2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim gcmis olsun. İnsallah bebisini saglikla kucagina alirsin, artik onun sagligi icin dogru zaman ne zamansa o zaman olsun, yeter ki caniniz sagolsun

Çok geçmiş olsun canım benim.
İnşallah 2 haftadan fazla bile sıkırsınız dişinizi bebeğinle.
Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Çok sağol canım bilgi verdiğin için.
Bende senin yaptığın gibi yapayım.
Şişeler de geldi zaten =)
Yıkayıp yaptırmam lazım.

ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?

merba arkadaşlar benim bebeğim ters duruşlu olduğu için nasıl doğum pozisyonuna girebilir diye araştırıyordum arkadaşın yurt dışında alternatif tıpla ugraşan bir tanıdığı söylemiş bir de internette gezinirken görmüştüm.bebeğin dönmesi için secde pozisyonunda durmak gerekiyormuş aklınızda olsun.ne kadar durulacagı hakkında bilgim yok ama günde üç defa beşer dakika en azından dursak işe yarar belki denemekte fayda var.

İyi sanirim. Persembe bizim kontrol. Tam 31.0 da gidicez. Bakalim ne diyecekler. Benimki makat gelislu bayadir. Duzelmedi durusu. İnsallah duzelir. En son 26.3 de gitmistik.

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum o zaman.Duzelir canını sıkma 26.3 duruş icin erken zaten surekli değiştiriyor bizim 31 de makatti simdi 33te normale dönmüş dedi doktor

Hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum o zaman.Duzelir canını sıkma 26.3 duruş icin erken zaten surekli değiştiriyor bizim 31 de makatti simdi 33te normale dönmüş dedi doktor

inşallah, daha dönmedi ama kafa yukarda sanıyorum. 1. normal ve kolay olduğu için çok istiyorum 2. de de kazasız belasız bir kavuşma. Allah herkesin gönlündekini verir inşallah.

çok geçmiş olsun canım dikkat et hiç yorma kendini uzan dinlen hiç iş yapma

kızlarr ya benım bebegım gbı gelısım gerı yanı 1 2 hafra gerıden gelen var mı kontrolde bebegım zayıf ve hareketı yavas cıktı doktorumda bakırkoye sevketmıstı saolsun hıc ılgılenmedıler dsadece bebegın ufak gelısımı gerı arastırlması gerek dedıler bu bı saakınca mı bebek ıcın

Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonya
ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallah gayet guzel gidiyosun bence

Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonya

Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallah gayet guzel gidiyosun bence

teşekkurederimbi sorum daha olacak ben kıbrısta yaşıyorum dogumdan önce ailemi görmek için türkiyeye geldim 2 haftadır burdayım cuma gunu kkendi dr randevum var normal dogum yapmak istiyorum allahın izniyle dr alttan muayane ediyormuş kaçncı haftada oluyo kontrol biliyormusunuz?

Oo cnm supersin
0 catlak tamamlarsin ins :)

Vay be yeni duydum :)

benim bebeğiminde bazı ölçümleri 2 hafta bazı ölçümleri 3 hafta ileride. iri bebek olacak deyip duruyorlar. şekerimde dengesiz benim bazen 3-4 dilim pasta yediğim oluyor yükselmiyor. bazen 1 tabak sebze yemeğiyle yükseliyor. sanırım strese bağlı gebelik şekerim var. banada araştırılması lazım dediler. 2 kere 2 ayrı yerde ayrıntılı ultrasona girdim sorun yok denildi. benimkide çok hareketli değil ama sanırım benimkinin yeri daraldı iyice. bebişim 33 hafta 34 haftayı gösteriyor.

Bacaklarin kilo aldi mi o kadar?
Ama gobus super maasallah cnm!

ne bileyim cnm ya kiloyu normal aldı bacaklarım aslında bacaklarımın yanlarında hafif çatlaklar var. önceden sürseydim olmazdı belki nebileyim hep karnıma sürdüm:)

geçmiş olsun cnm! iyi ki açılman yokmuş. biraz daha sıkın bakalım dişinizi:)

hoşgeldin cnm! aldığın kilo çok normal! ben 19 kilo aldım:) benim oğlan gibi seninki de biraz yaramaz galiba!benimki de kıpır kıpır...

Snowy im senin tabirler beni olduruyor cok tatlisin :)
Badem,kakao yagi mi kullaniyordun?

Sebamed, kakao yağı kullanıyordum canım. Bebek yağı da başladım bir süredir ama biliyordum ben böyle olacağını, hiç sürpriz olmadı:107:

Geçmiş olsun canım. Maşallah 34 haftayı bitirmişsiniz. Bebeğin zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Hoş geldin canım Maşallah bebeğine Umarım istediğin gibi bir doğum olur. Benim doktorum bir sonraki randevumda (36-37 hafta arası) muayene edeceğini söylemişti. Bazı doktorların doğum anına kadar etmediklerini de okumuştum. Senin doktorun nasıl yapar bilemem:107:

anladım canım benı cok saol ınsallah rabbım bebeklerımızı salıklı kucagımıza almayı nasıp eder yarın gıdıcem tekrar

[video=youtube;0Lm1kptA3mU]https://www.youtube.com/watch?v=0Lm1kptA3mU#t=21[/video]

çok şeker yaa

Allahaima sukurler olsunki hic catlamadim.hic bisede surmuyorum bi ara badem yagi kullandim oda kasinti yapiti biraktim.catlaklar irsi olurmus annenizde catladiysa sizde kesin catlarsiniz diyolar

cnm.bende öyleyim. hala hastanedyim..dinlenemek zorundayiz..kac haftaliksin telden göremiyorum ama bende 35 yapmak.zorundayim..drum.oyle dedi..ins duracak..nidilatlar la azaltiolar sancıları. ..ins duracaklar cnm

Canim gcmis olsun. İnsallah bebisini saglikla kucagina alirsin, artik onun sagligi icin dogru zaman ne zamansa o zaman olsun, yeter ki caniniz sagolsun
ins btnm.inss..HEPİMİZ.
saglikla zamaninda aliriz evlatlarimizi.

cnm bebek hareketlerinin yavaslamasi cok istenilen bir durum değil. bu sezeryan sebebi olabilir cnm.dikkat edilmesi gerekebilir. gelisim bir iki hafta sorun değil diolar btnm ama icin.rahat eder göster cnn

cok saol canım bnım bende sezeryandan korktugm ıcın yarı gıdcez kendı doktorumuza balım ısterse arastırma yaptırıcam

kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…