arkadaşlar kalp atışını en erken ne zman duyabilirz ?
inşallah yoktur çok korkuyorum bişey olcak diye
canım doktordan gedlım..doktor dedı kı ultrasona gırsın dedi sen randevu al çunku dedi yerleşme kanaması da olabılır tehlıke de olabılır dedı..randevu al canım sen
Allah bağışlasın canım, yeni bebişin de hayırlı olsun
Valla son 3gün acaip zor gecti, oğlum memeye Bağımlı resmen ve emerek uyuyor,biberon da almamıştı hiç .
Önce gece uyandığında emzirmedim devam sütü verdim, sonra gece uykusundan öncede aynısını yaptım sadece sabah uyanınca ve öğle uykusundan önce emzirdim.
Son olarak bugün sabah da biberon verdim, sadece öğlen emmesi kaldı. Onu da 1-2 güne halledicem inşallah
doktordan gedlım..tahlıllerımde bişi yok maşallah ama dedı kedı kopekten uzak dur çiğ et yeme dedı..
18 eylule attı.ultrason a sokmıcaktı ben ıstedım ya barı dedım bı kere daha..ısı veriyomusta bılmem ne..merak ediyoz arakadaş..şimdi fotoları dığer tarafa yuklıcem..en başından berii
ayy kız sen taa en başında da öyleydin.karnınn ağrısa dert ağrımasa dertti..bişe olmaz :) kız ikizler var orada eger sessiz sakin hamilellik geçirirsen bulantısız falan hemen yakana falan değil boynuna nazarlık takıyorsun hemde en görünebilir cinsten olanından..
şaka bir tarafa cnm arkadaşım bende öyleyim her anım nie değişiyor diorum:) meleklerin seninle ve büyüyorlar annesi ve sana dr un demiştir gerçi ama bizimle olan arkadaşlardan birine dr u şubatta izine ayrılırsın mart a doğum olur büyük ihtimal demiş..sana da dedi mi? iyi beslenmeye çalış cnm et suyu falan kat yemeklerine..
ayy bende hiç yemek yemiyorum ama en yememiz gereken zamanmış.ilikli kemik kaytanın dio drlar ...off bense yanına bile yaklaşamıyorum..off hep ekmek yesem modundayım..ama şimdiden üç kilo almışız
canım ama elimde değil. doktorum bana ikiz olduğu için belirtileri daha ağır yaşayabilirsin demişti. ve benim ufaktan bulantılarım, kasık ağrım falan vardı. şimdi hiçbiri kalmadı neredeysebir arkadaşımla konuştum, o da ikiz bekliyor. kuzeni de ikize hamileyken benzer birşey yaşamış ve doktora gittiklerinde bebişlerden birinin kalbinin durduğunu görmüşler o nedenle endişeleniyorum...
bir ara doktorumu arayacağım ve öğleden sonra 30 saniyelik de olsa iyi olup olmadıklarına bakmasını isteyeceğim. Kafam rahat etmeyecek yoksa benim... aslına bakarsan ben hamile kaldığımdan beri pek rahatım. araba yolculukları uçak yolculukları. yaylalarda arazi araçlarıyla hoplaya zıplaya gezmelerneler yaptım, çok inandım birşey olmayacağına. ama bu belirtilerin kesilmesi olayı beni düşündürdü....inşallah herşey yolundadır.
yemek konusunda da kuru şeyler hakikaten cazip. et falan da seviyorum ama et suyuna çorba çekici gelmiyor. ben henüz kilo almadımsabalaraı 200 gr fazla ya var ya yok. inşallah bir süre almam. zaten normal kilomun üzerinde hamile kalmıştım
aynı sebep pıhtılaşma iğne kullandığım halde benmde olmadı 0,6lık fazla geldi diye düşünüyoruz şimdi 0,4lük kullanıyorumallah birdaha göstermesin arkadaşım benim kanda pıhtılaşma çıktı son ikisinde kan sulandırıcı kullandım ama işe yaramadı en fazla 6 hafta duruyordu kesede gözükmüyordu
şimdi değerler düzgün artıyor inşallah birşey olmaz buraya veda etmek zorunda kalmam
senin neden düşüyordu
kızlar bır arkadasımın adetıne 5 gun varken dun ıdrar tetsı yatı negatıf cıktı
sonra eve gıttı bsaha ıse geldıgınde teste bakmıs 2.cızgı cıkmıs
sımdı kan testı verdı ama sızce sonuc nedır hamıle olmasa ıkıncı cızgı cıkmadı dımı bende adetıme 5 gun kala hamıle oldugumu ogrenmıstım erken dıye sonradan cıktı cızgı dıye dusunuyorum sızce?
