2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..

Cnm çok geçmiş olsun az kaldi biraz daha sabretsin kuzucugun

Dun berbat bir gece geçirdim hangi yana yatsam orasi agriyor karnim çok gergin di bide iki defa bacagima krampgirdi sagsalim bu son ggünleri bir atlatsaydik

Ben bu gün uyuşmazlık iğnesi için tekrar gittim bu arada bebiş 2.150 gr olmuş doktor önde biraz dedi yine ama doğumda sorun olacak kadar değil güya bana cesaret veriyo bu arada 10 kilo almış bulunmaktayım ah ah((((

karnımın içi acımıyor ama şu alt sağ taraftaki kemiğime basınca acıtıyo sanki bide arabaya binmeyi hiç sevmiyo bi geriyo çıkacak sanki

Bakalım canım hiç bilmiyorum ki yarın öğrenicem bende işte.İnşallah bir sorun yoktur.Senin bebiş ne durumda bi dahaki kontrol ne zaman 5 haftadır görmemişsin özlemişsindir yavrunu..Biz şuan 1650 gramız haftada 150 gram alıyor şu sıralar böyle giderse bide sezeryan olursam minncaık bir yavrum olucaK.Doğsunda artık beklemekte çok zor, günler geçmiyor..

seninki yine hastane işlerinde benimki her konuda aklına ne gelirse söylüyo normal bi insan değil yani iyiki uzaktayım yoksa deli eder insanı !!!!!!!!!

bu nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum..
sanki kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmaları yok mu çileden çıkıyorum

kızlar yarın sabah doktora gıdıyorum ınsallah bebeği erken alırız demez duanızı eksık etmeyın bende enson kireçlenme görmüştü bakalım ne durumdayız allaha emanet olun hepiniz

Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.

hadi gözün aydın canım benım

sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...

anladım canım benım bende bu ayın sonunda gideceğim komple temızlık

moralim bozuk Bu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum

canım uzulme normale döner sana tavsıyem tahın pekmek +ceviz+badem ye bak nasıl arayı kapatıyor

bende doktora soracam boyat derse boyatacam canım, aklıma kötü şeyler getirmeyecem :)

aynen bende yarın soracağım doktora yoksa boyatmam

ayy suan hepimiz o anı düşünuyorum rabbım hepimizi bır avazda kurtarsın canım benım bak herseyde güzel gıdıyor maşallah sen suan bebeğine odaklan sev takıl oğlusunla

maşallah canım benım herşeyı cok ıyı

Hemde ne azmetmek.bazen biz tukendigimizi hissediyoruz ama bebegim hep daha iyisini gosteriyor bize...aminnn insallahh

ya zaten böyle durumlarda en cok anne ve baba etkılenıyor ınsanın elınde degıl sen evde bebeğim hastane kolay değil ama en azından nefes aldıgını bılmek bıle güzel gerçi bıze burdan söylemek kolay en zorunu sen yaşıyorsun ama ben ınanıyorum en kısa zamanda bebeğiniz senın ve eşinin kollarında olacak

Slm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam

geçmiş olsun canım bol bol su iç maşallah bakalım yarın bıze ne dıyecek doktor

maşallah annesı ellerını yesınler onun bende yarın nst gıreceğim gerçi alıştım ben ilk nst 26 haftada oldu

canım benım güle güle sağlıcakla kullanın cok güzel tüllü süslü

Bizimde yarın kontrolümüz var çok özledim meleğimi göreceğim için çok heyecanlıyımAma bir yandanda her doktor kontrolü öncesi tedirgin oluyorum bir terslik çıkmasından çok korkuyorum.Allah bütün melekleri korusun bizlere bağışlasın zamanında inşallah

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..
iyi düşünelim ii şeyler duyalım
teşekkür ederizzz

dun berbat bir gece geçirdim hangi yana yatsam orasi agriyor karnim çok gergin di bide iki defa bacagima krampgirdi sagsalim bu son ggünleri bir atlatsaydik

allah yardım etsin canım bende uykumda horluyorum artık nefes almakta zorlandığım için sola yata yata çürüdü gece eşim uyandırdı sırtüstü yatmışım nefes almakta zorlanıyomuşum horluyosun demiyoda:)))bıraksana zaten uyumuşm zar zor sonrasında nolur bilemem korkuyorum galiba oturarak uyurum

Son düzenleme:
karnımın içi acımıyor ama şu alt sağ taraftaki kemiğime basınca acıtıyo sanki bide arabaya binmeyi hiç sevmiyo bi geriyo çıkacak sanki

Valla benimki sağa sola çok yön değiştiriyor köstebek yuvası gibi giderken görüyorumO esnada genelde canımı çok acıtıyor.Sanırım benimkisi hala makat gelişi çünkü hıçkırıklarını hep karnımın üst taraflarında hissediyorum.bakalım yarın Allah'ın izniyle güzel haberlerle geliriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…