2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bu nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum..
Sanki kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmaları yok mu çileden çıkıyorum

seninkini bilmemde benikisi kaynanasınada kayınpederinede 1e 10 karşılık verdiği için sorun yok onun açısından gel görki bende yok o mizaç ama böyle giderse bende acacm ağzımı sonra gelin delirdi olacak olsun valla içime atmaktan hastalandım bi dönem bide hamileyken bu sıkıntılar daha cok etkiliyo insanı

canım benimki ilk kıpırdadığından beri sol tarafta başı aşağıda sadece 1 kere döndüğünü hissettim sağa döndü o kadar rahatladımki rahat uyuduğum tek geceydi sonra yine sola devam doktorum boşver dönmesin başaşağı kalsın daha iyi diyor yahu bu çocuk hiçi sıkılmıyor diyorum:))))))))))))

sağol canım dostlar sağolsun.
Benim de karnım acıyor çok

bişe çıkmaz korkma o tedirginlik hepimizde oluyo doğum yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyo sanki:)))ben gittim ama net bişe göremedimdoğuma kaldı galiba görme işi.mutlu haberlelrle gelirsin inş...

Mrb guzel hamisler biz bugun drgtttik oglum 2357 gr olmus haftasyla uyumlu dedi dr 34 olduk bugun...
Bugun dr a sezaryan istedigimi soyledim 39+2 gbi 3 gbi falan alirz dedi cok gec degilmi ya 38 de alsaya offf ya normal dogum baslarsa ozamna kadr dedim yine sezaryn olur skinti olmaz dedi ama ben tatmin olmadim

ya zaten böyle durumlarda en cok anne ve baba etkılenıyor ınsanın elınde degıl sen evde bebeğim hastane kolay değil ama en azından nefes aldıgını bılmek bıle güzel gerçi bıze burdan söylemek kolay en zorunu sen yaşıyorsun ama ben ınanıyorum en kısa zamanda bebeğiniz senın ve eşinin kollarında olacak

Tabiki ck zor suanda bizim durumumuz.ama Allahima hergun dualar ediyorum bizi unutmadigi icin...insallah güzel duygulariniz bize tez zanda gecer ve insallah sizlerde bebeklerinizi kucaklariniza saglikli bir sekilde almayi nasip eder...

benim doktorum bana 32. de çalışır raporunu almaya gittiğimde 38+2 de alırız demişti...canım kimi doktorlar 39 da kimisi 38 de sezeryana alıyorlar...benim 2.bebeğimde 39+0 da almıştı...ama bu doktorum daha erken dedi bakalım ...inşallah sağlıkla doğarlar

Son düzenleme:

korkma doğum başlasa daha iyi gercekte ne zaman doğacağını öğrenmiş olursun ayrıca bi sorun olmaz allahın izniyle marak etme

bişe çıkmaz korkma o tedirginlik hepimizde oluyo doğum yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyo sanki:)))ben gittim ama net bişe göremedimdoğuma kaldı galiba görme işi.mutlu haberlelrle gelirsin inş...

Valla canım ben kendi kendimi korkutmayı çok seviyorum sanırım.Sulu sarı akıntım var çok yoğun değil ama şimdide taktım acaba suyumu diye.çamasırım çok ıslanmıyor ama akıntının kenarları ıslak oluyoe akıntımı yapıyor bilmiyorum.o yüzden bu su işinden özellikle bu dönemler çok korkar oldum.İnşallah yarın güzel haberlerle dönerim.Bütün herkez aynı şekilde

canım maşallah oğluşuna
amcan için de başın sağolsun, Allah kalanlar sabır versin.
çokkk güzel buuu :) internetteki resminden daha güzel duruyo bence

annesinin kızı için yaptığı hazırlıklar nihayet bitti. bundan sonra ellerim boş beklemedeyim

kızlarrr bu geçen gün yükleyemediğim battaniyesi kızımınn

bu da yapım aşamaları ve bitmiş haliyle lohusa tacım ordaki pijamalı konu mankeni de ben oluyorumm

Cok oxledim merak ediyorum cok, buyudu mu ne durumda. 26.3 de gordum 1200 gr di yaklasik, boyu 35 cm di. Buyuk dedi dr ama sekerim oldugu icin kof kilodur diye ekledi. Yani zayif olmasin diyorlar da, kiloluyu da sorunlu goruyolar. Saglikliysa 2500 gr da dogsa en kisa zamanda yasitlarini daha dogrusu genetik yspisina uygun boyutunu yakalar.benim 1. Bebegim 2780 gr ve 48 cm dogdu. En kisa zamanda %50 persantili 1 yasinda %90 persantili boyda yakaladi.

geçmiş olsun cnm! doktorun ne gerekiyorsa yapar... iyi haberlerini bekliyoruzzz.

bakalım cnm inş herşey yolundadır!

ya herkese bakıyorum doktoru nts ye cağırıyo benimki hiiiiiiçççç lafını bile etmedi daha.acaba erken diye mi hattan gün bile vermiyo hiç şu zamana gel diye hep ben gidiyorum anlamadım valla ya

Herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım.maşallah size inşallah şekerde de sorun çıkmaz.hep güzel haberler verirsin bize.

Oyy çok sevindim inan cancazım.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkınız da.
Oğluşun şansını babasına yansıtmış.
İnşallah sonuçlar da açıklandığında, beklentilerinizin üstünde çıkar

Canım maşallah bebeğine
Başınız sağolsun bu arada.

filoloğum; inşallah herşey düzelecek şuan varmı ağrın?

esmer; güzel haberlerle gel inş cnm

Hay maşallah
Sağlıkla uyusun, büyüsün kuzucuğun içinde

Enfes olmuş
Çok güzel taşımışsın, yanaklarını yerim

Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim
Şükür kan şekerim de iyi çıktı.
Bebeğimin gelişimi de çok iyi gidiyor.
Tek sorun suyumuz sınırdaymış bol su içmem lazım
Bu mide ekşimesiyle nasıl yapacaksam onu.
Damacana koynum da yatarım artık
Bizden böyle yani.

Cok guzel olmus canim ellerine saglik.ben daha ne bebek sekerine nede taca karar veremedim.bugun butun sekercileri dolastim ama icime sinen bise bulamadim.pazartesi yeni modeller gelcekmis onlara bakacam bide.bu ara bebek mendili yapiyorum.oda kolay bise mendillik bezin kenarina bizde sican disi derler oya yapiyorum.izine ayrildiktan sonra evde bos durmak sikiyo

İyi durumdadır canım merak etme.Şekerden dolayı kilolu oluyo bebekler benimde arkadaşın bebeği 4700 doğdu..Herşeyin azıda dert çoğuda dert..Önemli olan sağlık napalım..2600-2700 olsunda oda yeter bana..Haberlerini bekliyorum.Senin sağlık durumun nasıl iyidir inşallah şeker etkiliyormu çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…