2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah gecer... bi besiğimiz kaldı alınacak o da olur allahın izniyle internettende zevkli oluyo alışveriş ben aldıklarımdan memnun kaldım zaten beğenmediğini iade ediyorsun sıkıntı olmuyor :)

ben de netten alıcam canım senden kıymetlimi bırak ayağına gelsin herşey az kalmış bak 35.haftadasın

ben de netten alıcam canım senden kıymetlimi bırak ayağına gelsin herşey az kalmış bak 35.haftadasın

galiba öyle olucak canım bende heves ediyordum hafta sonu beşik almaya gidicez hava almış olurum diyordum ama bebeğimi riske atamam Allah korusun sonra bişey olursa çok kızarım kendime... olmassa netten alıcam sen nerden hangi siteden alıcaksın?

çok sağol canım dostlar sağolsun
yaptıkların çok güzel güle güle kullansın prensesin?

Gecmis olsun canim. Dogru asiri stres ve yorgunluktan olur. Bosver ha 1 ha 2 hafta, bi sekilde caresine bakarsin. Simdi dinlenme zamanimiz bizim :) hadi tatilinin tadini cikar
çok sağol canım dostlar sağolsun
yaptıkların çok güzel güle güle kullansın prensesin?
Sagol canim. Daha guzelleri sizin olsun

inşallah durur canm sağlıklı olsunlar da inşallah zamanında gelsinler

maşallah canım sağlıklı olsun da zayıf olsun bizde iyiyiz teyzesi

kafanı yorma canım inşallah zamanında gelir zamanında gelmezse bile sağlıklı doğacağı zamanda inşallah gelir.

sultan yorgunluktandır şeker yükselmen bende de oluyor çünkü dinlenince ölçtün mü inşallah iyi çıkmıştır

slavemasterr maşallah bebişine canım

hayırlı olun tatlım izininde bol ol dinlenirsin kendine dikkat edersin şekerde düzene girer...
maşallahhh oğluşuna oğum arihlerimiz yakın oğluşlarımızın :) bir zamanı gelip ucağımıza alsaydık hayırlısı ile
canım sıkma canını öncelikle kesinlikle 3 doktorada görün için rahatlasın, strese girme bebeğin etkilenmesin... sakın sakin bebeğinin son zamanlarının tadını çıkar
maşallah kızına bize birdahaki sefere doğuma karar verip odaları gezeriz heralde :)

snowyy hayırlı olsun eşinin cübbeyi giymş :) hangi cübbe bu av. mı diğeri mi bu arada bebeğin ne zel eşinede şans getirmiş :)

filoloğumm biliyorum senin durumun özel ama mart 15 gayet iyi bir tarih erken değil çok elşmde olsa bnde erkenden doğurmak isiyorum tabi sağlıcakla... gün geçtikçe sabrım kalmıyorrr zaman geçmiyorrr inan
inşallah allahın izni ile sende güzel doğum yapıp bebeğini kucağına alacaksın iyi haberlerii okuyacağım günü bekliyorumm

Aynen canım internette bir sürü seçenek var..Nasıl olsun sancılar ne durumda?

Aminn canim.rabbim tum isteyenlere hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin

snowy - tebrik ederim sizi!

hayırlısı olsun canım cüppeyi giymiş eşin bebişinle birlikte güzel günlere.

snowyy hayırlı olsun eşinin cübbeyi giymş :) hangi cübbe bu av. mı diğeri mi bu arada bebeğin ne zel eşinede şans getirmiş :)

Teşekkürler arkadaşlar. Doçentlik cübbesi gülüm:107:

Gözün aydın canım, nihayet istirahat edebileceksin. Şekerini de kontrol altında tutabilirsin inşallah.

geçmiş olsun! oh gözün aydın cnm. iyi istirahatler. yorulmazsın artık evde güzel güzel dinlenirsin...

kızlar cok fenayım ben karnım öyle bir gergin ki ne oluyo içeride anlamadım sanki 9. Ayda catlarmısım gibi geliyo bana napsam acaba rahatlamak için

ben de öyleyim. bizim yaramaz sürekli harekette şişti benim karnımda... bilemiyorum ki napsak? akşamüzeri biraz yürüyüş yaptık ama taş gibi karnım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…