2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar! bugün eşim evde anca bakabildim sayfamıza...
snowy - tebrik ederim sizi!

iyi günlerde yatsın içinde bebeğin:)

harikasın cnm eline sağlık... çok güzel! kızının ismi de çok güzel

çok tatlı! güzel günlerde giysin bebeğin...

ayy kiyamam.ben ona.benimkinin ciger gelişimine bakti dr bey.ama tam.olusmamis dedi.kuveze girer dedi..oyuzden korkuyorum.daha 33 haftamiz bitti...ins kalmaz yaa..boyle seyler duydukca moral geliyor bana

moralini yüksek tut canım merak etme bebeğin seni üzmez ciğeri gelişene kadar da bekler hem sen canını sıkarsan sancın artar iyi düşün iyi olsun

burcu ben heo diorum.devlet tekilerin para gozetmek gibi bir dertleri yok.o yuzden daha çok malzeme kullaniolar korkusuzca..
ve sana yaranmak icin de yalannsoylemezler..
ama bencede bir dr a daha git karsilastir.sonucta bu ölçüm milimlerle değişebilir. .kucagmizda degil..cok ta takma.doblerde bile 240 alti yada ustu yazıyor. ..
brujav harikanseyler yapmissin ozellikle lohusa tacini...nasil.kestin harfleri.bende cok istiyorumda

bizim.ki nekdar durur bilmioz bakalim..beklioz

3. bi dr da gitmeyi düşündüm aynı hastanede farklı dr gitsem olurmuki ultrasonlar aynı acaba ultrasondanmı farkediyo yoksa dr un ölçümündenmi bilemiyorum sağlığı yerinde olsun 1 ay daha dayansın kuzum yeter bana... filoluğum sen nasılsın? hastaneye mi yattın sanki öyle bişey gördüm yoksa yanlışmı gördüm

Tünaydın teyzelerrr Dün doktor kontrolüne gitmiştim kızım zayıftı ama meğerse doktor amcamız yanlış ölçmüş bugün dooplere gidince 41 cm 1828 gram olduğunu söyledi.biraz minyon bir kız olucak dedi ölçümlerinden ama sağlıklıymış.Başımızda aşağıya dönmüş.Bugün doğum konuşup odaları gezdik.Herşey çok güzeldi..Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl

kızlar bu arada izmirdeki hamişler için söylüyorum medical parkta 1 mart cumartesi saat 2 de 6. kat ata salonunda ücretsiz yenidoğan eğitimi varmış.Bugün doktor söyledi.İletişim için Esra hanımı arayabilirsiniz.Numarası 0530 510 76 14

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah bir sıkıntı olmazda bebeğin zamanında dünyaya gelir.Canını sıkma benimde başıma geldi.Doktordan doktora değişiyo.Hatta aynı doktora günde 2 kere git 2 sindede farklı kilo söylüyo.Bugünki doktorum verilen değerleri +200, -200 şeklinde düşün dedi yani 2 kilo dese o gün doğsa 1800 de olabilir 2200 de.Bende dünkü ölçümümde 1641 çıktım doktor zayıf edi be bugün için dooplere çağırdı.Bugünki kontrolde yanlış ölçmüşüm sanırım dedi kilosu 1828 çıktı.Hangisine inansam bende şaşırdım.Daha öncede doktor değiştirdim hepsi aynı malesef.1 mm eksik ölçüyolar değerler hop değişiyo.Sağlıklı olsunda canını sıkma.Stress bebeğinide kötü etkiler.Pozitif düşün hayırlısı neyse o olur.Allah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip eder inşallah.Dinlen bol bol kendine dikkat et.Bizide haberdar et fırsatın oldukça.Dularım seninle..

Slm kizlar bugun kontrolumuz vardi yeni geldik.2600 olmus kilosu boyuda iyi dedi.her seyi guzelmis oglusumun sadece ters donmus.yaklasik 1 aydir dogum pozisyonundaydi bugun makat gelis olmus.haftaya nts lerimiz baslayacakmis.eger donmezse sezeryan dedi doktorumuz ama bakalim insallah doner bebisim.sagligi iyi olsunda baska bise istemem

çok sağol canım ölçümleri dikkatsiz yapmasına kızdım ben zaten 5 dakikada postalıyor birde özel dr olacak ben devletteki gibi muamele gördükten sonra niye o kadar para ödeyimki o dr a seninkinin arasında fazla fark yok ama bizim ölçümlerde baya fark var o canımı sıktı neyse sağlığı yerinde olsunda kiloyu alır benim korkum erken doğması sancım sabah geçmişti 1 saattir yine basladı adet olcakmış gibi ağrı var kasıklarımda ağrıyor artı kasılmalar... şu 1 ayı da atlatıp yavrumu kucaklasam öyle çok rahatlkayacağımki... duaya çok ihtiyacım var artık iyce yorulduğumu tükendiğimi hissediyorum hamileliiğim bastan beri sıkıntılı ve zor geçiyor bunada şükür rabbim beterinden korusun...

