ben magnezyum kullanıyorum bide arada minoset, sol tarafa yatmak ben rahatlatıo ağrı azalıyor ama otururken daha çok ağrıyor bnce oturunca bebeğin alanı daralıo oda karburgalara baskı yapıyor.
gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış..Herşey normal çıktı kızlar sadece bebeğimin suyu sinirdaymis.
Bol su tüketmem lazım.
maşşallah kızınaBiz de doktordan geldik,2 hafta öndeydik zaten,maşallah kızım 2391 gr
sabah ilk idrarımda oluyor ,az su içtiğimde ve idrarımı çok beklettiğimd eoluyor ve normal miş...ama senin sürekli oluyorsa bir idrar testi yaptır canımKızlar son zamanlarda dikkat ettim idrarım çok geldiğinde biraz bulanık oluyor benim gibi bazen idrarı bulanık olan var mı yada demir ilacı bunu yapabilir mi?
gözünüz aydın...hayırlı olsun inşallah..Görünen o ki korsanım saçlarını uzatmak zorunda kalacak...Doçent olunca uzatacağına söz vermişti
geçmiş olsun canım... benimde arada bir yanıyor idrarımı yaparken ama testte bir şey çıkmadı...bol du içmeye başladığımdan beri akıntım bile düzene girdi inşallah seninde düzelir....maşşalah bebeğineSlm anneler bugun kontrolumuz vardi idrar yolları enfeksiyonum çıktı oğlum iyiymiş doğum kanalına girmis normal doğum için şuan uygun dedi 5 martta nst ye bağlanicam
amin inşallah...senin bebeğine de maşşalllaahDün doktora gittim kızlar nstye girmedim bebeğin hareketleri iyi dedi haftaya yine çagırdı bundan sonra her hafta gidecekmişim .... Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
başınız sağolsun...Allah kalanlara ömür versin....maşşalllah bebeğinekızlar nasılsınız ben geldim hastaneden maşallah bebişim çok iyi 3 hafta önce kontrolde 2 hafta büyüktü şimdi haftasına göre 3 gün büyük sadece 1934 gr 42 cm bu sevinçli halimiz ancak dün akşam amcamı kaybettik kontrol günüyle üst üste geldi herşey koşturmaca geçti birazdan tekrar gideceğim
Birde 32.hafta çalışır raporu aldım ama ssk izmir bölge müdürlüğü analık servisine yazıyor sadece işyerime mi vereceğim onlar bildirecek bu raporu yoksa analık servisine de götürmem gerekiyormu bilen varmı?
güle güle yatsın inşallah... beyazı daha güzel duruyormuş...sağlıkla kullansın bebeğin inşallahteyzoşlar park yatağımız
[
güle güle kullansın bebeğin çok hoş olmuş her ikiside...ellerine sağlıkannesinin kızı için yaptığı hazırlıklar nihayet bitti. bundan sonra ellerim boş beklemedeyim:49
ellerine sağlık güle güle kullansın bebeğinoluşuma şapka ördüm
Eki Görüntüle 989675 m oluşuma şapka ördüm
selam kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnn..
ne güzel ciciler alınmış tek tek alıntılayamadım ama çok beğendim güle güle güzel günlerde kullanın inşallahhhhh...
ben artık doğum iznine ayrıldım..ankaraya gidicez bugün bakalım p.tesi günü ilk kez nst bağlancaz ve bebeğümün alınacağı tarıh belirlenecek hayırlısı artık sona az kaldı
günaydınnn güzel anneler, iyi haftasonları...
doktora görünecek olan arlar vardı iyi haberlerle gelirler inşallahhh
süperr,gözünüzaydıın
aaaaaaaaa çok sevindimmm harika bi habr bu..
hayırlı olsun gözünüz aydın..
Cok guzel haber, gozunuz aydin Snowyyy :) oglusun uguruyla geliyo
Oyy çok sevindim inan cancazım.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkınız da.
Oğluşun şansını babasına yansıtmış.
