun doğum esnasında birşey olmasın diyorsun ancak bir servet harcamaya da hiç gerek yok di mi..

Sizinde oralarda uygun fiyata özel hastane varsa gitmeye görmeye değer :)
Ben albüm yaptım usg resimlerinden

filoloğum; inşallah herşey düzelecek şuan varmı ağrın?

esmer; güzel haberlerle gel inş cnm

anladım canım..
maddiyatsızlıktan değil gitmememin sebebi şimdiye kadar bi çok kere 60 lira verdik muayene ücreti,150 verdik ayrıntılı usg ücreti..
ama benim 1 tane değil bir sürü kocam var..
her kafadan bi ses çıkıyo..
yok özele gitmeye ne gerek var özelde doğum yapmaya ne gerek var..
Allah korusun bişey olduğu zaman bebğin canına can mı katıyo özeller..
canına can katsaydı ilk bebeğinde kürtaj olmak zornda kalmazdın..
vs vs vs
bu gibi şeyler havada uçuncaaaaa
yeteeeeeer dedim nereye götürüyosanız götürün beni..
ama şuan pişmanım onlara taviz verdiğim için..

canım sağlıklı olsun da boşver varsın zayıf olsun benimki 3 hafta önceki kontrolde 2 hafta öndeydi iriydi moralim bozulmuştu bugün maşallah haftasına göre sadece 3 gün büyük maşallah üzme kendini doğduktan sonra kilo alır

İnşallah canım amin hepimizin çocukları sağlıklı olur inşallah.. napalım sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum..

Canim bebeke degil sana bakicalat muhtemel. Bebek buyuk olasilik besleme damarlarina yaslandiysa damarlarda direnc olusmus olabilir. Yani yediklerinin gecmemesi o yyzden olabilir dopler de ona bakiliyorya. Bebege giden besleme damarlarina. Ayrica 1800 bebek 32 hafta desen haftada 200 gr alirsa 3400 dogar gununu beklerse. Uzme kendini. Saglikla alicaz insallah. Ben de5 hafta once gordum dr. Hayirlisi Allah a emanetler

Calistigim icin mecburen tuvalete oturmak zorunda kaliyorum alaturkada yapamiyorum.dengemi saglayamiyorum umarim gecer bu 3 uncu olusum doguma kadar insallah bi daha olmam

kızlar birde 2 hafta sonraki kontrolümde nst ye girecekmişim heyecan b asti birde renkli dobblere girecekmişim çok şükür bir sorunum yok dobblere de girmiştim ama neden birdaha gireceğim onu soramadım doktoruma

evet canım aileler çok karışıyor herşeyimize ..devletin tecrübesi özellerle kıyaslanamaz...ebeler hergün 50 tane doğum yaptırıyorlar doktorlar da öyle devlettekilerin tecrübesi dha fazla ....sen devamlı kontrollere gittiğin için ordan takipli oldugun için sorun cıkmaz ....eskiden insanlar sadece doğuracağı zaman hastaneye doktora giderlerdi o yüzden de doğumlarda sorun yaşanırdı çünkü gebenin rahatsızlıkları bilinmezdi tedbir alınamazdı ..... şimdi ise devlet hastanelerinde de gebe poliklinikleri var hepsi takipli oluyor doguma da oraya geliyor ...sen içini ferah tut allahın izniyle bebeklerimizi kucağımıza alacağız .....ancak başkasının dediklerine takılma aileler herşeyi söyler önemli olan eşinle senin fikrin ..ikinizin bebeği sonuçta ....

Bizimkiilerde ben doğurduktan sonra bana cok karışacaklarını düşünüyorum kayınvalidemin özellikle ancak ben taviz vermeyeceğim sonuçta bebek benim bebeğim onun değil ...

Canım bebişin için gözün aydın amcan içinde başın sağolsun.Allah geride kalanlara ömür versin inşallah.

Bu arada kızlar bişey sorucam sizinde bebişleriniz hareket edince karnınızın içi çok acıyor mu?Yahu benimkisi sanki yarıyor oraları

Son düzenleme:

ahhhh kuzum ahhh bende bi kv var kiii hayatta lafını esirgemiyo bu hastane doğum işlerinde..

kızlar 2. doğuma kim yaptı :26::26:biraz topikten uzak kaldım bu aralar

Kızlar bugün benim gibi kontrole gidenlere maşallah bebişlerinize
yarın gidecek olanlara da güzel haberlerle gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…