geçmiş olsun! Oh gözün aydın cnm. Iyi istirahatler. Yorulmazsın artık evde güzel güzel dinlenirsin...
Ben de öyleyim. Bizim yaramaz sürekli harekette şişti benim karnımda... Bilemiyorum ki napsak? Akşamüzeri biraz yürüyüş yaptık ama taş gibi karnım.
aynen taş gibi karnım hani haftalar gectikce yeri azalacaktı maşallah benim karnım geniş demekki.hareketi azalsa korkuyorum dönse bi t ürlü neyse az kaldı diyorum şükrediyorum inşallah anlamadan şu doğumuda bi atlatsak
evet az kaldı cnm anlamadan hemen kucağımıza geliverseler:) çook merak ediyorum oğlumu
bende marak ediyorum görmek ümidiyle kontrole gittik öyle bulanıktı ki görmesem iyiydi:)bende doğumda artık diyorum eşim o halde bile kendine benzetiyo ya hayret valla pes!diyorum:)))
Matbaa da çok uyguna basmis canım.Gunaydin kizlar :) sabah sabah cok is yaptik bizzz. Gittik, matbaa yi bulduk, sekerlerimiz icin sticker bastirdik. Donuste yanlis metroya bindikdaha yeni eve girdik ayaklarimizi uzattik, dinleniyoruzz bi arada stickerleri 5 tl ye bastirdim. 154 adet oldu. İlgilenenlere duyrulur
Tesekkur ederim canim. Aynen bos oturmak itemiyo insan :) annem bu gunlerini ararsin, yorma kendini diyo amaBebek mendili dedigin agiz bezi mi, yoksa gelenlere hediye vermek icin mi? Senin de ellerine saglik
Cok guzel olmus, ellerine saglik. Gule gule kullansin oglusun :)
Tesekkur ederiz teyzeleriii :) daha guzelleri sizlerin olsun insallah :)
Canim Allah kavustursun. Hic yalniz kalmiyosun iste, oyle dusuninsallah oglusun sana da ayarlar gonlunce bi kadro ama bence bi sure seni yaninda isteyecektir
o zaman battaniyelerimizi gule gule guzel gunlerde kullanalim :)
burda da hava cok sicak, dun kara kara bulutlar dolandi ama bi damla birakmadi, bugun de gunluk guneslik.
kızlar cok fenayım ben karnım öyle bir gergin ki ne oluyo içeride anlamadım sanki 9. Ayda catlarmısım gibi geliyo bana napsam acaba rahatlamak için
çok güzel güle güle kullansın paşan
Harika masallah bebisine. 3000 gr olacak belki ustu. Dogum pozisyonu almasi da iyi haber darisi basimizaTünaydın teyzelerrrDün doktor kontrolüne gitmiştim kızım zayıftı ama meğerse doktor amcamız yanlış ölçmüş bugün dooplere gidince 41 cm 1828 gram olduğunu söyledi.biraz minyon bir kız olucak dedi ölçümlerinden ama sağlıklıymış.Başımızda aşağıya dönmüş.Bugün doğum konuşup odaları gezdik.Herşey çok güzeldi..Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl
Harika masallah bebisine. 3000 gr olacak belki ustu. Dogum pozisyonu almasi da iyi haber darisi basimiza
Kizlar ben çatladim
Sizden nbr?
cnm ben hastanedeyim evet.sancilar yüzünden. .dr ölcümünden oluyor takma kafana.milim farkli yapsa coknd e gisiyor3. bi dr da gitmeyi düşündüm aynı hastanede farklı dr gitsem olurmuki ultrasonlar aynı acaba ultrasondanmı farkediyo yoksa dr un ölçümündenmi bilemiyorum sağlığı yerinde olsun 1 ay daha dayansın kuzum yeter bana... filoluğum sen nasılsın? hastaneye mi yattın sanki öyle bişey gördüm yoksa yanlışmı gördüm
cokgzl ya bende denemek.istiyoum.Dogumdan sonra bos vaktim olur mu ki :) valla kullanamayacaklar battaniyeleriolsun heves iste, lazim olur elbet istedigin kadro insallah olur canim, dedigin gibi oglusun toparladiginda alip gidersin nolcak :) ben de kizimi gogsume asip seminerlere gitmeyi planliyorum simdiden :)
Canim cok gecmis olsun. İnsallah gecer kasilmalarin. Ya ne desem bilemedim. İki olcum arasinda bu kadar fark olmasi hic normal degil. Bi yerde hata var ama... Her zaman bebegi en basindan beri takip eden doktora guvenmekten yanayim ben.
Tesekkur ederiz teyzesi. Kizimin ismini begendigin icin de ayrica cok mutlu oldum :)
Canim normalde bu harfler hazir kesilmis halde satiliyodur muhakkak. Ama ben cok gezip bakamadim. Binlac dukkanda cok buyuk harfler vardi. Ben Word de AR ESSENCE yazi formatinda yazdim. Yazi boyutu da 72. Pc de cok buyuk gibi duruyo ama ciktisini alip keserken oyle olmadigini anliyosun. Sonra da tek tek kestim. Tavsiyem kagidi keceye ignele, keserken kolaylik sagliyo. Sonrasi da sana kalmis. İstedigin sekilde susluyosun. Elimde sadce 3 renk vardi kece, baska renkler olsa daha farkli biseyler de yapilabilirdi
Hayirli olsun canim. Guzel haberlerle gelmene sevindim :) masallah size
aminnn cnminşallah durur canm sağlıklı olsunlar da inşallah zamanında gelsinler
hayırlı olun tatlım izininde bol ol dinlenirsin kendine dikkat edersin şekerde düzene girer...
maşallahhh oğluşuna oğum arihlerimiz yakın oğluşlarımızın :) bir zamanı gelip ucağımıza alsaydık hayırlısı ile
canım sıkma canını öncelikle kesinlikle 3 doktorada görün için rahatlasın, strese girme bebeğin etkilenmesin... sakın sakin bebeğinin son zamanlarının tadını çıkar
maşallah kızına bize birdahaki sefere doğuma karar verip odaları gezeriz heralde :)
snowyy hayırlı olsun eşinin cübbeyi giymş :) hangi cübbe bu av. mı diğeri mi bu arada bebeğin ne zel eşinede şans getirmiş :)
filoloğumm biliyorum senin durumun özel ama mart 15 gayet iyi bir tarih erken değil çok elşmde olsa bnde erkenden doğurmak isiyorum tabi sağlıcakla... gün geçtikçe sabrım kalmıyorrr zaman geçmiyorrr inan
inşallah allahın izni ile sende güzel doğum yapıp bebeğini kucağına alacaksın iyi haberlerii okuyacağım günü bekliyorumm
ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah gecer... bi besiğimiz kaldı alınacak o da olur allahın izniyle internettende zevkli oluyo alışveriş ben aldıklarımdan memnun kaldım zaten beğenmediğini iade ediyorsun sıkıntı olmuyor :)
ayy bayıldımm elımden gelmıorkı bende oreyım oğluma neysekı annem var:)
Amin inşallah.Kilomuz o kadar olurmu bilmiyorum ama sağlıklı olsun gerisi boş zaten..Senin bebişin ne durumda annesi
Kizlar ben çatladim
Sizden nbr?
İyi sanirim. Persembe bizim kontrol. Tam 31.0 da gidicez. Bakalim ne diyecekler. Benimki makat gelislu bayadir. Duzelmedi durusu. İnsallah duzelir. En son 26.3 de gitmistik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?