maşallah canım gününü yakaladı demek ki
başınız sağolsun o yattıkça Allah size uzun ömürler versin inşallah
kizlar biz dun gece geldik.hastaneye nstde bes dak bir sancı cikti saat sekiz bucuktan on ikiye kadar kaldik burada serum.nidilat vs..sonra eve döndüm sabahta drum yatisimi yaptı...yine hastanelerdeyiz bakalım ne olucak. ..
canım bebişin için gözün aydın amcan içinde başın sağolsun.allah geride kalanlara ömür versin inşallah.
Bu arada kızlar bişey sorucam sizinde bebişleriniz hareket edince karnınızın içi çok acıyor mu?yahu benimkisi sanki yarıyor oraları
Canim bebeke degil sana bakicalat muhtemel. Bebek buyuk olasilik besleme damarlarina yaslandiysa damarlarda direnc olusmus olabilir. Yani yediklerinin gecmemesi o yyzden olabilir dopler de ona bakiliyorya. Bebege giden besleme damarlarina. Ayrica 1800 bebek 32 hafta desen haftada 200 gr alirsa 3400 dogar gununu beklerse. Uzme kendini. Saglikla alicaz insallah. Ben de5 hafta once gordum dr. Hayirlisi Allah a emanetler
ahhhh kuzum ahhh bende bi kv var kiii hayatta lafını esirgemiyo bu hastane doğum işlerinde..
seninki yine hastane işlerinde benimki her konuda aklına ne gelirse söylüyo normal bi insan değil yani iyiki uzaktayım yoksa deli eder insanı !!!!!!!!!
Günaydın kızlar =)
Bugün sabah doktorumuz çağırdı şimdi hastanedeyiz.
Ilk nst sonra kontrole gireceğiz.
Bakalım dogumla ilgili ne diyecek bize.
sakıncası yokta müsait değildim alttan muayene için...halletcem hafta sonu inşallah... sağlık ocağından hemşireyle görüştüm sıkıntı yok dedi...
moralim bozukBu sabah kontrolümüz vardı nst yapıldı sorun çıkmadı ama kızım zayıfmış 1 kilo 643 gram 200 gram zayıf dedi Kilo aalsın diye sürekli dikkat ediyorum ama niye böyle anlamıyorum
bende doktora soracam boyat derse boyatacam canım, aklıma kötü şeyler getirmeyecem :)
canlarımmmm selammm herkese bugün nstye girdik çok şükür temiz çıktı, kan verdim yine plt için bakalım sonular öğleden sonra
bu arada nstye bağlı iken bir bayan geldi hemşireye dikişlerimi aldıracam dedi açtı yattı çok korktum görmek istemedim, içim br tuhaf oldu ayy dedim keşke görmesem diye tam içimden geçirdim hemşire geldi yanıma tamam btti sonucu doktora gösterin dedi hemen kaçtım ordan ayyy allahımmm dedim sonra kendime onu görmeye dayanamıyorsun bir tuhaf oluyorsun sen nasıl doğum yapacaksın, çok korkuyorum, düşünmüyorum aslında etkilenmeyim bebeğim etkilenmesin die ama korkuyorum
Biz de doktordan geldik,2 hafta öndeydik zaten,maşallah kızım 2391 gr olmuşiri bebek diyo dr ama belli olmaz haftasına da yetişebilir daha bişey demek için erken dedi.15 günde bir görücekmiş 36.haftaya kadar,sonra her hafta.Bir dahaki randevuda nst girceksin dedi.
Bugün 32+0 ve izne ayrıldım şükür,darısı bekleyenlerin başına
Hemde ne azmetmek.bazen biz tukendigimizi hissediyoruz ama bebegim hep daha iyisini gosteriyor bize...aminnn insallahh
Slm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam
Dün doktora gittim kızlar nstye girmedim bebeğin hareketleri iyi dedi haftaya yine çagırdı bundan sonra her hafta gidecekmişim ...riskli gebeliğim yok allaha çok şükür bebek de iyi maşallah ...kaburgamın altında ağrı vardı o da baktım ki bebeğin ayakları dizi oralarda :) baskı yapıyor ...bebeğimiz secde pozisyonunda dedi eliyle yüzünün yarısını kapatmıştı oğluşum yüzünün yarısını görebildik ...yüzü çok tatlıydı yanakları tombişleşmiş çok tatlı olmuştu . Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar yarın sabah doktora gıdıyorum ınsallah bebeği erken alırız demez duanızı eksık etmeyın bende enson kireçlenme görmüştü bakalım ne durumdayız allaha emanet olun hepiniz
canım benım güle güle sağlıcakla kullanın cok güzel tüllü süslü
dun berbat bir gece geçirdim hangi yana yatsam orasi agriyor karnim çok gergin di bide iki defa bacagima krampgirdi sagsalim bu son ggünleri bir atlatsaydik
karnımın içi acımıyor ama şu alt sağ taraftaki kemiğime basınca acıtıyo sanki bide arabaya binmeyi hiç sevmiyo bi geriyo çıkacak sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?