teşekkurederimbi sorum daha olacak ben kıbrısta yaşıyorum dogumdan önce ailemi görmek için türkiyeye geldim 2 haftadır burdayım cuma gunu kkendi dr randevum var normal dogum yapmak istiyorum allahın izniyle dr alttan muayane ediyormuş kaçncı haftada oluyo kontrol biliyormusunuz?
kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
Cnm bekler insallah sabreder bebeginkizlar gecmisi henuz okuyamadimm yavas yavas okurum.ins..biz hala.hastanedeyiz.sanirim dogan ikinci bebek bizimki olacak..martin basina.dursa yetecek dioruz ki.dursa bile drumuz bu kasilma ve sekerden dolayi martin onbesinde aliriz.diyo...ins.durur benim oglusum.kuveze girmez...
Çok geçmiş olsun vaktini beklesin ufakliklarKızlar bayadır giremiyorum.Inşallah hepiniz iyisinizdir.Cuma günü kontrele gitttim.Nstde sancim çikti.Hemen yatışım yapıldı.Sabaha kadar 4 şişe serumnyedim anca sancim düstü.Alttan baktilar açılmam yoktu allahdan.Doktorum taburcu etti.Evde yatak istirahati yap 2 hafta dişini sık küveze gerek kalmasin dedi.Bu cuma tekrar kontrole çağırdî.Suan evde full yatıştayız.Dua edin bana en azından 2 hafta daha dayansın.
Cnm bugün gittik sesler yükseldikçe hareket artti sonra alisti sanirim uyudu bir ara molaydi felan derken rahatsız olmadim cokkızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonya
Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallahgayet guzel gidiyosun bence
ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?
yok canım neden versin hatta ses yükseldikçe daha kımıl kımıl oluyorlar içerde ben eşimle gittim kaç kere rahat ol
Cnm bekler insallah sabreder bebegin
Çok geçmiş olsun vaktini beklesin ufakliklar
Cnm bugün gittik sesler yükseldikçe hareket artti sonra alisti sanirim uyudu bir ara molaydi felan derken rahatsız olmadim cok
Canim ben 35. Haftadayim. Simdiye kadar hic vajinal muayene olmadimm, 37. Haftada randevum var ama doktorum bunla ilgili bisey de demedi. Belli olmuyor herhalde, doktora gore degisiyor.teşekkurederimbi sorum daha olacak ben kıbrısta yaşıyorum dogumdan önce ailemi görmek için türkiyeye geldim 2 haftadır burdayım cuma gunu kkendi dr randevum var normal dogum yapmak istiyorum allahın izniyle dr alttan muayane ediyormuş kaçncı haftada oluyo kontrol biliyormusunuz?
İnsallah insallah. Ama annemin karni harita gibiOo cnm supersin
0 catlak tamamlarsin ins :)
Zannetmem canim, niye olsun :) yine de arastir bi, muhakkak vardir bunla ilgili yazikızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
sen kolonya da koysan yikardin bence, cunku boyle ayrintilari dusunebiliyosun :) Ben de kavanozlara seker koycam ama onlari da yikamak aklimdan hic gecmediTatlım şeker koyucam ben :)
Öyle pis pis koymak olmaz ki.
Kolonya koysam belki bende yikamazdim.
[video=youtube;0Lm1kptA3mU]https://www.youtube.com/watch?v=0Lm1kptA3mU#t=21[/video]
çok şeker yaa
iyi o zaman benim de aklıma takıldı:) gürültüden kötü etkilenir mi diye düşünmüştüm...
bana 36 da edicem dedi canım haftaya kontrolüm o zaman yapacak normal mi sezeryan mı kesinleştirecez[/QUOT
ben normal dogum istediğimi söyledim dr oda normal dogumu öneriyo tabi senin ve çocugun durumunada bağlı dedi sezeryan olmaktan korkuyorum çünki inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olur
Bende 33+1 günlüğüm 7,5 kilo aldım.bebek alıyor kiloyu.bence senin kilonda iyi benegin kaç kilo
Canim ben 35. Haftadayim. Simdiye kadar hic vajinal muayene olmadimm, 37. Haftada randevum var ama doktorum bunla ilgili bisey de demedi. Belli olmuyor herhalde, doktora gore degisiyor.
İnsallah insallah. Ama annemin karni harita gibison ayinda catlamis, oyle diyo. Ben o korkudan kremlere bulaniyorum ama ise yarayacak mi gorecegiz
Zannetmem canim, niye olsun :) yine de arastir bi, muhakkak vardir bunla ilgili yazi
sen kolonya da koysan yikardin bence, cunku boyle ayrintilari dusunebiliyosun :) Ben de kavanozlara seker koycam ama onlari da yikamak aklimdan hic gecmedien iyisi caktirmamak, cunku stickerleri yapistirdim. Artik hersey icin cok geccc
Kizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidirtansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Ayaklarim cok fena sis protein kacagi cikmamisti o yuzden biraz daha rahatim sanirim.
Ben gitgide endiseleniyorum sanki bi erken gelecek bu kizdua edin nolur moralim gittikce dusuyor
Hepiniz sağolun kızlar.Arada sancı gelip gidiyor.Korkumdan yerimden kalkmıyorum.filologum sana da geçmiş olsun.Hakkimizda hayirlisi olsun.Kizlar daha öncede sormuştum cevap alamadım. Tabletle girenler takvimi nasil görüyor.
16 /10 yüksek değer bebeğin hareketlerini takip et canım ayrıca soluna uzan uyumaya çalış. yüzünde şişlik varsa hiç zaman kaybetme git mutlaka geçmiş olsun.
Agladim ama resmen :) cok guzelmiss. Demek ki butun babalar ayni sekilde, ben de kendi kendime tocam baba olmaya hazir degil mi, sonradan vaz mi gecti diye kuruntulaniyodummmher baba adayina yapsalar keske bu deneyi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?