bu nasıl bi zihniyet gerçekten anlamıyorum..
Sanki kendileri hiç gelin olmamış gibi davranmaları yok mu çileden çıkıyorum
filizcim canım maşallah bebişine kilo da almaya başlamış inşallah toparlanacak allahın izniyle.
valla benimki sağa sola çok yön değiştiriyor köstebek yuvası gibi giderken görüyorumo esnada genelde canımı çok acıtıyor.sanırım benimkisi hala makat gelişi çünkü hıçkırıklarını hep karnımın üst taraflarında hissediyorum.bakalım yarın allah'ın izniyle güzel haberlerle geliriz inşallah..
Canım bebişin için gözün aydın amcan içinde başın sağolsun.Allah geride kalanlara ömür versin inşallah.
Bu arada kızlar bişey sorucam sizinde bebişleriniz hareket edince karnınızın içi çok acıyor mu?Yahu benimkisi sanki yarıyor oraları
bişe çıkmaz korkma o tedirginlik hepimizde oluyo doğum yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyo sanki:)))ben gittim ama net bişe göremedimbizimde yarın kontrolümüz var çok özledim meleğimi göreceğim için çok heyecanlıyımama bir yandanda her doktor kontrolü öncesi tedirgin oluyorum bir terslik çıkmasından çok korkuyorum.allah bütün melekleri korusun bizlere bağışlasın zamanında inşallah
Mrb guzel hamisler biz bugun drgtttik oglum 2357 gr olmus haftasyla uyumlu dedi dr 34 olduk bugun...
Bugun dr a sezaryan istedigimi soyledim 39+2 gbi 3 gbi falan alirz dedi cok gec degilmi ya 38 de alsaya offf ya normal dogum baslarsa ozamna kadr dedim yine sezaryn olur skinti olmaz dedi ama ben tatmin olmadim
mrb guzel hamisler biz bugun drgtttik oglum 2357 gr olmus haftasyla uyumlu dedi dr 34 olduk bugun...
Bugun dr a sezaryan istedigimi soyledim 39+2 gbi 3 gbi falan alirz dedi cok gec degilmi ya 38 de alsaya offf ya normal dogum baslarsa ozamna kadr dedim yine sezaryn olur skinti olmaz dedi ama ben tatmin olmadim
oyyy yerrim cok guzel cnm masaallah saglıkla yatsın içinde :))))
bişe çıkmaz korkma o tedirginlik hepimizde oluyo doğum yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidiyo sanki:)))ben gittim ama net bişe göremedimdoğuma kaldı galiba görme işi.mutlu haberlelrle gelirsin inş...
canım maşallah oğluşunakızlar nasılsınız ben geldim hastaneden maşallah bebişim çok iyi 3 hafta önce kontrolde 2 hafta büyüktü şimdi haftasına göre 3 gün büyük sadece 1934 gr 42 cm bu sevinçli halimiz ancak dün akşam amcamı kaybettik kontrol günüyle üst üste geldi herşey koşturmaca geçti birazdan tekrar gideceğim
Birde 32.hafta çalışır raporu aldım ama ssk izmir bölge müdürlüğü analık servisine yazıyor sadece işyerime mi vereceğim onlar bildirecek bu raporu yoksa analık servisine de götürmem gerekiyormu bilen varmı?
çokkk güzel buuu :) internetteki resminden daha güzel duruyo bence
sağol canım dostlar sağolsun.
Benim de karnım acıyor çok
Bakalım canım hiç bilmiyorum ki yarın öğrenicem bende işte.İnşallah bir sorun yoktur.Senin bebiş ne durumda bi dahaki kontrol ne zaman 5 haftadır görmemişsin özlemişsindir yavrunu..Biz şuan 1650 gramız haftada 150 gram alıyor şu sıralar böyle giderse bide sezeryan olursam minncaık bir yavrum olucaK.Doğsunda artık beklemekte çok zor, günler geçmiyor..
geçmiş olsun cnm! doktorun ne gerekiyorsa yapar... iyi haberlerini bekliyoruzzz.
bakalım cnm inş herşey yolundadır!
ya herkese bakıyorum doktoru nts ye cağırıyo benimki hiiiiiiçççç lafını bile etmedi daha.acaba erken diye mi hattan gün bile vermiyo hiç şu zamana gel diye hep ben gidiyorum anlamadım valla ya
çok şükür canım riskli zamanları atlattın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 2 hafta daha dayanır ama bebeğin
iyi şeyler der inşallahh :)
canım çok sevindim bebeğinin kilo almasına inşallah tez zamanda toparlar bebeğimiz :)
Herşeyin güzel çıkmasına sevindim canım.maşallah sizeinşallah şekerde de sorun çıkmaz.hep güzel haberler verirsin bize.
Selamlar, hayırlı cumalar:107: Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak...Doçent olunca uzatacağına söz vermişti
3 tane okudum canım, rabbim şifasını versin inşallah.
Çok şükür. Gözün aydın gülüm, maşallah paşamıza
Geçmiş olsun gülüm. Kontrol altındasınız, inşallah durumun düzelir.
Gözün aydın canım:107:
Gözün aydın canım, maşallah tosununa
kızlar nasılsınız ben geldim hastaneden maşallah bebişim çok iyi 3 hafta önce kontrolde 2 hafta büyüktü şimdi haftasına göre 3 gün büyük sadece 1934 gr 42 cm bu sevinçli halimiz ancak dün akşam amcamı kaybettik kontrol günüyle üst üste geldi herşey koşturmaca geçti birazdan tekrar gideceğim
Birde 32.hafta çalışır raporu aldım ama ssk izmir bölge müdürlüğü analık servisine yazıyor sadece işyerime mi vereceğim onlar bildirecek bu raporu yoksa analık servisine de götürmem gerekiyormu bilen varmı?
filoloğum; inşallah herşey düzelecek şuan varmı ağrın?
esmer; güzel haberlerle gel inş cnm
annesinin kızı için yaptığı hazırlıklar nihayet bitti. bundan sonra ellerim boş beklemedeyim
Eki Görüntüle 989308
kızlarrr bu geçen gün yükleyemediğim battaniyesi kızımınn
Eki Görüntüle 989320
Eki Görüntüle 989319
Eki Görüntüle 989321
bu da yapım aşamaları ve bitmiş haliyle lohusa tacımordaki pijamalı konu mankeni de ben oluyorumm
annesinin kızı için yaptığı hazırlıklar nihayet bitti. bundan sonra ellerim boş beklemedeyim
Eki Görüntüle 989308
kızlarrr bu geçen gün yükleyemediğim battaniyesi kızımınn
Eki Görüntüle 989320
Eki Görüntüle 989319
Eki Görüntüle 989321
bu da yapım aşamaları ve bitmiş haliyle lohusa tacımordaki pijamalı konu mankeni de ben oluyorumm
Cok oxledim merak ediyorum cok, buyudu mu ne durumda. 26.3 de gordum 1200 gr di yaklasik, boyu 35 cm di. Buyuk dedi dr ama sekerim oldugu icin kof kilodur diye ekledi. Yani zayif olmasin diyorlar da, kiloluyu da sorunlu goruyolar. Saglikliysa 2500 gr da dogsa en kisa zamanda yasitlarini daha dogrusu genetik yspisina uygun boyutunu yakalar.benim 1. Bebegim 2780 gr ve 48 cm dogdu. En kisa zamanda %50 persantili 1 yasinda %90 persantili boyda yakaladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?