Dogumdan sonra bos vaktim olur mu ki :) valla kullanamayacaklar battaniyeleri olsun heves iste, lazim olur elbet istedigin kadro insallah olur canim, dedigin gibi oglusun toparladiginda alip gidersin nolcak :) ben de kizimi gogsume asip seminerlere gitmeyi planliyorum simdiden :)
Canim cok gecmis olsun. İnsallah gecer kasilmalarin. Ya ne desem bilemedim. İki olcum arasinda bu kadar fark olmasi hic normal degil. Bi yerde hata var ama... Her zaman bebegi en basindan beri takip eden doktora guvenmekten yanayim ben.
Tesekkur ederiz teyzesi. Kizimin ismini begendigin icin de ayrica cok mutlu oldum :)
Canim normalde bu harfler hazir kesilmis halde satiliyodur muhakkak. Ama ben cok gezip bakamadim. Binlac dukkanda cok buyuk harfler vardi. Ben Word de AR ESSENCE yazi formatinda yazdim. Yazi boyutu da 72. Pc de cok buyuk gibi duruyo ama ciktisini alip keserken oyle olmadigini anliyosun. Sonra da tek tek kestim. Tavsiyem kagidi keceye ignele, keserken kolaylik sagliyo. Sonrasi da sana kalmis. İstedigin sekilde susluyosun. Elimde sadce 3 renk vardi kece, baska renkler olsa daha farkli biseyler de yapilabilirdi
Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle gelmene sevindim :) masallah size

Seni çok iyi anlıyorum canım, bende ilk 4 ayımı kanamalarla geçirdim. .Sancıların inşallah kesilir, o kasik ağrısı bende günde 1-2 defa oluyo magnezyum içiyorum geçiyo. Insallah sendekilerdr kisa sürede gecer.az kaldi azıcıkk daya dayanicaz.Sonra kavusucaz meleklerimize.Merak etme ben bol bol dua ederim..

Masallah doner daha, ama hayirlisi. Nasil geleceklerini onlar belirleyecek sonucta :)

kızlar sonunda doğum iznine ayrıldım.dün okulda aşırı yorgunluk ve stres yaşadım. eve geldim yemek yedim ama resmen acile gidecek şekilde fenalaştım. şekerimi ölçtüm şeker 1. saatte 145 2.saatte 160a çıktı. düşüremedim bir türlü. dikkat ediyordum sebze yemeği ve salata yemiştim. bazen kek falan yediğimde bile 115 fala oluyordu. fazla bişeyde yememiştim. 125in üstüne çıkmıyordu hiç. bugün doktora gittim aşırı yorgunluğa da bağlı yükselir dedi. önce normal rapor verip haftaya izne ayıracaktı. ama halime bakınca 1 hafta önce izne ayırdı. doğum sonrasında 1 hafta yerine 2 hafta çalışmam gerek artık ama hiç gözümde değil. okulun o sunu duymak istemiyorum bir müddet.

Canim cok gecmis olsun. İnsallah gecer kasilmalarin. Ya ne desem bilemedim. İki olcum arasinda bu kadar fark olmasi hic normal degil. Bi yerde hata var ama... Her zaman bebegi en basindan beri takip eden doktora guvenmekten yanayim ben.

ben 6. ayıma kaadar devletteki doktora gittim sonra doğumu özelde düşündüğüm işçin özeldeki dr devam ettim özeldeki doktor ilgisiz 5 dk anca bakıyo çok hastası var tabi kac hasta bakarsa ona göre para alıyorya çok hasta alıyo onun için odada 5 dk anca duruyorum bu durumdan da rahatsızım kafam çok karışık...

inşallah canım Allah razı olsun magnezyum hergün kullanıyorum zaten ben hep evdeyim hiç iş yapmıyorum hamileliğim riskli olduğu için hastane dışı çıkmıyorum bebişin kıyafetlerini bile hep internetten aldım yürümek bana ii gelmiyor dün yürüdüm diye sancılandım hala gecmedi yarın bebişe beşik alcaktık ama bu durumda cıkamıcam gibi yorulup yürürsem hastanelik olurum diye korkuyorum beşiği de mi internetten alsak olurmu ki :)

Hiç birşey sağlığından önemli değil canım.Olur tabi niye olmasın beşikte internetten olsun nolucak..Benim içindeki ses bu akşama sancıların geçicek diyor:) Sonra belki kendini çok iyi dinlenmiş hissedersen görüpte alırsın beşiği. .Ben evlenmeden önce çok hastalandım 2 ay yattım herşeyi internetten aldım:) Oylede güzel oluyor sakın sıkma canını. .

geçmiş olsun sultan umarım dinlenince şekerin dengelenir bol bol dinlen ve protein tüket hem vücudun güçten düşmesin hem de şekerin düşük kalsın dikkat et kendine Allaha emanetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…