2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrr
çatlayanlar olmuş, bende tatlı tatlı güzel güzel kaşınıyorum şimdilik çatlama yok ama olacak galiba bende her akşam vazelinn sürüorum....
snowyy gözün aydın canım çok sevindimmm

bende 6. ayda bır tek kucuk cızgıydı buay bı anda buyuyu verdı sag sol ıkıtarafımdada çatlaklar oustu kakao yagı badem yagı suruyorum aksamlar ama faydasız gıbı

ben de hep bebek yağı kullandım. karnımda hiç çatlak yok. ama geçen gün fark ettim bacaklarımın yanların da çatlaklar var keşke oralara da sürseydim...

Günaydın kizlar..
benim.bacaklarim taa ikinci ayda catladi ama simdide karnimda.basladi.amann napayim.oglusum.iyi olsunda gerisini suamda düşünemiyorum. .bugun.kalp atimlari.biraz yavas gibi cikti nst de...bakalim..öğlen e nasil cikacak.

kızlar çatlakların çözümü yokmuş tam olarak doktorum demişti. genetik yatkınlık varsa istediğin kremi sür çatlıyormuş. ben ne yağ sürdüm ne krem. ancak şükür kaşıntı ya da çatlak belirtisi yok.

Kizlar gunaydin parazit sorunu yasayan varmi, parazitin bebege bir zarari varmi?

parazitin bebeğe zararı var mı bilmiyorum ama ben de parazit mi var diye şüphelenmiştim ağzımın suyu akıyordu bazen. o da hamilelik hormonları yüzünden benim hep burnum tkıanıyordu geceleri ağzım açılıyordu o yüzdenmiş...sen de ne gibi problem var cnm?

benimde karnımda değilde bacaklarımda var. karnıma da onbeş tatilden beri zeytinyağı sürüyorum masaj gibi oluor hem bana hem oğluma inşallah olmaz daha fazla çatlak falan. bacaklarımda kalsın artık napim

Herkese iyi pazarlar.biz dün doktora gittik.herşey normal dedi.pırıl pırıl dedi.ama ben ölçümlere baktım.biraz küçük gibi oğluşum.küçük diye üzüldüm.hatta doktora bir daha sordum gelişimi iyi mi diye.sağdan sağdan efendi gibi ilerliyor dedi.küçük olacak galiba.gerçi ben de çok minyonum ama bana benzemeseydi keşke.1300 gr , 37 cm minik paşam.

döner inşallah ikisi de, dönmezse kısmını dusunmuyorum cok:26::26::26:, buyuk hiç dönmemişti bas yukarı. hep doğru pozisyondaydı.

bende illk defa bu hafta çatlamışım üstten bakınca tertemiz larnım aşadan bi ayna tuttum bir de ne göreyim çatlamışım bakmaz olaydım
Ben de aynen bir aynaya bakayim dedim de gordum

Snowy im senin tabirler beni olduruyor cok tatlisin :)
Badem,kakao yagi mi kullaniyordun?

ben de hep bebek yağı kullandım. karnımda hiç çatlak yok. ama geçen gün fark ettim bacaklarımın yanların da çatlaklar var keşke oralara da sürseydim...
Bacaklarin kilo aldi mi o kadar?
Ama gobus super maasallah cnm!

Gumbur gumbur duyarsin ins :)

Sansli insan maasallah :)

Güzel bir pazar günü diliyorum herkese
Bende şu an şükür ki bir şey yok.
Henüz çatlamadım.
Çokta gerdin vücudum aslında bende nasıl çatlmadım diye hayret ediyorum
Bir maasallah da sana tatlim :)
Cnm dedigin yeri ben bulamadim
Carsida 2 tane burger king vardi ikisinin de yaninda bebek magazasi yoktu

benimde karnımda değilde bacaklarımda var. karnıma da onbeş tatilden beri zeytinyağı sürüyorum masaj gibi oluor hem bana hem oğluma inşallah olmaz daha fazla çatlak falan. bacaklarımda kalsın artık napim
İns tatlim

Hafta içi ümraniye ye gittiğim de tekrar bakarım canım aynı yere, ismini yazarım sana.

Kızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.

Hafta içi ümraniye ye gittiğim de tekrar bakarım canım aynı yere, ismini yazarım sana
Cok tesekkur ederim cnm benim :)

Gecmis olsun tatlim.
Umarim vaktini bekler kuzun

Keyifli pazarlar kizlarr :) catlaklar konusulmus. İnce ince olanlar dogumdan sonra kendini toparliyo diye biliyorum ben :) bende simdilik yok, daha dogrusu gorebildigim yerlerde yok ben de bi ayna alip inceliycem kendimi, hic aklima gelmemisti. Ama her gun 2 defa kremleniyorum. Oyle kullandigim sabit bi krem de yok, elime ne gecerse onu suruyorum. Gunduzleri kreme ek olarak yag da suruyorum. Simdilik kayisi yagi suruyorum, bitince bakayim dolapta ne varsa onu surcem :)

Matbaa da çok uyguna basmis canım.
Örneği nasil verdin ellerine?
Kağıt çıktı olarak mi, yoksa harddisk le falan mi?
Flash disk le gittim canim. Capini sordu ne kadar olsun diye. 4 cm dedim. Hemen orda 2 dkda basti verdi :) fotokopi cektirir gibi kisa surdu isim. İstanbulda muhakkak vardir basan yer, bi de zazzle de yuvarlark da olsa kalp sekline cevirebiliyosun begendigin resmi. Senin siselerin kalp ya, guzel olur
Masallah bebegine de sana da hersey normal demisse takma kafana canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…