Hiç birşey sağlığından önemli değil canım.Olur tabi niye olmasın beşikte internetten olsun nolucak..Benim içindeki ses bu akşama sancıların geçicek diyor:) Sonra belki kendini çok iyi dinlenmiş hissedersen görüpte alırsın beşiği. .Ben evlenmeden önce çok hastalandım 2 ay yattım herşeyi internetten aldım:) Oylede güzel oluyor sakın sıkma canını. .
ben 6. ayıma kaadar devletteki doktora gittim sonra doğumu özelde düşündüğüm işçin özeldeki dr devam ettim özeldeki doktor ilgisiz 5 dk anca bakıyo çok hastası var tabi kac hasta bakarsa ona göre para alıyorya çok hasta alıyo onun için odada 5 dk anca duruyorum bu durumdan da rahatsızım kafam çok karışık...
inşallah canım Allah razı olsun magnezyum hergün kullanıyorum zaten ben hep evdeyim hiç iş yapmıyorum hamileliğim riskli olduğu için hastane dışı çıkmıyorum bebişin kıyafetlerini bile hep internetten aldım yürümek bana ii gelmiyor dün yürüdüm diye sancılandım hala gecmedi yarın bebişe beşik alcaktık ama bu durumda cıkamıcam gibi yorulup yürürsem hastanelik olurum diye korkuyorum beşiği de mi internetten alsak olurmu ki :)
ben de netten alıcam canım senden kıymetlimi bırak ayağına gelsin herşey az kalmış bak 35.haftadasın
Eki Görüntüle 989675 m oluşuma şapka ördüm
Gecmis olsun canim. Dogru asiri stres ve yorgunluktan olur. Bosver ha 1 ha 2 hafta, bi sekilde caresine bakarsin. Simdi dinlenme zamanimiz bizim :) hadi tatilinin tadini cikarkızlar sonunda doğum iznine ayrıldım.dün okulda aşırı yorgunluk ve stres yaşadım. eve geldim yemek yedim ama resmen acile gidecek şekilde fenalaştım. şekerimi ölçtüm şeker 1. saatte 145 2.saatte 160a çıktı. düşüremedim bir türlü. dikkat ediyordum sebze yemeği ve salata yemiştim. bazen kek falan yediğimde bile 115 fala oluyordu. fazla bişeyde yememiştim. 125in üstüne çıkmıyordu hiç. bugün doktora gittim aşırı yorgunluğa da bağlı yükselir dedi. önce normal rapor verip haftaya izne ayıracaktı. ama halime bakınca 1 hafta önce izne ayırdı. doğum sonrasında 1 hafta yerine 2 hafta çalışmam gerek artık ama hiç gözümde değil. okulun o sunu duymak istemiyorum bir müddet.
Sagol canim. Daha guzelleri sizin olsunçok sağol canım dostlar sağolsun
yaptıkların çok güzel güle güle kullansın prensesin?
kizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
Tünaydın teyzelerrrDün doktor kontrolüne gitmiştim kızım zayıftı ama meğerse doktor amcamız yanlış ölçmüş bugün dooplere gidince 41 cm 1828 gram olduğunu söyledi.biraz minyon bir kız olucak dedi ölçümlerinden ama sağlıklıymış.Başımızda aşağıya dönmüş.Bugün doğum konuşup odaları gezdik.Herşey çok güzeldi..Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl
hayırlı olun tatlım izininde bol ol dinlenirsin kendine dikkat edersin şekerde düzene girer...kızlar sonunda doğum iznine ayrıldım.dün okulda aşırı yorgunluk ve stres yaşadım. eve geldim yemek yedim ama resmen acile gidecek şekilde fenalaştım. şekerimi ölçtüm şeker 1. saatte 145 2.saatte 160a çıktı. düşüremedim bir türlü. dikkat ediyordum sebze yemeği ve salata yemiştim. bazen kek falan yediğimde bile 115 fala oluyordu. fazla bişeyde yememiştim. 125in üstüne çıkmıyordu hiç. bugün doktora gittim aşırı yorgunluğa da bağlı yükselir dedi. önce normal rapor verip haftaya izne ayıracaktı. ama halime bakınca 1 hafta önce izne ayırdı. doğum sonrasında 1 hafta yerine 2 hafta çalışmam gerek artık ama hiç gözümde değil. okulun o sunu duymak istemiyorum bir müddet.
