Kızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
Keyifli pazarlar kizlarr :) catlaklar konusulmus. İnce ince olanlar dogumdan sonra kendini toparliyo diye biliyorum ben :) bende simdilik yok, daha dogrusu gorebildigim yerlerde yokben de bi ayna alip inceliycem kendimi, hic aklima gelmemisti. Ama her gun 2 defa kremleniyorum. Oyle kullandigim sabit bi krem de yok, elime ne gecerse onu suruyorum. Gunduzleri kreme ek olarak yag da suruyorum. Simdilik kayisi yagi suruyorum, bitince bakayim dolapta ne varsa onu surcem :)
Flash disk le gittim canim. Capini sordu ne kadar olsun diye. 4 cm dedim. Hemen orda 2 dkda basti verdi :) fotokopi cektirir gibi kisa surdu isim. İstanbulda muhakkak vardir basan yer, bi de zazzle de yuvarlark da olsa kalp sekline cevirebiliyosun begendigin resmi. Senin siselerin kalp ya, guzel olur
Masallah bebegine de sana dahersey normal demisse takma kafana canim :)
İyi sanirim. Persembe bizim kontrol. Tam 31.0 da gidicez. Bakalim ne diyecekler. Benimki makat gelislu bayadir. Duzelmedi durusu. İnsallah duzelir. En son 26.3 de gitmistik.
Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum o zaman.Duzelir canını sıkma 26.3 duruş icin erken zaten surekli değiştiriyor bizim 31 de makatti simdi 33te normale dönmüş dedi doktor
Kızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonyaÇok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah 2 haftadan fazla bile sıkırsınız dişinizi bebeğinle.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Çok sağol canım bilgi verdiğin için.
Bende senin yaptığın gibi yapayım.
Şişeler de geldi zaten =)
Yıkayıp yaptırmam lazım.
Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallahben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonya
Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallahgayet guzel gidiyosun bence
Keyifli pazarlar kizlarr :) catlaklar konusulmus. İnce ince olanlar dogumdan sonra kendini toparliyo diye biliyorum ben :) bende simdilik yok, daha dogrusu gorebildigim yerlerde yokben de bi ayna alip inceliycem kendimi, hic aklima gelmemisti. Ama her gun 2 defa kremleniyorum. Oyle kullandigim sabit bi krem de yok, elime ne gecerse onu suruyorum. Gunduzleri kreme ek olarak yag da suruyorum. Simdilik kayisi yagi suruyorum, bitince bakayim dolapta ne varsa onu surcem :)
Flash disk le gittim canim. Capini sordu ne kadar olsun diye. 4 cm dedim. Hemen orda 2 dkda basti verdi :) fotokopi cektirir gibi kisa surdu isim. İstanbulda muhakkak vardir basan yer, bi de zazzle de yuvarlark da olsa kalp sekline cevirebiliyosun begendigin resmi. Senin siselerin kalp ya, guzel olur
Masallah bebegine de sana dahersey normal demisse takma kafana canim :)
Vay be yeni duydum :)merba arkadaşlar benim bebeğim ters duruşlu olduğu için nasıl doğum pozisyonuna girebilir diye araştırıyordum arkadaşın yurt dışında alternatif tıpla ugraşan bir tanıdığı söylemiş bir de internette gezinirken görmüştüm.bebeğin dönmesi için secde pozisyonunda durmak gerekiyormuş aklınızda olsun.ne kadar durulacagı hakkında bilgim yok ama günde üç defa beşer dakika en azından dursak işe yarar belki denemekte fayda var.
kızlarr ya benım bebegım gbı gelısım gerı yanı 1 2 hafra gerıden gelen var mı kontrolde bebegım zayıf ve hareketı yavas cıktı doktorumda bakırkoye sevketmıstı saolsun hıc ılgılenmedıler dsadece bebegın ufak gelısımı gerı arastırlması gerek dedıler bu bı saakınca mı bebek ıcın
Bacaklarin kilo aldi mi o kadar?
Ama gobus super maasallah cnm!
ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
Snowy im senin tabirler beni olduruyor cok tatlisin :)
Badem,kakao yagi mi kullaniyordun?
ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
teşekkurederimbi sorum daha olacak ben kıbrısta yaşıyorum dogumdan önce ailemi görmek için türkiyeye geldim 2 haftadır burdayım cuma gunu kkendi dr randevum var normal dogum yapmak istiyorum allahın izniyle dr alttan muayane ediyormuş kaçncı haftada oluyo kontrol biliyormusunuz?
benim bebeğiminde bazı ölçümleri 2 hafta bazı ölçümleri 3 hafta ileride. iri bebek olacak deyip duruyorlar. şekerimde dengesiz benim bazen 3-4 dilim pasta yediğim oluyor yükselmiyor. bazen 1 tabak sebze yemeğiyle yükseliyor. sanırım strese bağlı gebelik şekerim var. banada araştırılması lazım dediler. 2 kere 2 ayrı yerde ayrıntılı ultrasona girdim sorun yok denildi. benimkide çok hareketli değil ama sanırım benimkinin yeri daraldı iyice. bebişim 33 hafta 34 haftayı gösteriyor.
[video=youtube;0Lm1kptA3mU]https://www.youtube.com/watch?v=0Lm1kptA3mU#t=21[/video]
çok şeker yaa
günaydınnnnn güzel hatunlarrrrrr
çatlayanlar olmuş, bende tatlı tatlı güzel güzel kaşınıyorum şimdilik çatlama yok ama olacak galiba bende her akşam vazelinn sürüorum....
snowyy gözün aydın canım çok sevindimmm
cnm.bende öyleyim. hala hastanedyim..dinlenemek zorundayiz..kac haftaliksin telden göremiyorum ama bende 35 yapmak.zorundayim..drum.oyle dedi..ins duracak..nidilatlar la azaltiolar sancıları. ..ins duracaklar cnmKızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
ins btnm.inss..HEPİMİZ.Canim gcmis olsun. İnsallah bebisini saglikla kucagina alirsin, artik onun sagligi icin dogru zaman ne zamansa o zaman olsun, yeter ki caniniz sagolsun
cnm bebek hareketlerinin yavaslamasi cok istenilen bir durum değil. bu sezeryan sebebi olabilir cnm.dikkat edilmesi gerekebilir. gelisim bir iki hafta sorun değil diolar btnm ama icin.rahat eder göster cnnkızlarr ya benım bebegım gbı gelısım gerı yanı 1 2 hafra gerıden gelen var mı kontrolde bebegım zayıf ve hareketı yavas cıktı doktorumda bakırkoye sevketmıstı saolsun hıc ılgılenmedıler dsadece bebegın ufak gelısımı gerı arastırlması gerek dedıler bu bı saakınca mı bebek ıcın
cnm.bende öyleyim. hala hastanedyim..dinlenemek zorundayiz..kac haftaliksin telden göremiyorum ama bende 35 yapmak.zorundayim..drum.oyle dedi..ins duracak..nidilatlar la azaltiolar sancıları. ..ins duracaklar cnm
ins btnm.inss..HEPİMİZ.
saglikla zamaninda aliriz evlatlarimizi.
cnm bebek hareketlerinin yavaslamasi cok istenilen bir durum değil. bu sezeryan sebebi olabilir cnm.dikkat edilmesi gerekebilir. gelisim bir iki hafta sorun değil diolar btnm ama icin.rahat eder göster cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?