İnşallah sonuçlar da açıklandığında, beklentilerinizin üstünde çıkar
teyzoşlar park yatağımız
kızlar yarın sabah doktora gıdıyorum ınsallah bebeği erken alırız demez duanızı eksık etmeyın bende enson kireçlenme görmüştü bakalım ne durumdayız allaha emanet olun hepiniz
Bizimde yarın kontrolümüz var çok özledim meleğimi göreceğim için çok heyecanlıyımAma bir yandanda her doktor kontrolü öncesi tedirgin oluyorum bir terslik çıkmasından çok korkuyorum.Allah bütün melekleri korusun bizlere bağışlasın zamanında inşallah
annesinin kızı için yaptığı hazırlıklar nihayet bitti. bundan sonra ellerim boş beklemedeyim
kızlarrr bu geçen gün yükleyemediğim battaniyesi kızımınn
bu da yapım aşamaları ve bitmiş haliyle lohusa tacımordaki pijamalı konu mankeni de ben oluyorumm
inşallah durur canım...belki bizim bebekler senden önce gelir hiç belli olmaz...zamanını doldurana kadar bekler belki bebeğin...herşeyin hayırlısı olsun...sağlıkla doğsunlar yeterki....kizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
Tesekkur ederim canim. Aynen bos oturmak itemiyo insan :) annem bu gunlerini ararsin, yorma kendini diyo amaCok guzel olmus canim ellerine saglik.ben daha ne bebek sekerine nede taca karar veremedim.bugun butun sekercileri dolastim ama icime sinen bise bulamadim.pazartesi yeni modeller gelcekmis onlara bakacam bide.bu ara bebek mendili yapiyorum.oda kolay bise mendillik bezin kenarina bizde sican disi derler oya yapiyorum.izine ayrildiktan sonra evde bos durmak sikiyo
Cok guzel olmus, ellerine saglik. Gule gule kullansin oglusun :)Eki Görüntüle 989675 m oluşuma şapka ördüm
günaydın kızlar...
gözün aydın canım şekerinde iyi çıkmış..
benimde mide yanmam var ve bol su iyi geldi bana...hem bebeğin için de içmen lazımmış ...bebeğine maşşallah
maşşallah kızına.
gözün aydın iznede ayrılmışsın iyi istirahatler inşallah
sabah ilk idrarımda oluyor ,az su içtiğimde ve idrarımı çok beklettiğimd eoluyor ve normal miş...ama senin sürekli oluyorsa bir idrar testi yaptır canım
gözünüz aydın...hayırlı olsun inşallah..
geçmiş olsun canım... benimde arada bir yanıyor idrarımı yaparken ama testte bir şey çıkmadı...bol du içmeye başladığımdan beri akıntım bile düzene girdi inşallah seninde düzelir....maşşalah bebeğine
amin inşallah...senin bebeğine de maşşalllaah
başınız sağolsun...Allah kalanlara ömür versin....maşşalllah bebeğineben 32. haftamda raporu aldım... direk işyerinin muhasebesine verdim...1 kopyasıda sende kalacakmış raporun...onuda parayı almaya giderken kullanacaksın demişti muhasebeci..hatta muhasebeciye fotokopisini verdim...
güle güle yatsın inşallah... beyazı daha güzel duruyormuş...sağlıkla kullansın bebeğin inşallah
güle güle kullansın bebeğin çok hoş olmuş her ikiside...ellerine sağlık
ellerine sağlık güle güle kullansın bebeğin
Tesekkur ederiz teyzeleriii :) daha guzelleri sizlerin olsun insallah :)Oyy çok sevindim inan cancazım.
Herşeyin hayırlısı olsun hakkınız da.
Oğluşun şansını babasına yansıtmış.
İnşallah sonuçlar da açıklandığında, beklentilerinizin üstünde çıkar
Canım maşallah bebeğine
Başınız sağolsun bu arada.
Hay maşallah
Sağlıkla uyusun, büyüsün kuzucuğun içinde
Enfes olmuş
Çok güzel taşımışsın, yanaklarını yerim
Kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim
Şükür kan şekerim de iyi çıktı.
Bebeğimin gelişimi de çok iyi gidiyor.
Tek sorun suyumuz sınırdaymış bol su içmem lazım
Bu mide ekşimesiyle nasıl yapacaksam onu.
Damacana koynum da yatarım artık
Bizden böyle yani.