maşallahhh oğluşuna oğum arihlerimiz yakın oğluşlarımızın :) bir zamanı gelip ucağımıza alsaydık hayırlısı ileSlm kizlar bugun kontrolumuz vardi yeni geldik.2600 olmus kilosu boyuda iyi dedi.her seyi guzelmis oglusumun sadece ters donmus.yaklasik 1 aydir dogum pozisyonundaydi bugun makat gelis olmus.haftaya nts lerimiz baslayacakmis.eger donmezse sezeryan dedi doktorumuz ama bakalim insallah doner bebisim.sagligi iyi olsunda baska bise istemem
canım sıkma canını öncelikle kesinlikle 3 doktorada görün için rahatlasın, strese girme bebeğin etkilenmesin... sakın sakin bebeğinin son zamanlarının tadını çıkarmerhaba kızlar... dün devlette farklı bir dr gittim CRP değerim 7 çıkmıştı özeldeki dr antibiyotik vermişti içmedim baska bi dr görüşü daha alayım öyle içerim dedim devletteki dr o değerlerde antibiyotiğe gerek yok dedi fmf hastaları için normal bir değermiş neyse gitmişken ordaki ultrasona girdim moral bozucu bir haber aldım... özeldeki dr benim bebeğe tombiş olcak bu demişti ve 2200 gr demişti devlette 1650 gr çıktı ve haftasına göre kilosu çok düşük dedi drhastanede çok sıra bekledim sancım ve kasılmam basladı dr nst ye gönderdi onda sancım çıktı eğer sancı sıklasıp kanlı akıntı vs su gelirse hemen acile gel doğum baslamış olur dedi dün aşam çok kasılmam oldu çok zor uyudum sürekli uyandım bugunde kasılmalarım devam ediyor inş. gecer yarın besik almaya gidecektik ama kasılmalarım gecmesse gitmeyeceğim şimdi yatıyorum yürümek bana iyi gelmiyor hastanenin orda 10-15 dk yürümek zorunda kaldım k. doğumu baska yere tasımışlar sancım ondan sonra basladı özeldeki dr da doğum yapmayı düşünüyordum ama artık o dr hiç güvenim kalmadı... hem ölçümleri yanlış yapmış hemde crp dolayısıyla bana hemen antibiyotik yazdı boş yere antibiyotik kullanacaktım ayrıca özeldeki dr un iki farklı ölçümünü karsılastırdım beeğe 2 haftada 7 cm uzatmış ve 800 gr aldırmış demekki ölçümleri yanlış bu kadar fark olamaz nerde doğum yapacapım bilmiyorum
maşallah kızına bize birdahaki sefere doğuma karar verip odaları gezeriz heralde :)Tünaydın teyzelerrrDün doktor kontrolüne gitmiştim kızım zayıftı ama meğerse doktor amcamız yanlış ölçmüş bugün dooplere gidince 41 cm 1828 gram olduğunu söyledi.biraz minyon bir kız olucak dedi ölçümlerinden ama sağlıklıymış.Başımızda aşağıya dönmüş.Bugün doğum konuşup odaları gezdik.Herşey çok güzeldi..Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl
Selamlar, keyifler ne alemde?:107:
Sevdiğim geldi ama annemi yolcu ettim; biri geliyor diğeri gidiyorHavalar aşırı sıcak burada. Böyle giderse doğum zamanı tam yaz olacak:107: Yarın alışveriş yapacağım, yazlık kıyafet lazım; mevcut olanlar göbeği kapatmıyor
Teşekkürler arkadaşlar, dediğiniz gibi yaramazım çok bereketli geldi bize. Diyorum "oğlum bir ayın kaldı, acele et bana da bir kadro ayarla çıkmadan"
Esmer sonuçlar açıklandı gülüm, cübbeyi giydi şükür
Çok güzel gülüm, güle güle kullanın:107:
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah:107:
Çok güzeller, eline sağlık canım:107: O battaniyenin kahverengisi de bende var
filoloğumm biliyorum senin durumun özel ama mart 15 gayet iyi bir tarih erken değil çok elşmde olsa bnde erkenden doğurmak isiyorum tabi sağlıcakla... gün geçtikçe sabrım kalmıyorrr zaman geçmiyorrr inankizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah gecer... bi besiğimiz kaldı alınacak o da olur allahın izniyle internettende zevkli oluyo alışveriş ben aldıklarımdan memnun kaldım zaten beğenmediğini iade ediyorsun sıkıntı olmuyor :)
maşallah canım sağlıklı olsun da zayıf olsun bizde iyiyiz teyzesi
maşallah kızına bize birdahaki sefere doğuma karar verip odaları gezeriz heralde :)
saol teşekkür ederizz :) gezin tabi.insanın hemen doğuruveresi geliyor vallahi.artık beklemek çok zor geliyor
hayırlı olun tatlım izininde bol ol dinlenirsin kendine dikkat edersin şekerde düzene girer...
