2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar gene ben yasın okuyacak arkadaşlara ıhtıyacım var..kım kaç tane okursa allah rızası için....

bana 36 da edicem dedi canım haftaya kontrolüm o zaman yapacak normal mi sezeryan mı kesinleştirecez

Cnm bekler insallah sabreder bebegin
Çok geçmiş olsun vaktini beklesin ufakliklar
kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
Cnm bugün gittik sesler yükseldikçe hareket artti sonra alisti sanirim uyudu bir ara molaydi felan derken rahatsız olmadim cok

Rica ederim. Siseleri yikiycan mi? Kiz ben hic yikamadim, oyle pis pis doldurdum kolonya

Hayirli olsun simdiden, Allah bi avazda kurtarsin. Hosgeldin aramiza, bebisine de sana da masallah gayet guzel gidiyosun bence

Tatlım şeker koyucam ben :)
Öyle pis pis koymak olmaz ki.
Kolonya koysam belki bende yikamazdim.

ben biraz geç gördüm bu linki ama genede yazmak istedim allah hepimize kolay doğumlar versin benim ilk gebeliğim çok güzel bi his ya benim oğlum sürekli hareket ediyo 32+1 deyim ve 12 kilo aldım normal mi acaba?

Bende 33+1 günlüğüm 7,5 kilo aldım.bebek alıyor kiloyu.bence senin kilonda iyi benegin kaç kilo

yok canım neden versin hatta ses yükseldikçe daha kımıl kımıl oluyorlar içerde ben eşimle gittim kaç kere rahat ol

Cnm bekler insallah sabreder bebegin

Çok geçmiş olsun vaktini beklesin ufakliklar

Cnm bugün gittik sesler yükseldikçe hareket artti sonra alisti sanirim uyudu bir ara molaydi felan derken rahatsız olmadim cok

iyi o zaman benim de aklıma takıldı:) gürültüden kötü etkilenir mi diye düşünmüştüm...

Canim ben 35. Haftadayim. Simdiye kadar hic vajinal muayene olmadimm, 37. Haftada randevum var ama doktorum bunla ilgili bisey de demedi. Belli olmuyor herhalde, doktora gore degisiyor.
Oo cnm supersin
0 catlak tamamlarsin ins :)
İnsallah insallah. Ama annemin karni harita gibi son ayinda catlamis, oyle diyo. Ben o korkudan kremlere bulaniyorum ama ise yarayacak mi gorecegiz
kızlar salı günü sinemaya gitmeyi düşünüyoruz eşimle... hamilelikte bi sakıncası olur mu acaba? yüksek ses falan bebeğe zarar verir mi?
Zannetmem canim, niye olsun :) yine de arastir bi, muhakkak vardir bunla ilgili yazi
Tatlım şeker koyucam ben :)
Öyle pis pis koymak olmaz ki.
Kolonya koysam belki bende yikamazdim.
sen kolonya da koysan yikardin bence, cunku boyle ayrintilari dusunebiliyosun :) Ben de kavanozlara seker koycam ama onlari da yikamak aklimdan hic gecmedi en iyisi caktirmamak, cunku stickerleri yapistirdim. Artik hersey icin cok geccc

[video=youtube;0Lm1kptA3mU]https://www.youtube.com/watch?v=0Lm1kptA3mU#t=21[/video]

çok şeker yaa

Agladim ama resmen :) cok guzelmiss. Demek ki butun babalar ayni sekilde, ben de kendi kendime tocam baba olmaya hazir degil mi, sonradan vaz mi gecti diye kuruntulaniyodummm her baba adayina yapsalar keske bu deneyi :)))

iyi o zaman benim de aklıma takıldı:) gürültüden kötü etkilenir mi diye düşünmüştüm...

yüksek ses bebeğin korkmasına sebep oluyormuş bi doktorun yazısında okumuştum.bi anne eline huni ucuna hortum gibi bi şey olan bi düzenekle konuşuyomuş bbeğiyle her gün bunu yaparken bebek çok hareketleniyormuş...doktor bu örneği verirken annenin bundan hoşlsndığını hatta bebeğininde bundan hoşlandığını sandığını söylemişti ama ben eminimki bebek korkudan kacacak yer arıyordu yazmış.buna benzer örnekler vermişti çok elzem değilse sinemaya gerek yok yinede siz bilirsiniz tabi canım...

Yıkardım büyük bir ihtimal
Bir şey olmaz yahu zaten dediğin gibi yıkayamazsın artık madem stickerleri yapıştırdın.
Hem çok pis değildir içleri.

Hepiniz sağolun kızlar.Arada sancı gelip gidiyor.Korkumdan yerimden kalkmıyorum.filologum sana da geçmiş olsun.Hakkimizda hayirlisi olsun.Kizlar daha öncede sormuştum cevap alamadım. Tabletle girenler takvimi nasil görüyor.

kızlar benim bebegim kilo bakımından 2 hafta önden gidiyormuş ben normal istiyom bu nedenle sezeryan olman gerek demelerinden çok çekiniyom inş normal olur

Kizlar bi kac gundur zaman bulamiyorum buraya girmeye merak ettiniz mi beni bilmem ama ben sizleri merak ediyorum umarim herkes iyidir tansiyonum yuksek cikiyor hatta az once 16-10 cikti hastaneye gitmem gerek mi bilmiyorum ama sabahi bekleyecegim sanirim endise etmelimiyim onu da bilmiyorun tansiyonun yuksek cikarsa hemen gel demisti doktorum ama fistigim hareket ederek merak etme annecim ben yanindayim dedi ((
Ayaklarim cok fena sis protein kacagi cikmamisti o yuzden biraz daha rahatim sanirim.
Ben gitgide endiseleniyorum sanki bi erken gelecek bu kiz dua edin nolur moralim gittikce dusuyor

16 /10 yüksek değer bebeğin hareketlerini takip et canım ayrıca soluna uzan uyumaya çalış. yüzünde şişlik varsa hiç zaman kaybetme git mutlaka geçmiş olsun.

Canım ben safariden girdiğim zaman görebiliyorum sürümün kac senin?

16 /10 yüksek değer bebeğin hareketlerini takip et canım ayrıca soluna uzan uyumaya çalış. yüzünde şişlik varsa hiç zaman kaybetme git mutlaka geçmiş olsun.

Simdi limonu su ictim 15/9 çıkıyor sarımsakta iyi gelir dedi esim 3 dis sarımsak yedim bakalim kac çıkacak :26:

Son düzenleme:
Agladim ama resmen :) cok guzelmiss. Demek ki butun babalar ayni sekilde, ben de kendi kendime tocam baba olmaya hazir degil mi, sonradan vaz mi gecti diye kuruntulaniyodummm her baba adayina yapsalar keske bu deneyi :)))

neden ağladı diyordum izleyince ben de ağladım :) Allah ım isteyen herkeze yaşastın bu duyguu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…