Canim gozun aydin bebegin iyiymis.doktordan gedlım..tahlıllerımde bişi yok maşallah ama dedı kedı kopekten uzak dur çiğ et yeme dedı..
18 eylule attı.ultrason a sokmıcaktı ben ıstedım ya barı dedım bı kere daha..ısı veriyomusta bılmem ne..merak ediyoz arakadaş..şimdi fotoları dığer tarafa yuklıcem..en başından berii
Benim cankm acaip eksi istiyor.slm bayanlar napıyosunuz
ekşi yemek isteyenler ben kolayını buldum limonata içiyorum şekersiz olanından ohhh miss
yarın ankaraya gitcez doktorumuz ne diyecek bakalım dua edin nolur bebeğime bişey olmasın
gelişimi düzelmiş desin yada ara iyice acılmasın bide kalp atışlarını duyuyum başka bişey istemem iyi haberlerle cıkıyım bi cocuğu sevındırcem inşCanim gozun aydin bebegin iyiymis.
Ayni durum bendede cikti canim.
Toksoplazma gandi diye bir virus bakteri..buna karsi vücudumuzun direnci yok.
Normalde tek olunca hiic bir zarar veremiyor bze ama hamilelikte o virus bebege ciddi zararlar veriyormus
9 ay boyunca cok dikkatli olmamiz grrekiyor.
Kedi kopek yasak.. etli cig kofte yasak.cig ete dokununca ellerimizi hemen yikayacsgiz.
Topraga dokununca ellerimzi yikayacsgiz.
Sbze ve meyveler ozelleikle topraktan direk çıkanlar patater.havuc yesil sebzeler vs sirkeli su yada suyla iyice yıkayıp yenecek.
Vsvs yani titizlok bizi bekliyo...
Yapariz be canim yeterki onlara bisey olmsin
Benim cankm acaip eksi istiyor.
Tatlıyi goresim yok..
Bu arada ins.hersey yolundadir canim.gizel haberin gelsin ins.
Z
Bende saliya aldim randevumu..sonra memlekette devam edice
Canim gozun aydin bebegin iyiymis.
Ayni durum bendede cikti canim.
Toksoplazma gandi diye bir virus bakteri..buna karsi vücudumuzun direnci yok.
Normalde tek olunca hiic bir zarar veremiyor bze ama hamilelikte o virus bebege ciddi zararlar veriyormus
9 ay boyunca cok dikkatli olmamiz grrekiyor.
Kedi kopek yasak.. etli cig kofte yasak.cig ete dokununca ellerimizi hemen yikayacsgiz.
Topraga dokununca ellerimzi yikayacsgiz.
Sbze ve meyveler ozelleikle topraktan direk çıkanlar patater.havuc yesil sebzeler vs sirkeli su yada suyla iyice yıkayıp yenecek.
Vsvs yani titizlok bizi bekliyo...
Yapariz be canim yeterki onlara bisey olmsin
Benim cankm acaip eksi istiyor.
Tatlıyi goresim yok..
Bu arada ins.hersey yolundadir canim.gizel haberin gelsin ins.
Z
Bende saliya aldim randevumu..sonra memlekette devam edice
Canım sen nasıl duydun?Ben dün gittim doktora daha duyulmaz 3 aylıkken duyulur dedi.Gerçi bende göbekte var ama o mu etken.Ama gördüm kalp atışını.Ama içime şüphe düştü şimdi ya
benmde uçları büyüdü ve sertleşti acıyokızlar hepinize iyi günler.. bişey sorucam size göğüs uçları sertleşen oldumu.. benimkiler çok acıyo ve sert.. öncekinde böyle bişey olmamıştı..
benmde uçları büyüdü ve sertleşti acıyo
tabı canım onlara bışey olmasın biz dıkkat ederiz..zaten kedı kopek le aram yok foto ları yuklıcem bak bı nasılmışş aramızad 3 gun var..tam uyumlu 8+0 la senın dedılklerının dedi zaten herşeyı ıyıce yıkıyoruz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?