maşallahhh oğluşuna oğum arihlerimiz yakın oğluşlarımızın :) bir zamanı gelip ucağımıza alsaydık hayırlısı ile
canım sıkma canını öncelikle kesinlikle 3 doktorada görün için rahatlasın, strese girme bebeğin etkilenmesin... sakın sakin bebeğinin son zamanlarının tadını çıkar
maşallah kızına bize birdahaki sefere doğuma karar verip odaları gezeriz heralde :)
snowyy hayırlı olsun eşinin cübbeyi giymş :) hangi cübbe bu av. mı diğeri mi bu arada bebeğin ne zel eşinede şans getirmiş :)
filoloğumm biliyorum senin durumun özel ama mart 15 gayet iyi bir tarih erken değil çok elşmde olsa bnde erkenden doğurmak isiyorum tabi sağlıcakla... gün geçtikçe sabrım kalmıyorrr zaman geçmiyorrr inan
inşallah allahın izni ile sende güzel doğum yapıp bebeğini kucağına alacaksın iyi haberlerii okuyacağım günü bekliyorumm
snowy - tebrik ederim sizi!
hayırlısı olsun canım cüppeyi giymiş eşin bebişinle birlikte güzel günlere.
snowyy hayırlı olsun eşinin cübbeyi giymş :) hangi cübbe bu av. mı diğeri mi bu arada bebeğin ne zel eşinede şans getirmiş :)
kızlar sonunda doğum iznine ayrıldım.dün okulda aşırı yorgunluk ve stres yaşadım. eve geldim yemek yedim ama resmen acile gidecek şekilde fenalaştım. şekerimi ölçtüm şeker 1. saatte 145 2.saatte 160a çıktı. düşüremedim bir türlü. dikkat ediyordum sebze yemeği ve salata yemiştim. bazen kek falan yediğimde bile 115 fala oluyordu. fazla bişeyde yememiştim. 125in üstüne çıkmıyordu hiç. bugün doktora gittim aşırı yorgunluğa da bağlı yükselir dedi. önce normal rapor verip haftaya izne ayıracaktı. ama halime bakınca 1 hafta önce izne ayırdı. doğum sonrasında 1 hafta yerine 2 hafta çalışmam gerek artık ama hiç gözümde değil. okulun o sunu duymak istemiyorum bir müddet.
kızlar sonunda doğum iznine ayrıldım.dün okulda aşırı yorgunluk ve stres yaşadım. eve geldim yemek yedim ama resmen acile gidecek şekilde fenalaştım. şekerimi ölçtüm şeker 1. saatte 145 2.saatte 160a çıktı. düşüremedim bir türlü. dikkat ediyordum sebze yemeği ve salata yemiştim. bazen kek falan yediğimde bile 115 fala oluyordu. fazla bişeyde yememiştim. 125in üstüne çıkmıyordu hiç. bugün doktora gittim aşırı yorgunluğa da bağlı yükselir dedi. önce normal rapor verip haftaya izne ayıracaktı. ama halime bakınca 1 hafta önce izne ayırdı. doğum sonrasında 1 hafta yerine 2 hafta çalışmam gerek artık ama hiç gözümde değil. okulun o sunu duymak istemiyorum bir müddet.
kızlar cok fenayım ben karnım öyle bir gergin ki ne oluyo içeride anlamadım sanki 9. Ayda catlarmısım gibi geliyo bana napsam acaba rahatlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?