Selamlar, keyifler ne alemde?:107:
Sevdiğim geldi ama annemi yolcu ettim; biri geliyor diğeri gidiyorHavalar aşırı sıcak burada. Böyle giderse doğum zamanı tam yaz olacak:107: Yarın alışveriş yapacağım, yazlık kıyafet lazım; mevcut olanlar göbeği kapatmıyor
Teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi yaramazım çok bereketli geldi bize. Diyorum "oğlum bir ayın kaldı, acele et bana da bir kadro ayarla çıkmadan"
Esmer sonuçlar açıklandı gülüm, cübbeyi giydi şükür
Çok güzel gülüm, güle güle kullanın:107:
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah:107:
Çok güzeller, eline sağlık canım:107: O battaniyenin kahverengisi de bende var
Canim Allah kavustursun. Hic yalniz kalmiyosun iste, oyle dusunkizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
kizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
kizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
Gunaydin kizlar :) sabah sabah cok is yaptik bizzz. Gittik, matbaa yi bulduk, sekerlerimiz icin sticker bastirdik. Donuste yanlis metroya bindikdaha yeni eve girdik ayaklarimizi uzattik, dinleniyoruzz bi arada stickerleri 5 tl ye bastirdim. 154 adet oldu. İlgilenenlere duyrulur
Canim Allah kavustursun. Hic yalniz kalmiyosun iste, oyle dusuninsallah oglusun sana da ayarlar gonlunce bi kadro ama bence bi sure seni yaninda isteyecektir
o zaman battaniyelerimizi gule gule guzel gunlerde kullanalim :)
burda da hava cok sicak, dun kara kara bulutlar dolandi ama bi damla birakmadi, bugun de gunluk guneslik.
bebekler kendi geleceği tarihi kendi belirliyor kalbini ferah tut sen benim arkadaşım 32. haftada doğurdu sadece 3 gün kaldı kuvezde o da her ihtimale karşı artık doğsa bile sıkıntı olmaz hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Valla benimki sağa sola çok yön değiştiriyor köstebek yuvası gibi giderken görüyorumO esnada genelde canımı çok acıtıyor.Sanırım benimkisi hala makat gelişi çünkü hıçkırıklarını hep karnımın üst taraflarında hissediyorum.bakalım yarın Allah'ın izniyle güzel haberlerle geliriz inşallah..
merhaba kızlar... dün devlette farklı bir dr gittim CRP değerim 7 çıkmıştı özeldeki dr antibiyotik vermişti içmedim baska bi dr görüşü daha alayım öyle içerim dedim devletteki dr o değerlerde antibiyotiğe gerek yok dedi fmf hastaları için normal bir değermiş neyse gitmişken ordaki ultrasona girdim moral bozucu bir haber aldım... özeldeki dr benim bebeğe tombiş olcak bu demişti ve 2200 gr demişti devlette 1650 gr çıktı ve haftasına göre kilosu çok düşük dedi drhastanede çok sıra bekledim sancım ve kasılmam basladı dr nst ye gönderdi onda sancım çıktı eğer sancı sıklasıp kanlı akıntı vs su gelirse hemen acile gel doğum baslamış olur dedi dün aşam çok kasılmam oldu çok zor uyudum sürekli uyandım bugunde kasılmalarım devam ediyor inş. gecer yarın besik almaya gidecektik ama kasılmalarım gecmesse gitmeyeceğim şimdi yatıyorum yürümek bana iyi gelmiyor hastanenin orda 10-15 dk yürümek zorunda kaldım k. doğumu baska yere tasımışlar sancım ondan sonra basladı özeldeki dr da doğum yapmayı düşünüyordum ama artık o dr hiç güvenim kalmadı... hem ölçümleri yanlış yapmış hemde crp dolayısıyla bana hemen antibiyotik yazdı boş yere antibiyotik kullanacaktım ayrıca özeldeki dr un iki farklı ölçümünü karsılastırdım beeğe 2 haftada 7 cm uzatmış ve 800 gr aldırmış demekki ölçümleri yanlış bu kadar fark olamaz nerde doğum yapacapım bilmiyorum
evet 2 doktorda çok farklı sonuçlar söylemiş...bunu ancak 3. Bir doktorla çözebilirsin ...ne kadar sinir bozucu bir durum...doktor doktor gezmekte ancak seni strese sokar ...sancılarında normale döner inşallah... Bebeğin seninle canını sıkmamerhaba kızlar... Dün devlette farklı bir dr gittim demekki ölçümleri yanlış bu kadar fark olamaz nerde doğum yapacapım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?