2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
doktordan gedlım..tahlıllerımde bişi yok maşallah ama dedı kedı kopekten uzak dur çiğ et yeme dedı..

18 eylule attı.ultrason a sokmıcaktı ben ıstedım ya barı dedım bı kere daha..ısı veriyomusta bılmem ne..merak ediyoz arakadaş..şimdi fotoları dığer tarafa yuklıcem..en başından berii

canım bizde bir gece vermeyelim dedik eşim ilgilendi.ama kesinlikle susturamadık.süt verdik yok devam sütü verdik yok.inatlaştıkça inatlaştı bizimle.bende annelik işte dayanamadım verdim.gece kesmeyi bi başarabilseydim günüdüz devamı gelirdi.internetten de bakıyoum hiç bir sakıncasının olamdığını bir çok doktor sitesinden okudum.12.haftaya kadar zaamnım var ne yapayım o zaman yakın bırakacağımartıkk.

Gözün aydın canım.

ayy bende hiç yemek yemiyorum ama en yememiz gereken zamanmış.ilikli kemik kaytanın dio drlar ...off bense yanına bile yaklaşamıyorum..off hep ekmek yesem modundayım..ama şimdiden üç kilo almışız

canım ama elimde değil. doktorum bana ikiz olduğu için belirtileri daha ağır yaşayabilirsin demişti. ve benim ufaktan bulantılarım, kasık ağrım falan vardı. şimdi hiçbiri kalmadı neredeyse bir arkadaşımla konuştum, o da ikiz bekliyor. kuzeni de ikize hamileyken benzer birşey yaşamış ve doktora gittiklerinde bebişlerden birinin kalbinin durduğunu görmüşler o nedenle endişeleniyorum...

bir ara doktorumu arayacağım ve öğleden sonra 30 saniyelik de olsa iyi olup olmadıklarına bakmasını isteyeceğim. Kafam rahat etmeyecek yoksa benim... aslına bakarsan ben hamile kaldığımdan beri pek rahatım. araba yolculukları uçak yolculukları. yaylalarda arazi araçlarıyla hoplaya zıplaya gezmeler neler yaptım, çok inandım birşey olmayacağına. ama bu belirtilerin kesilmesi olayı beni düşündürdü....inşallah herşey yolundadır.

yemek konusunda da kuru şeyler hakikaten cazip. et falan da seviyorum ama et suyuna çorba çekici gelmiyor. ben henüz kilo almadım sabalaraı 200 gr fazla ya var ya yok. inşallah bir süre almam. zaten normal kilomun üzerinde hamile kalmıştım

cnm hiç korkma dedim ya çok yakın arkadaşım var aynı gün adet tarihlerimiz hamileliklerimiz.tek farkımız o ikiz çok şükür.. ne kilo aldı ne midesi bulanıyor arada kasıklarında agrı oluyor ki dr onada dedi sen hep iki katı yaşayabilirsin agrı kesicilerini bile yazdı verdi..sen de öylesin maşallah 7 haftalık oldunuz artık sen yine iyi düşün cnm...
yiyebilidigin şeyleri ye:) dr sakın karnınız guruldamasın dedi..:) bilgilerinize

aynı sebep pıhtılaşma iğne kullandığım halde benmde olmadı 0,6lık fazla geldi diye düşünüyoruz şimdi 0,4lük kullanıyorum
3. bebekten sonra rahımde perde olduğunu öğrendik ameliyat oldum 4.de perde yoktu iğne kullandım ama olmadı zamanı değilmiş demekki ne diyelım
allah düşmanıma vermesin cok zor atlattık

slm bayanlar napıyosunuz
ekşi yemek isteyenler ben kolayını buldum limonata içiyorum şekersiz olanından ohhh miss
yarın ankaraya gitcez doktorumuz ne diyecek bakalım dua edin nolur bebeğime bişey olmasın

cnm normal bir idrar testiyle 5 gün kala öğrenmesi çok zor. Ben 4 gün kala ovu. testinde çift gördüm ama idrar testi negatif gösterdi. kan testine gittim emin oldum. ayrıca 2. çizgi okadar süre sonra çıkmaz diye biliorum max. 5dk. sonrasında etkisi bitio testin. kan testine gitsin en kesin çözüm...

