2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen taş gibi karnım hani haftalar gectikce yeri azalacaktı maşallah benim karnım geniş demekki.hareketi azalsa korkuyorum dönse bi t ürlü neyse az kaldı diyorum şükrediyorum inşallah anlamadan şu doğumuda bi atlatsak

evet az kaldı cnm anlamadan hemen kucağımıza geliverseler:) çook merak ediyorum oğlumu

bende marak ediyorum görmek ümidiyle kontrole gittik öyle bulanıktı ki görmesem iyiydi:)bende doğumda artık diyorum eşim o halde bile kendine benzetiyo ya hayret valla pes!diyorum:)))

aynen cnm benim eşimde hemen kendine benzetti:) benziyor da sanki az biraz. ben de bişey demedim benziyor dedim:)

Matbaa da çok uyguna basmis canım.
Örneği nasil verdin ellerine?
Kağıt çıktı olarak mi, yoksa harddisk le falan mi?

Snowy gozunuz aydin cnm :)

Filologum hastanede msn?
Sancilar gecti mi cnm?

Burcu cook gecmis olsn nasilsin?

Brujav cok tatli taciniz,battaniyeyi anlamadim ama

kızlar cok fenayım ben karnım öyle bir gergin ki ne oluyo içeride anlamadım sanki 9. Ayda catlarmısım gibi geliyo bana napsam acaba rahatlamak için

Canim ben mustelanin kremini kullaniyorum o iyi geliyor.Bide aci badem sütü cok gevşetip yumuşatıyo

Harika masallah bebisine. 3000 gr olacak belki ustu. Dogum pozisyonu almasi da iyi haber darisi basimiza

cnm ben hastanedeyim evet.sancilar yüzünden. .dr ölcümünden oluyor takma kafana.milim farkli yapsa coknd e gisiyor

cokgzl ya bende denemek.istiyoum.

inşallah durur canm sağlıklı olsunlar da inşallah zamanında gelsinler
aminnn cnm

onbes Marta raziyiz yeterki daha erken gelmesin de..ins sağlıcakla alalım bebislerimizi..

Canım nasıl oldun?Sancılar ne durumda?

Amin inşallah.Kilomuz o kadar olurmu bilmiyorum ama sağlıklı olsun gerisi boş zaten..Senin bebişin ne durumda annesi

İyi sanirim. Persembe bizim kontrol. Tam 31.0 da gidicez. Bakalim ne diyecekler. Benimki makat gelislu bayadir. Duzelmedi durusu. İnsallah duzelir. En son 26.3 de gitmistik.

Günaydın, keyifli pazarlar:107:

Kizlar ben çatladim
Sizden nbr?

Çok oldu ben çatlayalı Daha önce basen ile göbek arası idi, şimdi göbeğe doğru yayılıyor. Sanki ergen bir ayı üzerimde tırnaklarını bilemiş gibi. Doğumdan sonra düzelir diye umuyorum:107:

İyi sanirim. Persembe bizim kontrol. Tam 31.0 da gidicez. Bakalim ne diyecekler. Benimki makat gelislu bayadir. Duzelmedi durusu. İnsallah duzelir. En son 26.3 de gitmistik.

Güzel haberler ile gel canım. İnşallah döner bebeğin. Benim yaramaz daha dün akşam yan döndü, ben de uğraşıyorum yeniden doğru pozisyonu bulsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…