Canim gozun aydin bebegin iyiymis.
Ayni durum bendede cikti canim.
Toksoplazma gandi diye bir virus bakteri..buna karsi vücudumuzun direnci yok.
Normalde tek olunca hiic bir zarar veremiyor bze ama hamilelikte o virus bebege ciddi zararlar veriyormus
9 ay boyunca cok dikkatli olmamiz grrekiyor.
Kedi kopek yasak.. etli cig kofte yasak.cig ete dokununca ellerimizi hemen yikayacsgiz.
Topraga dokununca ellerimzi yikayacsgiz.
Sbze ve meyveler ozelleikle topraktan direk çıkanlar patater.havuc yesil sebzeler vs sirkeli su yada suyla iyice yıkayıp yenecek.
Vsvs yani titizlok bizi bekliyo...
Yapariz be canim yeterki onlara bisey olmsin
slm bayanlar napıyosunuz
ekşi yemek isteyenler ben kolayını buldum limonata içiyorum şekersiz olanından ohhh miss
yarın ankaraya gitcez doktorumuz ne diyecek bakalım dua edin nolur bebeğime bişey olmasın
Benim cankm acaip eksi istiyor.
Tatlıyi goresim yok..

Bu arada ins.hersey yolundadir canim.gizel haberin gelsin ins.
Z
Bende saliya aldim randevumu..sonra memlekette devam edice

gelişimi düzelmiş desin yada ara iyice acılmasın bide kalp atışlarını duyuyum başka bişey istemem iyi haberlerle cıkıyım bi cocuğu sevındırcem inş

tatlımı ıyykkkk:120::120:
direk limon yiyesim var ekşiyi doruklarında yaşamak istiyorum

bende hamileiğimi adete 4 5 gün kala öğrendim arkadaşın gibi oldu testim testi tekrarladım çizgi devam etti kan verdim tam 8 tane gebelık testi yaptım kesinleşene kadar

kızlar hepinize iyi günler.. bişey sorucam size göğüs uçları sertleşen oldumu.. benimkiler çok acıyo ve sert.. öncekinde böyle bişey olmamıştı..

tabı canım onlara bışey olmasın biz dıkkat ederiz..zaten kedı kopek le aram yok foto ları yuklıcem bak bı nasılmışş aramızad 3 gun var..tam uyumlu 8+0 la senın dedılklerının dedi zaten herşeyı ıyıce yıkıyoruz..:)

Canım sen nasıl duydun?Ben dün gittim doktora daha duyulmaz 3 aylıkken duyulur dedi.Gerçi bende göbekte var ama o mu etken.Ama gördüm kalp atışını.Ama içime şüphe düştü şimdi ya

vajınal ultrason ile görüldü, karından daha görünmez dedi dr.um benim de , endişelenme duyarsın mutlaka yakında görmüşsün ya

benmde uçları büyüdü ve sertleşti acıyo

çok saol canım bi an korktum bide bişey daha sorayım sizlere
doktorum kesemi göremedi karından baktı.. 4+2 idi alttan baksanız dedim.. aynı bişey değişmez dedi ama kızımda özele gidiyordum doktorum bana yukardan görmek çok zor demiş ve 7 haftaya kadar alttan bakmıştı.. bilmiyorum kafam karıştı.. keseyi göremedi ama kanda çok yüksek çıkmaış gebelik hatta 6 +3 demiş labaratuvardaki görevli bilgisayardan ölçmüş te değerleri bi gariplikmi var bana mı öyle geliyor..

Tamam yukle canim bakayim.
Bende sali 8+0olucam randvumuz var bakalim. Ins iyidir bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…